Kas ir rossejas fašisms?

DŽA

Kad ZSU izdzina rossejas "armiju" no Bučas un Irpeņas, atklājās šausmīgi noziegumi- fašisti bija šāvuši civiliedzīvotājus, tūkstošiem nošautu cilvēku. 

Ukraina ielaida Apvienoto Nāciju Organizācijas izmeklētājus. Viņi ko tādu redzējuši nebija, viņi vēma...

Kas atklājās. Rossejas "armija", pirms nogalināšanas, daudzus upurus bija izvarojusi. Jaunākajam upurim bija tikai 4(!!!) gadi! Vecākajam 82 gadi. Neiedomājams sadisms. Raksturīgs aziātiem, mongoļu tatāru ordai. ANO komisija fiksēja 6000 kara noziegumu epizodes. Tikai divos Ukrainas miestos.

Šī portāla forumā esošie fašistu troļļi, man pārmetīs melošanu.  Bet, ne es to teicu, to atklāja Apvienoto Nāciju Organizācijas neatkarīgās izmeklēšanas komisija. Viss ir iegrāmatots. Visi rossejas kara noziegumi. Un tiesās fašistus. 

 

 

2.februāris, 20:30 (2.februāris, 20:45 - labots)
Ir tāds

Džaiņ, pastāsti kur var izlasīt to tūkstošu uzvārdus? Pastāsti, kas tevi un no kurienes izdzina? Tu tur biji un arī vēmi kopā ar saviem fašistiem? Tu tos upurus varoji un viņu vecumu fiksēji? Kur ir pieējami fakti, konkrēti slēdzieni, vārdi, uzvārdi utt.? Pirms ver vaļā savu muti, padomā ko tu muldi! Kā teica Mirtas tante "Limuzīns jāņu nakts krāsā", tad, ja visu laiku fašisti rādās, tas vienozīmīgi uz miršanu. Sāc jau tīties baltā palagā un liecies zārkā, pēc visa spriežot tev daudz vairs nav atlicis. 

Kurš tev plānprātiņam ko pārmetīs? Protams ne tu to teicu, to teica tavs otrs ego. Uzraksti kur var iepazīties ar ANO, neatkarīgās izmeklēšanas komisijas slēdzienu? Kur tas viss ir iegrāmatots? Visi Ukrainas kara noziegumi. Un tiesās fašistus. Atbildi uz jautājumiem un neviens tevi neapvainos melošanā. Protams, ka tu nemelo, daunīši vispār nekad nemelo, jo tie nezina kas ir ļaunums, to dara tavs otrais, tavs tumšais ego, protams, ka tikai ne tu. 

2.februāris, 20:46 (2.februāris, 20:55 - labots)
DŽA

Teicu, idiota gabal un fašistu izdzimteni- viss ir dokumentēts Apvienoto Nāciju Organizācijas izmeklēšanas komisijas slēdzienos. Rēķins fašistiem tiks liels piestādīts. 

2.februāris, 20:54
Ir tāds

Manu idiota gabaliņ, fašistu izdzimtenīti, mazo noskūto draudziņ, daunīt Džajulīt kur var iepazīties ar visu to kas ir dokumentēts ANO izmeklēšanas komisijas slēdzienos? Ja tu par tiem visu zini un apgalvo, ka viss ir tieši tā, tātad tu tos esi redzējis, tad pasaki kur un jautājumu pie tevis nav! Rēķins tev tiks liels piestādīts.

2.februāris, 21:00
DŽA

Hallo, ir tāds,  tu tiešām, pederast, domā,  ka tu, mauka, mani izpakaļosi? Nē, nesanāks tev, pider. Es vien kā Namejs- varu tev izsist "dažu labu zobu" :)

2.februāris, 21:10 (2.februāris, 21:12 - labots)
Andis

"viss ir dokumentēts Apvienoto Nāciju Organizācijas izmeklēšanas komisijas slēdzienos" ©

Vispār jau dokumentē faktus un liecības un tad tiesa tos vērtē /izdara slēdzienu un apsūdzētos vai nu notiesā vai attaisno. 

Dža, kur iespējams iepazīties ar to "slēdzienu" jeb tas nav iespējams, jo jūs kārtējo reizi to izvilkāt no pēcpuses? 

2.februāris, 21:12
DŽA

atvar, idiota gabal, pašlaik tos fašistu noziedzniekus nav iespējams noķert. Līdzīgi, kā fašistu fīreru. Bet, samaksāt fašistiem nāksies gan.

2.februāris, 21:21
Ir tāds

Manu mazo, skaisti skūto, idiota gabaliņ, draudziņ Džajulīt, mums orentācijas nesakrīt, man patīk meitenes, tev savā pēcpusē rakāties. Rakājies vien, rakājies manu draudziņ pa savu pēcpusi, varbūt tu tur smadzenes arī tur izraksi. Un lūdzu neraksti bērniņ ko nezini. Tev labi, esi bezdarbnieks, uzsēdies uz vāciešu kakla, parazitē, urbinies pa savu pēcpusi un fantazē. Redzi, manu mazo draudziņ, es saprotu, ka tu to nezini, bet pirms dažām dienām starptautiskā tiesa noraidīja tavas Ukrainas lūgumu atdzīt Krieviju par agresorvalsti, piedzīt no tās kompensāciju un atdzīt tās noziegumus. Viss tas tika noraidīts, tā, ka pagaidām, te ir tikai tavi slimie murgi. Kā teikt, sapņot nav kaitīgi sēžot uz wc birstītes. 

2.februāris, 22:02
Andis

Dža, nekas nav jāķer, no jums prasa tādu sīkumu, kā pamatot savu rakstīto ar reāliem dokumentiem. 

2.februāris, 22:49
DŽA

atvar, idiota gabal, ieraksti iekš Google- ANO Cilvēktiesību padomes Neatkarīgās izmeklēšanas komisijas ziņojums. Pie reizes vari aplūkot arī Eiropas padomes rezolūciju par kremļa fašistu kara noziegumiem. Vēl der arī Hāgas Krimināltiesas materiāli un slēdziens. Daudz to dokumentu ir par kremļa fašistu zvērībām Ukrainā. 

3.februāris, 11:55
V ilis Gutmanis

''Gudriniek'' ... ne velti tev palūdza norades nevienan nav jārokās meklējot tevis nosauktos materiālus. Derētu atcerēties arī to ka paši rietumi bija spiesti atzīt ka visi it kā nogalinātie Bučās slaktiņā ir gājuši bojā no rietumu piegādātajiem ieročiem nevis no tiem kurus izmanto Krievijas bruņotie spēki. Par tiem Hāgas krimināltiesas materiāliem arī der atcerēties ka tur nav nekādu faktu bet tikai Kijevas režīma iesniegumi. Un lūk jums dokumentāla informācija. https://www.la.lv/starptautiska-tiesa-noraida-visas-ukrainas-prasibas-pret-krieviju-iznemot-vienu

3.februāris, 12:09 (3.februāris, 12:11 - labots)
DŽA

Kremļa izdzimteņi, jūs labi zināt to, ka moskovijas fašistu noziegumi Ukrainā, nav izdomāti. Googlee ir atrodami visi materiāli, rezolūcijas, slēdzieni. Bet jūs, sumpurņi, tos neskatīsieties, jo negribat atzīt faktus. Vieglāk ir pārmest man melus un muļķīgi gaudot- parādi materiālus. Jums tie materiāli ir tik pat vienkārši pieejami, kā man. Tātad, nevainojat mani melos, vainojat melos ANO un Eiropas Padomi. Varbūt viņi melo? Bet, kas nemelo- nemelo 4- gadīgā bērniņa saplosītais līķītis !!! 

3.februāris, 12:11
V ilis Gutmanis

Nekrītiet histērijā jums palūdza norādes kur ir redzami šie materiāli. Nevienam nekas nav jāmeklē. Ja jūs nevarat dot norādes kur materiāli ir redzami jūs vienkārši melojat. Un jūsu meliem ie ļoti īsās kājas!

3.februāris, 12:14 (3.februāris, 12:14 - labots)
DŽA

v ili, kropli, tu ieliki linku, kas attiecas uz laiku, līdz pilna mēroga kremļa fašistu iebrukumam. Kamēr fašistu režīms vēl nebija totāli aptracis un veicis noziegumus pret cilvēci. Kamdēļ to ieliki? Man domāt, izdzimtenis esi, un kremļa izdzimteņiem tak piedien tukšdiršana.

3.februāris, 12:25
DŽA

v ili, izdzimteni, histērija ir tev, ne man. Es esmu psihiski stabils, man viss ir ok. Bet tev, sumpurni, nē. Jo tu zini to, ka kremļa fašistu režīms zaudēs un tas tev būs vāks. Tā ir aksioma- rosseja, ar savu, visai niecīgo Ikp, nekad neuzvarēs Pasaules vadošo ekonomiku, tas ir neiespējami. Par Ukrainu ir NATO, EU, ASV, arī Japāna un Dienvidkoreja un to bloku/ valstu resursi ir milzīgi. 

3.februāris, 12:33 (3.februāris, 12:34 - labots)
V ilis Gutmanis

Nu re atkal histēriski izlēcieni un neviena reāla argumenta.

3.februāris, 12:36
DŽA

Kamdēļ Hitlers izdarīja pašnāvību? Jo tā aiziet ir vieglāk. Savādāk viņu pakārtu. Viņš bija goda vīrs, atšķirībā no putina. putinam veiksies, ja pats nosprāgt paspēs. Es to negribētu- mūža ieslodzījums Pasaules bagātākajam cilvēkam, tas ir sliktāks par nāvi. 

3.februāris, 12:42
DŽA

Idiot v ili, "reāli" ir spāņu zelta monētas viduslaikos. Tas ir tik pat skaidrs, kā tas, ka tu dārzenis esi  :)

3.februāris, 12:44
Ir tāds

Manu mazo, pūkaino draudziņ Džajulīt, tu nesartaucies, nesatraucies, ievelc elpu, iebāz pirkstu pēcpusē un tad pūt ārā! Es zinu manu mazo, pūkaino draudziņ, ka visi garā vārgie saka, ka tie ir psihiski stabili, un tiem viss ir ok. Nekā jauna, tu neesi izņēmums. Nomierinies! Tāpēc jau tos sien pie gultas, jo tie domā to kas nav, tu taču to lieliski zini. Tagad pastāsti man manu mazo, glīti skūto draudziņ Džaiņ, kāpēc tu melo? Šogad ANO Starptautiskā tiesa noraidīja Ukrainas prasību un apvainojumus pret Krieviju, atteicās Krieviju atdzīt par agresorvalsti. Tikai fakti! Nemelo draudziņ! Izskaidro, kāpēc tu tādā spēcīgā ekonomikā kāda ir Vācijā esi bez darba? Spēcīgā ekonomikā tev bija jāstrādā divos vai pat trīs darbos 24/7, jo darba ir vairāk kā darbinieku, tā ir spēcīga ekonomika. Kāpēc šonedēļ SVF cēla Krievijas kredītreitingu un samazināja to ES? Es tev piekrītu, ka 4- gadīgā bērniņa saplosītais līķīši un ne tikai 4- gadīgā bērniņa, bet arī zīdaiņu saplosītie līķīši liecina par tavu draugu zvērībām Donbasā un Luganskā. Tur tev ir taisnība. Es saprotu, tev palātā ir vienvirziena internets, uz āru vari teikt ko gribi, bet informāciju saņem tikai tādu kādu tev atļauj saņemt, nevis kāda tā ir. Bet nesatraucies, atnāks māsiņa ar lielo šļirci un iedos tev ko nomierinošu šļirci, lai tev nenāk suicidālas domas un tu nepakaries savos dredos un būs tev miers, būsi tu savos sapņos stabīls, kaut patiesībā labils dārzenis, vairāk nekas. Tāds tavs liktenis, bāzt pirkstus pēcpusē un ciest, un ciest. 

3.februāris, 13:07 (3.februāris, 13:08 - labots)
DŽA

Idiot, ir tāds, neskatos tavus piedirstos palagus, neinteresē. Vari necensties. Tu tak bezsmadzeņu radījums esi. 

3.februāris, 13:15

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:58

Jaunākās diskusijas