Kremļa troļļu tēze- krievija ir pret karu, bet Ukraina vēlējās karu?

DŽA

Tā kā Ukraina vēlējās karu, gatavojās uzbrukt krievijai, okupēt krieviju līdz pat Vladivostokai, paverdzināt krievijas tautas, krievijai neatlika nekas cits, kā preventīvo triecienu Ukrainai dot. 

Un, jā, kremļa troļļi apgalvo to, ka krievija ir miera nesēja, bet Ukraina agresors.

Šī portāla forumā esošie kremļa troļļi, vienbalsīgi bļauj- lai nebūtu kara, Ukrainai vajadzēja padoties! Ļaut, lai kremļa fašisti okupē Ukrainu.

Tagad, šī portāla troļļi, vainu par kara izraisīšanu, uzveļ NATO! Jo, redzat, rietumi palīdz Ukrainai cīņā pret fašistu iebrucējiem! Ja NATO palīdz Ukrainai, tad jau NATO, kopā ar Ukrainu, uzbruka krievijai?

Kremļa troļļu narativs- rietumi dod bruņojumu Ukrainai, tātad ir par karu. Bet krievija, kura iebruka Ukrainā, ir pret karu! Balts ir melns un melns ir balts.

27.janvāris, 17:41 (27.janvāris, 18:02 - labots)
DŽA

Principā, no kremļa loģikas izriet tas, ka nacistu Vācija, Trešais Reihs, bija par mieru! Bet Polija, 1939.gadā gribēja karu, gribēja uzbrukt Vācijai, tādēļ nacistu Vācija, kopā ar savu sabiedroto komunistu krieviju, izlēma Poliju saplosīt, ko arī veiksmīgi izdarīja. Jo Polija bija par karu, bet Trešais Reihs un krievija, par mieru! 

27.janvāris, 18:11
DŽA

Ha, sestdienas vakars, mordoras orku ģenerālštābs Rīgā, Ukrainas neatkarības ielā, slēgts ir. Pirmdien troļļi atbildēs. 

27.janvāris, 18:17
Munins

Dža murgo.

27.janvāris, 18:28
DŽA

Nu ja, ASV deva krievijai visu iespējamo, lai nacistu Vācija tiktu uzvarēta! Tad nu sanāk tā, ka nacistu Vācija bija par mieru, bet ASV, palīdzot krievijai, par karu. 

27.janvāris, 18:41
DŽA

Nu ja, ASV deva krievijai visu iespējamo, lai nacistu Vācija tiktu uzvarēta! Tad nu sanāk tā, ka nacistu Vācija bija par mieru, bet ASV, palīdzot krievijai, par karu. 

27.janvāris, 18:41
Saulite Andris

ukraina kā tada ir noziegums pret KLrievijas impēriju --visas smirdosās ''nacionālās republikas'' ir  bezdievīgu eiropā perētu žīdēnu noziedzībnas sekas--  ievazāja eiropas žīdismu krievijā jai pirms WW2 ---  1917 g zuiduiski smirdošie p[roeiropioskie trockisti  sapissa krieviju--sarava gabalos  un okupēja to ar žīdiski smirdošām nacionālām republiām ---    Ar Dievu uz pusēm STAĻINA LAIKĀ IMPĒRIJU ATKAL SAVACA KOPĀ --GANDRĪZ CARA IMPĒRIJAS ROBEŽĀS VARSAVAS LĪGUMS SANACA ----   UN QATKAL ŽĪÕDENI OHUJEVŠIE  KIJEVŠĀ UN BALTIJĀ SAPISA IMPĒRIJU --NOZIEDZNIEKI IR UKRAUINA UN BALTIJA--- NOZIEDZNIEKI IR JĀSODA UN V IŅU NOZIEGUMU SEKQAS JĀLIKVIDĒ --  NAV JĀBŪT  UKRAINAI PAT KA NOSAUKUMAM KARTĒ --  JĀBŪT GUBERŅĀM ==GUBERŅĀM NO VLADIOVOSTOKAS LĪDZ vĀCIJAI  ---   KARATAVĀSD JAUZRAUJK KATRS KAS SMIOR PAR MACIONALU VALSTI --TĀDI IR NOZIEGUŠIOES PRET IMPĒRIJU --TADI IR HUĻIOJUŠIDIEVBIJĪGU CARU UN DIEVU --     NAV KREMĻA TROĻĻU --IR VESELO SAPRĀTU UN REALITĀTES IZJŪTUI ZAUDĒJUŠI EIROPASŽĪDISMA IDEJU APSTULBOTIE BIDLAS ----EIROPA NAV NEKĀS LABS -- CILVĒSES ATKRITUMI--  600 GQADU STQABILA DEGRADĒŠANAS IR EIROPA  --TĀS IR ABSOLŪTI FALŠAS ''VĒRTĪBAS ''------ ĪSTAS VĒRTĪBAS IR  AUSTRUMU TIPA IMPĒRIJAS --ĶINA KRIEVIJA INDIJA ---  smirdošās eiropas impērijas bankrpotējušas -eirosavienība  tā arī nav kļuvuisi par globālu 1. lieluma spēletāju --utains apdirsies līdz azsusīm ogļu un tērauda karterlītis -bezatbildīgi paplašīnats līdz 20 valstelēm --stratēģiski impotents-pa visām līnijām   ekonomiski militāri politiski garīgi un ideoloģiski ....    

27.janvāris, 18:53
NAMEDA

Laba atbilde meļiem, prieks lasīt!

 

DŽA

Principā, no kremļa loģikas izriet tas, ka nacistu Vācija, Trešais Reihs, bija par mieru! Bet Polija, 1939.gadā gribēja karu, gribēja uzbrukt Vācijai, tādēļ nacistu Vācija, kopā ar savu sabiedroto komunistu krieviju, izlēma Poliju saplosīt, ko arī veiksmīgi izdarīja. Jo Polija bija par karu, bet Trešais Reihs un krievija, par mieru! 

Bet tas Saulīte Andris ir totāls psihenes pacients, nu 100%, ja ne, tad...tiesājams agresors! Un kā jau domat patstavīgi nespejīgajiem kremliniem uzlikta norma melot ar latviskiem nikiem, izcili stulbi cerot, ka tos tad par latviešu tautas pārstāvjiem noturēs...bet nu tikai tādi paši idiņi!

 

27.janvāris, 20:00
NAMEDA

https://www.youtube.com/watch?v=sZPbCEzowy0 

A.Palijs sen pēta kremla noziedzīgo un necilvēcīgo politiku, vēsturi un viņu vadoņu un arī masas izcilās nelietības un stulbības.

27.janvāris, 20:48
DŽA

Saulite Andris, tu idiots esi, nē, tas nav kā apvainojums, vien fakta konstatācija. 

27.janvāris, 21:01
Ir tāds

Manu mazo pūkaino draudziņ Džajulīt. Paldies tev, ka tu reiz atklāji "Lielo patiesību" un atklāji savus uzskatus. Es visu laiku lauzīju galvu un domāju kas tie tādi kremļa troļļi, bet tagad es zināšu, ka tas esi tu un Nameda, jo tieši tu kopā ar savu draudzeni, varbūt draugu Namedu paši apgalvojat, ka tie esat jūs, apgalvojat, ka: "Tā kā Ukraina vēlējās karu, gatavojās uzbrukt Krievijai, okupēt Krieviju līdz pat Vladivostokai, paverdzināt Krievijas tautas, Krievijai neatlika nekas cits, kā preventīvo triecienu Ukrainai dot." Tavs apgalvojums publicēts Šodien 27.01.2024, 17:41 (Šodien, 18:02 - labots). To nav teicis neviens cits izņemot tevi! Un tava draudzene vai draugs Nameda no laimes spiegdama tev iebilst: ... nacistu (nez kāpēc nacistu, ja bija nacistiskā, bet ko šādiem prātvēderiem ko tādu prasīsi) Vācija, Trešais Reihs, bija par mieru! Bet Polija, 1939.gadā gribēja karu, gribēja uzbrukt Vācijai, tādēļ nacistu Vācija, kopā ar savu sabiedroto komunistu Krieviju (kas tā tāda? pat dzirdējis neesmu, bet ideju giganti jau zina labāk), izlēma Poliju saplosīt, ko arī veiksmīgi izdarīja. Jo Polija bija par karu, bet Trešais Reihs un krievija, par mieru! ", publicēts Šodien 27.01.2024 20:00. Lūk divas melukules kuras izplata visādus izkropļojumus! Neviens cits izņemot šos divus meļus neko tādu nav teicis! Ko darīt, ja cilvēciņiem bērnībā māmiņa nav iemācījusi, ka melot ir slikti! Vispār šāda pataloģiska melošana liecina par nopietnām psiholoģiska rakstura problēmām un uzvedības traucējumiem! Dārgie draugi, biedri vai kas vēl Džaiņ un Nameda, kāpēc jūs tik nekaunīgi melojat? Ko jūs ar to vēlaties panākt, parādīt savu garīgo vārgumu, jeb jums no tā kāds labums tiek?

27.janvāris, 21:24 (27.janvāris, 21:26 - labots)
DŽA

Kremļa sumpurni, ir tāds, aizver žaunu! Idiota gabal, tavos rakstu palagos, 90% ir absolūts bezsakars, pārējais klaji meli, demagoģija, fašistu propaganda un dezinformācija. Zema līmeņa trollis. Mācies no saviem kolēģiem, atvara un rudzupuķes- viņu rakstītajā, procentuālā atšķirība starp bezsakaru un meliem/ propagandu/ demagoģiju, ir diametrāli pretēja. 

28.janvāris, 12:52
V ilis Gutmanis

Smieklīgi ka vēloties pamatot savu izteicienu pamatotību ... to vien var kā pāriet uz rupjībām. Citus sauc par zema līmeņa troļļiem par fasistikiem propogandistiem, meļiem un daudz ko citu. Kaut gan pats stāšta klajus melus un atsaucās uz no pirksta izzīstiem faktiem.  Laikam taču viņam ir pieejami informatīvie kanāli no Latvijas un Ukraiņu mēdijiem. Kaut gan ja būtu nedzudz paskatijies tais pašos Vācijas mēdijos tur jau sen neiet runa par Ukraiņu uzvarām bet gan par to kā tiek izsaimniekoti līdzekļi lai uzturētu zaglīgo un korumpēto Ukrainas nacistisko režīmu. Nezinu vai nu pie vainas ir valodas nezināšāna kaut gan pats teica ka labi pārvaldot valodu, vai vienkāŗši noliegt tos faktus kas neatbilst viņa uzskatiem.

28.janvāris, 15:33 (28.janvāris, 15:38 - labots)
DŽA

Sumpurni v ili, ne vella nesapratu.

28.janvāris, 15:44
V ilis Gutmanis

Ko darīt, ja nav smadzeņu tad arī saprast neko nevar!

28.janvāris, 15:52
DŽA

Par Vācijas masu medijiem, tu, mēsls, melo. Deutsche Welle ziņo par raķešu "Taurus" piegādi Kijevai. Darbības tālums 500 km, Krimas tilta drīz nebūs. Bundestag viennozīmīgi apstiprina palīdzību Ukrainai. Vācu tauta ir par Ukrainu.

28.janvāris, 15:59
DŽA

Kā jau teicu, no jums, fašistu izdzimteņiem, nāk vien melu straumes. Melo, melo un melo.

28.janvāris, 16:01
DŽA

Manis rakstītajā, melu nav, ir tikai fakti. Tie fakti ir pārbaudāmi. Tieši tāpat, kā jūsu meli. 

28.janvāris, 16:07
V ilis Gutmanis

Ak jā nu kā man piemirsās ka Vācijā izņemot Deutsche Welle citu mēdiju nemaz nav. Tikai atkal ... kaut kā greizi ir lasijis laikam tomēr slikti zinot valodu ka Vācija negrasās dot tās savas ''Taurus'' raķetes Ukrainai bet gan nododot tās Apvienotai karalistei tadejādi noņemot no sevis atbildību par ieroču piegādi Kijevai. Un vēl tāds maziņš komentāriņš Bundesvers pats atzinās ka tik daudz raķešu kā solīts Vācijai nemaz nav. Būs vai nebūs Krimas tilts nu galīgi no šīm raķetēm nav atkarīgs. Nu bet ko darīt ja ... to nekādīgi negrib saprast.

28.janvāris, 16:08
Ir tāds

Jā manu mazo, ļoti pūkaino draudziņ  Džajulīt, tu šodien dikten hiperaktīvs! Ak jā,nesen bija pirmais šī gada pilnmēness. Es visu laiku saku, ka tu nemelo, kā gan ar autismu slims cilvēks varētu melot, nu nekādi un nekad. Tāpēc jau tu mums centies atklāt Lielo patiesību, ka: "Tā kā Ukraina vēlējās karu, gatavojās uzbrukt Krievijai, okupēt Krieviju līdz pat Vladivostokai, paverdzināt Krievijas tautas, Krievijai neatlika nekas cits, kā preventīvo triecienu Ukrainai dot." Tavs apgalvojums publicēts 27.01.2024, 17:41. Tikai man nav saprotams, kāpēc "Bundestag viennozīmīgi apstiprina palīdzību Ukrainai. Vācu tauta ir par Ukrainu."  Tavs apgalvojums publicēts 28.01.2024, 15:59. Un, kā tu pats saki, tad tevis rakstītajā, melu nav, ir tikai fakti. Tie fakti ir pārbaudāmi. Tavs apgalvojums publicēts Šodien 28.01.2024, 16:07 Nu redzi nu, tātad ir vismaz divas agresorvalstis kuras vēlās uzbrukt Krievijai. Jāsauc abas pie atbildības. Tad saki pats, vai Krievijai nav tiesību aizstāvēties ja tai uzbrūk divas šādas agresorvalstis? Tikai tevis teiktais, nekā personīga! Tas, ka tu neko nesaproti (tavs apgalvojums publicēts Šodien 28.01.2024, 15:44), ir tikai normāla parādība cilvēkam ar autismu, tā, ka vari nesatraukties. Ne velti tu pats skaties un brīnies. Kā tas ir- dzīvot bez smadzenēm? Tavs apgalvojums 24.01.2024, 21:24. Labāk izdzer vienu tabletīti, tinies baltā palagā, liecies savā gultiņā. Un ja tu vēl sapnī blakus Namedai būtu, tad ir laime pilnībā! Tad jūs abi vienos priekos laistu nakti trijatā ar palātas biedru kopībā. Dziesmiņu par  plānprātību sevim klusi dziedātu. Tu jau neēsi tāds kā visi citi kas ar autismu neslimo un pa trakonamu neklenderē.

28.janvāris, 17:11 (28.janvāris, 18:03 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas