Kremļa fašistu iebrukums Ukrainā, tika deklarēts, kā "brālīgās ukraiņu tautas atbrīvošana no nacisma".

DŽA

Mēs, krievija, nākam jums, ukraiņiem, palīgā. Brāļu tautas tak esam! Mēs jums palīdzēsim! Palīdzības veids- sagraut pilsētas, cilvēku namus, iznīcināt Ukrainas infrastruktūru, vēlāk, Bučā, sākot jau izvarot un noslepkavot sievietes un bērnus! Sadistu dzīres! Bet, tas aziātiem ir asinīs- izvarot un nogalināt. Tie ir tie "dushevnije skrepi". Russkij mir! Ja kāds nevēlas ar mums draudzēties, mēs piespiedīsim!

Mēs jūs,  brāļu tautu, atbrīvosim!

Ukrainā, no nacisma ne miņas nebija. Cilvēki mierīgi dzīvoja demokrātiskā valstī. Mājas, ģimenes, bērniņi. Bet, nē, atnāca fašistu iebrucēji, lai "atbrīvotu" Ukrainas iedzīvotājus no visa tā, kas viņiem bija. No mājām, no ģimenes, no bērniem...no dzīves. Ukrainas večiem tas nepatika, viņi cēlās cīņā pret fašistu iebrucējiem! 

Slava Ukrainai! Slava varoņiem!

9.decembris 2023, 18:52 (9.decembris 2023, 21:11 - labots)
V ilis Gutmanis

Nē nu saprotams ka nacistu pēctecis atbalsta savējos visu laiku cenšoties sagrozīt to kas ir patiesībā ar to kas viņa sirdij tīkamāks. Pat  tie rietumnieki kas savulaik bļāva ka  Krievu karavīri Buča slepkavoja mierīgos iedzīvotājus atzinuši ka tas ir bijis meli un inscenējums. Kaut gan ka tas ir inscenējums bija redzams no pašā sākuma nemākulīgajam Kanal 95 kaut kā piemirsās ka ja cilvēku nogalina no viņa tek asinis bet vienkārši izmētāja ķermeņus kā manekenus. Pie kam gandrīz visi nogalinātie bija saņēmuši ievainojumus no rietumu šrapneļu lādiņiem ko arī lai gan negribīgi atzina. Tā kā kārtējo reizi ''viszinis'' izplata klajus melus.

9.decembris 2023, 19:29
DŽA

Es dzīvoju un strādāju Vācijā, es maksāju nodokļus. Un, man ir prieks par to, ka arī savu artavu devu, lai Vācijas Leopardi un Gepardi iznīcinātu Ukrainā fašistu iebrucējus! Nāvi fašistiem! Slava Ukrainai!

9.decembris 2023, 21:18 (9.decembris 2023, 21:32 - labots)
Ir tāds

Manu mazo, pūkaino draudziņ Džaiņ jaunskundziņ! Visiem šeit ir liels prieks, ka tu dzīvo un strādā Vācijā, ka tu pat maksāju nodokļus, par to vēl lielāks prieks. Un visiem ir neizsakāms prieks par to, ka tev ir prieks ka arī savu artavu devu, lai Vācijas Leopardi un Gepardi tiktu iznīcināti Ukrainā kopā ar visu apkalpi! Bet šeit visiem būtu vēl lielāks prieks, ja tu savas peršas rakstītu tās valsts kurā tu dzīvo un strādā un pat nodokļus maksā portālos. Vācijā tik labi, tik labi, ko tu lien te sliktajos Latvijas portālos? Ko tu te esi pazaudējis? Tev ir dzimtene Vācija, sēdi tur. tur tevi sapratīs, noglaudīs nobučos, samīļos, bet tevi te neviens nesauc, tevi te neviens nesaprot utt.. Ko tu lien tev svešas valsts portālos un te gānies? Gribi parādīt kāds Vāczemes marginālis esi? Parādīji, tagad visi to zina, savu misiju esi izpildījis, esi  laimīgs un vācies uz savas dzimtenes Vācijas portāliem un dzejo tur! Slava Džaiņam!

9.decembris 2023, 22:10
Kanna Nishino
12.decembris 2023, 8:04
Andis

Jā, džaiņ, kādēļ jums nepaklausīt "Ir tāds" padomam. Jūs taču aizbēgat no Latvijas tās "nekvalitātes" dēļ un labi saprotiet, ka to darīt "labāku", lai tajā atgrieztos, laiks par maz un vēl jautājums vai Vācijā tas "labums" vēl saglabāsies, jo, jūs, Vācijas "labuma" baudītāji esiet mazākumā, tādēļ daudz racionālāk "labumu" nostiprināt Vācijā, bet ne izniekot Latvijā. Tas ir tas pats, kā Ukrainai karot ar Krieviju - dēļ Krimas zaudēs visu Ukrainu.

12.decembris 2023, 12:06
DŽA

atvar, tikai nedirs. EU pilsoņi var brīvi strādāt un dzīvot jebkurā Eiropas Savienības valstī. Latvija ir Eiropas Savienība un Eiropas Savienība ir Latvija. Vienota, stabila politiskā un ekonomiskā sistēma, brīvu un demokrātisku valstu savienībā. atvar, ujebok, atver savu pasi (ja tāda tev ir) un izlasi, kas tur ir rakstīts. 

12.decembris 2023, 12:23
V ilis Gutmanis

Vienota stabila politiska un ekonomiska sistēma? Nu gan samīdināji. Savienībā kur katrs cenšās šo plāno deķīti virāk uzvilkt uz savu pusi nedomājot par citiem, nosaukt par satabilu ir neiespējami. To ka var brīvi pārvietoties un strādāt kur vēlās jā tāda iespēja pastāv. Taču atkal ir viens maziņš bet lai mazgatu atejas vai slaucītu ielas nekas netiek prasīts taču ja tu esi augsti kvalificēts speciālists  tad tev vajadzēs izet garu un grūtu ceļu lai varētu darboties pēc savas specialitates. Ja to nevēlās saprast tad arī sākās šādi rupjību un jēlību plūdi no ne visai attīstītam personām.

12.decembris 2023, 13:30
Andis

Dža, nepaskaidrosiet, kādēļ aizbēgāt uz Vāciju, bet nepalikāt dzīvot Latvijā, ja jau esiet tāds Latvijas patriots? Tas, ka vecā Eiropa izmirst dēļ Rietumu nevērtībām un tādēļ kā sūklis uzsūc sev pavalstniekus no ES nomalēm un no attīstības valstīm, tas ir saprotams. Ko es nesaprotu, ka Latvijas "patrioti" tik lēti sevi nocenojuši, ka pie pirmās vēja pūsmiņas pacēlušies gaisā un kā putekļi ir aizsūkti. Bībeles izpratnē, dzīvot savā zemē ir svētība, bet tikt aizdzītam ar varu vai labprātīgi piespiesti atstāt savu zemi, kurā dzimuši, tiek pielīdzināta lāstam.

12.decembris 2023, 14:24
Ir tāds

Manu mazo, ļoti pūkaino, divmetrīgo draudziņ Dža jaunskunģeli, vai tu šo savu frāzi: "Vienota, stabila politiskā un ekonomiskā sistēma, brīvu un demokrātisku valstu savienība" neesi izrakstījis no PSRS Konstitūcijas? tur stipri līdzīgi. Šķiet tu esi kā padomju laiku laimes meklētājs kurš vazājās apkārt meklēdams kur tam labāk. Tava retorika tieši tāda pati kā viņiem. Škiet būsi kādam plašās padomjzemes vazaņķim izkritis no ratu pakaļas. Pastāsti, ar ko tu atšķiries no tevis nīstajiem krieviem kurus tu te siekalām šķīstot un putām no lūpām veļoties gāni? Ja tu neesi tāds pats, tad esi vēl sliktāks par tiem! Vai tu zini, ko par tevi domā vācieši? Nedomāju, ka viņi ir starā par tevi, kaut gan vāciešiem kalpus no bauru ciltīm vienmēr ir vajadzējis. Labi ka tiem ir tāds Džaiņš, pasaules klaidonis. Tai vietā, lai tu celtu savas valsts labklājību tu vergo svešā zemē, svešiem kungiem. Kas tu esi? 

12.decembris 2023, 14:57
DŽA

Pediņ, slotaskātu dirsā iebāzi? Pareizi darīji, slotaskātiem ir jābūt tavā dirsā  :) 

12.decembris 2023, 15:16
Ir tāds

Manu mazo, ļoti pūkaino, divmetrīgo draudziņ Dža jaunskunģeli, es lieliski saprotu, ka tev ļoti gribas kādu kā tu pats, kurš būtu ar tevi uz viena viļņa un kurš ar tevi piekoptu homoseksuālu dzimumaktu, bet tā, ka tāda otra margināļa Vāczemē nav, tad vienīgais kas tev atliek ir savas fantāzijas rakstīt forumā. Ja tev gribas, ņem slotaskātu, kaktusu, čiekuru, vienalga ko un bāz sev cik iekšā lien, varbūt pārstāsi rakstīt savas perversās fantāzijas un būsi aizņemts ar sevi. 

12.decembris 2023, 15:34

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas