Ukraiņu nežēlība.

DŽA

Skatījos sarunu ar ukrainieti un krievieti. Krieviete jautāja- tā ir taisnība, ka jūs ēdat krievu bērnus? Ukrainiete, tā kaunīgi, teica- jā, tā ir taisnība, bet mūs piespiež to darīt! Katru dienu, protams, neēdam, bet pa svētkiem sanāk. 

18.februāris, 17:43
Aivars

:)))

18.februāris, 18:00
Ir tāds

Vācietis prasa Koblenzas latviešu jampampiņam. Vai tev bieži rēgojas? Uz ko jampampiņš atbild: - jā visu laiku kamēr neguļu ar zobiem pret griestiem piesiets pie gultiņas. 

19.februāris, 10:47
Ir tāds

Vācietis prasa Koblenzas latviešu jampampiņam. Vai tev bieži rēgojas? Uz ko jampampiņš atbild: - jā visu laiku kamēr neguļu ar viltotajiem zobiņiem pret griestiem, piesiets pie gultiņas. 

19.februāris, 10:47 (19.februāris, 10:48 - labots)
DŽA

Izskatās, ka "ir tāds", ir pilnībā nobraucis jumts, neatgriezeniski sajucis prātā.  Es to paveicu!

19.februāris, 11:21
Munins

Dža, jau pavisam sajucis un murgo.

19.februāris, 11:35
V ilis Gutmanis

Munins

 Nu ko jūs gribat no garīgi slima cilvēka? Zāles nelieto tapēc arī ir tādi murgi.

19.februāris, 11:48
Ir tāds

Dārgie draugi! 

Ko jūs gribat, pilnmēness taču tuvojas, mazajam, pūkainajam Koblenzas plānprātiņam sākās pilnmēnes psihoze. Normāla parādība. Sanitāri kā jau pirmdienas rītā, nav pamanījuši, ka slimnieks no gultas atsējies un pie datora sēž. 

19.februāris, 12:07
DŽA

Ir tāds, pilnīgi, kā brezhnjeva runa pirms nosprāgšanas :) dorghije tovaarischi :))) saproti to, ka tārps tu esi?

19.februāris, 13:09
V ilis Gutmanis

Ir tāds

Kāpēc jūs ielaidāt ... uguni pakulās, viņš taču savā dullumā var kādu sakost.

19.februāris, 14:22
NAMEDA

DŽA

Skatījos sarunu ar ukrainieti un krievieti. Krieviete jautāja- tā ir taisnība, ka jūs ēdat krievu bērnus? Ukrainiete, tā kaunīgi, teica- jā, tā ir taisnība, bet mūs piespiež to darīt! Katru dienu, protams, neēdam, bet pa svētkiem sanāk. 

Labais, bet nemaz es nebrīnītos, ja tāda ari saruna dzīve būu, jo tik stulbi, kādi ir kremļa zombiji, pasaulē citi nav atrodami! Viņu masa ir jau kremļa gadsimta selekcijas un visu veidu apstrādes rezultatā kluvusi par 90% vadāmi vergi! To pierāda neskaitāmās publicētās blogeru sarunas ar šiem agresoru masas idiotiem un visu citu citu tautu nīdejiem un slepkavotajiem.

19.februāris, 14:58
DŽA

NAMEDA, tā nav anekdote! Tā tiešām bija videosaruna! Ukrainiete, nopietnu seju, atbildēja uz krievenes jautājumiem! Tikai, pašās sarunas beigās, neizturēja un sāka smieties.

19.februāris, 16:05
V ilis Gutmanis

Smieklīgi kad divi papagaīļi NAMEDA un ... viens aiz otra atkārto muļķibas kurām paši svēti tic. Izskatās ka abiem ir problēmas ar realitates uztveri. Atliek tikai pabrīnīties kurš tad ir tas zombijs ar rietumu kakām smadzeņu vietā.

19.februāris, 17:51
DŽA

V ili, kā tev tas izdodas- dzīvot bez smadzenēm?

20.februāris, 10:33
V ilis Gutmanis

 Nu gribētos pakonsultēties ar jums, jo jums jau sen smadzeņu vietā ir rietumu kakas.

20.februāris, 12:35
DŽA

Idiota gabal, tu vēlies konsultēties ar mani??? Nē, tu tārps esi, man visai pretīgs. Konsultācijas nebūs. 

20.februāris, 19:58
V ilis Gutmanis

Nu  re  izrādas ka pats ir tik glups ka nevar nekādīgi tās rietumu kakas no galvas izmazgāt. Laikam taču domā  ka tās kakas padara viņu par ļoti gudru un zinošu. Kaut gan ja uz viņu paskatās uzmanīgi redz ka tāds mazs smirdīgs kakas gabals vien ir.

20.februāris, 20:52
Ir tāds

Ja skatoties kaut kādu neizdevušos joku sarunu starp itkā ukrainieti un krievieti. Nez vai viņas pases ar tautības ierakstu arī demonstrēja var to ņemt par pilnu tad es nebrīnītos, ka Nameda un viņas saprāta brālis Dža, ir tik stulbi, kādi pasaulē citi nav atrodami! Viņu masa ir jau gadsimta selekcijas un visu veidu apstrādes rezultatā kluvusi par 90% vadāmi vergi! Diemžēl bija indivīdi smadzeņu skalošanas rezultātā tādi kļuva un šeit ir rezultāts! To pierāda neskaitāmās publicētās viņu agresīvais idiotisms, citu tautu un  to kuru viedoklis nesaskan ar šamējo nīšanu. Vienkārši nedomājoši radījumi kuri klausās ko tiem saka no augšas un paši nedomā līdz, to pierāda viņu gānīšanās, citu tautu apsmiešana, pazemošana un pilnīgs argumentācuijas trūkums. 

21.februāris, 8:18 (21.februāris, 8:20 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Kad gānās un izpaužas agresivi - tas jau pats par sevi visu izsaka. Bet vispār, tāpat kā krievnīdēji cilvēkus dala labajos un sliktajos, tāpat arī es esmu sakusi dalīt: ja redzu, ka cilvēks pieder pie krievnīdējiem, jau izdaru secinājumus, ka labāk ar tādu  "kopā karā neiet", t.i., labāk vispār visos jautājumos turēties pa gabalu. Vienkārši nav pilns rublis. Pārsteidz, ka pie tādiem nīdējiem piederās ari sabiedribā zināmi intelektuāļi - nesaukšu viņus tagad vārdā. Reāli nobrinos, es pat teiktu, ka mainu par viņiem viedokli un nospriežu, ja būtu izvele, es ar tādiem nebiedrotos un nedraudzētos, katrā ziņā viņi manā vērtējumā ir par kastu zemāk, neatkarīgi no sab.statusa, intelekta un sasniegumiem.

Aleksandra, Namedas gadījumā par intelektu viss skaidrs. Bet pārteidz, ka viņu grupā iekļaujas viens, otrs intelektuāli spīdošs prats (ne te forumā).

Man tomēr liekas,ka tām grupām ir kaut kas kopigs. Neintelektuāla daļa jau iezīmē kopīgas iezimes - paskatamies uz Namedu, Aleksandru, Kurpi, Olenu. Te raksturojumi neprasās. Bet ari intelektuālajai daļai ir kopigas iezīmes. PIrmkārt, viņi ir neticigi, vairāk ciniski sadzīvē - nu tos, kurus personīgi pazīstu. Es gan nezinu, kā ticigs cilvēks var turpināt nīst, bet  vispār starp ticīgajiem arī krievnīdēji ir. Bet varbūt garīgā ceļa iesācēji. Tā ka arī ticiba nav kriterijs.

Īsumā - savās acis es viņus tiešām vērtēju par kastu zemāk. Rizēm tas mani nepatīkami pārsteidz, kad redzu, ka kāds sabiedrībā zināms intelektuālis atkal gānās un nīstās.

 Bet, kā mēs labi zinām, viņi arī jūtas pārsteigti, ka kads viņu paziņa nav krievu nīdējs un gatavs karotājs.

Bet ta es cenšos izturēties ar cieņu, saprotu,ka uz zemeslodes dzīvo dažādi cilvēki. Bet,ja būtu draugu kompānija jāizvēlas, krievu nīdējus  atsijātu. Kaut kādi bīstami un neprātīgi.

21.februāris, 8:35
DŽA

Moskoļus neieredz visā pasaulē. Pat krievijā, krievi, kuriem piemīt saprāts, neieredz to mankurtu biomasu. Bet, tas ir normāli- moskoļi arī neieredz visu pasauli. Ir gan laba ziņa- krievija mainīsies. 

21.februāris, 10:27

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:28

Jaunākās diskusijas