Šorīt Ukrainas Bruņotie spēki iznīcināja fašistu okupantu desantkuģi "Caesar Kunikov".

DŽA

Laba ziņa! Kuģis nogrima pēc Ukrainas dronu trieciena. Izrādījās smagāks par ūdeni  :) okupantu zaudējums 70 miljoni $.

Slava Ukrainai!

14.februāris, 12:31
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Nevaru saprast, kā var priecāties, ka nevainīgi cilvēki mirst - neviens nevienam neko nav nodarijis. CIlvēki mirst politiķu ambīciju dēļ. Un es teiktu, ka "rietumiem" tās ambīcijas ir vēl lielākas, netaisnīgākas un nevajadzīgākas.

Tad jau tikpat labi tu vari priecāties, ka nomirst Tavs kaimiņš negadījumā vai kāds Tavs radinieks. Bezjēdzīga nevainīgu cilvēka nāve - ka ukraiņu, tā krievu, tā latviešu, tā Tavu vai manu radinieku, ja tā būs. Tā ir traģēdija, ne prieks. Traģēdija arī par šī kuģa upuriem. Ir jābūt maniakam vai apdalītam, lai priecātos par nevainīgu cilvēku nāvi citu cilvēku idejas dēl.

Traģēdija bija arī tā, ka "Kijevas režims" politisko iedomu dēl tiešā nozīmē nogalināja savas valsts - Donbosa iedzīvotājus - un nav svarīgi, vai tie bija čukči, krievi, ukraiņi, bērni vai pieaugušie.

Traģēdija ir visur, kur ir karš, kur spiesti karā iet nevainīgi cilvēki un mirst nevainīgi cilvēki. Kaut gan, ej nu sazin, kurš vainīgs, kurš nevainīģs. Ja kāds tiešām alkst otra nāvi (kā Dža), varbūt arī ir pelnījis pats mirt karā (tikai likteņa ironija - sēž ērtībās, ēd bulciņas, dzer alu un tikai mēģina kurināt karu, gluži kā Baidens). Nonāvēt maniakus, vardarbības iniciatorus - tas ir normāli. Gribēt nonāvēt nevainīgus cilvēkus, tikai tāpēc, ka viņi ir krievi vai musulmaņi, - tas nav normāli.

14.februāris, 14:50 (14.februāris, 14:51 - labots)
DŽA

Ukraiņi nogremdēja fašistu iebrucēju kuģi. Iebrucēji nav nevainīgi, viņi gāja nogalināt un saņēma, ko pelnījuši. 

14.februāris, 16:09
V ilis Gutmanis

rudzupuķe

Kam jūs to jautājat? Tam kas lepojās ar to ka viņa vectēvs bija nacistu pakalpiņš un cilvēkšāvējs. Un arī ziņa ko šis persoņāžs te tik lepni klāŗē ir tīrākie meli. Vienkārši saimnieks pārlaida ar pletni pa muguru un pateica kapēc tu klusē. Tapēc arī tāda bravūra un melīgi izteicieni. Protams Ukrina publicēja miglu bildes no bezpilotu kuteriem. Tikai būtu jaatcerās ka kara kuģis nav māčibu mērķis un visdrīzāk lielākā daļa no šiem kuteriem tika iznīcināta.  Der vēl arī atcerēties to ka šie personāži kaut kā aizmirst pieminēt tos tūkstošus Ukraiņu ko Kijevas režīms dzen iznīcībā lai tikai noturētos pie varas.

14.februāris, 17:36
DŽA

Smuks video! Pilnīgi iztēlojos to fašistu paniku- pirmais trāpījums, fašisti nesaprašanā, pēc brīža otrais, ballīte sākas, uz kuģa ugunsgrēks. Tad, bāc, vēl  viens... un vēl! Man patika.  Varens kuģis vareni nogrima :)))

14.februāris, 18:30
Andis

Dža smuki parāda, kas viņš ir - sātanists un fašists. 

14.februāris, 19:01
DŽA

Vispār jau es, kremļa fašistu sāktajā iebrukumā Ukrainā, vainīgs neesmu. No maniem pleciem, vainu, par kara izraisīšanu Ukrainā, pilnībā noņēma Kaļiņingradas apgabala gubernators Antons, kurš atrada galveno kara vaininieku- Imanuelu Kantu. Lūk, es tiku pilnībā attaisnots  :)))

14.februāris, 19:19
Ir tāds

rudzupuķe

Sirsnīgi sveicieni tev Valentīna dienā! Es pilnībā piekrītu Viļa teiktajam, viņam ir taisnība. Vispirms mūsu mazais gudrinieciņš priecājās tikai nav skaidrs par ko. Tas ko tu runā par cilvēkmīlestību es piekritīšu, tāpēc neiešu apspriest. Raugi kuģis nav mazā Vāczemes gudreļa gumijas laiva kurā iedur ar nazi un tā aiziet pa burbuli. Jau apgalvojums ka kuģi nogremdēja pēc savas būtības ir apšaubāms. Kuģim ir sekcijas, tāpēc to nevar tik vienkārši nogremdēt. Es varētu runāt daudz un dikti par to kas ir, kā nav, kāda ir kuģu aizsardzība utt.. Viss nav tik vienkārši. Ja mūsu mazā Vāczemes draudziņa laiviņu var nolaist pa burbuli iešaujot tajā ar renkuli tad ar kuģi viss nav tik vienkārši. Raugi, mūsu mazajam draudziņam ļoti tīk priecāties par otra cilvēka bojāeju, kas liecina par viņa psihisko slimību. Citu cilvēku nīšana, velme tos iznīcināt ir raksturīga apsēstiem sātanistiem. Sātanisma galvenais mērķis ir iznīcināt to ko ir radījis Dievs, tātad cilvēku kā radības kroni. Mūsu draudziņš nesaprot, ka vēršoties pret otru cilvēku viņš vēršas pret visu cilvēci un arī pret sevi. Tas, ka Ukraina ir pārvērsta par sātanisma perēkli ir skaidri redzams. Tādas kristiešu vajāšanas kādas notiek tur nav pieredzētas gadu simtiem ilgi. Ir skaidrs, ka šāda sātanistu valsts nespēs pastāvēt ilgi, tās gals ir tuvu. Ze ārdīšanās un sev nevēlamo personu novākšana liecina, ka viņa gals ir tuvu, Valpurģa nakts nav tālu kad tam būs jāskrien pie saviem draugiem uz Kailo kalnu Valhalā. Hitlers arī īsi pirms sava gala rīkojās līdzīgi, tagad viņš gaida Ze ellē. Raugi, kas ir interesanti, mūsu draudziņš tikai slavē Ukrainu, bet kad tam saka, lai tas dodas uz turieni karot, tad tas par to pat nedomā. Ir viegli sēdēt pie datora zilā ekrāna un priecāties par citu cilvēku nāvi, bet  kad pašam būtu turp jādodas, tad viņš saka ni un ni un tik novelk kombinē. Rezumējot man gribas teikt, ka man no sirds ir žēl mūsu apdalīto draudziņu kurš te nemitīgi izlej savu naidu pār sev līdzīgajiem vēloties to nāvi, tas liecina tikai par viņa garīgo neveselumu, jo vēlēt otram nāvi, priecāties par otra nāvi un to vēlēt otram ir slikti viņš neatdzīst. Kad tam piedāvā ņemt rokās stobru un iet karot par Ukrainu viņš tikai lamājas kas liecina par šī cilvēkveidīgā izstrādājuma gļēvumu un nīcīgumu. Varonis dara visu, lai glābtu otra dzību, nīcība priecājas par otra nāvi un slavē slepkavas. Es šeit negribu izteikties par ukraiņiem, bet man par tiem būtu ko pateikt, gan labu, par tādiem kuri nešķiro cilvēkus pēc nacionālās piederības un ir gatavi darīt otra labā visu, gan tādiem atkritumiem kuri sēž uz Latvijas nodokļu maksātāju kakla un parazitē, tikai tā jau būtu cita tēma. 

14.februāris, 19:26
DŽA

Ukraina jau ir iznīcinājusi ceturto daļu krievijas Melnās jūras karaflotes. Ko, varenās krievijas kuģiem nav aizsardzības? Tik vienkārši nogremdējami? Kur tad ir tās super tehnoloģijas "analogov v mirje njetu"? Tiešām multenes? 

14.februāris, 19:30
Ir tāds

Manu vājprātīgo draudziņ, kāds sakars SMO ar Imanuēlu Kantu? To, ka tu nespēj izraisīt karu neviens nešaubās, jo ko garīgs impotents vispār spēj. Vienīgais ko tu spēj ir sēdēt uz Vāczemes nodokļu maksātāju kakla un priecāties par citu cilvēku nāvi, vairāk ne uz ko tu spējīgs neesi. Vai telefona nummuru neesi mainijis? Visu laiku tas pats, stacionārais, Rīgā Tvaika ielā 2. Jeb varbūt būsi pārvācies uz Vecpiebalgas filiāli neārstējamajiem? 

14.februāris, 19:32
DŽA

Ir tāds, ne mirkli neesmu šaubījies par tavu seksuālo orientāciju  :) pakaļas zaldāts esi :)))

14.februāris, 19:33
Ir tāds

Plānprātiņ! Analogu pasaulē nav tavam stulbumam! Ezītis gluži kā tu nokāpjot no slotas kāta secināja, ka domāt nav kaitīgi. Kaitīgi ir nedomājot dabūt, teica viņš vilkdams slotaskātu no pēcpuses, gluži kā tu. 

14.februāris, 19:37
DŽA

Piderast, ir tāds, Kaļiņingradas apgabala gubernators, ļoti augsta ranga ierēdnis, teica to, ka karu izraisīja Imanuels Kants. Ne es to teicu, to teica tavējie. Tādēļ, sūda pediņ, atpisies.

14.februāris, 19:38
DŽA

Ir ziņas, ka fašistu kuģī, dronu triecienu rezultātā, notika munīcijas detonācija, smuks sprādziens. Fašistu krievijas oficiālie masu mediji klusē, nav nekādu ziņu par kuģa nogrimšanu.  Jautri!

14.februāris, 19:51
Ir tāds

Manu mazo, pūkaino, plānprātīgo draudziņ, kāds ir smuks, kāds nesmuks sprādziens? Visskaistākais sprādiens būs tas pēc kura tu kā īstens Minhauzens atkārtosi sava prieksteča sasniegumus un pat pārspēsi tos, un uz sēžot uz raķetes, saucot, banzai, banzai aizlidosi pie saviem ukraiņu draugiem, tieši pie imperātora Ze. Par to tev koka zvaigzne pēc nāves! 

14.februāris, 20:20
DŽA

Jā, tas ir dīvaini- krievijas karakuģi nespēj sevi aizstāvēt. NATO karakuģus tik vienkārši nogremdēt nevar. Domāju, pie vainas ir krievu atpalikušās, novecojušās tehnoloģijas. Nav aizsardzības pret jūras droniem un, pret, zemu lidojošām spārnotām raķetēm. Tas jau labi priekš Ukrainas. Var fašistu floti gremdēt uz nebēdu  :)

14.februāris, 21:04
V ilis Gutmanis

Ir tāds

Jūs nekad nepārliecināsit šo personāžu. jūs skaidri un gaisi redzēsiet ka tas ir mēsls bet šis personāžs redzot ka uz tā ir uzraksts Made in EU  viņš teiks ka tā ir vissaldākā šokolāde. Šķiet ka viņs atkal ir aizmirsis to ko nesen kladzināja ka Ukraina ir nogremdējusi gandrīz visu Melnās jūras kara floti. Tagad viņs kladzina ka tikai ceturto daļu. Pagaidiet mazliet un viņš svētā pārliecībā stāstīs ka nogrimis ir tikai viens kuģis ''Moskva'' un daži ir nedaudz bojāti. Viss ir atkarīgs no tā kā Kijevas banda cieš zaudējumus. Tas ir tāpat kā vēl pagājušo gadu sludināja ka Krievijai palikušas tikai pāris raķetes kamēr Ukraina katru dienu sūdzās par raķešu apšaudēm kuras nezkāpēc Krievijai nebeidzās un nebeidzās. Kamēr Kijevas ubaga tarbā neviens vairs necenšās neko ielikt.

14.februāris, 21:21
Ir tāds

Vili

Nu ko Minhauzena mazdēlam padarīsi? Minhauzens ir Minhauzens! Katra nākamā paaudze progresē, tas ir sapņo ar vien vairāk. Viņu ņemt par pilnu nozīmē necienīt sevi. Bet kā saka: domāt un runāt nevienam nevar aizliegt, jautājums kurš viņu ņem par pilnu. 

14.februāris, 21:35
Ir tāds

14.februāris, 22:38 (14.februāris, 22:41 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Ir tāds

paldies par sveicieniem! Nebūšu nepieklājīga, teikšu - paldies! :)  Sūtu arī Tev un pārējiem sveicienus Valentindienā (kamēr tā vēl nav beigusies) ! :)

Bet par karu man vairs nav ko te pagaidām piebilst. Visam rakstītajam (šajā tēmā) piekrītu. :)  Kur un kam (šajā tēmā) nepiekrītu, to jau jūs tāpat zināt. :)

14.februāris, 22:56

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas