Kamdēļ, kremļa fašistu režīms, uzskata, ka var uzbrukt Eiropas valstij?

DŽA

Kamdēļ kremļa fašistu režīms uzskata, ka drīkst kādai zemei uzbrukt?

Mēs esam fašisti, esam lieli, jūs mazi, tātad, jūs vajag okupēt, pakļaut, nogalināt, iznīcināt? Nē, tā tas nebūs. Visa Pasaule rokās sadosies, lai fašismu apturētu.

8.janvāris, 21:18 (8.janvāris, 21:28 - labots)
Ir tāds

Džaiņ, kāpēc citas valstis bez Krievijas uzskata, ka drīkst uzbrukt citai valstij? Kā saucās ASV iebrukums Irākā, Afganistānā un citās valstīs, jeb Izraēlas iebrukums Palestīnā? Ko tur darija un dara visa tava Pasaule, lai fašismu tavās smadzenēs apturētu? Labāk pastāsti kāpēc tavas dzimtās Vāczemes zemnieki tā priecājas par savu valdību, ka bloķē ceļus? Tā ir viņu ekstāze jeb protests, ka Ukrainai par maz tiek palīdzēts, jeb kā citādi? 

8.janvāris, 21:32
DŽA

Idiota gabal, Izraēla uzbruka Palestīnai??? Un, kurai zemei ASV uzbrūk? Hallo, idiot?

21.gs, tikai krievijā ir atdzimis fašisms.

8.janvāris, 21:55 (8.janvāris, 22:01 - labots)
Ir tāds

Jā, Džaiņ, jā! Tu esi smags gadījums! Pastāsti ko ASV darīja Irākā un Afganistānā? Aizgāja vietējos sabučot? Un ko ebreji dara Palestīnā, veido draudzībau līdz mūža galam. Pie reizes es tev kā ar disleksiju sirgstošajam atkārtošu jautājumu kuru tev uzdevu iepriekš. Labāk pastāsti kāpēc tavas dzimtās Vāczemes zemnieki tā priecājas par savu valdību, ka bloķē ceļus? Tā ir viņu ekstāze jeb protests, ka Ukrainai par maz tiek palīdzēts, jeb kā citādi? Kas ir fašisms, definē lūdzu to!

8.janvāris, 22:17
NAMEDA

Reakcija uz ārsta un pasniedzēja Māra Beltes ierakstu Facebook izpalatījusies ģeometriskā progresijā.

Šķiet, ka pēc tam, kad esam atrisinājuši jautājumu par latviešu valodā nerunājošiem dažādu izglītības līmeņu pedagogiem, savu kārtu varētu sagaidīt arī veselības nozare. Bet... no šī raksta virsrakstā citētā izriet arī loģiskais secinājums ''Žēl, ka Anglijā nav pieņemts likums, ka Latvijas pilsoņus jāārstē Latvijā''

Patiesi jabrinas, ka daudzi un labi ir atbildejusi uz si perkama kolaboranta tekstu, bet isti isa un preciza atbilde ir viena - nav Latvija okupejusi Angliju, lai tai butu sada adekvata reakcija, bet krievu vara ar saviem okupantu miljoniem gan ir slepkavojusi, spidzinajusi un apspiedusi Baltijas valstis un to tautu pusgadsimtu un vel sodien nav atvainojusies un aizvakusies kremlinu zeku, agresoru un klaidonu simtu tukstosu "cieminu" masa!To "nezinat" var tikai idiots vai kolaborants!

9.janvāris, 0:40
NAMEDA

Ja kads nesaprata, te ir orginalralsts-

nra.lv/veseliba/4429...acel-vetru.htm

9.janvāris, 0:46
Ir tāds

Vai tad Latvija ir okupēta? Cik zinu, Latvija neatkarību no PSRS pasludināja 1990. gada 4. martā, bet de facto to atguva 1991. gada 23. augustā, tātad de facto tā ir neatkarīga jau 32. gadus un 139 dienas. Par kādu okupāciju vēl var runāt? To kas un kā notika pēc neatkarības atgūšanas var lasīt intervijā ar Gunti Ulmani https://www.la.lv/krievijas-karaspeks-izvacas-no-latvijas. Lūdzu lasiet, tad nebūs jāraksta muļķības. Pie reizes noskaidrosim, kas okupēja Latviju PSRS, jeb Krievija? Ir jāpriecājas, ka Krievija uzņēmās PSRS mantinieces lomu. Man grūti iedomāties kas te būtu noticis, ja tas tā nebūtu bijis. Latvijā paliktu milzīgs padomju karaspēks, balastiskās raķetes utt. Un ko ar visu to būtu darījuši? Jeb izskatās, ka šī persona kura te tik centīgi cenšas ko patekt par to neko nezina, jeb izliekas, ka nezina. Ir bijis gana daudz laika atrisināt visus jautājumus. Kurš atļāva nepilsoņiem privatizēt īpašumus, iegādāties zemi? Atkal Krievija vainīga? Nevajag izlikties par muļķi un tēlot nezinīti! Visvieglāk ir pateikt to, kas izdevīgs un noklusēt, izlikties par nebijušu par to kas nav izdevīgs un ir neērts, tēlot cietēju, kaut patši pie daudz kā vainīgi. 

9.janvāris, 1:18
Munins

NAMEDA

Par kādu krievu varu, kura apspieda Baltijas valstis tu tur mels. Staļins nebija krievs, bet komunistu vara nebija krievu vara. Boļševiki kuri vēlēk pārtapa par komunistiem bija internacionālisti, kuri noliedz nacionālās saistes. Piemēram viņi izdāļāja ļoti daudz vēsturisko krievu zemju. Lūk tai pašai Ukrainai cik daudz piešķīra. Krimu un visu Donbasu. Arī citas teritorijas. Tas pats Staļins savu laik sekmēja ukrainizāciju Ukrainā. Cara laikā tur skolās ukraiņu valodu nemācīja, ne arī kur citur izmantoja republikas līmenī. Tas viss parādījās padomju laikā

 

9.janvāris, 8:09
Munins

DŽA

Kāpēc NATO drīkstēja uzbrukt Dienvidslāvijai?

9.janvāris, 8:11
DŽA

NATO nesāka karu, bet to pārtrauca. Padzina serbu nacistus zem kājlīstes, apstādinot genocīdu.

9.janvāris, 11:00
Munins

Dža

Tā nav atbilde uz jautājumu - kapēc NATO drīkstēja.

9.janvāris, 12:08
DŽA

Atbilde- ANO Drošības padomes, EDSO un Eiropas padomes rezolūcijas. NATO iejaukšanās bija leģitīma. 

NATO, divās nedēļās, pārtrauca serbu nacistu veiktās etniskās tīrīšanas Kosovā. 

Krievijai ir savādāk- krievija ir atzīta par teroristu valsti, bet krievijas "prezidents" par noziedznieku.

Pamani atšķirību?

9.janvāris, 12:40 (9.janvāris, 12:46 - labots)
Munins

Dža

Atšķirību nemanu. 

Nebija nekādu ANO Drošības padomes, EDSO un Eiropas padomes rezolūciju kuras atļautu Dienvidslāvijas bombardēšanu. Bombardēšanas bija tik pat likumīga, kā Krievijas uzbrukums Ukrainai. Viens likums, viena taisnība, citādi tas nav nekāds likums.

NATO sabombardēja serbus, bet nezin kapēc neaiztika albāņu militāros grupējumus, kuri arī veica kara noziegumus un etniskās tīrīšanas Kosovā. Dažus albāņus pēc tam par to tiesāja. Pēc Serbija karaspēka aiziešanas no Kosovas no turienes aizbēga vairāk nekā 100 000 serbu un albāņu, bet par to neviens neatbildēja. Toties Kosovā parādījās liela ASV militārā bāze. Secinu, ka ne jau genocīds un etniskās tīrīšanas uztrauca NATO, bet gan bāzes būvniecība Kosovā.

 

9.janvāris, 14:39
DŽA

Ja neredzi atšķirību starp, visai pamatotu, NATO valstu militāro akciju kara izbeigšanai, un krievu fašistu režīma pilna mēroga iebrukumu Ukrainā, tad nav jēgas ar tevi diskutēt. 

9.janvāris, 14:57
Munins

It kā tu būtu spējīgs diskutēt :-) Vēl kas. Pirms ''un'' komatu nevajag. Piektās klases gramatika.

9.janvāris, 16:00
V ilis Gutmanis

Munins

Ar ko jūs diskutējat? Šās personas moto ir - nevienam nav tiesības apstrīdēt manu viedokli , kas ir vienīgi pareizais!

9.janvāris, 16:14
DŽA

Eh, šajā teikumā vajag gan. Saiklis "un" ir lietojams dažādi. Jā, piektās klases gramatika. Tātad, līdz piektajai klasei ticis neesi.

9.janvāris, 16:16
Munins

Vajadzētu ja ''un'' atkārtotos.

9.janvāris, 16:55
Munins

Vilis Gutmanis

Laikam gan.

9.janvāris, 16:56
Ir tāds

Manu mazo, ļoti puķaino draudziņ Džaiņ, vai NATO, ANO un tavs uzraugošais psihiatrs, jo ārstējams tu neesi, tev jau paziņoja, ka tu esi neārstējami slims, tāpēc ir nolemts tevi sūtīt uz Ukrainu, pirmajās frontes rindās. Ja neesi nekur citur derīgs, tad tur ir tava īstā vieta!

9.janvāris, 18:28

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas