Par Ukrainas karogiem Latvijā un citās valstīs.

DŽA

Portālā Jauns.lv, lasīju ziņu, ka Baložos atsāka darbību šaursliežu dzelzceļa bānītis. Lokomotīvei priekšā bija Latvijas un Ukrainas karogi. Ziņa tiešām iepriecināja- entuziastu klubiņš saveda kārtībā vecās sliedes, lokomotīvi un vagonus, tagad vedot interesentus cauri Baložu mežiem. Forši! Bet citi redzēja vien Ukrainas karogu...tas viņiem bija, kā sarkana lupata bullim. Un daudz negatīvu komentāru, pārsvarā gan no "krievvalodīgajiem". Te esot Latvija,  kamdēļ svešs karogs. Es gan esmu pārliecināts par to, ka viņi ienīst arī Latvijas karogu, bet to teikt neatļaujas. 

Ukrainas karogi ir daudzās Eiropas valstu pilsētās. Es, personīgi, savām acīm, tos redzēju Luksemburgā- absolūti pie visām valsts iestādēm. Un Vācijā, savās otrajās mājās- Ukrainas karogi ir visur, var redzēt vilcienu stacijās, arī privātmājās augstā karogmastā, arī dzīvokļu logos.

Ar to cilvēki nepārprotami saka- Mēs esam Ukraina!!!

Aizgāju uz darbu ar Ukrainas karoga lentīti ap roku. Kolēģi pārsvarā vācieši, bet bija arī serbs un ungārs. Viens vācu kolēģis man saka- tas tak Ukrainas karogs! Es- jā, ich bin Ukraine! Visi pārējie kolēģi piebalsoja- es arī, Ich auch! Lūk, parastu cilvēku atbalsts Ukrainai. Mēs esam Ukraina!

Kamdēļ ir vajadzīgi Ukrainas karogi Eiropas pilsētās? Lai, pirmkārt, paustu valsts/ iedzīvotāju nostāju, otrkārt,  lai iebraucēji redzētu- mēs esam Ukraina! 

Pašlaik Ukraina, vienatnē, aizstāv Eiropu no fašisma. Ukrainai ir grūti, nezvērs plosa ukraiņu zemi. Viss, ko mēs, Vācijā, vai citās EU valstīs varam darīt- strādāt. No mūsu nodokļu naudas, tiek piešķirts bruņojums Ukrainai. Kad vācu Leopards iznīcina fašistu tankus, esmu lepns, arī es savu artavu devis esmu!

Slava Ukrainai!

21.oktobris 2023, 12:07 (21.oktobris 2023, 12:36 - labots)
DŽA

Par karogiem. Visās valstīs karogam ir nozīme, valsts karogs ir stāsts. Vien krievijas fiderācijas karogs ir lupata...bez vēstures, bez nozīmes. 

Ak, jā,  krievijas fiderācija ir, šķiet, vienīgā valsts, bez savas himnas. Nožēlojami. 

21.oktobris 2023, 15:25
Andis Atvars

https://www.youtube.com/@fikratshabanov/videos

https://www.youtube.com/watch?v=aKUJrVrpCYw

Sakarīgs ebrejs, kurš skaidro notiekošo gan Ukrainā, gan Izraēlā.  Ukrainā viss ir beidzies. Izraēlai ir iespējams noregulējums, bet viņš arī saprot, ka tam neļaus notikt un Izraēlas nebūs. Vienīgā viņa kļūda ir, ka kaut kas vilksies pat līdz 2026. gadam. Nu jā, līdz 2026. gadam, jo finišs būs jau sasniegts, vēlākais, 2025. gadā.

Ja par UK karogu, vai Dža zina kad un kas tādu ideju radīja? Tādai idejai ir jau pasena vēsture. Nākošais, UK vairs nebūs, bet kapitulācijas aktu piespiedīs Ze parakstīt ES, ne ASV, kura jau būs atbrīvojusies no Ukrainas. Kas notiks ar UK karogu ES pilsētu mastos, joprojām tas tur atradīsies vai to klusi pa nakti nomainīs ar kādu citu karogu?

Citāts no otrā video:

- "ASV nespēj vairs Ukrainai palīdzēt, jo tā atrodas bezdibeņa malā. " [ Prezidenta kancelejas vadītāja izteikums 1:40 minūtē ]

21.oktobris 2023, 15:42
Ir tāds

Klau Dža jaunskung, es ļoti labi saprotu cik tev Ukraina dārga un mīļa, tikai kāda tev darīšana gar Latviju un to kas notiek Baložos. Paskaidro lūdzu arī man, kāpēc Latvijā kurai vismaz pagaidām ir sarkan- balt- sarkanais karogs un ir šīs valsts simbols. Kāds te sakars ar Ukrainas karogu? Karoga mērķis no to rašanās laika ir parādīt kam pieder teritorija, nometne, kuģis. Tāpēc man nav skaidrs kāpēc Latvijā būtu jākarina svešas valsts karogs. Vai tad Latvija tagad ir Ukrainas teritorija, ka mums Ukrainas karogs?  Kas attiecas uz Krievijas karogu savas slimās fantāzijas pieturi sev! Šo karogu radīja Pēteris I kā savu standartu. Tā, ka nepļūtī. Ja esi tik aprobežots, ka nezini, ka Krievijai ir sava himna, tad pameklē to youtbe, atradīsi, nebūs jāraksta muļķības. Toties pasaulē ir tikai viena valsts kuras himna ir nedaudz pārveidota cariskās Krievijas himna, kā tagad saka plaģiāts. Ja tu saki, ka du bist Ukraine un visi tavi kolēģi piebalso-  Ich auch, tad jāvaicā vai tie tavi kolēģi nav tavi palātas biedri garā vārgo klīnikā, ja kādam ir divas un vairāk personības, tad to sauc par šizofrēniju. Runājot par otro dzimteni es saprotu, ka tev tā ir Vācija, tikai attiecībā uz pirmo tu gan smagi kļūdījies, jo tava pirmā dzimtene ir Ukraina nekādi Latvija. Sēdi savā Vācijā vai brauc uz Ukrainu reiz karot tikai beidz te savas fantāzijas rakstīt. Ticu tev, ka tad, kad tu redzi iznīcinātu vācu Leopardu esi lepns, ar to, ka savu artavu devis esi Vācijas budzeta notrallināšanā! Pamato savu apgalvojumu, ka pašlaik Ukraina, vienatnē, aizstāv Eiropu. Es redzu, ka Ukraina veiksmīgi palīdz Eiropai atbrīvoties no bruņojuma tādejādi samazinot Eiropas pašaizsardzības spējas. Es nezinu, ko tu tur redzi, bet es redzu, ka kopš jūnija, piecu mēnešu laikā, neraugoties uz lielo ieroču un tehnikas piegādi nekas frontē nav mainījies. Izdaru secinājumus, tikai fakti, nekā personīga. Kā saka: domāt nav kaitīgi, teica ezītis vilgdams adatas no pēcpuses, kad bija nokāpis no adatu spilventiņa. Ja gribi Ukrainas uzvaru, dodies uz turieni karot, tad uzvara garantēta! Bez tevis neko nevar zināt, tā var arī zaudēt, bet, ja tur būsi tu, tad viss būs ok!

21.oktobris 2023, 15:47 (21.oktobris 2023, 15:54 - labots)
DŽA

ir tāds- idiots. Viņš neko nesaprot. Tā iemesla dēļ, ka idiots ir.

21.oktobris 2023, 16:19
Marcis Dzelme

Neta pidaram un gondonam Andim Atvaram un Krievija jau sev fiziski Ukrainu nevar uzvaret un krievam jau tulit bus 300 000 kritoso un jau zaudeta 75% kara tehnika .

21.oktobris 2023, 16:22
DŽA

Ukraina atrodas bezdibeņa malā??? Idiota gabal, bezdibeņa malā atrodas kremļa režīms, kurš, iespējams, paraus līdzi visu krieviju. Tā kā, bezdibeņa mala ir krievijas aizņemta. Bet Ukraina plauks un zels brīvas Eiropas saimē. 

21.oktobris 2023, 16:24
Marcis Dzelme

un tikai debilas neta gonodons sukat Putinas dubutniekam dzimumlocekli un neta murgot savus debilos neta murgus.

21.oktobris 2023, 16:24
DŽA

Vēl viens kremļa trollis ielīda. 

21.oktobris 2023, 16:26
V ilis Gutmanis

Smieklígi, ļoti skiekligi izklausās šie histēriskie brēcieni par Ukrainas uzvaru un Krievijas sabrukšanu. Ja ja mēģina informāciju par notiekošo gūt tikai no vietējās preses materiāliem tāda doma varētu rasties. Tikai ja paskatās mazliet plašāk rodās mazliet cits jautājums, kāpēc tik nožēlijami lēti melot ja jau gandrīz uzreiz ir redzams ka teiktais ir meli. Kaut gan ja uzvilktās rozā brilles ir ieaugušas miesā un noņemt tās ir sāpīgi tad arī sākās tādu nepilnvērigu personāžu baurošana. Jo atzīt to kas ir patiesībā viņiem ir sāpīgi, tāpēc lai nesāpētu turpina izplatīt un atbalstīt melus.

21.oktobris 2023, 18:11
V ilis Gutmanis

Jā par to Baložu bānīti to taču bij nolemts sūtīt ukraiņiem?

21.oktobris 2023, 18:12
DŽA

z ilais v ilis visos komentos redz histēriskus brēcienus. Nez, kamdēļ? Es esmu visai nosvērts, nē, ja uznāk dusma, vēsi varu cilvēkus sist. Bet tā nav histērija. Histērija ir iracionāla iezīme, raksturīga stulbiem cilvēkiem, biežāk tieši stulbām sievietēm. Ja z ilais visur saskata histēriju, tad, 100 punkt, viņš pats ir histēriķis ar neveselu psihi.

21.oktobris 2023, 18:34
DŽA

atvars man jautā par Apvienotās Karalistes karogu? Primitīvi. Pārāk vienkārši. Sarežģītāk būtu izskaidrot Skotijas un Anglijas karogu izcelsmi, bet es arī to zinu. Aber krievijas karogam, nav vēsturiskā seguma- neko nenozīmējoša lupata. 

21.oktobris 2023, 18:42
Ir tāds

Lasu un domāju, cik gan mums visu zinošs, nākotni paredzošs visu jomu propisūrs un gaišreģis Dža jaunskungs. Tikai žēl, ka šis propisūrs nezina Krievijas karoga vēsturi. Toties viņš noteikti labi zina kāds bija pirmais Latvijas karoga projekts, kā tas izskatījās un kāpēc netika pieņemts. Bet tas tā, liriska atkāpe, ko te ar propesūram pretī runāsi. Tikai brīžumis man biedrs Dža atgādina N. Bulgākova romāna "Meistars un Margarita" varoni Berliozu kurš kopā ar savu kolēģi Bezdomniju sēž pie Patriarhu dīķiem un satiek Volandu. Abi uz soliņa apspriež savu ticību vai neticību Dievam, un Volandu šī saruna ieinteresē. Viņš simboliski pierāda Dieva un sātana eksistenci un spēku – varu pār cilvēka dzīvi. Volands pareģo Berlioza nāvi, kura drīz arī seko, tikai ne Berliozs, nedz Bezdomnijs nevēlējās tam noticēt, viņu plāni vakaram bija pilnīgi citi, saplānoti gandrīz līdz minūtei, bet viss notika pilnīgi citādi. Dža jaunskungs pareģo, bet ne viņa spēkos ir tur ko ietekmēt. 

P.S. Dārgais, visu zinošais pajoliņu propisūrs Dža jaunskungs, ja reiz tam Ukraina un tās karogs tik tuvs varēja reiz tajā satīties, sapīties un pēc tam tajā pakārties un miers virs zemes un cilvēcei labs prāts!

21.oktobris 2023, 19:09 (21.oktobris 2023, 19:39 - labots)
V ilis Gutmanis

Pajoliņ nosvērts, bez histēriskiem izlēcieniem cilvēks vienmēr atbild mierīgi bez rupjībām un jēlībām. Neticu ka tāds plātīzers vispār kādam varētu iesist, jo tāds kas to var apzinādamies savu spēku neplātās. Tā ka vienīgais ko vari tas ir paklusēt un nesmīdināt normālus cilvēkus ar savām glupībām.

21.oktobris 2023, 20:44
Andis Atvars

Dža, noteikti noskaties manis ielikto video. Par Ukrainas nākotni tur viss pareizi uzrakstīts un vēl paskaidrots kādēļ tā.

ASV vēl ir pietiekoši spēcīga, lai risinātu  kādas savas problēmas, bet tā nav spējīga vairs risināt tās visas vienlaicīgi. Otrais, ar Ukrainu ASV ir atrisinājusi Eiropas problēmu, to nogrāvusi un cita uzdevuma tai vairs nav jāīsteno, tādēļ atstās ES ziņā, kura, lai pārziemotu, būs spiesta upurēt Ukrainu, jo Katara var atteikties no gāzes piegādēm, ja ES neatbalstīs Palestīnu. Šī iemesla dēļ ES funkcionāri ir pierāvušies, ka turpinās finansiāli atbalstīt palestīniešus.

21.oktobris 2023, 21:21 (21.oktobris 2023, 21:22 - labots)
Ir tāds

Zini Vili, bet mūsu mazais pajolīņa jaunskungs uz trim burtiem ar savu lecīgo lielību atgādina kādu vecu anekdoti. Cietums, kamerā šēž trīs. Ienāk ziņa, ka drīz būs papildinājums, ceturtais ieslodzītais. 1-mais; - viņš būs mana palaistuve, 2-ais -nē, viņš būs mana mīļākā; 3-ais -nē, viņš būs mana sieva. Atverās kameras durvis, visiem pārstāj gribēties un jauniņais saka: sveiki pajoliņi, esmu jūsu mamma, kaut arī pups man viens, bet nekas, rindas kārtībā. Mūsu pajolītim ar vārdu uz trim burtiem ar fantāzijām un sišanu līdzīgi. 

21.oktobris 2023, 21:23
Edgars Zile

Tiem kam sāp Ukrainas karogs , un ka Ukrainas liktenis ir nolemts, tā ir tīrākā vate. Ar Ukrainu viss būs vislabākajā kārtībā, raškai gan beigas drīz iestāsies. Tiem kam te kaut kas nepatīk, чемодан вокзал, ir tak tāda burvīga vieta kur aizbraukt 

22.oktobris 2023, 9:22
V ilis Gutmanis

Edgars Zīle. Jums ta patīk Ukraina? Tad man tāds jautājums ko tad jūs te pats darat? Par to čemodānu pakošanu jums var gadīties tā ka pat bez čemodāna jūs var aizsūtīt uz burvīgu vietu un tā  notikti nebūs tā uz kurieni jūs vēlētos sūtīt citus.

22.oktobris 2023, 9:41
Marcis Dzelme

Bet tu zilas Vilis pats nedirs neta un pako savu koferi un panem lidzi savu debilo neta draugu gondoni Andi Atvari braciet paliga krievam un Putina dubultniekam sakaut Ukrainas armiju.

22.oktobris 2023, 10:04

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:26

Jaunākās diskusijas