Vai kremļa fašistu režīma nelietīgo uzbrukumu Ukrainai, var saukt par Pasaules karu?

DŽA

Jā un nē.  

Pirmajā Pasaules karā, bija valstu bloki, militārās savienības, alianses, kuras cīnījās vienā vai otrā pusē. Otrajā Pasaules karā bija tas pats- valstis gāja pret valstīm. Jā, tie bija Pasaules kari.

Kas notiek tagad? Kremļa režīms uzbruka Ukrainai, tas skaidrs. Vai to var saukt par Pasaules karu? It kā nē, Pasaules karos iesaistās daudzas valstis no katras, karojošās puses. Krievija viena uzbruka savam kaimiņam. No šī aspekta, tas nav saucams par Pasaules karu.

Bet Ukrainai palīdz visa Pasaule, fašistu krievija ir palikusi viena. Pasaule nostājās pret fašismu. Tātad, vadoties no šīs dienas realitātes, teikšu- Pasaules karš. Pasaule vēlas apstādināt fašismu. Tā ir visai saprotama vēlme. 

 

7.decembris 2023, 16:25 (7.decembris 2023, 16:33 - labots)
Andis

Nu un no fantāzijām labāki pālika. Vienkārši, vēlos saprast, kā var palīdzēt ļautiņiem, kuriem ir mentālas problēmas. ASV nu jau "galējā lasījumā" ir pieņēmusi lēmumu Ukrainu vairs nefinansēt, tad nu Baidens vēl izmantojot savas pilnvaras, piešķīris no sevis pēdējo aizdevumu priekš 12 stundu karošanas.  Nu labi, karošanu darīs par agonēšanu trīs dienu garumā. Vēl kāds piemetīs kādu kapeiciņu un šo gadu izvilks. Bet tas tad tiešām būs finišs. 

7.decembris 2023, 19:00
DŽA

Idiota gabal, mentālās problēmas ir tikai tev. Un, jā, kopā, ar, teikšu netradicionālo seksuālo orientāciju. Trakas lietas- idiots un vēl pederasts :))) pārsmieties var - pederasts idiots :))) lab', beidzam, man no smiešanās diafragma sāp. Nē, andim atvaram dirsa sāp, jo "ir tāds", viņam iebāza pakaļā savu "mazo pūkaino draudziņu" :)))

7.decembris 2023, 19:42
DŽA

Andi atvar, sūda pediņ, ja tu, pēc taviem vārdiem, vēlies kaut ko "fifīgu", tad klāt ir fermas kolēģis, kurš tev dirsā iesprauž "mazu pūkainu draudziņu". Absolūta saticība un arī caurums tavs noderēja :)))

7.decembris 2023, 20:02
V ilis Gutmanis

Kau kāda savāda sakritība tiko  visziņa drauģeļi dabū pa biksēm tam uguns ieskrien pakulās un nabaga fantazijas izplaukst visā savā rupjībā. Nosaukt neonacitu iznīcināsanu par iebrukumu un meģināt sasaistīt to ar pasaules karu it kā varētu. Tikai viens bet to pasaules karu kaut kā cenšās sākt tie kas it kā strikti iestājās pret tā sakšanos.

7.decembris 2023, 20:57
Andis

Labi, Dža, turmāk es jūs saukšu par mazo pūkaino draudziņu, jo kā skatos, jums tas dikti patīk un arī atbilstoši tas būs. 

Nekas par savu izveidoto tēmu jums, mazo pūkaino draudziņ ko rakstīt nav, ka savas slimās seksuālās fantāzijas te visu apskatei jāizliek? 

Vilim

Es domāju, ka mazam pūkainam draudziņam (Dža) ir radušās nesaskaņas palātā ar boyfriend Nostradamusu. Bet mentāli slimnieki jau dikti jūtīgi un tādēļ tā psihoze šeit. 

7.decembris 2023, 21:18
DŽA

Re, atvars andis pabeidza pretdabisko dzimumaktu! Un tagad ir gatavs lielai runai :))) 

7.decembris 2023, 21:54
Stāstnieks

Ukrainai nepalīdz visa Pasaule, pat ne puse. Cik var to atkārtot!

7.decembris 2023, 22:28
DŽA

Militāri, ar bruņojumu, arī finansiāli, Ukrainai palīdz visas NATO un EU valstis, vēl Japāna un Dienvidkoreja. Pārējās valstis sniedz pasīvu atbalstu Ukrainai, nosodot kremļa agresiju un ANO asamblejā balsojot par krieviju, kā teroristu valsti. Ķīna, Indija un vēl dažas, ievēro neitralitāti. Palīdz krievijai vien Irāna un Ziemeļkoreja. Tāda ir tā bilde. Kremlim nav iepriecinoša. 

 Piemirsu. Eritreja nosūtīja krievijai palīgā savu elitāro specvienību- trīs nēģerus un suni. 

8.decembris 2023, 11:13 (8.decembris 2023, 11:19 - labots)
Ir tāds

Manu mazo pūkaino draudziņ Dža jaunskung, es dzirdēju, ka ASV patiesi vairs nepalīdzēs taviem draugiem, arī Eiropa vairs nedos, tomēr ir viena laba ziņa. Viss nav tik slikti. Vācija nolēmusi palīdzēt, nosūtot Ukrainai no visām ES garā vārgo dziednīcām savāktos tavus domu biedrus, tai skaitā arī tevi, karot pirmajā līnijā. Tikai mani māc bažas, vai tev būs laika karot. Tev būs jāaposta un jāiepazīst savi netradicionāli orjentētie draugi un jāizklaidējas ar jauniegūtajiem draugiem. Bet tu turies un cīnies, atnāks krievi iedos tev kādu seksrotaļlietiņu, lai tev bērniņ būtu ar ko spēlēties un nebūtu muļķības jāraksta. Sēdēsi, knibināsies un stulbums nenāks no tevis. Ja tevi satrauktu Ukrainas liktenis, tu jau sen būtu apbedīts kā Ukrainas varonis kurš kritis varoņa nāvē no infarkta ieraugot krievus. Bet tu sēdi forumā un ar visām iespējamiem līdzekļiem centies pievērst uzmanību savai mazvērtīgajai personai. 

8.decembris 2023, 11:58
DŽA

Hallo, ujebok, latviski rakstīt iemācies. 

8.decembris 2023, 13:26
V ilis Gutmanis

Tā vien izaskatās ka par īstu latvieti var nosaukt tādu kas rupji lamājās un kam tuvas homoseksuālas atiecības. Pie kam šis personāžs kas sevi pozicione kā īstu latvieti nezkapēc lietu krievu lamuvardus. Amizants latvietis kā jums šķiet?

8.decembris 2023, 16:02 (8.decembris 2023, 16:17 - labots)
DŽA

Peldi tālāk, z ilais tārps  :)

8.decembris 2023, 17:52
V ilis Gutmanis

Kas tur kaut ko purpina?

8.decembris 2023, 19:07
Stāstnieks

DŽA

Pārējās valstis sniedz pasīvu atbalstu Ukrainai, nosodot kremļa agresiju un ANO asamblejā balsojot par krieviju, kā teroristu valsti.

Nesniedz un nebalso. Būsi ko sajaucis.

Ķīna, Indija un vēl dažas, ievēro neitralitāti.

Nevis ievēro neitralitāti, bet palīdz apiet sankcijas.

Palīdz krievijai vien Irāna un Ziemeļkoreja.

Un daudzas citas valstis. Palasi kādā valstī nesen ciemojās Putins un kā viņu tur lepni uzņēma.

Tāda ir tā bilde. Kremlim nav iepriecinoša. 

Tēmu tu nepārzini, bet raksti. Lūk kas nav iepriecinoši.

 

9.decembris 2023, 0:57
DŽA

Skaidrs, Stāstnieks, tēmu nepārzinu, bet krievi Ukrainā mirst. Viņi mirst no tā, ka es "tēmu nepārzinu"?

11.decembris 2023, 21:35
Jelena Sergejeva

Atkal "gudrinieki" izcēlās. Parašņā sievietes stāv ar plakātiem _beidziet slaktēt mūsu vīrus.Ja jau tā patīk tā parašņa, tad ko tad mocīties nolādētajā Latvijā? 

12.decembris 2023, 1:24
V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva jūs atkal kā klaču bāba atkārtojiet tās tenkas ko izplata mūsu mēdiji un kas ņēmta no neuzticamiem avotiem. Ja vēlme nosaukt par patiesām tās fotogrāfijas tad jautājums kāpēc tad nevarēja uzņēmt no lielaka attaluma lai vismaz nummura zīmes ka tā ir Krievija varētu redzēt. Ar tādām uzlīmītēm var aplīmēt mašīnas tepat pie durvīm Nofotografēt un noņēmt tās. Bet mēs jau dzīvojam 21 gadsimtā kad tādu joku var izveidot ar datorprogrammu. Taču tam laikam prāta autoriem nepietiek.

12.decembris 2023, 7:12
Stāstnieks

DŽA

bet krievi Ukrainā mirst. Viņi mirst no tā, ka es "tēmu nepārzinu"?

Viņi mirst jo cīnās par Krievijas ģeopolitiskajām interesēm. Tikai tas nekādi nepierāda, ka Ukrainai palīdz visa Pasaule. Savukārt valstis, kuras palīdz Ukrainai, cīnās par ASV ģeopolitiskajām interesēm, nevis par Ukrainas. Viss vienkārši.

 

12.decembris 2023, 7:57
DŽA

Stāstnieks, nē. krievi necīnās par savām interesēm, viņus dzen karā kremļa fašistu režīms. Režīms, bez šaubām, noziedzīgs, pie tam pret savu zemi. Ar šo karu, tiek sagrauta krievija. Principā, var teikt, ka kremļa režīms ir tautas ienaidnieki, kuri būtu jānošauj. Viņi ved krieviju bezdibenī, viņi iznīcina krievijas tautu nākotni. Valsts nodevēji!

12.decembris 2023, 12:46

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas