Neliels feļetons.

DŽA

Esmu labsirdīgs. Liels, bet ļoti labsirdīgs. Nevienam uzbrucis neesmu. Ak, tam kaimiņam? Viņš mani provocēja, viņš dzēra tēju no tasītes, ne graņonkas, kā normāli būtu tēja jādzer. Un, visvairāk man nepatika tas, ka kaimiņš, dzerot tēju, izņem karotīti no tases! Es tā nekad nedaru! Uzskatīju viņa rīcību par nepiedienīgu, teikšu- provocējošu, tamdēļ ielauzos viņa dzīvoklī un kārtīgi atsitu viņu. Lai saprot to, kā tēju dzert! Un nesapratu, kamdēļ pārējie kaimiņi uz mani šķībi skatās? Es miermīlīgs esmu, nevienam neuzbrūku. Reizēm kādu piekauju, bet ne es to gribēju- kaimiņu tantiņa pa nepareizo trepju pusi augšā steberēja, tādējādi provocējot mani. Dabūja pa rīkli, tagad zinās, kā pa trepēm pareizi jākāpj.  Un tie kaimiņi tik negatīvi, tik ļoti negatīvi pret mani! Nu nevar to izturēt.  Nesen, mani kaimiņi, vēlējās draudzēties ar citiem kaimiņiem, bet ne ar mani! Kamdēļ ar mani ne??? Ko, es slikts esmu? Vien pāris kaimiņus piekāvu, jo provocēja mani. Tā jau labsirdīgs esmu, nevienam nekad neesmu uzbrucis. Bet mani provocē! Tad nu nākas aizstāvēties. Pie tiem kaimiņiem, kuri vēlējās draudzēties ar citiem kaimiņiem, es naktī iebruku- viņu meitu izvaroju, dēlu nogalināju. Jā, ieņēmu vienu istabu, lai piespiestu kaimiņus atturēties no turpmākajām provokācijām, lai kaimiņi saprastu to, ka tikai es esmu viņu draugs, tikai es viņiem labu vēlu. Esmu ļoti miermīlīgs. Kamdēļ jūs, kaimiņi, to nesaprotat???

5.novembris 2023, 16:42 (5.novembris 2023, 17:01 - labots)
DŽA

Trakas lietas, ne? Nāk prātā kremļa fašisti? Tak, nē, kremļa fašisti ir jauki, viņi negrib karu. Tamdēļ,  ka miermīlīgi tie fašisti ir.

6.novembris 2023, 19:44 (6.novembris 2023, 19:45 - labots)
DŽA

Izskatās, ka šī foruma kremļa troļļi, saskata kādu līdzību ar krieviju?

12.novembris 2023, 15:05
DŽA

Hallo, troļļi?

20.februāris, 10:54
V ilis Gutmanis

Ko tu domam padarīsi, labākais variants būtu viņu izolēt taču tā kā izņemot tukšu muldēšānu viņš neko nedara tad šo arī pagaidām atstāj uz bŗīvām kājām. Taču uzmanieties kad uznāks trakums viņš var arī kādu sakost.

20.februāris, 12:21
Ir tāds

Vili

Manā rajonā arī divas trakās klejo, neko nevar izdarīt, citus neapdraud. Ar šo cilvēkveidīgo subjektu tas pats, kaut gan, ne tik traki, Latvijā ir vairākas vietas tādiem kā šis, kurus nav iespējams ārstēt, bet izolēt vajag. Piemēram Rīgā ir Telts ielā, pie bērnu slimnīcas, kur aiz žoga, aiz restītēm tie sēž. Medpersonāls tur arī jauks, esmu redzējis kā dienas vidū vietējā dzertuvē lāpās un tad iet tādus dīvainīšus apkopt. Kaut ko noraus, kaut ko atraus, ko salauzīs, bet citādi nebūs nekādas vainas. 

20.februāris, 12:30
DŽA

Idiot, ir tāds, nemaz nešaubos, ka ar to medpersonālu pazīstams esi  :)

21.februāris, 11:07

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas