Vienkāršs jautājums kremļa troļļiem- krievija uzbruka Ukrainai, jeb Ukraina krievijai?

DŽA

Fakti (tie ir tie, pēc kuriem kremļa troļļi bļauj)- krievija iebruka Ukrainā jau 2014.gadā. Kremļa troļļi saka nē, Ukraina astoņus gadus bumboja Donbasu. Vispirms jau, Ukraina nebumboja Donbasu, kamdēļ viņiem savu zemi bumbot? Nav loģiski. Doneckaa nav nevienas sagrautas mājas!

Otrs fakts- 2022.gada februārī, krievija sāka pilna mēroga karu pret Ukrainu. Hallo, kremļa troļļi,  Ukraina apdraudēja krieviju? Ko kremļa troļļi atbildēt var? Tas neesot tik vienkārši, ASV, kopā  ar Ukrainu un visu NATO, gatavojās uzklupt krievijai, krievija aizstāvas! Pārsmieties varētu, ja nebūtu tik bēdīgi. 

Man domāt, kremļa troļļi ir galvā pisti, pēc tam vēl ilgi sisti- tā, lai smadzenes izsistu. Iespējams, pat spārdīti  :)))

28.novembris 2023, 21:00 (28.novembris 2023, 21:12 - labots)
V ilis Gutmanis

Jādomā ka ''viszinim'' nav  kaut kas kārībā ar atmiņu jo jau vairākas reizes nabadziņam tika dodas norādes uz sagrautām ēkām  a sauktajās separātiskajās teritorijās. Pie kam laika periods bija no 2014 līdz 2022 gadam. Tikai diemžēl ''viszinim'' saimnieks ir liedzis pieņemt tādus faktus , tāpēc arī viņš kladzina kā tāda dējējvista ka tā nav patiesība ka Kijevas režīms neapšaudija civiliedzīvotājus neievērojot pat pamiera noteikumus. ''Viszinis'' it kā aizmirst ka izpildot Minskas vienošanās punktus teritorijas kuras tagad ir pievienojušās Krievijai būtu palikušās Ukrainas sastāvā. Nu protams izņemot Krimu kuras iedzīvotāji referenduma rezultatā nolēma iziet no Ukrainas satāva un pievienoties Krievijai. ''Viszinis'' kaut kā aizmirsis ka visus šos astoņus gadus Ukraina pastiprināti bruņojās. Ja ''viszinim'' pajautatu atbilde būtu- Ukraina jau tad zināja ka Krievija uzbruks 2022 gadā, tapēc arī bruņojās. Atcerās arī ''viszinis'' Budapeštas memorandu tikai nez kāpēc aizmirsis ka tur tika teikts ka Ukraina būs neitrāla valsts un nestāsies nekādās militarās aliansēs. Ne nu protams vīņš strīdēsies ka nekas tāds tur nebija minēts un ka Ukraina savā konstitūcijā, tiem kam gŗuti ar uztveri pamatlikumā, ierakstija ka tās virzības ceļš ir uz ES un NATO. Ja pret iestāšanos ES Krievijai nebija nekādu pretenziju tad Ukrainas virzība uz NATO bija galīgi nepieņemama. Ja jautā ko ''viszinis'' tā plosās, atbilde ir gaužām vienkāršā Ukraina šo konfliktu ir zaudējusi un tas mūsu''viszinim'' ir kā ar sirpi pa viņā ģenitālijām.

29.novembris 2023, 19:19
Andis

Par Budapeštas memorandu vēl jāpiebilst, ka Ze no tās atteicās vēl pirms 24. februāra, kas pēc būtības ir atgriešanās Krievijas sastāvā, jo zūd pamats uz kura radās Ukrainas valstiskums. 

29.novembris 2023, 20:43
Marcis Dzelme

Zilas Vilsa un Andis ir kremlini un Latvijas 5 kolonna kuriem vajag psihiatru.

30.novembris 2023, 9:16
DŽA

Tēmas jautājums nav par Budapeštu un Minsku. Jautājums ir vienkāršāks- kurš kuram uzbruka? Ukraina krievijai vai krievija Ukrainai? Kremļa troļļi atbildēt nevar, jebšu negrib? Nav ko teikt?

30.novembris 2023, 9:28
Mārtiņš Skarainis

Andi netroļļo par Budapeštas memorandu. Tu te tā raksti it ka pirms 24 februāra Krievija šo pašu memorandu nebūtu pārkāpusi. Krievija vēsturiski līdzīgus līgumus ir gadsimtiem pārkāpusi un sabiedrotajiem dunci mugura dūrusi neskaitāmas reizes. Arī neuzbrukšanas līgums starp Staļinu un Hitlerubija tikai laika novilcināšanai. Hitlers to saprata, kas Staļinam padomā. Arī Budapeštas memorands tieši tāds pat. Papīrītis kas krieviem nekad nav bijis nekādā vērtē. Arī mūžīgā atteikšanās no Latvijas zemem 20tos gados rezultējās 1940 gada okupācijā.

30.novembris 2023, 9:34
Mārtiņš Skarainis

DŽA kremļa troļļi tagad meklē visādus aplinkus tektus par Budapeštām. Neesat naivi, kamēr nebeigsies koka rubļi tikmēr viņi uz šo jautājumu skaidri neatbildēs un slēpsies aiz feikiem nikiem. Dzīve viņi acīs dziedās citu dziesmiņu.

30.novembris 2023, 9:36
V ilis Gutmanis

Mārtiņš Skarainis tā Minskas vienošanās un Budapeštas memorands kurus jūs pat lasijuši neesat tikai pa ausu galam dzirdējuši un tad pieminat kā lūk ''nelietīgā'' Ktievija nevēlējās lai NATO vēl vienā vietā pietuvojās viņās robežām. Jūs pat nevēlaties atcerēties to ka jūsu tā mīļotie rietumi svēti solijās ka nekāda alianses paplašināšanās nenotiks. Bet protams solīts makā nekrīt tāpēc jau arī jūs visus kas jums nepiekrīt saucac par kremļa troļļiem. Jūs pastalnieki pat savu valsti sargāt paši negribat jums vajadzīgs tāds NATO lai srgātu jūsu drošību, kaut gan NATO ir pie vienas vietas tā jūsu drošiba viņus uztrauc opavisam citas intereses. Uz jautājumupar to kas kuram uzbruka var atbildēt vienkāŗši, Krievija vienkārši apsteidza NATO plānus par ko jūs te kā vilki uz mēnesi gaudojat. Jums nav vajadzīga atbilde kas un kāpēc jums pietiek tikai ar to ka Krievija sāka šo specoperāciju. Un izraisa interesi ko jūs dziedāsit tai gadijumā ja Krievijai apniks jūsu vaukškēšana un iedoos jums pa piekoto punktu kai kakas no galva nonāk tur kur tām vajadzētu nākt ārā. Tā sakot padzīvosim un tad redzēs kuram būs taisnība. Diemžēl jūsu Ukrainai jau pienāk gals un diez vai varēs pierunāt Krieviju atstāt vismaz gabaliņu no šī augoņa lai tas pēc kāda laika atkal izraisītu sepsi. Lai gan jautājums tika uzdots Andim tomēr man gribētos jums pajautāt kurā dokumentā ir norādīta tā mūžīga atteikšanās no Latvijas teritorijas pagājušā gadsimta divdesmitajos gados. Ja nav pa grūtu norādat lūdzu dokumentu kurā tas ir minēts.

30.novembris 2023, 11:21 (30.novembris 2023, 11:24 - labots)
Mārtiņš Skarainis

Gūtmani. Uzrādiet man kādu officiālu dokumentu kur tiek solīts ka NATO nepaplašināsies uz austrumiem. NATO (ne vai jā)paplašināšanās ir tikai un vienīgi brīvo valstu izvēle un nekāda gadījumā ne Krievijas iegriba. Jūs un jums līdzīgie kremļa trollēni pat nekad neesat vēlējušies uzrādīt reālus dokumentus kur tā vai cita lieta tiktu rakstīta. Varbūt jūs neesat lasījis nevienu no tiem dokumentiem, bet atgremojat krievu propagandu. Pirms ko apgalvojat ko esmu vai neesmu izlasījis pārliecienieties vai maz pats esat ko izlasījis. Atšķirībā no jums es dažu labu dokumentu esmu izlasījis. Visai garlaicīga lasāmviela.

Jums tikai padod krievu pasauli. Droši zinat ka dzīvosiet pie krieva cepuri kuldami? Varbūt jūs būsiet pirmie kurus uz gulagu nosūtīs. Varbū arī ja tiksiet siltā vietiņā, tad nākamā dienā jūs kopā ar jūsu ģimeni uzspridzinās un pasludinās ka to izdarīja sliktie nacionālisti. Esat drošs par sevi?

 

30.novembris 2023, 11:38
Mārtiņš Skarainis

Kremlēn Gūtmani jūs pat pašus pašus Latvijas vēstures faktus nezinat. Ar jums nav jegas diskutēt. Prasts demagogs kurš piesavinājies Gūtmaņa uzvārdu.

 

lv.wikipedia.org/wiki/Latvijas...ra_l%C4%ABgums

30.novembris 2023, 11:49
Tūrists LV

Kremlin vili gutmani: 
Kijevas, kā tu saki, režīms civiliedzīvotājus neapšaudīja un pa savu teritoriji neblieza. Par kādu minskas vienošanos tu tur lej? To, kura tika parakstīta faktiski uzspiestā veidā? Ar kādām tiesībām krievija anektēja šīs teriotorijas? Nekādām - vienkārši 'sila jestķ, uma ņe nado'. Krimā nekāds referendums nav noticis. Fakts. Tas, kas tur tika pasniegts kā referendums, nav leģitīms un cipariņi sarakstīti kā saimnieks vova pasūta.

Gūtmani, paklau, tu kuces dēls: aizej labāk iedzer balinātāju! Būs labāk visiem. Ukrainai, tāpat kā jebkurai valstij, ir tiesības bruņoties un nodrošināt savu aizsardzību.

Runājot par militārajām aliansēm: pastāsti, kurā militārā aliansē Ukraina ir iestājusies? Tagad gan iestāsies, jo raša-paraša to sen neievēro. Un jā, starp citu, jebkurai valstij ir tiesības stāties jebkur, kur tā vēlas. Nevienai valstij nav tiesības uzbrukt citai valstij tikai tāpēc, ka teritoriju sagribējās. 

Krievija beigs pastāvēt un tad tu varēsi vaimanāt, kad būsi uzsprausts uz mieta.

30.novembris 2023, 12:37
DŽA

Z ilais v ilis atkal vemj z aļu. Budapeštas memorandā, nekas netika teikts par Ukrainas tiesībām draudzēties ar tiem, kurus Ukraina uzskata par draugiem.

Budapeštas memorands bija gana vienkāršs- Ukraina atdod krievijai 1000 kodolgalvas, apmēram tik Ukrainai bija, pret garantijām, ka krievija nekad neuzbruks. Krievija garantēja Ukrainas robežu neaizskaramību! Bet, nē, krievija līgumus, starptautiskās vienošanās, nekad nav ievērojusi un neievēros. Tagad pasaulei ir viss skaidrs par to, kas ir krievija. krievija ir pilnībā zaudējusi reputāciju, pasludināta par teroristu valsti, kuras "prezidents" ir meklēts kriminālnoziedznieks. Smuka bilde!

30.novembris 2023, 12:54
DŽA

Cilvēki jaukie, nevajag fašistu izdzimteni saukt latviešu vārdā, par Vili. Tas sumpurnis savu niku raksta kā V ilis! Skaidri norādot to, ka atbalsta kremļa fašistu iebrukumu Ukrainā. 

30.novembris 2023, 13:04
V ilis Gutmanis

Mārtiņš Skārnis . Kā jau teicu jums ir slikti ar atmiņu kas protams visiem Rietumu zābaku laizītājiem ir raksturīgs. Fakti kurus jūs neapmierina jūs vienkārši noliedzat tāpēc arī mētājaties ar tādiem paglupiem izteicieniem kā kremlēns, trollis un demagogs. Tikai fatus diemžēl jūs nekādus nevarat noradīt jo Krievijas un Latvijas miera līgumā tāda punkta vienkāŗši nav. Patudējat labāk pats to wikipēdijas materiālu. Pie kam tur nav dokuments betgan tā pārstāsts kuram nav nekādas dokumentalas vērības. Jā nav slinkums aizstaigājat uz vēstuyres arhīvu un uzrakstot iesniegumu palūdzt apskatīt dokumentu. Jūs būsit ļoti pārsteigts izlasot tā saturu. Par jūsu izteikumu nav jēgas diskutēt varu jums atbildēt ka vienmēr tādi pastalnieki kā jūs kas nevar pamatot savus vārdus ar faktiem citus sauc par lētiem demagogiem.

30.novembris 2023, 13:56
V ilis Gutmanis

Tūrists LV. Jums laikam tāpat ka ''viszinim'' ... ar galvu nav vis kārtībā ja atbildes vietā kura kaut cik pamatotu jūsu vārdus, jūs vienkārši ņemat un sākat rupji runāt.  Nezinu ko jūs dzerat tikai redzams ir viens ka pēc tā ko jūs esat lietojus galva jums ir vienas kakas laikam tāpēc ka pēc balinātaja vai kā cita lietošana jums ir aizciertējums tāpēc mēsli ir nonakuši galva izspiezot smadzenes. Nezinu kad beigs pastāvēt Krievija bet labi redzu ka vistuvākajā laikā Ukraina beigs pastāvēt un ja Latvija turpinās vaukšķēt tā pat kā tagad tad arī mūs var sagaidīt Ukrainas liktenis.

30.novembris 2023, 14:04
DŽA

Re, V ilis V iderasts atkal troļļu frontē darās  :)))

30.novembris 2023, 14:12
Mārtiņš Skarainis

Gūtmani tāds punkts ir miera līguma izlasi to labi uzmanīgi. Paša sākuma tāds ir. Redzams ka absolūti neesi mācījies Latvijas vēsturi un te sāc jau apsaukāt n locīt uzvārdus. Tas JAU liecina ka tev kremlēn nav argumentu. Pateikšu priekšā - 2. pants. Izlasi labi uzmanīgi!!! TEV NAV ARGUMENTU. Mētāties ar plikam frāzītēm bez nekādiem pierādījumiem ir tipiski krievu propagandas atgremotājiem.

Pastala ir tavā galvā. Ak atvainojos - vaļinks. Tāds piedzimi un tāds arī ....i nespēdams piueņemt bijušos, esošos un nākotnes notikumus.

 

Kāds V ili tev no tā izdevīgums, ja ļaunuma impērija Krievija uzvarētu? Ja tānāks, tad Baltijas valstis pārstās eksistēt. Paldies dievam kad esam NATO. Citādi Ukrainas scenārijs te būtu bijis jau 2008 gadā un trīs dienās. NATO jums nav pieņemams tikai tādēļ, ka krievu zābaks te brīvi nespēj iesoļot. NATO tas ir šķērslis Baltijas atkārtotai okupācijai bez neviena šāviena.

 

PS tu troļļo nu arī mēs tevi varam patroļļot. agri vai vēlu tavi koka rublīši aiz to svara sāks krist āra no kabatas un cilvēki uz tevi rādīs ar pirkstu. Ko baidies atklāt savu īsto būtību? Zini ka tev nav taisnība, tādēļ arī slēpies mankurt?

 

PS Speciāli tev V ili officiāls dokuments!!! Krievija nekad šos dokumentus nav ievērojusi. NEKAD. Tev kādas zīmotnes vēl vajag? Pāvesta parakstus vēl vajag. Moskoļiem arī uz to nospļauties. Moskaļiem nekla svēta nav bijis, nav un nekad nebūs.

www.mfa.gov.lv/lv/miera-ligu....google.com%2F

30.novembris 2023, 14:22 (30.novembris 2023, 14:58 - labots)
Mārtiņš Skarainis

V ili. speciāli tev. 2014 gadā dažas zīmīgas lietas redzēju, kas notiek Ukrainā. Toreiz jau paredzēju, ka krievi Ukrainā noasiņos un nespēs ilgi atgūties. Kā ukraiņi atvadās no saviem varoņiem. Tev moskaļu pakaļlaiža to nesaprast. MOSKAĻI NOASIŅOS NESAPROTOT KADĒĻ VIŅUS NEKUR NEMĪL. Tas kas tagad notierk ar robežu bloķēšanu ir tikai sākums. Pirms tam kad teicu ka SWIFTus utt bloķēs neviens man neticēja. TAS IR TIKAI SĀKUMS. Tā valsts pārstās eksistēt ar lielu sprādzienu.

Tagad redzu ka Krievijas impērija sabruks viņiem pašiem ļoti sāpīga veidā. Ukrainai arī viegli nebūs, bet viņa plauks un zels pēc kara. Arī Baltkrievija piewbiedrossies brīvo valstu pulciņam. Tikai jātiek galā ar lielāko nelaimi - galveno Krievijas eksportpreci korupciju.

30.novembris 2023, 14:44
DŽA

Mārtiņ, interesenti, kamdēļ moskoļus nekur nemīl? Jo tā tas tiešām ir! Kādēļ es, ar lepnumu saku- latvietis esmu? Ich bin Lette, I'm Latvian? Jocīgi, ne?

30.novembris 2023, 15:35
Mārtiņš Skarainis

DŽĀ viņi paši no šī jautājuma kā no uguns izvairās lamajot mūs par fašistiem. Lai gan jēdziens fasists ir 20gs auglis, bet tās īpašības ir gadsimtiem senas. Tas ir beidzot jāpieņem,ka tas ir moskaļu radīts. Nevienā citā pasaules daļā, kontinentā šādas parādības nav bijis vismaz ne tādā apmērā kā ap mums jeb precīzāk ap moskoviju 2000km rādiusā. Eksportēt uz citiem pasaules kontinentiem viņi to ir pamanījušies ļoti veiksmīgi.

Nav jau svarīgi ka mēs sevi saucam. Ukrainis, lietuvietis, latvietis, igaunis, polis. Visi esam cietuši no moskaļu represijām, naida un kara. Mums ir jābūt lepniem par to ka esam izturējuši to un spējām pretī tam milzu ļaunumam nostāties. Nedrīkstam pieļaut ka tas ļaunums atkal soļo pa mūsu zemēm.

Ja esmu lepns ka esmu latvietis, ka mūsu tauta ir spejusi to ļaunumu izturēt, pārdzīvot un atkal augšām celties. Tomēr jabūt modriem un dot ieksās šādiem V iļiem rosļikoviem, lai aizver savas mutes.

30.novembris 2023, 15:50 (30.novembris 2023, 16:01 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas