Šodien paliek divi gadi kopš kremļa fašistu režīma iebrukuma Ukrainā.

DŽA

Trīs dienu karš fašistu iebrucējiem neizdevās, Ukrainas tauta parādīja apbrīnojamu varonību. 

Visā Vācijā notika mītiņi Ukrainas atbalstam. Manā pilsētā bija sapulcējušies pāris tūkstoši cilvēku, bet mana pilsēta ir maza. Pasākums ilga trīs stundas. Viss laukums Ukrainas karogos, ukraiņu koris bija, ukraiņu deju grupa. Pilsētas Rātes pārstāvis runu teica, dažādas biedrības arīdzan. Uzrunu doma- Ukraina aizstāv mūs, visu Eiropas Savienību, visu civilizēto pasauli. Galvenā tēma, vēršanās pie kanclera Šolca- "Taurus" Ukrainai! Taurus, tās ir tādas raķetes, kādu kremļa fašistiem nav, kā arī nav pretgaisa aizsardzību sistēmu, kas spētu Taurus notriekt. Pasākums bija izdevies.

Eh, ja to pasākumu redzētu šī portāla foruma troļļi, atvari, rudzupuķes, stāstnieki, v iļi un citi "ir tādi", tad viņi, bezspēcīgā naidā, piedirstu bikses :) labākajā gadījumā, vienkārši nosprāgtu aiz naida. 

Slava Ukrainai!

24.februāris, 19:17 (24.februāris, 19:31 - labots)
Ir tāds

Tev lieli svētki? Nu tad jau vari piedzerties, iesaku, alkoholu ar mandeļu smaržu, vienreiz, bet būsi kā vīrs! Es tev par to pušķi sarkanu neļķu tavā melnajā maisā ielikšu. Priekā! Uz to plānprātiņam atkal jāiedzer!

24.februāris, 19:33
DŽA

Nu gan, idiota gabals, ir tāds, izdirsās. Ko, ujebok, 410 000 tavējo, Ukrainā ir nosprāguši, tie tev ir svētki??? Tad svini, kamdēļ ne! Vari jau, protams, priecāties par orku nāvi, bet tev, idiota gabal, to neapmaksās.

24.februāris, 19:51
Ir tāds

Manu dārgo plānprātiņ! Man neviens tur nav nedz sprādzis, nedz nesprādzis, jo neviena "manējā" tur nav, tāpēc man tas ir pilnīgi vienalga. Mani uztrauc kas notiek Latvijā nevis kā tu Vāczemē ukraiņu pļaskas laidi vaļā. Orki- tie ir tavi pudeles, jeb saprāta brāļi? Tev tur galīgi čābiski, sāk tavu šlaku sprādzināt, tā jau tu arī drīz nosprāgsi un tad smirdēs nelabi. Redzi, es neesmu teicis, ka man šodien kādi svētki, bet tu jau stāsti, ka tev tur Vāczemē svētki, tātad tu svini. Esi reiz vīrietim līdzīgs un iedzer Ādolfonkuļa kokteili ar mandeļu smaržu un beidz reiz te mocīties! Redzi, kas attiecas uz mani, esmu tolerants un katru muļķi, ar tevi priekšgalā par pilnu neņemu. Un, ja tavā dzimtenē kāds svin iebrukumu Ukrainā, svinat, kamēr tev pamperi pilni, mani tas neskar. Tā pat kā reiz mani neskāra tie kuri gāja pie Uzvaras pieminekļa vai 16. vai 20. martā pie Mildas. Tās ir katra cilvēka tiesības svinēt to kas tam tīk. Tev tīk svinēt SMO sākumu, lūdzu svini, mani tas neskar, kaut aiz solidaritātes ar kritušajiem ukraiņiem uzraksti uz krūtīm- esmu kritušais ukrainis un lec ar galvu pa priekšu no tilta Mozelē vai Reinā, izvēle tava. Mani tas neskar, tā tava problēma. Nu ne... mani ne tu, ne tava Ukraina, ne ukraiņi! Mani uztrauc tas kas notiek Latvijā, ka pēc dažiem desmitiem gadu latviešu vienkārši nebūs, jo demogrāfiskie rādītāji ir vājprātīgi kritiski un nevajadzēs tur nevienu krievu. Tas mani skar! Bet kāpēc tas tā ir, ar tavu saprātu to nesaprast! Čau manu mazo plānprātiņ!

24.februāris, 20:23 (24.februāris, 20:24 - labots)
DŽA

Re kā troļļi cepās  :) idiota gabals, ir tāds, pat palagu piedirsa :)))

24.februāris, 20:29
Ir tāds

Es tev plānprātiņ visu laiku saku, kārtojies pamperos nevis uz palaga! Kas tev šovakar SMO gadadienā īpašas halucinācijas ar ceptiem troļļiem sākušas rādīties. Ko par to saka dakters, vai māsiņa nomierinošu šļirci iedeva? Neuzbudinies, neuzbudinies un kārtojies pamperos, palagus vēl vajadzēs kad tevi vajadzēs ietīt. 

24.februāris, 20:36 (24.februāris, 20:37 - labots)
Munins

Motivētie ukraiņi aizgāja bojā kara pirmajā gadā, tagad mobilizējamos ukraiņus kara komisariātu vīri ķer uz ielām un velk uz karu ar varu. Mobilizāciju sola pastiprināt.

Vācija tomēr Taurus neiedeva. Laikam baidās, ka Krievija sakreņēsies un pielietos kodolieročus tad ies elle vaļā. Ukraiņiem nāksies turpināt nomētāt krievu uzbrukumus ar gaļu.

Kopumā var teikt, ka Ukraina beigas. Tai nav pat mazākās iespējas uzvarēt. Jautājums cik ilgs tās agonija un kā tās paliekas maitās dzīvi Eiropai.

24.februāris, 20:40
DŽA

Munnj, kamdēļ dirs? Un, jā, atgriežos pie jautājuma- tu fermā esi pasīvais?

24.februāris, 20:43
Munins

Dža, jau atkal sāk muldēt par krāniem. Slimais izdzimtenis. Tev pašam neapanīk būt tādam muļķim?

24.februāris, 21:03 (24.februāris, 21:18 - labots)
Ir tāds

Munin

Atvaino neloģisks jautājums sanāca. Muļķim nevar apnikt būt muļķi, jo muļķis tāpēc ir muļķis, ka viņš neapzinas ka ir muļķis. Tātad neapzinoties kas viņš ir, viņam nevar apnikt būt tādam kāds viņš ir. 

24.februāris, 21:14
Ir tāds

Munin

Atvaino neloģisks jautājums sanāca. Muļķim nevar apnikt būt muļķi, jo muļķis tāpēc ir muļķis, ka viņš neapzinas ka ir muļķis. Tātad neapzinoties kas viņš ir, viņam nevar apnikt būt tādam kāds viņš ir. 

24.februāris, 21:14
daiko

sassodīts !! Kā cilvēkiem Latvijā tiek skalotas smadzenes!!! Visu laiku propoganda par Ukrainu,katru dienu pa TV  skalo un skalo..un jau tagad notiek naudas vākšana uz ielām  ..Uzspiesti ,piespiesti ,uzbāzīgi..resni ,nobarojušies  vepri ,kuriem jābūt frontē  Ukrainā klīst  pa ielām un ""iesit ""naudu..To rādija pa TV ..sabiedrībai tiek atņemti finansu līdzekļi..un pamēģini nedot..tevi izķengās ,sauks  par krievu spiegu..to sauc par manipulāciju ,sociālo spiedienu..Ir zināms ,ka tieši Ukrainas jocīgais kars daudziem politiķiem atnes milzu naudu..jo kur gan vēl vairak var nozagt ,ja ne karā.??Porošenko laikā  Latvijas veikali bija pilni ar ""ziedojiet  Ukrainai  ""  ubagu tarbām..porošenko pamatīgi iedzīvojās..štati sadeva naudu ukrainai cīņai pret korupciju)))  labi zinot ,ka pretkorupcijas nauda ir kukulis varas pārstavjiem..

Nu bet labi--uzdodiet sev un citiem vienkāršu jautājumu::Kāpēc KF galu galā iebruka Ukrainā?

24.februāris, 21:21
Munins

Diemžēl tā tas ir. Muļķi neapzinās, ka ir muļķi. Tomēr cerība mirst pēdējā. Cerība pārliecināt oponentu, pat ja viņš ir muļķis. Diemžēl mums nav paveicies. "Ukrainas aizstāvji" ar Dža priekšgalā ir neglābjami frīki. Žēl. Ar saprātīgu oponentu iznāktu interesanta diskusija. Tā vietā mums jālasa Dža atklāsmes par krāniem un pakaļām, un muļķīgā lielīšanās, ka viņš esot lasījis kādas gudras grāmatas. Nav tikai skaidrs kapēc viņš lasa ja nesaprot ko ir izlasījis.

24.februāris, 21:27 (24.februāris, 21:28 - labots)
NAMEDA

Hi, kā te troļļi ķemojas penteru pentereiem, tiešām par palagiem palagiem rublus sanem!

daiko

sassodīts !! Kā cilvēkiem Latvijā tiek skalotas smadzenes!!! Visu laiku propoganda par Ukrainu,katru dienu pa TV  skalo un skalo..un jau tagad notiek naudas vākšana uz ielām  ..Uzspiesti ,piespiesti ,uzbāzīgi..resni ,nobarojušies  vepri ,kuriem jābūt frontē  Ukrainā klīst  pa ielām un ""iesit ""naudu..To rādija pa TV ..sabiedrībai tiek atņemti finansu līdzekļi..un pamēģini nedot..tevi izķengās ,sauks  par krievu spiegu.

Kāds sašutumiņš trollim par sev paredzamo nosodījumu (pelnīta soda vietā) un izlikšanās, ka nav krievu spiegs, kaut visu viņu melu muldoņa uzreiz parāda, ka tie ir putina algotņi!

25.februāris, 5:31
V ilis Gutmanis

NAMEDA

Zinat kas ir visjancīgākais tas ka jūs rakstat par saņemtiem rubļiem. Kamēr jums pašiem pēc rietumu pēcpuses laizīšanas paliek tikai pilna mute ar mēsliem.

25.februāris, 6:45
Marcis Dzelme

Zilas Vilis, gondons Andis Atvars vel paris idioti foruma ir 100% Putina uzpirktie agenti, kuru atsrada savus koka rublus un kremlini no Latvijas  5 kolonnas.

25.februāris, 7:53
Marcis Dzelme

Zilas Vilis, gondons Andis Atvars vel paris idioti foruma ir 100% Putina uzpirktie agenti, kuru atsrada savus koka rublus un kremlini no Latvijas  5 kolonnas.

25.februāris, 7:54
Marcis Dzelme

Zilas Vilis, gondons Andis Atvars vel paris idioti foruma ir 100% Putina uzpirktie agenti, kuru atsrada savus koka rublus un kremlini no Latvijas  5 kolonnas.

25.februāris, 7:54
Ir tāds

NAMEDA/ Aleksandrs78 jeb kas vēl jūs esat un būsiet.

Ja jums cienītā ir ierobežota lasītspēja, nelasiet komenārus un pati tos nerakstiet. Ja jums visur rēgojas troļļi, tad uzvaicājiet Vāczemes spīdeklim, viņš jums ieteiks psihiatru kur var šo problēmu atrisināt. Ja rādās, tas ir nopietni. Pie reizes tiekat skaidrībā ar sevi, kas jūs esat NAMEDA ( siev. dz.) vai Aleksandrs 78 (vīr. dz.). Varbūt jūs esat hemofrodīts, jeb transvestīts, tad gan ir traki. Ja jūs visu laiku zem dažādiem nikiem rakstat vienu un to pašu, gandrīz vai kopējat un naivi domājat, ka neviens to neredz, tad esat ļoti naiva. Bet labi, es saprotu, kad dalija saprašanu jūs mājās nebijāt, tāpēc nesaprotat, vēl sirgstat ar disleksiju un jums rādās halucinācijas, visur troļļi un spiegi. Bet labi, atkārtošu ko jau vakar jums teicu, ja jau ar saprašanu tik slikti varu atkārtot! Man jūs patiesi ir žēl. Tikai nesaprotu, vai jums nav paveicies dzīvē, jeb jūs šeit esat iesūtīts, kaut pirmais izskatās ir tuvāk. Jums cienītais vai cienītā kā pareizi, jeb divi vienā un tad ir transvestīts, pat nav mazākās nojēgas ko nozīmē vārds spiegs. Spiegs, ir izlūkdienesta līdzstrādnieks kura uzdevums ir ir iefiltrētiesvalsts vai komercstruktūrās ar mērķi iegūt informāciju. Lai to panāktu spiegs apliecina vislielāko lojalitāti valsts vai komercstruktūras vadībai, lai tādejādi iefiltrētos tajās un virzoties pa straujām karjeras kāpnēm nopludinātu vajadzīgo informāciju, jeb arī cenšas iegūt informāciju vervējot amatpersonas, vervēšana izmantojot dažādas metodes, piemēram uzpirkšana, medus lamatas vai šantāža. Kur jūs šeit redzat kādu spiegu? Pie reizes pastāstiet, kas ir psiholoģiskie spiegi, jūs vakar tādus pieminējāt, par tādiem dzirdu pirmo reizi. Varbūt tie ir tādi spiegi kuri izspiego garā vājos kā jūs un jūsu saprāta brālīti no Vāczemes pieslēdzoties jūsu smadzenēm? Tad ar steigu jāmeklē folijas cepurīte, bet labāk uzreiz visai/am ietīties folijā. Var gadīties ka palīdz. Pie reizes pastāstiet, kas ir tie fanātiķi vai alkatīgie salašņas, kas kremļa algu saņem par rindkopu skaitu, vienalga kādus melus un stulbības tie arī nedrukātu? Jūsu vakardienas apgalvojums! Es tādas nezinu, bet ja jūs zināt parādiet man arī! Pat, ja jūs te ko tādu atrodat un esat tik laipns un parādat man. Kas attiecas uz to algu, kā jūs to tik labi zināt? Ja jau jūs to zinat, tad neviļus rodas secinājums, ka esat saistīts ar Krieviju un iespējams pats/i arī esat fanātiķis vai alkatīgs salašņa, kas kremļa algu saņem par rindkopu skaitu, vienalga kādus melus un stulbības tie arī nedrukātu. Tikai loģiski secinājumi, nekā personīga! Pie reiz pastāstiet, kas ir Putina algotņi? Kā jūs tos pazīstat? Ak jā tāds tādu, jeb savējais, savējo vienmēr pazīst. Bet padalieties ar informāciju, neturiet sveci zem pūra, es arī gribu zināt! Ja jums netīk kāda komentārs jums ir visas tiesības to nelasīt un tad nebūs tā jauzbudinās. Ziniet lasu jūsu histēriski, uzbudinātos komentārus, varu jums ieteikt tikai vienu- apmeklējiet psihiatrijas speciālistu. Citādi izskatās, ka ar jūsu pāruzbudināti histērisko toni nav tālu līdz psihoneiroloģiskajai klīnikai, ja vien neesat jau tās klients/e. Ja neesat, tad būsiet, ja savlaicīgi nesāksiet rūpēties par savu mentālo veselību un nebeigsiet uzbudināties un krist histērijās. 

P.S. Tā, ka jums ir problēmas ar lasīšanu, disleksija tomēr, palūdziet kādam, lai jums izlasa priekšā un pārtulko jums saprotamā vieglajā valodā. Citādi atkal būs jāraud, ka nespējat izlasīt, disleksija taču. 

25.februāris, 8:07
Ir tāds

Mūsu mazā Vāczemes draudziņa palātas biedrs Mārčs ieklepojās! Jauki. Mārcīt pastāsti, kāpēc tevi tavs draugs no Vāczemes tā neieredz, ko tu viņam vibratoru, parūku, jeb zobu platītes atņēmi, kamēr šis piesiets pie gultas, tikmēr tu šo tā, kā jau 100% Putina uzpirkts agents un kremlins no Latvijas  5 kolonnas, kurš atstrāda savus koka rublus ņēmi un atbrīvoji viņu no tā kas tev šķita tam nevajadzīgs. Pastāsti kā izskatās 100% Putina uzpirkts agents un kremlins? Bet tu jau savējos pazīsti, tāpēc tu arī to tik labi zini. Kur Latvijā ir piektā kollona? Jeb tu pret četrām kollonām galvu atdauzīji, tagad meklē piekto? Smags gadījums ar tevi, smags. 

25.februāris, 8:17

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:40

Jaunākās diskusijas