Skatījos iedzīvotāju aptauju Maskavas ielās.

DŽA

Garāmgājējiem tika uzdots tikai viens jautājums- kā jūs, vienā vārdā, raksturotu krieviju (dzīvi krievijā, situāciju saistībā ar krievijas sākto karu). Aptaujātie bija ap 30, pārsvarā jaunieši. Lielākā daļa, jautāja- drīkst izmantot rupju vārdu un, saņemot akceptu, teica- PIZGJEC! Mazliet vecāki cilvēki, izmantoja vārdus "kolapse", "bailes un izmisums", "katastrofa". Tikai viena, paveca kundzīte, teica- kā dzīvojam iepriekš, tā dzīvosim tālāk. 

Kas ir pozitīvi? Krievijā tauta sāk pārstāt baidīties! Ja iepriekš, vēl nesen, cilvēki teica, ka neatbildēs uz jautājumu, jo tas draud ar sekām,  tad tagad vairs tā nav. Krievija mostas!

31.oktobris 2023, 19:58
DŽA

Ja kāds idiota gabals, kā vienmēr, jautās atsauci, teikšu- ej dirst, pamuļķi. 

31.oktobris 2023, 20:04
V ilis Gutmanis

Nu jā tā parasti arī melis atbild.

1.novembris 2023, 7:13
DŽA

Z ilais, tu tak dārzenis esi. Tev nepielec, kādiem ierakstiem ir svarīgs ziņas avots, bet kādiem tas absolūti mazsvarīgi. Ja es rakstītu, ka putins ir nosprādzis, tam jā, informācijai jānāk no krievijas ārlietu ministrijas. Bet iedzīvotāju video aptauja ielās- tam avots nav vajadzīgs, avots ir video ar cilvēku teikto. Pie tam, cilvēku teiktais krasi atšķiras, viņi izsaka tikai savu personīgo viedokli. Mans draugs no Krasnojarskas, jā, Sibīrija, uzskata, ka kremļa režīms ir jāsagrauj. Avotu prasīsi? Idiot, kādu avotu? Bet tu esi dārzenis, bezsmadzeņu radījums. 

1.novembris 2023, 11:33
V ilis Gutmanis

No kā varētu dzirdet kaut kādu nosodijumu bet no būtnes kam  vienkārši nav tās pelēkās vielas ko sauc par smadzenēm tas nu gan ir nepieņēmami. Laikam bērnībā atsities ar galvu pret skapi tāpēc arī pēc tādas traumas arī salīdzina visus ar sevi.

1.novembris 2023, 12:50
DŽA

Z ilais, tev tak tās, pelēkās vielas neesamība, neliedz bučot cūkas zem astes?

1.novembris 2023, 14:25
V ilis Gutmanis

Tik vien pietika lai kārtējo muļķību izspiestu?

1.novembris 2023, 15:13
Ir tāds

Traki mūsu Dža jaunskungam, ar zināšanām paspīdēt nevar, tad jāspīd ar rupjību. Tukša muca vienmēr ļoti tālu skan. 

1.novembris 2023, 17:20

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:28

Jaunākās diskusijas