Fašistu krievijai apaļa jubileja!

DŽA

Ukraiņi ir pilnībā demilitarizējuši (nosituši) tieši 370 000 mordoras orku! Moskovijaa noteikti svin :)

14.janvāris, 13:35
V ilis Gutmanis

Hm interesanti būtu uzināt to Ukraiņu domas kā viņi priecājās par to ka paši tiek nokurināti šai kara ugunskurā?

14.janvāris, 15:30
DŽA

Ukraiņi nevienam neuzbruka. Ukraiņiem nav citas iespējas, kā aizstāvēt savu zemi, savu tautu, savas mājas, savas ģimenes. Ukraiņi nepadosies. Salīdzināt ukraiņu cīņu par savas valsts neatkarību ar kremļa fašistu režīma orku uzbrukumu, ir vairāk, kā nekorekti. 

14.janvāris, 17:07
V ilis Gutmanis

Atkal ... ir nojukusi saprašana par notikušo. Lai saglabātu savu valsti 1991 gada robēžas un neatkarību nevajadzēja slepkavot pasiem savas valsts pilsoņus. Rietumu mudināti paši sakūra ugunskuru un tagad raud ka pie tā ir vainīgs kāds cits. Ne savu zemi viņi aizstāv , tā jau sen ir iztirgota bet gan rietumu kungu intereses.

14.janvāris, 17:50
Stāstnieks

Jābūt izcili stulbam, lai uz vārda ticētu ukraiņu propgandai par kritušo krievu skaitu.

14.janvāris, 20:28
V ilis Gutmanis

Nu par stulbu ... gan negribētu nosaukt, bet ko darīt ja tev par to maksā tad arī par to jārunā, savādāk saimnieks var atstāt bez pusdienām vai vispār aidzīt no siles.

14.janvāris, 21:01
Mihailo ar Olgu

DŽA

Ukraiņi nevienam neuzbruka. Ukraiņiem nav citas iespējas, kā aizstāvēt savu zemi, savu tautu, savas mājas, savas ģimenes. Ukraiņi nepadosies. Salīdzināt ukraiņu cīņu par savas valsts neatkarību ar kremļa fašistu režīma orku uzbrukumu, ir vairāk, kā nekorekti. 

A vot kur pareizi loti un laba atbilde par smagu karu cilvekim, kurim nav izvelēs, tapec ka vinju maja un vinju zeme pilna krieva fa6isty bandam! A nav citu ko darit, ka cīnja un tad uzvara!

15.janvāris, 2:31
Mihailo ar Olgu

https://www.youtube.com/watch?v=7WHmMfrwPso 

Vinji gribeja saldet nost evropu a sevi idijoti saldet un mozet galva rocijanam saks stradat un vinji putin nost no kremlja virsas i karu tad beigtu un sava cilvek un musu ukrainju cilvek dzivi butu

15.janvāris, 3:56
V ilis Gutmanis

Mihailo ar Olgu

Jūs gribat pateikt kad tad kad jūsu valdība slepkavoja savas valsts pilsoņus tikai tāpēc ka viņi nepiekrita tam kas notika valstī. Tas bija normāli? Neviss sarunāties ar cilvēkiem vai kā savādāk nonākt pie kompromisa, bet ar varu uzspiest savu viedokli tas jums liekās normāli. Jūsu valdība astoņu gadu laikā to vien darija kā terorizēja civiliedzīvotājus it kā rūpējoties par valsts vienotību un to jūs saucat par cīņu par neatkarību? Jūsu Kijevas bandai bija iespēja saglabāt vienotu valsti un tad nekāda kara nebūtu bijis. Ne viņi izvēlējās mums rietumi palž mēs piespiedīsim jūs mūs cienīt. Un kur ir tā jūsu parāde Sarkanajā laukumā pēc jūsu uzvaras ? Vai pareizāk sakot tie ir milzīgie kapu lauki kas tikai ar kartu dienu paplašinās lai jūsu asiņainais klauns varētu ilgāk noturēties savā krēslā? Tā kā beidzat šeit stāstīt par cīņu par valsts neatkarību un padomājiet ka drīz vien jūs tur nevienam nebusiet vajadzīgi un šeit jūs palūgs aizvākties prom. Un kur tad jūs liksaties?

15.janvāris, 5:10
V ilis Gutmanis

Ak jā nu galīgi aizmirsās  jums tas klipiņš par to ka lielā sala dēļ tika bojāta siltumapgāde Krievijas pilsētās bet gan kaut kā taktiski klusējat par to kā jūsu Kijeva pludo mēslos?

15.janvāris, 5:16
Stāstnieks

Mihailo ar Olgu

Nemelo. Ukraina astoņu gadu garumā uzbruka LDNR iedzīvotājiem, kuri vairākumā bija krievi un pēdējo gadu laikā arī Krievijas pilsoņi. Atgādināt ko par to teica prezidents Porošenko - viņu bērni sēdēs pagrabos, bet mūsu ies uz skolu. Tagad pats Porošenko sēž pagrabā.

Киев тонет в фекалиях

15.janvāris, 8:03 (15.janvāris, 8:06 - labots)
DŽA

2014.gadā krievija iebruka Austrumukrainaa, sākot karu. Kur ir krievs, tur ir karš. 

15.janvāris, 9:44
Munins

Kādu karu? 2014. gadā Ukrainā nebija kara stāvokļa un bija pretterorisma operācija pret LDNR.

15.janvāris, 12:22
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

kur ir nato, tur ir karš.

nebūtu nato aktivitātes, krievija neietu pie ukraiņiem. TIk daudz var savilkt kopā? Ja ukraina negribetu piespēlēt nato (kurai ilgtermiņa un tuvtermiņa plāni ir Krievija) Ukrainas teritoriju, nevienam iebrukt tur nebūtu interesanti.

Es pat nebrīnītos, ka tas bija aukstasinīgs nato aprēķins, -kā sieru pelei ielikt Ukrainas teritorijā, lai izprovocētu karu starp krieviem un ukraiņiem nato interesēs. Ukrainai vajadzēja pareizi aprēķināt savas intereses un kā labā spēlē. PIeļāva stratēģisku kļūdu. Baltija protams to pašu pieļauj.

15.janvāris, 14:57
DŽA

Mudjila, krievija iebruka Ukrainas austrumos 2014.gadā! Kremļa fašistu režīms sāka karu pret kaimiņu valsti! Bet, sūda būšana, Ukraina izrādījās stiprāka, nekā kremļa fašisti domāja. Un tagad, krievija ir dirsā! Speciālā militārā operācija? Gandrīz pusmiljons mirušo orku un vēl pāris miljoni ar norautām kājām/ rokām??? Trīs miljoni fašistu ir pilnībā, vai daļēji demilitarizēti! Viss iet pēc plāna? Trijās dienās Kijeva? Lika bišķin pagaidīt  :) fašistu orki štābeļos krīt! Ukrainu uzvarēt nav iespējams!

15.janvāris, 15:10
DŽA

Jūs, fašistu izdzimteņi, vispār saprotat to, ko nozīmē valstij 3 000 000 vīriešu zaudējums? Mirušie, ok, viņu tuvajiem kremlis ladas (auto) piešķirs. Bet tie, 2,5 miljoni invalīdu??? Jauni vīrieši, kuriem nav rokas/ kājas! Speciālajā militārā operācijā viss iet pēc plāna?

15.janvāris, 15:18
V ilis Gutmanis

 Cik gan lielam jābūt daunim lai atkārtotu sulbo mantru ka Krievija Iebruka Ukrainā jau 2014 gada. Ko principā jau pat rietumu propogandisti ir atzinuši par nepamatotiem meliem. Par tiem kapu laukiem, atliek tikai paskatīties uz Ukrainas kapsētām kurām nav ne gala ne malas un paskatīties Uz Krieviju kas frontes līnijā piegādā Ukraiņiem jaunus kandidatus uz  груз 200. Uz prieksu Ukraina iesauciet večukus un Invalīdus varbūt Krievija viņus pažēlos un nepāŗstrādās par kritušajiem lai asiņainais klauns varētu ilgāk notureties pie varas.

15.janvāris, 15:20
Stāstnieks

Dža tupa tic ukraiņu propogandai :-)  Laikam tāds darbs.

15.janvāris, 18:05 (15.janvāris, 18:10 - labots)
DŽA

Z ilais v ili, 2014.gadā krievija iebruka Austrumukrainaa, arī anektēja Krimu, faktiski sākot karadarbību pret suverēnu valsti. Un ANO krievijas rīcību atzina par iebrukumu. Un tas ir loģiski- krievijas armija šķērsoja neatkarīgas valsts robežu. Bet tas kremlim neies krastā. Nē, protams, ja kremļa režīma plāns ir iznīcināt krieviju, tad jā- viss iet pēc plāna  :)

15.janvāris, 19:01
DŽA

Stāstnieks, tu tak idiots esi! Ukraiņu propaganda? Tā, ka krievijas fašistu režīms uzbruka??? Nē, tā nav propaganda, tas ir fakts.

15.janvāris, 19:05

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:29

Jaunākās diskusijas