Putins iedvesmojas no Hitlera, atkārto Hitleru, bet aizmirst to, kā Hitleram tas beidzās.

DŽA

Vien, Putins izlaida to Hitlera konsekvento nostāju- Visu valstij, visu tautai. Sanāk tāds nedoHitlers, pirdiens ar Hitlera ambīcijām, bet bez spējām celt savu valsti. Sīkpirdis. 

Hitlers- mēs esam pret karu! Bet Polija mūs piespieda, nevēlējās mūs uzklausīt. 

Putins- mēs esam pret karu! Bet Ukraina mūs piespieda. Arī nevēlējās mieru.

Putins, sarunā ar Takeru, attaisnoja Hitlera uzbrukumu Polijai. Tā arī teica- Hitleram Polija neatstāja izvēli, nekas cits neatlika, kā uzbrukt poļiem. 

Trešā Reiha un nacisma attaisnošana/ slavināšana, KF ir kriminālnoziegums. KF prezidents veica noziegumu. Ja, jebkuras valsts prezidents, pateiktu to, ka Hitleram bija pamatots iemesls sākt karu, tad tās valsts prezidentam nāktos atkāpties, demisionēt. Bet, ne putinam. Jo putins nosaka likumus! Ja domājat, ka KF konstitūcijā un krimināllikumā teiktais ir saistošs diktatoram, tad kļūdāties. KF nav konstitūcijas, nav krimināllikumu, nav valsts. Ir totalitārs noziedzīgs režīms- diktators ir likums.

23.februāris, 11:24 (23.februāris, 13:33 - labots)
Aleksandrs78

https://www.youtube.com/watch?v=K7qZJEcFsEs    

Kārtējā raškas cilvēku paskata dzīvniekus atmaskojošā saruna! Lopiska vēlme pašu atbalstītās kremļa varas nelietības un zemisku rīcību visādi attaisnot un ja ne savās, tad vismaz pasaules acīs! Bet kas nekādi nevar izdoties, truli izgnorējot faktus un visu notikumu hronoloģiju. Bet putina zombiju vēlme melot ir tik nepērvarama, ka ir gatavi šie kremlini publiski izgāsties, apkaunojot sevi un tomērizcili stulbi to mēģina, līdzīgi. kā arī te Forumā diennakts režīmā strādājošie demgogi,100% kremļa algotņi.

23.februāris, 12:46
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78

Jūs to nopietni uztverat? Iedzerat kaut ko nomierinošu savādāk jūsu pašu žults jūs nobendēs. Jūs kaut ko mēģinat teikt par faktiem un notikumu tehnoloģiju tikai pretstatīt nekādus faktus jūs dimžēl nespējat tāpēc arī rakstat ne to kas patiesi ir bet to kā jums liekās. Par to stulbo izgāšanos ja runājam tad tas pastāvīgi notiek tieši ar jums, ..., Marcis Dzelme, Dzests lietotājs un citiem kuri truli uzskata par patiesību visu ko viņiem liek priekšā. Jūs to saucat par klaju propogandu bet aizmirstat ka ar to nodarbojās abas puses un lai uz kāda fakta pamata izdarītu secinājumus ir jāuzklausa abas puses. Diemžēl jus paklausat vinas puses faktu izklāstam neapgŗūtinat sevi ar otrās puses faktiem bet uzreiz izsakat pamatotu tilai uz jūsu subjektīvā viedokļa pamata spriedumu.

23.februāris, 13:14 (23.februāris, 15:18 - labots)
DŽA

Aleksanrs78, te kremļa izdzimteņi atsaucas uz tāda "marcis dzelme" teiktajiem murgiem, bet aizmirst pieminēt to, ka marcis ir viņu kolēģis no troļļu fermas. Jo nevar- marcis dara savu troļļa darbu, cenšas diskreditēt tevi, mani un visus latviešus. 

23.februāris, 13:40
V ilis Gutmanis

Kas jūs par latviešiem. Un nav labi tā noliegt savu otro šizoīdu.

23.februāris, 15:15
DŽA

Jā, Hitlers bija tautas mīlēts. Bet tam ir pamatots iemesls. Hitlers izvilka Vāciju no hiperinflācijas, izvirzot Vāciju vadībā, kā industriālu, bagātu, pārticīgu valsti. Pie tam, pats piekopa visai askētisku dzīvesveidu- brokastīm, pusdienām, vakariņām pietiek, vairs neko viņam nevajadzēja. Visu tautai, visu valstij! Jā, sāka karu un sagrāva Vāciju. Tā bija kļūda. Bet, pēc kara, desmit gadu laikā, tapa jauna Vācija!

Putins nāca pie varas tad, kad krievija bija nabadzīga (krievija gan visus pēdējos 100 gadus, ir nabadzīga bijusi). Ko putins paveica? Bez tā, ka sāka krieviju izlaupīt, padarot nabadzīgo krievu tautu par vēl nabadzīgāku, neko. Un tad, kad krievija bija nolaista līdz kliņķim, putins izlēma, ka viņa reitingam nekaitēs trīs dienu "speciālā militārā operācija" Ukrainā. Trīs dienas, Kijeva ieņemta, putins Maskavā, Sarkanajā laukumā, iebrauc kaujas ratos, tauta aplaudē, bļauj "heil, Caesar", viss štokos, var vēl gadus desmit zagt. Bet nesanāca- ukraiņi kož! Putins paveic to, kas nesanāca Hitleram- sagrauj krieviju!

23.februāris, 16:58 (23.februāris, 17:18 - labots)
Ir tāds

Mazais Vāczemes plānprātiņš iedvesmojas no Nīčes (viņa rīcības slimības laikā), atkārto Nīčes rīcību slimības laikā, bet aizmirst to, kā Nīčem tas beidzās. Traki, traki!

23.februāris, 17:16
DŽA

Tārps, ir tāds, pastāsti mazliet vairāk par Nīči. Kādus Nīčes darbus lasījis esi, ko sapratis no tiem esi. Man patīk apspriest Nīči. Hallo, ir tāds, ko tu vēlies teikt par Nīči, un, ko tu man vēlies jautāt? Varbūt sanāks interesanta diskusija? Varam vēl Platonu un Seneku apspriest, ja laiks sanāks, jo Nīče nav īsa tēma. 

23.februāris, 17:32 (23.februāris, 17:36 - labots)
Ir tāds

Nabaga Aleksandrs78, saskatās visādas muļķības un tad ir tik ļoti uzbudinājies, varbūt arī uzbudinās no mazā Vāczemes plānprātiņa, bet uzbudināts ir, to parāda teksts. Patiesībā divu idiotu saruna un ja Aleksandrs 78 to ņem par pilnu, tad arī viņš, iespējams patiesībā viņa ir vienā līmenī ar tiem diviem idiotiem. Sena patiesība- kurš muļķus klausās un ņem tos par pilnu ne par kapeiku nav labāks! Atgadījums no tālajiem padomju gadiem. Kādai dzelzceļniecei bija garā vārgs vīrs. Visi vietējie to zināja. Viņš mēdza sēdēt pie sētas un visiem garāmgājējiem stāstīt, ka viss gatavs, angļu kuģi Rīgas ostā. Ko slimam padarīsi. Reiz garām bij gājis īstens latvju tautas komunists un to dzirdējis. Izsauc sievieti uz partijas komiteju un sāk kaunināt, jūs padomju valsts darbiniece un jūsu vīrs tādas lietas runā. Uz ko viņa atbildēja: tas kurš klausās to slimo veci pats ir tik pat slims. Viss, jautājumu tālāk nebija. Šeit tas pats, ja Aleksandrs78 skatās šādus murgus un ņem tos par pilnu, tad tas/ tā nav ne par centa 1/10000 labāks/a par tur redzamajiem diviem idiotiem. Kā saka, cūka dubļus vienmēr atradīs, ja nē, pati uzradīs. Ja patīk, lūdzu skatieties, tikai nevajag publiski uzbudināties!

23.februāris, 17:38
DŽA

Skaidrs, tārps, ir tāds, par Nīči vairs nerunāsi, jo lasījis neesi. Tas, tev, tārps, ir normāli, tārpi neprot lasīt  :)

23.februāris, 17:42
Ir tāds

Jā manu mazo kukainīt no Vācu zemes. Es saprotu, ka Nīče tev īpaši tuvs, tāpēc tu pirkstus no pēcpuses izvilkt nespēj. Nez vai tu iesmērējies kā Nīče arī esi? Neredzu, ko es ar tevi varētu apspriest, tu neproti diskutēt, tev ir tikai viena taisnība, tā ir tavējā un citu nav. Bez tam Nīčes darbi man nav pieņemami. Lasījis esmu, zinu, bet tie nav man, vismaz nedomāju, ka tie būtu apriešanas vērti. Redzi Nīče pasludināja, ka Dievs ir miris, kamēr Dieva nāves faktu neviens nav konstatējis, tam pretī Nīčes nāves fakts ir pierādīts un zināms. Tātad Nīče nonāk pretrunā ar veselo saprātu izsakot apgalvojumu kuram tam nav nekāda pamatojuma un loģikas. Gluži kā tev! Redzi, lai ko apgalvotu, vajag pamatojumu kāpēc tu tā domā un tam ir jābūt balstītam loģikā, citādi var sanākt tāda loģika, ka, ja tev palātā nav vītinātas zivis, tad tev nekas nestāv. Apgalvojums ir, bet loģikas nekādas. Viņam tas pats. 

23.februāris, 17:54
DŽA

Redz, tu esi tārps, tātad Nīči lasījis neesi. Bet vēlies ar mani par Nīči runāt? Tas, ka Nīče teica- Dievs ir miris, tu, sūda dārzeni, pat saprast nespēj. Jo bezsmadzeņu radījums esi, biomasa. Biomasa ar mani vēlas par Nīči runāt?

23.februāris, 18:02
V ilis Gutmanis

Atkal ''viszinis'' platās ar zināšanām kuru iespējams viņam nemaz nav. Protams dažus Nīčes izteicienus vai citātus kas ir diezgan izplatīti viņš arī zin tomēr stipri šaubos vai vispār ir studējis viņa darbus jo no cilvēkiem kas to ir darijuši zinu ka tās ir pasmags materiāls.

23.februāris, 18:35
Ir tāds

Vili

Teikšu ka Nīče brīžumis vienīgi uzdzen šermuļus ar saviem apgalvojumiem. Tas ir atklāts sātanisms, jo visa viņa ideja ir vērsta uz Dieva noliegšana un cilvēka deifikāciju, tas ir iecelšanu dieva kārtā, vietā. Bet ir teiciens cilvēks domā, Dievs dara, mūsu mazā apdalītā draudziņa gadījumā ir nedaudz citādi, viņš nedomā, bet psihiatrs izdara. Nīce nebija tik vienkāršs, viņa tēvs bija luterāņu mācītājs kurš gan agri aizgāja mūžībā, tas liek domāt, ka Nīčem bija zināšanas teoloģijā. Domāju, ka viņš ietekmējās no Kanta un Hēgeļa idejām, kā arī viņā gruzda aizvainojums par pāragri mirušo tēvu. Tā visa rezultātā varēja rasties šādi darbi. 

23.februāris, 19:01
Andis

Viss pareizi, ka Dža tuvas Nīče idejas, taču fašistiskā ideoloģija balstās uz tām.

Bībele māca atšķirt labo no ļaunā pēc augļiem. Nevis svarīgs ir starts (Nīčem tas bija vairāk kā žilbinošs), bet finišs (totāla plānprātība) . Šī iemesla dēļ man pat nav gribējies pētīt Nīčes darbus. Zīmīgi, ka tie visi ir radušies viņa slimības laikā. Viena pazīstama Latvijas ragana /"dziedniece" savu pacientu problēmas iemālēja bildēs un tad rīkoja izstādes vai cela kā Vanga baznīcu un pacientu problēmas iemūrēja tās pamatos...

"Pieminiet savus vadītājus, kas jums Dieva vārdu runājuši; vērodami viņu dzīves galu, sekojiet viņu ticībai!" [Eb.13:7]

23.februāris, 20:05
DŽA

Dirsā, atvar, to sātana bībeli iebāz? 

23.februāris, 20:48
Aleksandrs78

https://www.youtube.com/watch?v=NJ22LIolG2E  

Arī šī saruna ir interesanta, jo rāda, ka pat ja izcili retais šo radījums ir spējīgs mazliet domāt, tad tomēr kremļa 100.gadu meluzombēšanas propaganda ir darījusi savu un šie krievijas cilvēkveidīgie tipi tomēr īsti veseli un paši domāt spējīgi nekad vairs nebūs!

24.februāris, 1:17
V ilis Gutmanis

Aleksandrs78

Kad paskatās uz materiāliem kurus jūs nezkāpēc uzskatat par patiesiem, rodās iespaids ka tiek prasmīgi radīts māksliniecisks darbs lai pārliecinātu ka tā ir patiesība. Tikai diemžēl režisors ir tāds neprasmīgs un kad sac ieskatīties kā īlens no maisa lien ārā neprasmīga režija.

24.februāris, 6:24
Marcis Dzelme

Bet tu pats Piderdrinkers viens no foruma trollu armijas un pat nezini pareizus ciparus par Ukrainas kritusajiem un ievainotajiem un es atbalstu Ukrainu.

24.februāris, 8:12
Andis

Man jau paskatoties uz tiem personāžiem zuda vēlēšanās klausīties. Paskatījos pāris vietās un sapratu, ka tikai propaganda. Kā saka - tāds tādu atrod, pilns negatīvisma, aizvainotības un protams, kur tad bez sava greizuma uzspiešanas otram. Pilnīgs pretstats rudzupuķes reklamētam dziesminiekam, no kura burtiski staro labvēlība. 

24.februāris, 8:38

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas