Kuriozs fakts- kremļa fašistu režīms iznīcina krieviju!

DŽA

PSRS, vēlāk krievija, bruņojās, lai atvairītu eventuālo NATO uzbrukumu. NATO krievijai neuzbruka, nevēlējās,  priekš kam gan tas?

Krievijai uzbruka kremļa fašistu režīms, pie tam rezultatīvi! Ja mērķis bija iznīcināt krieviju, tad viss iet pēc plāna!

Kas gan būtu domājis to, ka krievija pati sevi iznīcinās? Bet, re, brīnumi notiek.

22.janvāris, 18:04 (22.janvāris, 18:07 - labots)
Ir tāds

Domāt, ka domā nav kaitīgi teica Džaiņš izvilkdams kārtējo puļķi no pēcpuses!

24.janvāris, 12:27
V ilis Gutmanis

Kaut kā ļoti interesanti snāk ka pēc PSRS un Varšavas līguma sabrukuma vajadzēja sbrukt arī NATO. Jo ieši NATO tika radīts lai it kā apturētu PSRS agresiju. Nu vairāk nav PSRS taču ASV momentāni atrada jaunu NATO oponentu tā bija Ziemeļkoreja, Ķīna un Irāna. Tikai kaut kādīgi neloģiski ar katru soli Nato virzijās tuvāk Krievijas robežām. Tas ka ... mēģina te visādākā veidā pamatot ka tas tiek darīts pareizi jo lūk Krievija bruņojās. Tas būtu tas pats kā man kaimiņos būtu neadekvāts cilvēks kurš pastāvīgi  žvadzina ieročus, ko tādā gadijumā man jāsed rokas klēpi salikušam un jagaida kamēr šis neadekvats vai nu nogalinās mani vai kadu no manas ģimenes vai vispār uzbruks vēlēdamies mūs iznīcināt jo redz viņam  patīk mans īpašums. Jā Jeļcina laikā bija tie kas vēlējās iztirgot valsti savai labklājībai un tagad šie zaglīgie personāžimājo rietumos. Taču pie vars naca Putins un tas tāpat kā ... rietumu kundziņiem ir kā kauls kaklā. Tā kā visas runas ka vainīga Krievija tāpēc ka viņā bruņojās ir tīras atrunas lai slēptu savu agresīvo politiku.

Pat ja to NATO paplašināšanos varētu pamatot ar to ka tas tiek pretstatīs Ziemeļkorejai, Ķinai vai Irānai. Tad rodās jautājums kādēļ NATO ir pietuvojusie Krievijas rietumu robežām jo neviena no valstīm neatrodas Krievijas teritorijas Eiropas daļā. Dīvaini vai ne?

24.janvāris, 14:48 (24.janvāris, 14:55 - labots)
Ir tāds

Vili

Neuzdod tik gudrus jautājumus, tā vēl var nosvilināt jau tā vārgo domājamo aparātu. Tu taču zini, ka mūsu draudziņam ar to tā pašvakri. Viņam svarīgi ir, ka onkulis Džo teica un ar to pietiek. Onkulis Džo, pat bez kongresa piekrišanas uzbruka Jemenai par ko neapmierināti ir viņa paša senatori, bet šis, mūsu mazais, pūkainais Vāczemes dīvainītis jau taurē, ka ja viņa oknkulis Džo atļāva, tātad atļāva ANO un NATO. Viņš ir smags un nedziedināms gadījums, ja vienīgi ar cirvja pietu, tad var gadīties, bet citādi nekā!

24.janvāris, 15:14
DŽA

Eh, sumpurņi, jums tak smadzeņu nav, jūs nespējat domāt. Atbildēs viens bezsakars, bez jebkādas loģikas. 

Pieņemsim, tas ir tikai pieņēmums- NATO atsaka palīdzību Ukrainai, Ukraina zaudē, kremļa fašistu režīms Ukrainu okupē un pievieno krievijai.  TĀLĀK? Kas būs tālāk??? Tā krievijai būs uzvara? Absolūta izolācija tā būs, izolācija no pārējās pasaules! Tā būs krievijas sagrāve!

Jūs, kremļa dirslaižas, ja tiešām vēlētos krievijai un krievijas tautai normālu nākotni, tad būtu par to, lai kremļa fašistu režīms tiktu gāzts, lai notiktu brīvas, demokrātiskas vēlēšanas! Bet, nē, jūs vēlaties krievijas sagrāvi. Kamdēļ? Jo jums maksā par to.

24.janvāris, 19:12
V ilis Gutmanis

Interesants gadijums nezkāpēc domā ka bez žurku un blakšu apestās eiropas ak jā aizmirsu par ASV, pasaulē virāk valstu nav. Pie kam lai gan dazi no eiropiešiem ir sapratusi ka viņus nostādijuši interesanta pozīcija  ar ASV palīdzību, meģina kaut kadā veidā no tā atbrīvoties. Pie kam tiko Ukraina būs sadalīta  eiropieši nu varbūt izņemot Poliju un trīs Baltijas ''tīģerēnu'' aizmirsīs par sankcijām pret Krieviju un lūgs normalizēt attiecības. Ja to ... nevar vai negrib saprast tā ir viņa personīgā problēma. Ar cirvja pietu gan viņu nevajadzētu sist ,plīsīs un būs neiedomājama smirdoņa . Lai aiziet nebūtībā ar paša spēkiem.

24.janvāris, 20:30 (24.janvāris, 20:37 - labots)
Andis

"Ukraina zaudē, kremļa fašistu režīms Ukrainu okupē un pievieno krievijai.  TĀLĀK? Kas būs tālāk??? Tā krievijai būs uzvara? Absolūta izolācija tā būs, izolācija no pārējās pasaules! Tā būs krievijas sagrāve!" ©

Doma ir tāda, ka pēc tās notiek NATO un ES rekonstrukcija un tajās abās nav vairs A-Eiropas valstis. Bet, lai neviens par Rietumiem neņirgātos, tad tā izveidos dzelzs priekškaru, bet tādu ritīgu, kāds vēl nav bijis. Ne Rietumos kāds zinās kā dzīvo Austrumos, ne Austrumos ko par Rietumiem. Bet tas priekš Rietumiem būs maksimāli labākais variants, jo visi citi ir viens par otru sliktāki priekš sodomijas purvā slīgstošajiem Rietumiem. 

24.janvāris, 21:02
Ir tāds

Džaiņ, nu jau cik gadu kopš Krievijai ir saliktas Eiropas un ASV sankcijas un ES kopā ar ASV izdarīja milzīgu atklājumu, ka ES un ASV nav visa pasaule, ka ir arī citas pasaules valstis ar kurām Krievija veiksmīgi turpina tirgoties, kā rezultātā Krievija dzīvo kā dzīvojusi un strauji attīstās. Pateicoties sankcijām Krievija ir mobilizējusi un attīstijusi ražošanu, kamēr tava dzimtene Vāczemē ir recesija. Varbūt vari izstāstīt par ko tā priecājas tavas dzimtenes zemnieki, ka bloķē ceļus un franču zemnieki kuri pie valdības ēkām no prieka izgāž vircu? Līdz ar to pat, ja sankcijas tiktu atceltas, daudziem Eiropas ražotājiem Krievijas tirgus paliks slēgts to pieprasijuma trūkuma dēļ. Pasaki vai ASV  vēlēšanas ir demokrātiskas? Kāpēc tu uzskati, ka Krievijā nav demokrātiskas vēlēšanas? Pamato! Vai tāpēc, ka reiz no reizes neievēl rietumu liberāļiem vēlamus cilvēkus? Krievijai un tās pilsoņiem ir tiesības izvēlēties, ko vēlas tie nevis ko tiem teiksi tu. Ōō, beidzot tu esi sācis atdzīt, ka Ukrainai ir švakri. Vēl pirms dažām dienām taču teici, Krievijai beigas un Ukraina rīt ap pusdienas laiku uzvarēs. Tātad tomēr ne tā? Tas ir kas jauns! Ko darīt, ja tad kad dalīja domāšanas spēju, tev kastītē ar uzrakstu turbo bija ielikta kājminamā. Nu gadās, neņem ļaunā, gadās, bet labāk tāda, kaut ar dažu gadu nobīdi, bet sāc saprast, arī tas ir labi. Turies manu mazo draudziņ, turies, ko mēs bez tevis!

24.janvāris, 21:03
DŽA

Vāks. Skatos un brīnos. Kā tas ir- dzīvot bez smadzenēm?

24.janvāris, 21:24
Ir tāds

Manu mazo pūkainīt, Džajulīt, kam gan labāk, ja ne tev zināt kā tas ir- dzīvot bez smadzenēm. Bet šķiet tevi tas nesatrauc, izdzer vienu tabletīti, liecies savā gultiņā un ja palātas biedrs vēl blakus, tad tev laime pilnībā, tad jūs abi vienos priekos, laižat nakti divatā. Tu jau neēsi tāds kā visi citi kas pa krogiem klenderē, izdzer vienu tabletīti, .... Tāda tev tā dzīve, ko darīt, tāda tā ir.  

24.janvāris, 22:42 (24.janvāris, 22:43 - labots)
Andis
24.janvāris, 23:43
V ilis Gutmanis

Interesants fakts sanaca ar tiem baltajiem pūkainajiem Ukraiņiem. Uz Belgorodas lidlauku devas IL76 ar Ukrainu karagūstekņiem apmaiņai kuru labi zinot kas taja atrodās Ukraina notrieca. Pie kam kā vienmēr palielijas un tūlīt dabūjot pa ausīm par tādu informāciju apmainija pret to ka tika transportētas S300 raķetes. Gribētos pajautāt ''cilvēkmīlētajam'' un ''antifašistam'' ...  kurs tad ir tas asiņainais režīms kas iznīcina savus cilvēkus. Jo Ukrainas puse zināja ko transportē šī lidmašīna.

25.janvāris, 6:12
Ir tāds

Vili

Agonija vienmēr saistās ar neadekvātu rīcību! Trakākais visā ir tas, ka ir gana daudz tādu kā Džajulītis, Aleksandrs78 un citi kuri nesaprot kādu Pandoras lādi paši ir atvēruši un kādu džinu ārā izlaiduši. Nekad un nekas vairs nebūs kā bija, bet nākotne arī neko labu nesola. Tikai tiem to nesaprast, kamēr paši pa ausi nebūs dabūjuši!

25.janvāris, 7:14 (25.janvāris, 7:19 - labots)
Andis

Tieši jau tas pats notika ar azovas gūstekņiem, kad tos kā bīstamus lieciniekus pret Ze fašistisko režīmu, režīms likvidēja ar himarsiem. 

Ja par S300 transportēšanu, tad tās nu tiešām ir blēņas. Būtu ko ticamāku izdomājuši, jo ja raķetes būtu detonējušas, tad tas būtu tāds "salūts", kādu tajā apkaimē neviens nekad redzējis nebūtu. 

25.janvāris, 13:10
DŽA

Kamdēļ krievijas kremļa režīms vēlas iznīcināt Krieviju? Nudien nesaprotu. Es vien redzu to, ka sanāk viņiem. 

3.februāris, 13:49
V ilis Gutmanis

Nu pašlaik gan cik redzams notiek pretējais, nacistiskais režīms Ukrainā par spīti visām palīdzībām iet uz grunti un drīz vien  zoo darzs papildināsies ar jaunu plēsoņu kolekciju - Kijevas banda.

3.februāris, 14:01
Andis

Latvijas saitos parādījies raksts par Ze neprognozējamību, bet tas varētu nozīmēt, ka Rietumi meklē ieganstu, lai nomestu Ukrainu no bilances. No šāda rakusa skatoties daudz saprotamāk izskatās 50 miljardu piesolīšana un Orbāna ļaušanās pierunāties, lai arī tas piekristu lēmumam. Ne ES pie vainas, ka Ukraina palika bez "faniem" , bet Ze neprognozējamība un cenšanās izprovocēt III PK. Šo vēl var attīstīt tālāk un Reorganizēt NATO un ES bez A-Eiropas valstiņām. 

3.februāris, 14:21
DŽA

:)

3.februāris, 14:41
V ilis Gutmanis

Atliek tikai pasmaidīt.

3.februāris, 15:28
DŽA

Tas ir fakts, tie, kas neieredz krieviju, var pat smieties.  

3.februāris, 18:14

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas