Kamdēļ Ukrainā ir miruši 400 000 krievijas karavīru?

DŽA

Kamdēļ viņi mira? Par ko??? Par kremļa fašistu režīma ambīcijām? Kādēļ? Kremļa režīms ir zadzis desmitiem gadu, tautas naudu zadzis! Putins ir bagātākais cilvēks pasaulē, kaut gan viņa alga nav nemaz liela. Viņš ir noziedznieks. Un tas noziedznieks saka krievu zaldātiem- ejat, iekarojat Ukrainu??? Jau 400 000 krievu ir miruši, vēl 1 000 000 invalīdu.  Par ko? Ukraina krievijai nebija drauds! Kamdēļ kremlis tā dara ar saviem pilsoņiem?

16.februāris, 19:45
DŽA

Šī portāla forumā ir daudz kremļa fašistu troļļu. Un, viņu vienīgais arguments- un cik ukraiņi ir miruši? Jā, arī ZSU ir lieli zaudējumi. Bet ukraiņu zaldāti aizstāv savu zemi, savu valsti, savas ģimenes! Un viņi ir varoņi. Bet kremļa fašistu armijas zaldāti mirst par, teikšu, ne par ko, mirstam par režīmu, kurš mūs paverdzina. Un krievi nemirst, kā varoņi, nē, kā parasti okupanti. Viņi nosprāgst Ukrainā, viņiem nav pat kapu kopiņas!!! Putins teica- nomirt, tad ejam mirt!

16.februāris, 20:02
DŽA

Vārdsakot, 400 000 krievijas pilsoņu, Ukrainā ir nesprāguši kā klaiņojoši suņi. Ne kapa, ne piemiņas, nekā...labākajā gadījumā melns maiss virsū. 

16.februāris, 20:38
DŽA

Atbilde ir tikai viena- kremļa fašistu režīms uzbruka Ukrainai, tādēļ mirst krievu zaldāti. Bet, šī foruma kremļa troļļi to nevar atzīt.  Viņiem nav ko atbildēt. Tādēļ sāksies parastais viņu bezsakars, absolūts nonsenss + bērnudārznieku cienīga manis apspriešana- ar ko guļu, ko ēdu, kā dzīvoju, kāds ir mans ģimenes stāvoklis, viss, ar ko es slimoju, viss, ko es domāju...visu bērnudārznieki zina labāk par mani.

Tas ir tiešām jautri.

16.februāris, 21:02 (16.februāris, 21:03 - labots)
V ilis Gutmanis

Kad  kads sarunājas pats ar sevi ta ir produktīvā diskusija!

16.februāris, 21:34
DŽA

Re, pirmais dārzenis, saucās v ilis, ir klāt. Protams, viņam piemīt zināma debilitāte, bet ko var gribēt no dārzeņa?

16.februāris, 21:37
V ilis Gutmanis

Kurš tad te diskutē pats ar sevi? Nu tad laikam tas arī ir tās pats kā mēgina dēvēt citus.

16.februāris, 21:40
Stāstnieks

Dža, izplata ukraiņu propogandu. Nezinu vai aiz stulbuma vai par maksu.

16.februāris, 22:13
Marcis Dzelme

Tev ir nepareiza informacija, jo tie 400 000 ir kopa ir visiem ievainotiem un kreminu slimie neta murgi no Latvijas 5 kolonnas visiem ir pie vienas vietas.

17.februāris, 8:10
V ilis Gutmanis

Vai tu re vel viens ar slimu galvu atnācis lai gvelztu muļķības.

17.februāris, 8:55
Marcis Dzelme

Tu pats debilais zilais Vili esi samagi slims tas pats ir paris taviem neta draugiem idiotiem.

17.februāris, 10:41
Ir tāds

Kamdēļ Ukrainā ir miruši 400 000 Krievijas karavīru kurus daži nosapņoja? Tāpēc, ka mūsu Vāczemes mazais, pūkainais draudziņš kopā ar savu partneri Mārci tas kurš Dzelme  pats debilais zilais ir, samagi slims, tas pats ir ar viņu paris neta draugiem idiotiem to nosapņoja savā garā vārgo dziednīcā.  Vai ne tā brāļi Mārcīši? 

17.februāris, 11:11 (17.februāris, 11:22 - labots)
Marcis Dzelme

Es jau sen saku, ka neta idioto slimie neta murgi visiem ir pie vienas vietas un tas ir 100% info no Ukrainas GUR un ejiet zajebala te dirst ar saviem debilajiem neta murgiem katru dienu.

17.februāris, 17:06
Aleksandrs78

https://www.youtube.com/watch?v=3LKHLjVDLTc&t=1226s  

Laba, maz informētajiem skaidrojoša saruna ar rus zombijķeskām, kuru realitātes un faktu "saprašana" ir līdzvērtīga šejienes kremļa algotņu nekaunīgajai melošanai un izcilajam, necilvēcīgajam sadismam visās izpausmēs, kad runa ir par kremļa vadoņu  un to vergu "izpratni" cilvēcības, taisnīguma, goda un pašcieņas jautājumiem!

17.februāris, 17:25
DŽA

Tēmas jautājums paliek neatbildēts, kremļa troļļiem nav ko teikt. Idiots stāstnieks saka, ka tēma ir Ukrainas propaganda, kaut gan jautājums nav un nevar būt propaganda. Bet idiots, ir tāds, skatos, pilnībā sajuka prātā. Jautri :)

17.februāris, 18:12
V ilis Gutmanis

Kas Aleksandrs78 kas ... mīl stastīt citiem pasakas kurām paši svēti tic. Ukraina te pēdējā laikā vispār sak klāstīt ka katru dienu it kā likvidē pāri par tukstoti Krievijas karavīru tikai ja uz to paskatās reāli tad pēc Ukraiņu relācijām uz frontes līnijas Krievijas karaspēka gandŗiz vairs nav. Un te luk rodās cits jautajums no kā tad tie varonīgie melnās jūras racēji bēg?

17.februāris, 20:15
DŽA

Jā, v ili, šodien ZSU iznīcināja vēl tūkstoti orku. Saproti, idiota gabal, kas ir tūkstotis? Pāris krievu sādžu iedzīvotāji. Sīkums. 

17.februāris, 20:20
V ilis Gutmanis

Dažreiz man arī sapņos rādās visādas muļķības tāču es nestāstu citiem ka to ko nosapņoju ir patiesība. Žēl ka jūsu astoņbitu apziņa to nevar saprast.

17.februāris, 20:24
DŽA

Kā tev, idiota gabals, žēl ir? Tā, ka piedzimi ar īpašām vajadzībām   :))) tak neķer kreņķi, vienkārši tev nepaveicās  :)

17.februāris, 20:32
Aleksandrs78

Kremļa spiegu un kangaru īpašās vajadzības ir tapt nolādētiem no Latvijas tautas un izjust to jūtamā veidā, kam manāmi briest abas puse, gan krenļa neliešu meļi, gan bezgalīgo pacietību pamazām tomēr zaudējošā Latvijas pamattauta! Tikai kangaru un svešo nodevēju atbalsts Latvijas aizsardzības, drošības spēku un policijas rindās pagaidām pieļauj šādu absurdu situāciju. Arī valdība un Saeima gļēvi un nodevīgi kavējas šo kautājumu risināšanā to pašu iemeslu dēļ! Un tādu iemeslu dēļ, kādi nebūtu iespējami nevienā citā normālā un vēl pie tam it kā nacionālā valstī!

17.februāris, 22:46

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas