Kremļa režīma iebrukums Ukrainā. Ar ko tas beigsies?

DŽA

Krievija nevar Ukrainu uzvarēt, aiz Ukrainas stāv NATO. Krievija savus militāros resursus jau ir iztērējusi, rezerves nav, savukārt Ukrainai bruņojums pietiek. Krievija karu zaudē. Kas tālāk?

1. Sliktākais scenārijs- kremļa režīms pielietos kodolieročus. Krievijas vairs nebūs. Bet ,arī pasaulei tiks liels posts nodarīts, mirs simtiem miljonu. Tas būs Trešais Pasaules karš, kurā krievijai sabiedroto nebūs. Šis scenārijs ir maz iespējams. Arī fašisti grib dzīvot. 

2. Kremļa fašistu režīms tiks gāzts. Vai tauta to izdarīs, vai oligarhi, vai militāristi. Bet tiks gāzts. Un, tālāk jau vienošanās ar rietumiem, armijas aizvākšana no Ukrainas, jā, arī no Krimas. Un triljonu reparaacijas Ukrainai. 

Vien, jautājums- kuri spēki gāzīs kremļa fašistu režīmu? Mums vienalga, bet no tā būs atkarīga krievijas nākotne. Viņiem lemt.

Skaties, kā gribi, bet citu variantu nav. Ukraina nepadosies! Arī miera līgumu ar fašistiem neslēgs. Krievija ir dirsā!

24.oktobris 2023, 18:51 (24.oktobris 2023, 19:13 - labots)
Andis Atvars

Jo sliktāka situācija ukriem frontē, jo izmisīgāk Dža aurē par ukru uzvaru, ka man pat nav interneta plašumos nekas par karu Ukrainā jāmeklē, lai saprastu, kā notikumi attīstās. Jā, kad tad ukri plāno baltu kreklu izkarināt? ... nebūs man  nekas pat jārēķina. Šajā sakarā, Ukrainas cikls nesakrīt ar pasules ciklu. Izraēlas cikls gan sakrīt... 

24.oktobris 2023, 19:04
DŽA

Idiot atvar/ aizvar, ukraiņu cīņa pret fašistu iebrucējiem, ir rezultatīva- orki tiek sisti. Kremlis karā sūta 50- to gadu tankus, kuri bija norakstīti jau psrs laikā! Un tiem pretīm mūsdienu tehnoloģijas. Leopardi un Abrami. Kremļa fašistiem nav iespēju uzvarēt Ukrainu!

24.oktobris 2023, 19:19
DŽA

atvar, numerologs tu hrenovs, kādi tev cikli? Tavs cikls sapas ar tās  kuces, tavas mamashkas menstruālo ciklu, kad viņai tu izkriti lielo sīpolu sausās atejas bedrē. Caur dirsu! 

24.oktobris 2023, 19:23
DŽA

Jopcik, atvar, tu tak esi izdirsenis tiešajā nozīmē  :)))

24.oktobris 2023, 19:29
V ilis Gutmanis

Smieklīgi ka pajoliņs kaut ko stāsta par vācu nodegušajiem Leopardiem, britu svilstošājiem Čelenžeriem un pāris ASV Abrams. Pukstot par T55 pajoliņš kaut kā aizmirst ka tā ir mobīla artilērijas sistēma kur 100mm lielgabals ir labi aizsargāts un arī tiek izmantots kā artilērijas sistēma. Pajoliņš laikam fantazē par kau to līdzīgu tanku kaujām otrā pasaules kara laikā. Diemžēl tā nav un gandrīz visu ko Ukraiņi izgrūž kaujas laukā Krievija plānveidīgi iznīcina. Protams pajoliņš arī buldurē par to ka aiz Ukrainas stāv NATO kas sūta viņiem bruņojumu ko veikli ukru šeptmaņi pa kluso izandelē pa visu pasauli.Diemžēl  eiropiesi ir tik tāl iztīrijuši savas noliktavas ka uz klauna lūgumiem dodat, dodat dodat vēl šāk atbildēt ar frāzi beidz džinkstēt diedelniek. Un viņš iedomājās ka andelmaņi un diedelnieki var uzvarēt? Lai jau pajoliņš paliek pie savām fantāzijām . Diemžēl dzīve to visu noliek savās vietās. Fāšistiem nu nekādi nesanāks uzvarēt tāpēc ka fašisti ir tā saucamā Kijevas banda kurus gaida krātiņš zoo dāŗzā.

24.oktobris 2023, 19:38
DŽA

z ilais, aizveries. Tu tak daunis esi, dzīvnieks ar idiotijas pazīmēm.  Par vācu nodegušajiem Leopardiem? Jā, no, Vācijas dotajiem 71 Leopardiem, fašisti ir piecus iznīcinājuši. Daudz, jopcik :)

24.oktobris 2023, 19:49
Ir tāds

Mūsu dārgais Dža gāzīs Pūtinu! Uz priekšu mūsu varoni! Tikai nespēju saprast, ko tev Krievija nodarījusi? Krievijā ir tāda valdība kādu ievēl tās pilsoņi un Dža jaunskungam neviens padomu neprasa. Nesaprotu, bet Dža jaunskungs visu laiku pārdzīvo par Ukrainu, tā vien šķiet, ka tā tam ir kā čiekurs pēcpusē, traucēt traucē, bet izvilkt žēl, savējs taču. Tici man Dža jaunskung, neviens tev neprasīs kam un ko būs darīt! Tev Dža jaunskung ir tikai divi varianti; brauc uz Ukrainu karot, jeb sēdi Vācijā un raksti vācu portālos, ka esi Ukraina. Diskutēt tu nemāki, visu laiku viens monotons, rupjš monologs. Argumentēti atbildēt un savu viedokli nemāki/ negribi, tad sēdi un nedziedi.

24.oktobris 2023, 20:01
V ilis Gutmanis

Nomierinies pajoliņ kas tev ir teicis tikai par pieciem, arī britu ČElenžeri svila un svils arī ASV Abramsi ja parādīsies kaujas laukā. tā kā nebubini daudz vai maz ar uzskaiti nenodarbojos. Redzu tikai to ka vacijas kanclers Solcs lūdās lai Krievija neiznīcina Leopardus bed dod iespēju viņus savākt. Kamēr briti dodami Čelenžerus strikti pateica pazaudēsit vairāk nedabūsit. tā ka piedot mazo draudziņ ttev ar galviņu ir pavisam slikti, domāt nemāki tikai mēdīties.

24.oktobris 2023, 20:02
Andis

Jā, ja vēl par Izraēlas ciklu, tad tā sev kirdik varētu sākt taisīt pašās mēneša beigās (30.okt. ) . Tas jā, sākumā tas pat var izskatīties pēc Izraēlas uzvaras, bet pēc tam tai vairs dzīves tur nebūs. To zemes pleķi neapdzīvos ne ebreji, ne palestīnieši.

25.oktobris 2023, 0:03
Ir tāds

Ar ko beigsies Krievijas iebrukums Ukrainā? Ar ko tas beigsies Ukrainas šī brīža režīmam es nezinu, katrā gadījumā vēstures mēslainē vieta tiem atradīsies, tikai es zinu ar ko tas beigsies mūsu dārgajam Dža jaunskungam, viņam tas beigsies ar infarktu kuram sekos koka kaste un pēršanās vācu pirtī. Ir jābūt aprobežotam, lai paļautos uz slavenajiem rietumiem un aizokeānu draugiem kuriem ļoti tīk uzmest savus draugus. Jau tagad ir skaidrs, ka Amerikai svarīgāka ir Išraēla un tas ir tikai loģiski kāpēc un tāda Ukraina viņus vairs maz uztrauc. Ukraina aizies savu skuju ceļu, bet vismaz mani uztrauc, lai Latvija būtu brīva, neatkarīga, plaukstoša valsts! 

25.oktobris 2023, 10:09
Andis

Infarkts priekš Dža būtu labāks, nekā ja viņš dzīvi beigtu psihenē trako kreklā, jo tas vairs nav noslēpjams, cik strauji viņš psihiski degradējas, ka vien spējīgs ar sūdiem mētāties un neko vairāk.

25.oktobris 2023, 11:03
DŽA

Jā, nosodīt fašistu noziegumus un loģiski prognozēt iespējamo notikumu attīstību, andis sauc par "psihisku degradāciju". atvar, tu esi idiots. 

25.oktobris 2023, 21:09
V ilis Gutmanis

Nedomāju ka tādai radībai kā pajoliņs infarkts vispār draudētu, kaut gan sepse no pūstošajām smadzenēm vartu ietekmēt organisma vispārējo stāvokli. Kaut gan ja vilina Nīčes pēdējie gadi, lai jau nabagam tiek.

25.oktobris 2023, 21:38
Andis

"loģiski prognozēt iespējamo notikumu attīstību" ©

Jūs par sevi šo rakstiet? Tur jau tā lieta, ka jūsu "prognozēs" nav loģikas, bet ir vēlēšanās, kaut būtu viss pretēji loģikai. Nav jau nekas jāuzmin, jo turpat pēc divu gadu karošanas Ukraina ir vairāk kā divkārt zaudējusi savas teritorijas (Krimu es vispār neiekļauju zaudējumos) , bet ne atguvusi, kas nozīmē, ka Ukrainas armija nav spēcīgāka par Krievijas armiju (jāņem vērā fakts, ka Krievija spētu iesaistīt karā vairāk savus spēkus, bet to nedara un uzsvaru liek uz Ukrainas spēku izsīkumu) . Nākošais, ja spēku samērs ir aptuvēni vienāds, tad uzvar tas, kuram lielāks potenciāls. Krievijas militārās rūpnīcas strādā uz pilnu klopi trīs maiņās, kamēr Ukraina ir pilnīgi atkarīga no Rietumu piegādēm, ka tā pat tankus Ukrainā nav spējīga remontēt . Pieņemsim, ka ASV novirzīs pēc paša optimistiskākā varianta 65 miljardus bruņojumam, kas aktīvas karadarbības gadījumā pietiks 6. mēnešiem, bet tas ir optimistiskākais variants un var būt tā, ka Ukrainai pat netiek nekas. Situācija ir tāda, ka ASV Kongresā lielākā daļa kongresmeņu negrib vairs vispār palīdzēt Ukrainai, bet tie, kuri negrib dot līdzekļus Ukrainai, tie vēlas dot līdzekļus Izraēlai, tad nu Baidena komanda ir izdomājusi veidu, ka tomēr novirzīt līdzekļus arī Ukrainai - palīdzību Ukrainai un Izraēlai apvienojot vienā likumā. Viss atkarīgs no tā, kā viss norisināsies Izraēlā, jo tās ideju nogalināt visus palestīniešus Gazā, pasaulē tik atbalsta ASV. Jāsaprot, ka Hamas uzbrukums nav tik daudz vērsts pret Izraēlu, cik pret ASV. Hamas uzbrukumu organizēja ne Irāna, bet Briti, jo tiem ir svarīgi norakt ASV , pretējā gadījumā tie kļūst par ASV vasaļiem un tas tiem galīgi nav pieņemams, kā bijušai impērijai pār trešdaļu pasaules.

Visbeidzot, pat pie apstākļiem. ja bruņojums Ukrainai pietiktu, tad dzīvais spēks tai visai drīz beigsies, bet NATO karavīri nekaros par Ukrainu. Ja vēl par NATO, tad tās super-uper attīstītais bruņojums ir reizē tai arī cilpa ap kaklu, jo Krieviem ir līdzeklis, ka visu to super moderno bruņojumu apnuļļot neizmantojot atomieročus, ka rezultātā tai vairs nav ne aviācijas, ne tanku, ne gudrās raķetes, ne satelīti un sakari. Un kaut kas jau pēdējā nedeļā ir ticis izmantots, ka Ukraina nedēļas laikā zaudējusi 24. lidmašīnas, bet tā vēl nav raķete, kura iznīcina visu elektroniku. Vienkārši, Ukraina ir saņēmusi ASV raķetes, kuras tiek palaistas no lidmašīnām un bija kas jādara, lai draudus apnuļļotu, bet nenobaidītu arī NATO iesaistīties pilnvērtīgi karā, kuru tā vienā momentā zaudē. Šī arī ir atbilde, kādēļ Ukrainā notiek tāda muļļāšanās - Krievija izliekas nespēcīga, lai iedrošinātu Rietumus tai uzbrukt, pēc kā tā vairs neko Krievijai nespētu padarīt. 

"par "psihisku degradāciju" © 

Šo es rakstīju ne par jūsu viedokli, nostāju, bet nespēju nevienu "komentāru" uzrakstīt bez rupjībām un jēlībām. "atvar, tu esi idiots." - un arī šo jūs uzrakstījāt no lielas gudrības?

25.oktobris 2023, 23:12
Andis

"Kaut gan ja vilina Nīčes pēdējie gadi, lai jau nabagam tiek." © 

Izklausās ļauni, bet pat nezinu kā labāk priekš Dža - ja Nīčes gals ir alga par nepareizi dzīvi, tad tas ir labi, jo par to vairs algas nebūs pēc šīs dzīves un varēs normāli piedzimt pa jaunam, jo pretējā gadījumā var tikt garīgi vispār utilizēts.

25.oktobris 2023, 23:20
Saulite Andris

https://www.youtube.com/watch?v=7kQgZiH4lIUhttps://www.youtube.com/watch?v=7kQgZiH4lIU

 

ukrainai jāpazūd pat kā nosaukumam ---  dēļ vārda ''ukrainis ''  būs liekāks kauns kā dēļ  enurēzes  

 

Drīkst būt tikai Krievijas Impērijas guberņas - no Vladivostokas līdz  Vācijai  -kā pie  čingizgana vai  Katrīnas un Aleksandriem ...       28 valstu ES  un NATO   vnk nāk virsū  ''lielais PIZĢECS""-- neizbēgami tuvojas  ---  gan ES gan NATO ir apdiršušies līdz ausīm -- vnk nav objektīvu apstākļu tiem pastavēt ((cik ilgi agopnēs ? nezinu --zinu ka nosprāgs  5-vai 15  gados tas  pat nav būtiski --  ES un NATO  ir pretdabiski veidojumi --tāpēŗc tie nonīks  ---Krievijas impērija  ir racionāla objektīvu geografisku apstākļu veidots dabiski  ap Donbasu un Kuzbsu integrēts reģopns --40% planetas stratēģiskā potenciāla ir Krievijas Impērija ---    ES uz tā fona ir plikdirsaināka kā pēc Hitlera)  --- 

26.oktobris 2023, 15:18
Ir tāds

Pēc šodienas notikumiem ASV patiesi vietā ir Dža jaunskunga jautājums: ar ko tas beigsies? ASV par par apakšpalātas priekšsēdētāju ir ievēlēts republikānis no Luiziānas kurš ir pret kara Ukrainā atbalstīšanu. Ar ko tas beigsies? Šis tagad ir nopietns jautājums un ko tagad darīs naida pārņemtie liberasti? Labi, ka Dža jaunskungs sēž savā Vācijā, tā teikt tālāk no grēka  jau savlaicīgi. Tagad būs ļoti interesanti. 

26.oktobris 2023, 17:46 (27.oktobris 2023, 10:37 - labots)
Stāstnieks

Beigsies ar to, ka Putins atstās pēc sevis pēcnācēju, kurš turpinās viņa darbu, bet Dža uzsprāgs no dusmām. Savukārt Ukraina sabruks, tiklīdz Rietumi to pārtrauks finansēt. Tas arī viss.

26.oktobris 2023, 18:56
Andis

Neesmu pētījis, kādas īsti pilnvaras ir minētā amatā, bet tas parāda spēku samēru un ka Republikāņos beidzot ir panākta kāda vienotība. Vairāk kā divdesmit Republikāņu pārstāvji ir piespiesti balsot par savu kadidātu spīkera amatā. Džonsons ir Trampa atbalstītais kandidāts, kas svarīgi ir tam kandidējot uz ASV prezidenta amatu.

Kas attiecās uz Putinu, tad viņš amatā būs tik ilgi, līdz būs iezīmētas jaunās politiskās kontūras - Ukrainā viss būs beidzies un pasaule sadalīta ietekmes zonās, bet ES valstiņas lūgsies, lai tās uzņem PSRS II .

26.oktobris 2023, 19:10 (26.oktobris 2023, 19:11 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:00

Jaunākās diskusijas