Mani vienkāršie jautājumi portāla forumā esošajiem kremļa troļļiem, joprojām nav atbildēti.

DŽA

1. Kamdēļ krievija iebruka Ukrainā. 

2. Par ko mirst krievu zaldāti Ukrainā. 

Piekritīsiet, jautājumi ļoti vienkārši, uz kuriem atbildēt, it kā nebūtu problēmu? Bet, nē, atbildes nav. Kamdēļ nav? Jo atbilde ir tikai viena, pie tam, uz abiem jautājumiem- kremļa fašistu režīmam nobrauca jumts. Protams, to kremļa troļļi teikt nedrīkst, zaudēs savu 30€ ikmēneša algu. Bet, ja atbildēt nedrīkst, tad paklusēt var? Vienkārši ignorēt manus jautājumus, neapkaunot sevi, izlikties, ka mani jautājumi redzēti nav. Tas loģiski, ne?

Bet, nē! Šajā forumā ir, vismaz pieci kremļa apmaksātie troļļi. Taisnības labad jāsaka, ka diviem piemīt saprāta paliekas un viņi, redzot to, ka atbildēt nevar, patiešām nekomentē. Bet ir vēl trīs, kuriem intelekts ir mīnuss zīmi, tad nu viņi izpaužas kā nu katrs prot. Tas, ka viņi apkauno sevi, viņiem nav svarīgi. 

1. Visstulbākais trollis, pogonjala "v ilis gutmanis", kā redzams, viņš īpaši izcēla "V", lai visi saprastu viņa nostāju fašistu sāktajā karā pret kaimiņu valsti. Viņš gan daudz neraksta, jo rakstīt ne visai labi prot. Daudz ortogrāfijas kļūdu, par interpunkciju pat nerunājot. Teksti- balabala, no sērijas "sam durak". Vārdsakot, absolūts bezsakars. Knapi beigta pamatskola.

2. Tikpat stulbs trollis, pogonjala "ir tāds". Viss tas pats, kas pirmajam, bet, atšķirībā no pirmā troļļa, viņš komentāros iepin tādus apzīmējumus, kā "mazais, pūkainais, spalvainais, draudziņš" un, kā atbildi uz diviem, vienkāršiem jautājumiem, min vīriešu anālo seksu aukstā laikā un uz ielas. Bez tā, viņam piemīt infantilisms, viņš, kā bērnudārznieks, mēdās, ievieto, viņaprāt, asprātīgi pārveidotus/ izkropļotus latviešu dziesmu tekstus. Ak, jā, ortogrāfija un interpunkcija tumša bilde. Knapi beigta sākumskola, tā,  trešajā klasē jau beigta.

3. Reliģiozs, fanātisks fašists. Pogonjala "andis atvars". Ortogrāfiju un interpunkciju zin, bet prāta nobīdes vērojamas smagas. Ukrainas karogā un ģerbonī, esot tiešs sakars ar sātanismu, vārds "demokrātija", nav sengrieķu izcelsmes, bet nozīmē "dēmonu vara", Ukrainu vada dēmoni, kurus iznīcina kremļa bruņinieki, iznīcina Sātanu. Vēl piemin numerologjiju un citē Bībeli. Smags gadījums.  Jā, tā ir šizofrēnija. Bet viņš, es teiktu, pirms prātā jukšanas brīža, iespējams, pat augstskolā mācījies ir. Un tad jumts nobrauca.

Tādi nu ir tie, kremļa algotie troļļi. Nevienam nav pilns rublis.

3.februāris, 20:34 (3.februāris, 21:22 - labots)
DŽA

4. Trollis, kura rakstīto nelasu, kā arī to trīs, iepriekš minētos. Pogonjala "rudzupuķe". Vienkāršs balabala saimnieka interesēs. Neizceļas ar tādu stulbumu, kā tie trīs iepriekšējie, bet ar saprātu arī nespīd. Gan jau, ka pat vidusskolu beidzis būs. Sūdīgs trollis.

3.februāris, 22:18
V ilis Gutmanis

Savādi gan ...  laikam domā ka viņš ir tāds patiesības nesējs kaut gan patiesība ir lēts muldoņa kas pārliecināts ka taisnība var būt tikai viņam. Jocīgi ka gaida atbildi jautājumā kurā pats to nevēlās dzirdēt. Jo patiesi notiekošais viņa izraisa alerģiju. Kaut gan ko var gribēt no personas kuram smadzeņu vietā ir kakas. Smags un neārstējams gadijums.

3.februāris, 22:26
DŽA

Re, idiots Nr.1, ir atstāts par galveno fermā. Pamanījāt to, kā "spīd" ar intelektu? Vai nav viens malacītis? Protams, garīgi atpalicis, bet re kā cenšas! V ili, centība ir apsveicama.

3.februāris, 22:35
V ilis Gutmanis

Vairākas reizes jau tika noradīts lai kādu varētu saukt par idiotu pašam tādam nevajadzētu būt. Ko darīt ja  personiskais ego ir sitis tik augstu vilni. Un protams var jau saukt citus par garīgi atpalikušiem tikai tāpēc ka pats sev liekās ka ir gudrs. Diemžēl pēdējais ne tuvu neatbilst patiesībai.

4.februāris, 9:19
Ādolfs Nāks

džā, no kura izcilības centra pats tiec apmaksāts? Ar Vācijas bezdarbnieka pabalstu, protams, kādā pažobelē var izdzīvot, bet katru dienu būt Biertrinkeram var nasanākt.

4.februāris, 10:55
DŽA

Vecīt, netēlo muļķi, tak labi zini to, ka brīvi paužu savu personīgo viedokli. Par otro jautājumu- man nauda pietiek, teikšu, vēl trijiem mēnešiem. Par "pažobeli", vari neticēt, bet 60m2 dzīvoklis jūgendstila namā, jopcik, vēl parketa grīdas un augstie griesti. Man veicās ar to "pažobeli". Dārgi gan sanāk, bet pavilkt varu. Redz, Ādolf, nenolaidies līdz tam kremļa troļļu līmenim, kad mani nepazīstot, tiek izteikti pieņēmumi par mani. 

4.februāris, 14:29
V ilis Gutmanis

 Ak vai vai tad ... nezini ka melot nav labi. Nedomāju ka kādu stipri interesētu jūsu ienākumi tomēr nākās šaubīties ka tādus tēriņus jūs varētu sev atļauties. Spriežu no tā kā dzīvo paziņas Vācija kuri nemaz nav sajūsmā par pieaugušo dārdzību. Pie kam  domājams ka dzīvokli jūs īrejat kas vēl vairāk sadārdzina izdevumus.

4.februāris, 15:43
DŽA

Idiot, svētdienās tu dežūrē?

4.februāris, 15:57

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas