Redzēju video- ielas interviju ar sievieti Maskavā.

DŽA

Meitene tā, ap 30. Viņas teiktais, precīzs atstāstījums - mums (krievijai) neviens neuzbruka, pat negrasījās uzbrukt. Bet mēs (krievija), nelietīgi un nežēlīgi, uzbrukām saviem brāļiem ukraiņiem. Tagad gan ukraiņi mūs par brāļiem noteikti neuzskata, mēs (krievija) uzbrukām un iznīcinām Ukrainas pilsētas, nogalinām cilvēkus. Es vēlos, lai mēs (krievija) karu zaudētu. 

31.oktobris 2023, 12:37
V ilis Gutmanis

Varētu lūu norādi uz avotu savāgāk jūsu vārdi ir ne ar ko nepamatoti.

31.oktobris 2023, 13:38
DŽA

Es tak zināju to, ka idiots prasīs norādi, saiti. Idiot, ja es ieliktu statistiku, cik, procentuāli krievijas pilsoņi ir pret uzbrukumu Ukrainai, tad jā, norādītu uz informācijas avotu. Bet te, vienkārši- meitene Maskavā izteica savu viedokli, savas domas. Kādu tu, dauni, norādi vēlies? Uz ko? Uz meitenes personīgo viedokli??? Tu tak idiots esi. Bļa, bezsmadzeņu radījums. Nožēlojami. 

31.oktobris 2023, 14:07
Andis

Es nešaubos, ka Krievijā ir ne mazums, kuri sirds dziļumos ienīst Krieviju un nodarbojas ar atklātu kaitniecību, tā kā ne tas ir šajā gadījumā svarīgākis, bet gan, kas to video izplata. Smieklīgākais, ka pat Dža apzinās, kādus čuru dzeltenus saitus skatās, tādēļ tos kaunas uzrādīt.

31.oktobris 2023, 14:17
V ilis Gutmanis

Cik jums cienītais pajoliņ var norādīt lai kādu sauktu par idiotu pašam tādam nav jābūt. Bet jau jau jums ir tik slikti ar uztveri atkārtoju kāpēc gribētos redzē norādi jo ticēt vārdiem nevar. Ja jūs nevarat norādīt izcelsmes avotu tad ir divi varianti vai nu jūš to east izdomājis vai informācija no avota viena tante aiz stūra otrai stāstija. Žēl ka nevarat saprast tik elementāras lietas. Norādei intelektuāli jābūt uz izcelsmes avotu. Un uzvelciet darbā resperātoru savādāk krāsvielu šķīdinātāji atmikšķē jums smadenes.

31.oktobris 2023, 14:54
Ir tāds

Vili, kādu avotu, kādu saiti tu prasi? Dža jaunskungs satika sev radniecīgu dvēseli Maskavas ielā, pavaicāja vai krieviski proti un ta uzdeva jautājumu, un uzrakstīja. 

31.oktobris 2023, 18:14
Ir tāds

Es redzēju sapnī, kā Zālamans liek roku uz Dža jaunskunga un pie prāta ved to! Žēl, ka tas bija tikai sapnis!

3.novembris 2023, 21:11 (3.novembris 2023, 21:13 - labots)
V ilis Gutmanis

Ir tāds, nu nevag apcelt jo šis personāžs nak no greizo spoguļu karaļvalsts tāpēc viņam arī ir tāds greizs redzējums.

3.novembris 2023, 22:19
Stāstnieks

Dža

>Tagad gan ukraiņi mūs par brāļiem noteikti neuzskata

Vai tad agrāk uzskatīja?

4.novembris 2023, 10:00
DŽA

Stāstnieks, pirms 2014.gada, domāju, ukraiņiem nebija naida pret krieviem. Austrumukrainaa lielākā iedzīvotāju daļa ir krievi. Ukrainas krievi. Un tieši krievu apdzīvotās pilsētas, visvairāk cieta no kremļa uzbrukuma. Tagad Ukrainas krievi ienīst visu, kas ir saistīts ar krieviju. It kā paradoksāli, bet nekāda paradoksa nav- krievija atnāca sagraut viņu mājas un nogalināt cilvēkus. Ukrainas krievu naids ir saprotams.

Starp citu, es Vācijā esmu runājies ar krievvalodīgajiem bēgļiem no Ukrainas. Viena cilvēka teiktais likās interesants. Cilvēks uz 50, bēglis no Hersonas apgabala, tur strādāja par štablera (elektrokaars) vadītāju. Pirms krievijas iebrukuma, viņš un liela daļa krievvalodīgo, tiešām gaidīja krievijas armiju. Viņš domāja, ka atnāks krievija, mainīs Ukrainas valdību un krievvalodīgajiem būs labāka dzīve. Kad, viņa gaidītā krievija, sāka bombardēt viņa pilsētu, nolīdzinot kvartālu pēc kvartāla, tas viņam bija šoks! Kamdēļ??? Ukraiņi šeit nedzīvo, mēs esam krievi!!! Tagad viņš ienīst krieviju. Vācija viņam deva patvērumu, darbu- viņš strādā savā profesijā par štablera vadītāju, kvalificēts darbs ar lielu algu- 3000€ pēc nodokļu atvilkuma (Ukrainā saņēmis tikai 500€). Bet viņš esot nelaimīgs, nevajagot viņam lielo Vācijas algu, viņš grib uz mājām... bet mājas krievija sabumboja! Un viņš cer uz Ukrainas uzvaru, lai atgrieztos savās mājās un sāktu dzīvi no sākuma. Krievija viņam ir absolūts ļaunums. 

Stāstnieks, domāju, tu saproti to, kas viņu visvairāk moca. Tas, ka viņš gaidīja krievijas armiju, bet sagaidīja fašistu nezvērus...tas viņu kremt, viņš nebeidz sev pārmest- kā gan varēju būt tik stulbs...

Bēdīgs stāsts. 

4.novembris 2023, 10:34 (4.novembris 2023, 10:57 - labots)
Ir tāds

Kad es redzēšu video- ielas interviju ar nenosakāma dzimuma Dža Vāczemē?

Transvestīts tā, ap 14. Viņa teiktais, precīzs atstāstījums - mums Vāczemē neviens neuzbruka, pat negrasījās uzbrukt. Bet mēs te Vāczemē, nelietīgi un nežēlīgi, atbalstījām uzbrukumu saviem brāļiem slāviem. Tagad gan ukraiņi mūs par brāļiem noteikti neuzskata, jo mēs dodam ieročus un iznīcinām Ukrainas pilsētas, nogalinām cilvēkus. Es vēlos, lai Ukraina karu zaudētu. Jo ātrāk, jo labāk!

4.novembris 2023, 12:34 (4.novembris 2023, 12:35 - labots)
DŽA

Stāstnieks, peesereskas laikā, esmu bijis daudzās Ukrainas pilsētās. Es sarunājos krieviski, tas loģiski- latviski tur nesaprot. Problēmu nebija. Ļvovā, 1986.gadā gan. Sajutu naidu pret sevi. Kaut gan, manā krievu valodā, ir jūtams akcents, bet viņi (rietumukraiņi) to nedzirdēja. Domāja, ka krievs esmu. Bet es viņus sapratu. Rietumukrainaa, neieredzēja krievus no bērna kājas jau peesereskas laikā. Bet Rietumukraina ir maza. Varbūt 10% Ukrainas teritorijas? Pat mazāk. 

4.novembris 2023, 15:38

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:01

Jaunākās diskusijas