Vienošanās ar krieviju?

DŽA

Visā, turpat divus gadus ilgstošā karā, tikai vienreiz ukraiņi panāca rezultatīvu vienošanos ar kremļa fašistiem. Ukraiņu robežsargi Zmiinij salā piedāvāja- russkij vojennij korablj, idji nahuj. Un tas kuģis klausīgi aizgāja...nahuj  :)

15.janvāris, 10:13
Munins

Kur aizgāja ukraiņu flote :-) ?

15.janvāris, 10:38
DŽA

To tu man pateiksi. 

15.janvāris, 11:14
Munins

Aizgāja dibenā un metāllūžņos. Ukrainai vairs nav flotes. Vispār.

Nav arī kuģu rūpnīcu, kur uzbūvēt jaunus. Pirms kara bija viena kura spēja uzbūvēt vienkāršus kaujas kuterus, bet par to vairs nedzird, ne arī par jaunu kuteru izgatavošanu.

PSRS laikos Ukraina būvēja kreiserus un avio bāzes kuģus, bet tagad neko. Ironiski, ka komunisti Ukrainā spēja saglabāt no cara pārmantotās kuģu rūpnīcas, pēc tam arī atjaunot tās pēc otrā pasaules kara, bet pašreizējā neatkarīgā Ukarina spēja tikai sagraut visu ko mantoja no komunistiem. Valsts 404.

15.janvāris, 11:58
DŽA

Ukrainas floti krievi pievāca jau 2014.gadā, tad, kad Krimu okupēja. Jā, Ukrainai vairs nav karaflotes. Bet, ironiski- valsts, kurai nav savas karaflotes, veiksmīgi gremdē krievijas, otrās lielākās armijas, karakuģus. Krievijas Melnās jūras "karafloti". Jau 23 fašistu kuģus ukraiņi ir nogremdējuši. Ukraina, kurai nav savas karaflotes. Paradokss, ne? Ja ja, fašistus sist vajag, ar to arī Ukraina nodarbojas.  

15.janvāris, 14:57
V ilis Gutmanis

Nu nevajag jau tā nekaunīgi melot ... . Savu Melnās jūras kara floti Ukraina iztirgoja jau no 1991 gada un tikai ar galvu smagi slimie propogandoni vaino tajā Krieviju. 95% no Melnās jūras kara flotes jau uzbūvētajiem un vēl lidz galam nepabeigtajiem kuģiem kuri atradās Nikolājevas kuģu būvētavā Ukreina iztirgoja Kīnai un Indijai. Daļu no tiem kuri tika iesākti būvēt un kurus nevarēja transportēt pa ūdeni sagriza metāllūžņos un uz 2014 gadu no Ukrainas Melnās jūras kara flotes nekas nebija atlicis. Par tiem 23 kara kuģiem kurus Ukraina ir nogremdējusi var pateikt sapņojat tikai tālāk varbūt jums paveiksies. Vienīgais ko Ukraiņiem var novēlēt tas ir turaties kamēr jūs nav pārdevuši ka visu pārējo Ukrainu.

15.janvāris, 15:10 (15.janvāris, 15:11 - labots)
DŽA

He he, z ilais vilis maun savu v iderastu bezsakaru :) tu tak, kuce esi, pediņš  :)

15.janvāris, 15:46
Munins

Dža, krievi būvē jaunus kara kuģus, bet Ukrainai nav kur. Ironiski, ka Krimā turpina būvēt kara kuģus. 

15.janvāris, 15:55
DŽA

Ukrainā krievi būvē, Ukrainā ukraiņi nogremdēs :) jā,  ironiski.

15.janvāris, 18:50
V ilis Gutmanis

Amizanti kā šis ... grib pieradīt nepierādāmo. Tas tiešām ir ironiski!

15.janvāris, 19:02
Ir tāds

Dzaiņ, pastāsti, kā tas nākas, ka tavā dzimtenē Vāczemē zemnieki un vairs ne tikai tie, tik ļoti, tik ļoti atbalsta Ukrainu, ka no prieka bloķē ceļus. Vai tu tur arī esi pirmajās rindās ar Ukrainas karogu rokā un kliedz megafonā: "Slava Ukrainai! Slava Ukrainai!"? Uz ko tavi tavi Vāczemes tautieši tevi ar asarām acīs un neizsakāmu prieku sirdī tevi sveic. Pastāsti, par ko vācieši tā priecājas, ka karina uz karātavām luksaforus? Tas viņi protestē, ka Ukrainai par maz palīdzības tiek dots? Jeb kā tur ir? Tu kā īstens Vāczemes un Ukrainas pateriots varēji izstāstīt, kas tad tur notiek. Mēs taču visi muļķi, neko nezinām, tikai tu visu zini, tāpēc stāsti, apgaismo nezinošos. Gaidu, ō visgudrākais bin Džaiņ! Māte Ukraina tevi jau sen uz fronti sauc! Velc pastalas un trauc!

Džaiņ pie reizes, pastāsti man par ko Krievija var vienoties ar tavu otro dzimteni Ukrainu aiz pirmās, Vāczemes, ja tavs elks Ze ir pieņēmis likumu, ka ar Krieviju vienoties nedrīkst? Tad par kādu vienošanos tu te sapņo? Atkal krāsu saelpojies par daudz, jeb medmāsa zāles aizmirsa iedot. 

15.janvāris, 20:58 (15.janvāris, 21:04 - labots)
Stāstnieks

Tiešām, Dža, kāpēc tevi neuztrauc Vācijā notiekošais, bet tikai Krievija? 

15.janvāris, 23:11

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas