Pirms diviem gadiem, kremļa fašistu režīms iebruka Ukrainā. Uzbruka lielākajai Eiropas valstij, sākot karu.

DŽA

"Speciālā militārā operācija Ukrainas denacifikācijai un demilitarizācijai".

Ko kremļa fašistu režīms ir ieguvis, bet ko zaudējis? 

Kā redzam, Kijeva trijās dienās nekrita. Ukrainas tauta cēlās cīņā, lai aizstāvētu savu Dzimteni. 

Es likšu tikai faktus. Savas domas neizteikšu. Tā teikt, bezkaislīgs skatījums. 

Krievijas zaudējumi. 

1. 410 000 mirušu zaldātu. Vēl miljons invalīdu. Norāva ukraiņi viņiem roku/ kāju. 

2. 700 aviācijas vienības ukraiņi iznīcināja. Lidmašīnas un helikopterus.

3. 20 000 bruņu tehnikas vienības. 

4. 10 000 artilērijas vienības. 

5. 25 fašistu Melnās jūras kuģus, kas sastāda 1/4 daļu no fašistu flotes Melnajā jūrā. 

 

Krievijas ieguvums.

1. Zviedrija un Somija iestājās NATO, tādēļ, NATO ārējā robeža tika paplašināta par tūkstots kilometriem. Somijas/ krievijas robeža. 

2. Reputācijas zaudēšana. Agrāk krievijai bija kaut kāda reputācija, vairs nav.

3. Krievija tika atzīta par valsti- teroristu. Labs ieguvums?

4. Krievijas prezidents ir izsludināts meklēšanā, kā kara noziedznieks. Kāds viņš arī ir.

Ko vēl, kremļa fašistu režīms ir panācis? Šķiet, neko.

 

21.februāris, 18:17 (21.februāris, 18:46 - labots)
V ilis Gutmanis

Ai kā ... cenšās pierādīt nepierādāmo, jo ja pieņem par pilnu to ko viņš klārē tad rodas jautājums no kā tad tie varonīgie Melnās jūras racēji laiž ļekas vaļa  ja pretējā pusē gandrīz neviena nav. Un ja ir vēlme atcerēties ciķ Melnās jūras racēju pēcteči ir norakti uz visiem laikiem tad saprotams no kā šie varoņi bēg. Nevienam taču negribās aizstāvēt to Kijevas režīmu kas uz viņiem parazitē. Un ja vēl paskaita cik to sanabagoto ieroču ir pazaudēts tad gribās pajautāt kur tad ir tās uzvaras?

21.februāris, 18:28
DŽA

V ili, tev, dārzeni, manuprāt nejautāju. Saproti to, ka debils esi?

21.februāris, 18:44
Ir tāds

Manu mazo Vāczemes prātvēderiņ, pastāsti kas un kad Krieviju atzīta par valsti- teroristu, un Krievijas prezidentu izsludināja meklēšanā, kā kara noziedznieku? Tavi saprāta brāļi to dikti gribēja, tikai tiem nekas nesanāca, noraidīja viņu prasību noraidija. Neizplati savas slimās fantāzijas uzdodot to ko tu gribi, lai būtu, par to kas ir. Bet kā saka: nevar prasīt, lai visi to saprot, ko tev nozīmē tavs naivais "ku- kū"!

21.februāris, 19:28
DŽA

Tie ir fakti.

21.februāris, 19:32 (22.februāris, 9:57 - labots)
Ir tāds

Es tev lielo fašistu pederastiņ arī prasu, no kurienes tev šādi aplami fakti, iedod avotu kur ko tādu atrast. 

21.februāris, 19:39
DŽA

Par kremļa diktatoru putinu, lēma Starptautiskā Krimināltiesa Hāgā. 

Par to, ka krievija ir teroristu valsts, katra valsts lēma. Ap 60 valstīm atzina krieviju par teroristisku.

21.februāris, 19:39
DŽA

Kremļa troļļiem pret faktiem nekas nav sakāms?

21.februāris, 19:43 (22.februāris, 9:58 - labots)
V ilis Gutmanis

Kam jautāt kur ir viņa informācijas avots ja visa informācija pamatojās uz samurgotām fantāzijām. Un gribētos pajautāt kuras tad ir tās ap 60 valstīm ASV un viņu pakalpiņi eiropā? Nu nekādi nevelk uz tādu daudzumu. No bet tiem kam ar galvu ir grūtības un ar astoņbitu apziņu tad tādiem tas ir saprotams, tā sauktais papagiļu sindroms.

21.februāris, 19:53
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Ko vēl ieguva?

Vairs nav atkarīgi no amerikas banku sistēmas un dolāra. Kļuvuši vairāk autonomi, uz ko būtu jātiecas katrai valstij.

Ražošana, IKP palielinājies, bezdarbs samazinājies.

Un jautājums, ko vēl iegūs?

Varbūt asv pārstās visai pasaulei un Krievijai diktēt ekonomiskos, politiskos un izejvielu piegādes noteikumus. Amerika šobrīd šantažē - "ja nedarīsiet to, mēs atņemsim jums šito utt."

Varbūt saglabās savas valsts neatkarību un būs atturējuši ASV no Krievijas ekonomiskās, politiskās (Lībija), fiziskās (Dienvidslāvija) un kultūras (mēģināja Afganistānu, tie paši indiāņi) sagraušanas, kā to izdarījuši vai ir mēģinājuši izdarīt ar citām valstim. Cīņa jau vēl nav galā. Nākontes mērķis vēl nav sasniegts. Būs atturējuši no krievu izšaušanas Donbosā (atdarījuši ar ukraiņu izšaušanu, apstādinājuši pašu izšaušanas procesu  vienā virzienā, varbūt mazinājuši nekaunību - kā kas, tā šaut tikai tāpēc, ka krievs), mazinājuši nato varenību. Iestāties jau nato var, bet varbūt nato vairs nebūs spējīga ar savām bāzēm apstādīt Krievijas robežu un vispār uzbrukt. Varbūt būs padarījuši savu vareno ienaidnieku vājāku un mazāk asinskāru.

Sākontējais nato izveides mērķis varbūt bijia dižs, bet tagad jau sen tas neatpaliek no Staļina režīma asinskāres un netaisnibas un pat neprāta. Pats KIjevas režims ir asinskārs. Šobrīd Palestīnā notiek prātam neaptverami asinskāri darbi.

ASV/Nato pasaules ekonomikā ir kā jūras pirāts vai rekets šī vārda negatīvā nozīmē. Kādam, kam tāds rekets ir "jumts", varbūt jūtas aizsargāti, lai gan tāpat viņus aptīra. Bet tas rekets tā uzvedas,ka sen jau laiks cietumā ielikt vai vismaz gāzt no tādas pozīcijas. Varbūt ir "melnie punkti", ko pārmest Krievijai, bet tas neattaisno to neprātu komplektā ar varasapziņu un varaskāri,  kā uzvedas asv/nato. ASV ir burtiski kā klases sliktais zēns - mobingotājs, kurš var izņirgt, iedzīt stūri katru, pret kuru sagribas. Bet tā ka ir stiprākais, tad neviens neuzdrīkstas pikstēt pretī. Ja reiz esi stiprākais, tad aizstāvi vājākos. Bet tas nav par asv/nato. Tas ir bistams bosingotājs. Ja kādam nav skaidra nato/asv daba, paskatieties,kā šobrīd dzīvo palestinas mierīgie iedzīvotāji, kā nogalina Palestinas bērnus visas pasaules acu priekšā.

Nesen popularitāti bija iemantojusi epozode, ka viena Palestīnas ģimene braukusi pa ceļu, bet izraēļu karotāji sākuši apšaudīt auto. Pieaugušie nošauti. Vecākā māsa mēģinājusi uzgriezt palīdzības tālruni, bet tā arī esot nošauta. Tad 6gadīgā meitene pierāpojusi pie telefona, kurš bija savienots ar ārkārtas dienestu, un lūdzās, lai atbrauc viņu izglābt, jo visa ģimene mirusi. Atbraukusi ātro brigāde no Palestinas puses, bet varonīgie izraelu kareivji nogalinājuši gan tos 2 atbraukušos feldšerus, gan arī pašu 6gadnieci. Tas raksturo nato uzvedības modeli. Ar ko labāki viņi ir par orkiem? Orki tā izpaudās tikai Staļina laikos, bet Stalins jau ir miris. Nato asinkare tikai pieaug.

21.februāris, 20:04 (21.februāris, 20:19 - labots)
Ir tāds

Manu mazo, pūkaino, plānprātīgo draudziņ no Vāczemes, neizplati melus, nesen, Starptautiskā Krimināltiesa Hāgā noraidīja Ukrainas prasību atdzīt Krieviju par valsti- teroristu un Krievijas prezidentu izsludināt meklēšanā, kā kara noziedznieku. Bet, ja tev kāds tavs saprāta brālis ar savu peni tavā pēcpusē informāciju dod, tad tas jau ir nopietni. 

21.februāris, 20:14 (21.februāris, 21:12 - labots)
Ir tāds

rudzupuķe

Krievija šodien saka paldies sankciju licējiem. Viņi atdzīst, ka tas ir veicinājis tikai valsts ekonomisko augšupeju; jo: agrāk bija izdevīgāk ko iepirkt par no ārzemēm, kas nozīmē valsts naudas aizplūšanu uz citām valstīm. Tagad: valsts ir spiesta daudzas lietas ražot pati; kas: veicina valsts ekonomikas un IKP pieaugumu, jaunu darba vietu radīšanu, tehnisko progresu; kas: veicina valsts izaugsmi un ekonomisko aukšupeju; tādejādi: stiprinot valsts neatkarību. Jo valsts vairāk spēj pati sevi nodrošināt, jo neatkarīgāka tā ir! 

Kas ir NATO? Iespējams pēc otrā kara tā bija nopietna organizācija, tad tagad tā ir birokrātu kantoris, jo līdz 70-tajiem gan ASV, gan R-Eiropai bija nopietna armija, nopietns bruņojums kurš spēja stāties pretī PSRS. Pēc 70-to otrās puses sākoties stagnācijas periodam PSRS iestājās nosacīts miers kurš iezīmēja arī zināmu atslābumu NATO armijās, samazinot savu bruņjuma ražošanu. Militāro tehniku un munīciju var izlietot ātri kamēr atjaunot tik ātri neiznāk. Šobrīd pateicoties Krievijas stratēģijai Ukrainā, NATO noliktavas ir patukšotas un līdz ar to NATO līdzinās večiņai kura vicina savu spieķīti, bet izdarīt neko īsti nevar. Diemžēl. Tā pat karš Ukrainā parādīja, ka NATO kara stratēģija pēc kuras rokasgrāmatām ir uzaugusi ne viena vien NATO virsnieku un ģenerāļu paaudze cīņā ar Krieviju nekam neder. To ir atdzinuši paši NATO ģenerāli, bet izveidot jaunu kaujas stratēģiju nav vienas dienas jautājums. 

Tās manas pārdomas turpinot tevis teikto. 

21.februāris, 20:35
DŽA

Hallo, rudzupuķe,  tu patiešām domā to, ka manis teiktais, tas, kas krievijā notiek, nāk par labu fašistu krievijai?

21.februāris, 20:42
Ir tāds

Helllou manu mazo, pūkaino Vāczemes draudziņ, viņa nedomā, viņa zina! Bet tu labāk beidz kņubināties kur nevajag un sāc domāt, ja esi uz to spējīgs!

21.februāris, 21:11 (21.februāris, 21:13 - labots)
Andis

Par cik PSRS Staļins nepaspēja izveidot tādu, kādu tas bija iecerējis, jo tika žīdu noindēts, tad “ X” to likvidēja un ļāva notikt tam, kas notika 90tos Krievijā. Ieguva imunitāti pret krāsainām revolūcijām. Tālāk jau sankcijas, kuras ir tik dīvainas, ka pat negribas ticēt, ka tas nav uzvedums – sankcijas ir Putina piestādījums Rietumiem, lai stimulētu Krievijas ražošanu un atbrīvotu placi saviem uzņēmējiem? Vienkārši, uzņēmējus nekādi nespēja piespiest sākt rīkoties pa jaunam un lai tie neizvestu peļņu. Par SWIFT atslēgšanu gadiem runāja, bet atslēdza tad, kad bija jau savu radījuši. PSRS laikā iepirka graudus no ASV, tad šodien lielākā kviešu eksportētāja pasaulē un no tirgus izspiež ASV graudus (Ēģipte, no kuras pilnībā ASV aizgājusi) . Par pārējo pārtiku tas pats, ka pat Lukašenko atzīst, ka Krievijas pārtikas tirgus ir piesātināts, tādeļ jāmeklē jauni tirgi ārpus Krievijas. Lai cik tas neizklausītos dīvaini, bet karš stimulē tehnoloģisko attīstību. Iepretim ir ASV, kuru pēc PSRS sabrukuma vispār iežūžoja letarģiskā miegā, ka jaunā bruņojumā iegrūda miljardus un tā arī bruņojums netika radīts. Jau piemirsies cik triljoni US$ bija nozagti, ka vajadzēja nograut dvīņu torņus un reizē arī arhīva ēku, lai pēdas slēptu.   

Ja vēl par sankcijām, tad ir jau patiesība, ka ja kāds līdzeklis problēmu nerisina, tad tas to rada. Sancijas ir nogrāvušas Rietumus. Kā zemene uz tortes ir Putina atbilde uz jautājuma: “Kādu Krievija vēlētos redzēt ASV nākamo prezidentu? “ Visiem par pārsteigumu Baidenu, bet zemteksts tur tāds, ka ASV ir jāpieliek punkts un lai Baidens to savām rokām veic. Būs Tramps un atkal sāksies intrigas un velēšanās ASV saglabāt.

21.februāris, 22:14 (21.februāris, 22:18 - labots)
Marcis Dzelme

Gondonam Andim Atvaram, zilajam Vilim un neta idiotam Ir tads un pasveciniet Putina dubultnieku kremlini no Latvijas 5 kolonnas un tev Tambovskj volk un draugs.

22.februāris, 8:18
Munins

Aizkustinoši redzēt kā Dža tik ļoti satraucies par Krieviju, bet ne par Latviju un Vāciju.

22.februāris, 8:47
DŽA

Munnj, man nav iemesla uztraukties par Latviju un Vāciju. Latvijā un Vācijā ir demokrātija, stabilitāte. 

22.februāris, 10:04
Munins

Dža Dža Binks, nu jā, jā, Vācijai stabili krīt ekonomika, bet Latvija iztērējusi Ukrainai simtiem miljonu eiro bez kādas atdeves. Nemaz nerunājot par to, ka mūsu drošība krīt.

22.februāris, 10:47
DŽA

Jā, Munnj, krievija, ne tas, ka krīt, purvā līdz pat kaklam iestigusi :) es par to gan nepriecājos, daudz krievijā ir labu cilvēku. Bet, kamēr kremļa fašistu režīms nenogrims, labajiem cilvēkiem nākotnes nebūs. 

22.februāris, 11:05

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:01

Jaunākās diskusijas