Par vakardienas raķešu uzbrukumu Belgorodai. Kurš to izdarīja? Krievija vai Ukraina?

DŽA

Domājam loģiski, kuram tas bija izdevīgi? Kādi bija uzbrukuma motīvi. Apskatām trīs variantus.

1. Ukraina. Kādēļ Ukrainai apšaudīt krievijas civilo sektoru? Raķetes ir dārgas, Ukraina šauj pa krievijas stratēģiskiem objektiem- naftas bāzes, militārās rūpnīcas, munīcijas noliktavas. Ja Ukraina izšautu raķetes pa civilo zonu krievijā, tas liktu zem sitiena rietumu ieroču piegādes. Rietumi teiktu- jūs apšaudāt mierīgos krievijas iedzīvotājus, mēs jums raķetes nedosim. Ukrainai tā būtu katastrofa. 

2. Krievija. Krievijas motīvi ir skaidri. Uzbrukums Belgorodai ārkārtīgi izdevīgs. Mērķi bija civilie objekti, bet tādi, kuros ir, iespējami mazāk cilvēku. Upuru mazāk, kremlis tak rūpējas par saviem iedzīvotājiem! Bet, ja kremļa fašisti spētu pierādīt to, ka uzbruka Ukraina, tad nu efekts pilnībā tiktu sasniegts- rietumi pārskatītu ieroču piegādes Ukrainai. Bingo! Tas arī bija uzbrukuma motīvs. 

3. Krievijas leģions "Brīvība Krievijai". Absolūti neticami. Viņiem ir bruņutehnika, bet raķešu nav. Bez tā, viņiem nav motīvu uzbrukumam savējiem, jo lielākā daļa leģiona, nāk tieši no Belgorodas.

 

16.februāris, 11:06 (16.februāris, 11:28 - labots)
DŽA

Tātad, nonācām pie secinājuma, ka kremļa fašistu režīms izšāva raķetes uz savu pilsētu, mēģinot uzbrukumā vainot Ukrainu.

Bet Rietumi tam nenoticēja. Mūsdienās nav problēmu noteikt vietu, no kurienes ir izšautas raķetes. 

Lūk, vēl viens kremļa noziegums. Šoreiz pret krievijas tautu. Par visu nāksies samaksāt. 

16.februāris, 11:44
V ilis Gutmanis

Savādi, tikai kaut kā neloģiski sanāk ja jau Krievija tā rīkojās tad gribās pajautāt ko tad viņi ņemās ar to Ukrainu kā jēlu olu. Loģiski taču ka tā kā klāsta ... Krievija jau sen Ukrainu būtu no zemes virsas noslaucijusi. Tā kā neloģiski sanāk ka tik ilgi ņēmās ar to Ukrainu.

16.februāris, 11:51
DŽA

V ili, idiota gabal, kremļa fašisti nevar uzvarēt Ukrainu! Viss loģiski. 

16.februāris, 12:01
Ir tāds

Pastāsti man mazais Vāczemes draudziņ, kāpēc ANO šonakt ir nosodījusi Ukrainas raķešu triecienu Belgradai, ja jau Ukraina nav vainīga? 

Mans mazais pūkainais draudziņ, tu esi ne tikai seksuālā minoritāte, nu tas saprotams, tas tagad moderni, bet tu esi arī ideju gigants ar ko arī tevi apsveicu! Pats uzdod jautājumu, pats atbildi un viss notiek, viss kārtībā  un ja kāds ko iebildīs vai uzdos kādu jautājumu, tad varēs pasūtīt, jo ideju gigants no Vāczemes jau visu ir pateicis, sēžot uz sava ziepju burbuļa troņa. 

16.februāris, 12:01
DŽA

Bet, jā, idiot v ili, sanāk neloģiski, ka Kijevas ieņemšana trijās dienās, izvērtās divos kara gados, pie tam, krievija zaudē! Ukraiņi kož!!!

16.februāris, 12:04
DŽA

Idiot, ir tāds, kas tad Belgradai noticis? Ukraina Serbijai uzbruka?

16.februāris, 12:06
V ilis Gutmanis

Pamagi saimnieks ar pletni ... ir ievilcis, ka viņš tā sprēgā.

16.februāris, 13:06
Ir tāds

Manu mazo apdalīto Vāczemes draudziņ, tu esi muļķītis, jeb par tādu tikai izliecies? Tu lieliski saproti par ko ir runa, jeb varbūt es kļūdos? Ja tu saproti tad ko tu raksti muļķības, ja nav ko teikt, tad paklusē! Ja tu nesaproti, tad arī varu tev ieteikt tikai vienu- p a k l u s ē! Tu esi jauks, mīļš, pūkains un visādi citādi labs un jauks kad guli ar zobiņu platītēm ūdensglāzē pie gultas un savu skaisto seju smaidot griestiem, esot piesiets pie gultiņas palātā kopā ar savu palātas biedru Mārci. Tikai lūdzu tevi, esi tāds, guli ar zobiņu platītēm ūdensglāzē pie gultas un savu skaisto seju smaidot griestiem, esot piesiets pie gultiņas palātā kopā ar savu palātas biedru Mārci, guli un stāsti visas savas ideju giganta ģeniālās domas savam draugam Mārcim, tikai neraksti lūdzu neraksti vairs!

16.februāris, 13:20
DŽA

Kremļa idioti atkal absolūtu bezsakaru gaudo. Es pat nesaprotu, par kādu tēmu. Komentos ir nonsenss.

16.februāris, 13:41
Ir tāds

Manu mazo apdalīto Vāczemes draudziņ,vai kāds jeb kad būtu šaubījies, ka tu ko saproti? Tu un saproti, tās ir divas nesavietojamas lietas. Tāpēc esi tāds, guli ar zobiņu platītēm ūdensglāzē pie gultas un savu skaisto seju smaidot griestiem, esot piesiets pie gultiņas palātā kopā ar savu palātas biedru Mārci, guli un smaidi tam, smaidi dakterim un sanitāram, uzsmaidi savam draugam Mārčam ar savu bezzobaino mutīti un viņš tev ar tādu pat uzsmaidīs pretī! Smaidi un pasaule tev uzsmaidīs, tikai klusē, klusē un vēlreiz klusē!!!

16.februāris, 14:10
DŽA

Idiot, nesapratu, ko teikt vēlējies. Kārtējais bla- bla.

16.februāris, 14:33
Ir tāds

Manu mazo Vāczemes pūkaino draudziņ. Es jau arī visu laiku saku, ka tu esi idiots, reiz tu man piekrīti. Izlasi ko esi uzdzejojis, paraugies spogulī un pasaki vai neesi idiots! Idiotija ir oligofrēnijas jeb iedzimtas plānprātības vissmagākā pakāpe. Idiotijas slimnieki nespēj apgūt valodu un strādāt, veikt jebkādas saprātīgas darbības, ir pastāvīgi kopjami un uzraugāmi. Šiem slimniekiem nav emociju tikai primitīvas patikas vai nepatikas reakcijas, raksturīgi nemotivētas agresijas uzliesmojumi tajā skaitā pret sevi, citi ir kūtri un vienaldzīgi pret apkārtnē notiekošo, tikai ne tu. Nu vai tu neesi idiots? Viss kā par tevi, bet tu taču ciet no disleksijas kura arī tev no idiotisma radusies.

16.februāris, 15:42
DŽA

Nesapratu, tiešām tikai stulbi mēkšķēt proti?

16.februāris, 15:46
V ilis Gutmanis

Nu re izrādās ka Ir tāds, teicis 100% patiesību. Ja jau pats atzīst ka neki nesaprot.

16.februāris, 16:10
DŽA

Neki neki dārzeni, ej tak mājās, komposta kaudze tevi gaida.

16.februāris, 16:14

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas