Neapstrīdams pierādījums kremļa troļļu debilitātei.

DŽA

Ar ko atšķiras saprātīgs cilvēks, no garīgi atpalikuša kremļa troļļa. Jā, pareizi, ar saprātu. Minēšu vien trīs punktus, kas pilnībā apstiprina kremļa troļļu smadzeņu neesamību. 

1. Trollis, ir tāds, no cilvēkiem nemitīgi diedelē palīdzību priekš manis. Es tam idiotam esmu palīdzību prasījis? Nē, neesmu. Man viss ok. 

2. Trollis z ilais v ilis, nemitīgi mani žēlo, aš gaudo un vaimanā- man žēl tevis, žēeel. Nesaprotu, kamdēļ mani žēlot? Man pret tādiem izdzimteņiem, kā z ajebala v ilis, nekāda žēluma nav. Satiktu, lodi pierē viņam. Un man būtu prieks, par labi paveiktu darbu.

3. Viss, portāla troļļu kopums, cilvēkus, kuri ir pret kremļa fašistu noziegumiem, dzen karot Ukrainā- kamdēļ vēl neesi Ukrainā, pirmajā frontes līnijā? Nonsenss. Kamdēļ gan man tur būtu jābūt? Es tak nesaku viņiem, ka, ja esi par moskovijas fašistu sumpurņiem, ej un piesakies mordoras orku ordā?

15.oktobris 2023, 19:35
Andis Atvars

Dža, vēl neesiet sapratis, ka tieciet no Viļa un "Ir tāds" troļļots? Ja to nesaprotiet, tad jau jums pašam kas nav kārtībā ar smadzenēm. Priekš kam miniet vēl Kremli... jūs to kur, vispār, redziet?

15.oktobris 2023, 21:02
DŽA

Tas skaidrs, troļļi troļļo, bet var tak biksēs nedirst? Jebšu patīk troļļot kā apdirsenim :)))

15.oktobris 2023, 21:15
V ilis Gutmanis

Nu kā lai nepažēlo ar veselo saprātu apdalīto personāžu. Pie kam cenšoties mācīt citus vienīgais ko viņš māk mēdīties un lietot jēlības. Ja viņam tas nepatīk lai dara ko grib tikai lai nepiesmirdina gaisu ar savām rupjībām. Jā pie kam arī lielīgs ir kā gailēns  žel tikai ka sļēpjās kā žurka alā.

15.oktobris 2023, 21:20 (15.oktobris 2023, 21:22 - labots)
Andis Atvars

Dža, jūs pats  pie tā esiet vainīgs nediskutējot par tēmu, bet nievājoši un vēl atkārtoti izsakoties par diskusijas dalībniekiem. Troļļošanas būtība jau tāda ir, kā atbildēt uz rupjībām ar hipertrofētu pretējo... Izbeidziet nievāt diskusijas dalībniekus un arī viņi pārstās jūs troļļot. Vai tad tas tik grūti ir saprast?

15.oktobris 2023, 21:51
Ir tāds

Dārgais biedr, Dža jaunskung, ko par taviem izteikumiem saka tavs psihiatrs? Tu tik sirsnīgi aizstāvi ukraiņus, ka jeb kuram normālam, garīgi veselam cilvēkam rodas jautājums kāpēc tu vēl neesi Ukrainā, pirmajās frontes līnijās, tur tava palīdzība noteikti būtu daudz vērtīgāka kā tukši piemēslojot forumu ar savām slimīgajām fantāzijām. Sakrāmē loriņus un brauc uz Ukrainu karot! Vismaz pierādīsi, ka esi vecis kurš ko var nevis tukšs, ar verbālu diareju sirgstošs jaunietis kuram māmiņa nav mācījusi ko nozīmē pieklājīgi runāt. Noslēgumā vēl viens jautājums. Vai cilvēks kurš ir agresīvs un ir gatavs iznīcināt, sadedzināt citus cilvēkus ir garīgi vesels? Vai šāds cilvēks var atrasties veselo cilvēku sabiedrībā? Esmu pārliecināts, ka nē un tāds ir jāizolē no sabiedrības vai jānosūta uz Ukrainu karot, lai vismaz kāds labums būtu. 

16.oktobris 2023, 6:35
Marcis Dzelme

Bet Piderdrikers ir viens no viss debilakiem tautaruna.nra.lv foruma.

16.oktobris 2023, 11:47

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas