Robots, bots, mašīna, vai kremļa troļļi?

DŽA

Kas jums labāk patīk? Man riebjas abas sugas. Kremļa troļļi, v iļi z ilie, atvari un, ir tāds, tāda šļaka, riebjas vairāk, kā roboti. Tos tik nosti sisti. Es to, ne par robotiem.

21.oktobris 2023, 22:36
V ilis Gutmanis

Atkal pajoliņš nolēmis izgāzties kā veca sēta. Kaut gan ar garīgi slimiem ir jābūt uzmanīgiem. Labāk tādus ieslēgt istabā ar mīkstām sienām lai pats nesavainojās un citiem virsū nebrūk.

22.oktobris 2023, 9:45
Ir tāds

Biedr Dža jaunskung, kad reiz tu beigsi izgāzt savu žultaino, verbālo diareju Latvijas forumos? Sēdi savā Vācijā un audzē savus matus, jeb labāk dodies uz Ukrainu aizstāvēt to. Es tevi sist netaisos, negribu sēdēt par bērnu sišanu, es tev uzreiz piedāvāju Gēbelsa šlipsti un vācu pirtiņu. Ātri, ērti un labi! 

22.oktobris 2023, 10:54 (22.oktobris 2023, 10:56 - labots)
Ir tāds

Vili, vai tu zini, varbūt progresīvajā Vāczemē trakonamos to iemītniekiem dod piekļuvi internetam. Vispār Latvijā pirms gadiem arī bija tracis, kā rezultātā garā vārgo dziednīcu klientiem atļāva lietot telefonus. Ja ir telefons, ir internets. Pastāv varbūtība, ka mūsu pajolītis raksta nevis no Vāczemes, bet kādas tuvākas garīgās dziednīcas. Nevar izslēgt arī šādu iespēju. 

22.oktobris 2023, 11:02
Andis Atvars

Šaubos vai šis noderēs vairs Dža, bet viņš jau nav vienīgais, kurš ir ceļā uz "elli".

TESTS

Šis būs neliels garīgs tests, kā noteikt vai neatrodies uz garīgas degradācijas ceļa un pie reizes arī degradācijas līmenis. 

  1. Ja tu neesi atteicies no meliem, tad esi jau uz degradācijas ceļa un komplektā tev nav ticības. Tev melos un tu sapīsies maldu mācībās.
  2. Sekojošais līmenis -  tu krāpies un komplektā liekulība.
  3. Alkatība - dzīvošana nākotnē (banku augļošanas sistēma... ja tev ir jebkāda veida patēriņa kredīts, tu tiec garīgi degradēts... augļošana ir cilvēka degradēšanas/paverdzināšanas viens no primitīvākiem līmeņiem pēc fiziskas iznīcināšanas, degradēšanas ar narkotikām, alkoholu un tabaku .
  4. Dusmas - naids. Nekontrolējamas emocijas un pretējas mīlestībai, kas arī ir nekontrolējamas. Bet tad ir "svētas dusmas" un tās piešķir Dievs, kad jāaizstāv no netaisnības citi. 
  5. Lopiskums un ļaunas runas.
  6. Bailes un nāve. Bailes ir signāls nāvei, ka esi nodegradējies līdz kliņķim un tev ir laiks pie tēviem...
  7. Finišs: elle un ciešanas. Kādi domā, ka tas vēl nav gals un kalpo, lai cilvēks atgrieztos, bet  es tomēr domāju, ka tas tiešām ir finišs, jo ja cilvēks jau tik tālu ir nonācis, tad viņam, vienkārši, vairs nebūs spēka vairs ko mainīt. 

22.oktobris 2023, 11:48 (22.oktobris 2023, 11:50 - labots)
Ir tāds

Redzi Andi, lai saprastu tavu testu ir nepieciešama kaut neliela nojausma par garīgām vērtībām, par ko es šaubos, vai šiem cilvēkiem par ko tādu ir kaut neliela izpratne. Tāda ir dzīve!

22.oktobris 2023, 12:18
Jelena Sergejeva

Delīrjs sit augstu vilni, tas tev Andi. Biju labākās domās, bet vecums nenāk viens, tevi var saprast. 

22.oktobris 2023, 13:11
Haris

Lai gan, Atvara rakstītais, protams, ir pilnīgs sviests, tur diezgan precīzi uzskaitītas īpašības, kas Krievijas (PSRS)  sabiedrībā tiek kultivētas pēdējos 100 gadus, un kādēļ patreiz šī valsts ir tāda, kāda tā ir.

Jā, un DŽA, ja tu domā, ka komunicēšana ar huligāniem viņu valodā var padarīt viņus labākus, tad tu maldies.

22.oktobris 2023, 13:37
DŽA

Jelena, atvars ir ļoti reliģiozs, viņš ir godīgs, dievbijīgs sektants. Viņš citē Bībeles baušļus un atbalsta fašistu nezvēru sadistu asins dzīres Bučā, Ukrainā. atvars uzskata, ka Ukrainas ģerbonis ir Sātana zīme, Ukrainā ir Sātans ieperinaajies. Ukraina ir Sātana pakļautībā! Un kremļa orki, izvarojot un nogalinot ukraiņu sievietes un bērnus, cīnās pret absolūto ļaunumu, pret Sātanu!

Jelena, man domāt, ka atvara garīgā pasaule, ir Pleskavas sādžas sausās atejas bedrē. Kopā ar sūdiem. 

22.oktobris 2023, 13:54
Andis Atvars

Bet šis taču ir tik vienkāršs testiņš, ka pat bez smadzenēm saprotams, ka pietiktu ar operatīvo atmiņu saules pinumā. Bija viena lekcija, starp citu, no Ukrainas, bet neesmu vēl atradis viņas lekciju, bet domāju, ka arhīvā vajadzētu būt.

Ja vēl par testu, tad mani pārsteidza pat it kā kristieši, biju to iekopējis draugiem.lv kristiešu grupā. Tikai viena pozitīva atsauksme, visās pārējās "cilvēku filozofija", "filozofiski prātojumi", "Dievā sapinies runā par meliem" ... , jo no meliem nav tik jau nemaz tik vienkārši atteikties, bet melot nozīmē arī faktu izpušķošanu, patiesības līdz galam nepateikšana, nespēju uzņemties atbildību..

22.oktobris 2023, 14:02
DŽA

atvar, tev tak, dalbojob, ir puļķis dirsā  :))) ārā nevelc, lai paliek :)))

22.oktobris 2023, 14:09
Andis Atvars

“atvars ir ļoti reliģiozs, viņš ir godīgs, dievbijīgs sektants.” ©

:)) … it kā labs raksturojums, bet vai tiešām tā? Reliģiozs nozīmē garīgi nedzīvs; godīgs nozīme ir likumiem paklausīgs; sektants - dumpinieks

“citē Bībeles baušļus” ©

Vispār, es nevienu bausli pat neesmu citējis. Dža laikam domā, ka Bībeles citāti ir baušļi.

“atbalsta fašistu nezvēru sadistu asins dzīres Bučā” ©

Jā, un kā tas mans atbalsts izpaustos? Viss ko esmu rakstījis, ka man Bučas sakarā radās jautājumi – kādēļ Bučas mērs atgriezies amatā neko neparastu nepamana un paiet divas dienas un pēkšņi šausmu skati. Galvenais, ka visas šausmas uz vienas ielas un bojā gājušie kā izlikti ceļa abās pusēs, bet ar bojā gājušo savākšanu bija viss jāsāk, “Ukrainā. atvars uzskata, ka Ukrainas ģerbonis ir Sātana zīme” ©

Un ir jau arī, tik to nez kādēļ Ukrainas apmātie negrib atzīt.

“Ukrainā ir Sātans ieperinaajies.” ©

Tik tā var izskaidrot Ukrainas neapskaužamo stāvokli šodien.

“atvara garīgā pasaule, ir Pleskavas sādžas sausās atejas bedrē. Kopā ar sūdiem.” ©

Jā, Dža, jūs garīgi tiešām esiet nodegradējies līdz lopiskumam un neesiet tālu no degradācijas finiša.

 

22.oktobris 2023, 14:47
Ir tāds

Hari, parādiet lūdzu kur padomju laikos jūs cienītais redzējāt ko no tā ko Andis ir minējis? Lūdzu uzrādiet! Meli un liekulība ir bijuši visās sabiedrībās, cik vien veca ir pasaule, un apgalvot, ka tā ir tikai padomju sabiedrībai raksturīga īpašība ir vienkārši meli un liekulība, kas norāda, ka šajā sabiedrībā tā nav norāda, ka jums cienītais personīgi meli un liekulība ir tuvi sirdij. Krāpšanās, alkatība padomju laikos protams bija, tikai to mērogs salīdzinot ar mūsu dienām bija nekāds. Tam pamatā bija visu padomju pilsoņu aptuveni vienlīdzīgais stāvoklis sabiedrībā. Savukārt tas veicināja sabiedrības solidaritāti kā rezultātā vispār izdevās atmoda, ar mūsdienu sabiedrību, ar jums cienītais priekšgalā, Džā jaunskungu, Helēnu Visdaiļākā Sergeja meitu kā ar citiem jūsu domubiedriem diez vai kas sanāktu. Sākumā jūs būtu kopā, bet pēc piecām minūtēm jūs jau būtu izkāvušies, jo būtu viens otru no galvas līdz kājām aplējuši ar samazgām. Loģiski ir teikt, ka cilvēks ar šādām īpašībām nevar cerēt nonākt Dieva valstībā, tikai ellē. Tā, ka varu ar pilnu atbildību varu teikt, ka jūsu apgalvojumi par padomju laikiem īsti nebūt nav korekti, tātad vai jūs cienītais liekuļojiet savā nezināšanā, jeb apzināti melojat. Jeb kurā gadījumā abi slikti. Pie reizes atgādināšu, kā latvieši vācu okupācijas laikā centīgi ziņoja par žīdiem, jo par to varēja saņemt atlīdzību, tā pat notika kolektivizācijas sākumā, jo ziņojot par kaimiņu kuru pēc tam izsūtija varēja iegūt viņa pļaujmašīnu, jeb kādu citu mantu kuru gan drīzi vien atņēma kolhozs. Tikai fakti, nekā personīga. Kas attiecas uz patreizējo Krieviju, gribu jums jautāt cienītais, vai jums tur ir kādi paziņas, jeb jūs tur dzīvojat, jeb esat ilgāku laiku dzīvojis tur, no kā jūs izdariet secinājumus? Lai ko secinātu ir jābūt uzticamiem avotiem. Mūsdienu mēdijus jau sen par tādiem uzskatīt nevar. Gribi zināt aptuveno patiesību, lūdzu, paklausies ko saka viena puse, ko otra un tad sapratīsi, ka patiesība ir kur ap vidu. 

22.oktobris 2023, 14:58
Ir tāds

Ak nabaga Dža jaunskungs, atkal knibinājies kur nevajag un tur atkal ko iebāzis ko ārā nevar dabūt! Traki mūsu mēnestiņam Dža jaunskungam, būs tagad proktologs jāapmeklē un jauna odere jāliek. Cik var teikt Dža jaunskungam, ka wc birstīte ir domāta noteiktiem mērķiem un nevajag to bāzt sev kur nevajag!

Pie reizes mūsu dārgo mēnestiņ Dža jaunskung, ap ko koncentrējās tava pasaulīte? Šķiet, ka tās centrs ir tev aiz muguras tā ap vidu. Citu tēmu tev nav. Šķiet, ka tu pat nejēdz ko nozīmē sektants. Sektes ir daudzās reliģijās, piemēram islamā un judaismā. Bet cik noprotu tu mūsu pajolīt gribēji runāt par kristietību, šķiet tā?

22.oktobris 2023, 15:11 (22.oktobris 2023, 15:17 - labots)
DŽA

Kā es jums, idiotiem, saku- puļķi dirsā iebāžot,  mazāk jūs, lopi, dirsīsiet. Tas ir labs padoms, vērts ir vērā ņemt. 

22.oktobris 2023, 15:15
V ilis Gutmanis

Ko gribétos pateikt tiem Ukrainas atbalstītājiem, jūs paskataties sev apkārt, jūs sēžat savā telefona vai datora ekrāna priekša un nekādi nevarat redzēt ka tas ko jūs sauciet par savu tēvuzemi Latviju sāk pārvēŗsties par visādu pasaules salašņu apmešanās vietu. Nē man nav nekas pretī ka āŗvalstu studenti apgūšt zināšanas Latvijas augskolās taču to paliek ar katru dinu vairāk. Un vinā jaukā dienā jums vai no kādā no arābu vai citām valodām pateiks ko tu nerunā manā valodā.  Tā kā velreiz ieteiktu tiem kuriem tā rūp Ukraina braucat uz turieni ierakumos jums diezgan atri pienāks atziņa kurš ir fašists bet kurš ir par mieru. Uz priekšu kungi nesiet Ukrainai uzbaras laurus!

22.oktobris 2023, 15:21
Ir tāds

Es nesapratu, man jāsmejas, vai jāraud par Dža jaunskungu? Viņš nabadziņš šodien kūtiņā spraužot puļķi sev kur nevajag sarunājas ar lopiņiem skaidrojot ko tiem vajag, jeb nevajag darīt. Pasmējos protams, bet ja nopietni man jau sāk likties, ka Dža jaunskungs patiesi raksta no garā vārgo dziednīcas. Tagad jau vairākus gadus tur slimniekiem ir atļauti telefoni, cilvēktiesības lūdzu. Ir telefons, ir internets, kur problēma, ņem un raksti, neviens neliedz. 

22.oktobris 2023, 15:29 (22.oktobris 2023, 15:30 - labots)
Ir tāds

Redzi Vili, šie ultraliberāļu produkti ir pārņemti ar Krieviju un krieviem un nevēlas ieskatīties vēsturē. Reiz arī vācieši te ieradās mierīgi, kaut kur pakašķējās, kas vispār bija tālaika tradīcijās, jo šeit mītošajām ciltīm bija norma veidot koalīcijas pēc vajadzības un uzbrukt kaimiņiem, citādi viss bija mierīgi. Un tad sākās, vāczemes ienācējiem bija spīļarkls un tie spēja zemi apstrādāt daudz produktīvāk kā vietējie. Un tad sākās, vispirms aizņemšanās, tad nespēja parādu atdot, gala rezultātā notika nonākšana dzimtbūšanā. Rezultātā būt kurzemniekam vai vidzemniekam, tas ir ar pamattautas celsmi bija nepieklājīgi. Tā piemēram slavenais ķīmiķis un farmaceits Grindelis bija Zaķusalā dzimis, rīdzenieka tiesības ieguvuša zemnieka Grunduļa dēls, bet kad kļuva zināms pārtapa Grindelī. Rezultātā, 1920. gadā gluži kā Orvela "Džīvnieku fermā" neviens vairs nespēja izšķirt kur vietējais, kur vācietis, pārāk sajaukti viss bija. Mūsu ultraliberāļu produkti nesaprot, ka dabā ir likums, ka tukšu vietu nav. "Izmet ārā" krievus kuri šeit ir asimelējušies un ar kuriem mēs esam iemācijušies sadzīvot un to vietā atnāks ne tikai ukraiņi, bet arī jauki, skaisti arābiņi un melni kā velni nēģerēni. Un tad mācīsies runāt ukraiņu movā un arābu valodā, apgūs šariata likumus un visus citus jaukumus. 

22.oktobris 2023, 15:51
Andis Atvars

"Delīrjs sit augstu vilni, tas tev Andi. Biju labākās domās, bet vecums nenāk viens, tevi var saprast."

©

Jā, un kas jums tik ļoti iepatikās testā... nekautrējieties  un padalieties!?

22.oktobris 2023, 17:03
Haris

>> ir tāds Man laikam jāatbild? Nu labi

"Meli un liekulība ir bijuši visās sabiedrībās, cik vien veca ir pasaule, un apgalvot, ka tā ir tikai padomju sabiedrībai raksturīga īpašība ir vienkārši meli un liekulība, kas norāda, ka šajā sabiedrībā tā nav norāda, ka jums cienītais personīgi meli un liekulība ir tuvi sirdij."

Jā, tā ir ierasta atruna Putina neliešiem attaisnojot savas cūcības. Saprotams, starp indivīdiem tas sastopams visur, atšķirība tā, ka Krievijā tā ir valsts politika. Jā, un ierindas padomju pilsonis bija cilvēks bez sirdsapziņas, kuram melošana, zagšana vai vardarbība ir normāla parādība, jo tā taču pret tevi attiecās valsts.

"Tam pamatā bija visu padomju pilsoņu aptuveni vienlīdzīgais stāvoklis sabiedrībā. Savukārt tas veicināja sabiedrības solidaritāti kā rezultātā vispār izdevās atmoda, ar mūsdienu sabiedrību, ar jums cienītais priekšgalā, Džā jaunskungu, Helēnu Visdaiļākā Sergeja meitu kā ar citiem jūsu domubiedriem diez vai kas sanāktu. Sākumā jūs būtu kopā, bet pēc piecām minūtēm jūs jau būtu izkāvušies, jo būtu viens otru no galvas līdz kājām aplējuši ar samazgām. Loģiski ir teikt, ka cilvēks ar šādām īpašībām nevar cerēt nonākt Dieva valstībā, tikai ellē."

Kaut ko lietoji, kad šo rakstīji, jeb tādu dod ārā skaidrā? ;) Atmoda bija kustība lai atbrīvotos no šī padomju režima, kuram tu piedēvē tādu lomu tās pastāvēšanā. Nebūtu okupācijas režīma, nebūtu atmodas. Loģiski, vai ne? Tās Izdošanās iemesli ir citi. Tikai divi: 1) ne visiem latviešiem okupācijas režīms bija iznīcinājis nacionālo pašapziņu un daudzi gaidīja tikai īsto brīdi, 2) pie varas nāca Gorbačovs ar savu pārbūvi, jo skaidrs, ka pie tādu bandītu valdīšanas kā Staļins vai Putins nekas nebūtu iespējams.

"Pie reizes atgādināšu, kā latvieši vācu okupācijas laikā centīgi ziņoja par žīdiem, jo par to varēja saņemt atlīdzību, tā pat notika kolektivizācijas sākumā, jo ziņojot par kaimiņu kuru pēc tam izsūtija varēja iegūt viņa pļaujmašīnu, jeb kādu citu mantu kuru gan drīzi vien atņēma kolhozs. Tikai fakti, nekā personīga."

Fakti :) No Solovjova vai Skabejevas? Katrs agresors jebkurā vietā atradīs sev kādu pakalpiņu, citam gribās izdzīvot, citam uzdzīvot. Kas, kam un cik ziņoja to neviens īsti nezina un nevar zināt, tikai piefantazēt. Varbūt tad pastāsti kā krievi kara laikā ziņoja fašistiem, tur iespējams būs vairāk ko stāstīt? Ak, pareizi, tev šeit ir cits uzdevums.

"Kas attiecas uz patreizējo Krieviju, gribu jums jautāt cienītais, vai jums tur ir kādi paziņas, jeb jūs tur dzīvojat, jeb esat ilgāku laiku dzīvojis tur, no kā jūs izdariet secinājumus? "

Līdz 2020. gadam no TV par 90-95% skatījos tikai Putin TV un labi zinu kā šis nacisms un kara propaganda tiek kultivēta kremļa kanālos, tādēļ rezultāts nav baigais pārsteigums.

"Gribi zināt aptuveno patiesību, lūdzu, paklausies ko saka viena puse, ko otra un tad sapratīsi, ka patiesība ir kur ap vidu."

Lūk šie gan ir viedi vārdi, tikai paradokss tāds, ka tie man bija jāsaka tev, nevis otrādi. Redzi, es dzīvoju divās valstīs, ikdienā daudz nākas komunicēt ar cilvēkiem no visas pasaules, ziņas nākas lasīt dažādos avotos, bet tu vienkārši atgremo noziedzīga režīma naidīgo propagandu un man nav ilūziju, ka tu kādreiz esi kādreiz kaut ko skatījies ārpus kremļa kanāliem. Parasti kremļa atbalstītāji to nedara, jo bail, ka var ieraudzīt patiesību, kas ir kā vampīram saules stari.

22.oktobris 2023, 23:19

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:13

Jaunākās diskusijas