Daudzās valstīs notika masu demonstrācijas Hamas atbalstam.

DŽA

Irānā, saprotu, Irāna bija ar Hamas terora aktu tieši saistīta.  Bet Ņujorkā arī- desmitiem tūkstošu cilvēku ar Palestīnas karogiem. Priecājas!

Par ko viņi priecājas? Hamas iebruka Izraēlā, Izraēlas pierobežas pilsētās notika terors, civiliedzīvotāju slepkavības. Hamas teroristi nogalināja visus. Izraēla divās dienās to apturēja. Un, pēc Hamas izdzīšanas, ielaida pasaules valstu masu informācijas līdzekļu pārstāvjus. Jā, Hamas bija sievietēm, pat bērniem, nogriezuši galvas. 

Kādiem gan kropļiem ir jābūt, lai slavētu Hamas teroristu zvērības? Ko, desmitiem tūkstošu amerikāņu, priecājas par bērnu un sieviešu slepkavībām??? Pašiem patiktu, ja teroristi to darītu ar viņu bērniem? Nogrieztu galvu! Forši,  ne?

Ne visa Palestīnas tauta atbalsta šo, šausminošo noziegumu. Bet Hamas ir fiziski jālikvidē. Es atbalstu visas Izraēlas darbības, vērstas pret terorismu.

13.oktobris 2023, 16:55 (13.oktobris 2023, 17:09 - labots)
Andis Atvars

Ja jūs tiešām uzskatiet, ka jums ar loģiku viss kārtībā, tad jums vajadzētu saprast, kā Ukrainai sūtītie Rietumu ieroči nonāca Hamas rokās, bet par šo jau skaidroju savā komentārā "Karš Izraēla". Jā, un Izraēla šajā visā nav nekādi nevainīgi jēriņi - ļāva kādus nogalināt, lai atraisītu sev rokas pēc tam pielīdzināt Gazas sektoru, iznīcinot infrastruktūras objektus un graujot dzīvojamās mājas kvartāliem. Vēl jau ir jautājums par Izraēlas pusē bijušajiem viesstrādniekiem - tie tiešām bija palestīniešu viesstrādnieki, bet varbūt britu nolīgti TA galvas griezēji. Šī iemesla dēļ tos gūstā neņem, bet uz vietas nogalina, lai nesāk vēl lieku runāt. Ja plāns bija līdz 2024. gadam Izraēlu likvidēt, tad tas arī tiks izdarīts. Kā, tas jau cits jautājums. Domāju, ka kas neglīts par Izraēlu nāks gaismā un pēc tam jau tie kļūs par izstumtajiem visā pasaulē. Jā, ies bojā arī pilnīgi nevainīgi ebreji, bet ko darīt, ja nesaprot, ka jūdaisms ir tā pati fašistiskā ideoloģija, kura liek tās adeptiem iznīcināt nejūdus, jo viņiem tie visi ir tikai kaujami lopi.

"Es atbalstu visas Izraēlas darbības, vērstas pret terorismu."©

Sākam ar to, ka nav tāda termina "terorisms", jo visi terorisma akti ir drošības dienestu organizētas akcijas, kuras ja šķetina tālāk atklājas, ka aiz tām stāv kāds zeltītos pagonos.

Atbalsta ir sinonīms galvo, bet kurš par kādu galvo, to, vienkārši, sauc par muļķi.

13.oktobris 2023, 18:27
V ilis Gutmanis

Atkal pajoliņam ir sákusies kārējā šizofrēnijas lēkme. Kaut kā nekur informácijas līdzekļos nebija runa par nogrieztām galvām. Par tām divām dienām atkal melojam tā pat kā savulaik par trijās dienās ieņemt Kijevu. Par to ka atbalsta Palestīniešus, atliek pajautāt kas tur ir tik nosodams ja Izraelas vldība visus 75 Izraelas pastāvēšanas gadus ir to vien darijusi lai neatkarīga Palestīnas valsts netiktu izveidota. Iesaku uzmanīgāk pavērot ko atbalsta vai HAMAS vai Palestīniešus. Nevajag likt vienlīdzības zīmi kā parasti darat.

13.oktobris 2023, 18:36
DŽA

Runāju latviski, vāciski, angliski, krieviski. Bet idiotu valodu nesaprotu. Cita valoda...

13.oktobris 2023, 19:02
Andis Atvars

"nebija runa par nogrieztām galvām" ©

Vispār bija, bet uzskatu to par propagandu. Ja tiešām tāds fakts ir bijis, tad vēl nāktos noskaidrot, vai tas bija Hamas, kurš to veica, jo tās mērķis ir izdzīt  ebrejus no Izraēlas, ne tos Izraēlā aprakt, tādēļ pirms raķešu uzbrukuma jau laikus paziņo, ka tāds būs un lai savāc mantiņas un pamet Izraēlu.

13.oktobris 2023, 19:14
V ilis Gutmanis

Smieklīgi ka nesaprot valodu kurā pastāvīgi plātās.

13.oktobris 2023, 20:30
Valdis Panks

Es gan neesmu rasists, bet pēc pieredzes Afganistānā, ja sievietes un berni nostājas karotāju pusē, tā pat kā krievi, arābi, šiīti, sunīti u.c. "dvieļa galvas, tad arī tie ir KARAVĪRI, kurus ir jāiznicija, jo viņi ir nozobēti iznīcināt TEVI t.i. ukainus vai ebrejus! Otrs ir tas, ka musulmaņu tautām par tēva vai dēla "cūcībām" un īpaši asinspirti, jāatbild visam klanam, vai tautai, jo tie, kas bija PRET vīru, tevu, dēlu vardarbību SEN varēja pārcelties uz to pašu Izraēlu, Jordāniju, Ēģipti. Nezin kāpēc pēdējās divas arī pret Izraēlu vēl nesen izturējās ar naidu, bet saprata, ka labāk slikts miers, nevis labs karš! Ja Izraēla negrib vēl 100 gadus karot ar dažādiem terroristiem, tad to noslaucīšana no zemes virsas galīgi un pavisam, līdz saknei ieskaitot sievietes un bērnus, kas arī ir gatavas uzvilkt spridzekļa jostu un uzspridzinaties kadā Izraēlas mošejā vai tirgus laukumā, bērbi, kuriem no mazotnes ieborēts iznīcināt ebreju tautu! Tas pats Ukrainai nepietiek ar krievu padzīšanu! Viņiem ir jācīnās līdz sarkanajam Laukumam un kremlī jāuzvelk savs karogs, kā krievs '45 gadā virs Reihstāga un piespiest krievus KAPITULĒT! tIKAI TĀ UKRAIŅI DABŪS SAVU reparācijas kompensāciju un krievu atbrunošanu vai iznīcinašanu! Citādi būs tas pats, kas Gazā, 50 gadu un tad vēl 100 gadu kari, uzbrukumi, terora akti utt! Karā, uzvarai VISI līdzekļi ir TEICAMI!

13.oktobris 2023, 20:55
Ir tāds

Kā reiz teica viens LU pasniedzējs kurš ne tikai teorētiski, bet arī praktiski pazina austrumu mentalitāti, tad austrumi nekad nesapratīs rietumus un rietumi austrumus. Mēs te varam paspriedelēt kas ir kas, bet vairāk mēs tur palīdzēt nevaram. Es saprotu, ka dažiem humānistiem gribās mesties tur iekšā un justies kā glābējiem. Tomēr der atcerēties, ka labākais ko mēs varam izdarīt ir nejaukties šajā konfliktā. Diemžēl, gribot labu var sataisīt tikai sliktāk. Atgādināšu lielākos 20. gs. konfliktus kuros iesaistījās ASV un PSRS. Korejas karš, Vjetnamas karš, karš Afganistānā. Un tie ir tikai lielākie konflikti, paskatieties tagad cik dzīvību tie paņēma, kādus postījumus radīja, bet tas viss varēja būt mazāk, ja nebūtu bijuši labdari kuri devās palīgā. Karu tas nenovērsa, gluži pretēji, pagarināja to tādejādi paņemot vairāk dzīvību un radot lielākus zaudējumus. Humānisti kliegs, ka tā nevar, tomēr kā to ir pierādījusi dzīve, ja divi kaujās bieži vien labāk ir nejaukties pa vidu, rezultāts var būt traģiskāks, kā nedarot nekā. Tikai dzīves pieredze, vairāk nekas. Es pieturos pie uzskata, ka šeit abi labi. Tomēr es atgādināšu cionisma pamatideja ir Israēla un Jūdeja tās robežās kādas tās bija līdz 70. gadam. Israēla no šī mērķa nav atteikusies un negrasās atkāpties. Tā, ka mēs te varam teikt ko gribam, neko tas nemainīs. Israēla ir gājusi un ies uz savu mērķi un nevienam atļauju neprasīs. 

Liriska atkāpe. Blinkins viesojoties Israēlā atdzina, ka Ukraina ir Krievijas sastāvdaļa un Ukrainas nekad nav bijis. Viņš kā īstens žīds atcerējās kā viņa vectētiņš kurš esot dzīvojis netālu no Odesas esot bēdzis no Krievijas kad tur sākušies žīdu grautiņi 20. gs. sākumā. Tātad, saskaņā ar Blinkina apgalvojumu Odesa ir Krievija, tātad nekādas Ukrainas nav un nav bijis. Tikai fakti, nekā personīga!

13.oktobris 2023, 23:17 (14.oktobris 2023, 8:28 - labots)
Andis Atvars

“ja sievietes un berni nostājas karotāju pusē, ….  tad arī tie ir KARAVĪRI, kurus ir jāiznicija, jo viņi ir nozobēti iznīcināt TEVI t.i. ukainus vai ebrejus!...  Ja Izraēla negrib vēl 100 gadus karot ar dažādiem terroristiem, tad to noslaucīšana no zemes virsas galīgi un pavisam, līdz saknei ieskaitot sievietes un bērnus. “ ©

Ja sieviete mīl savu vīru, tad viņa var nolādēt sava vīra ienaidniekus un tiem nav iespējas negulties zārkā. Viņai uz to ir likumīgas tiesības un tas viņai netiek pieskaitīts kā grēks. Bet jūsu rakstītais ir civilo slepkavošanas attaisnošana. Jūs vispār saprotiet, ko esiet uzrakstījis – žīdiem visu cilvēci nāktos iznīcināt, ne tikai arābu pasauli, lai tie varētu taisīt nesodīti savas cūcības tālāk visā pasaulē. Viņi taču pamanījās ar “pieneņgalvas” svētību pat Latviju apzagt, izveidojot joskes SIA “40 miljoni”. 

“Tas pats Ukrainai nepietiek ar krievu padzīšanu! Viņiem ir jācīnās līdz sarkanajam Laukumam un kremlī jāuzvelk savs karogs, kā krievs 45 gadā virs Reihstāga un piespiest krievus KAPITULĒT! “ ©

Karu var vest vienīgi tad, ja to var uzvarēt, ja uzvarēt nevar, tad ir jāslēdz miera līgums vai, vienkārši, jāmācās ar kaimiņiem sadzīvot. Zeļenskis nav Ukrainas varonis, bet kara noziedznieks, kurš ir tieši atbildīgs par 100 tūkstošu ukraiņu bezjēdzīgām nāvēm un iznīcinātu valsti. Vēl īsi pirms 24. februāra tas pats Ze atzina, ka Ukraina nav spējīga atgūt Krimu militārā ceļā, tad par kādu karogu virs Kremļa ir runas šodien, kad Krievija veic visaptverošu uzbrukumu visā frontes līnijā.

“TIKAI TĀ UKRAIŅI DABŪS SAVU reparācijas kompensāciju” ©

… ja nu vienīgi joskes, jo līdz pēdejam ukrainim izkautiem ukraiņiem neko vairs nevajaedzēs.

“Karā, uzvarai VISI līdzekļi ir TEICAMI!” ©

Tik ar nepareiziem līdzekļiem nav iespējams tikt pie uzvaras.

 

13.oktobris 2023, 23:17
V ilis Gutmanis

 Cik saprotu Valdis Panks ir vēl viens puskoka lēcējas kas kaut ko, kaut kur, kaut kad ir padzirdējis un uz šā pamata izdara dziļdomīgus secinājumus. Ja jau pieņemam kad  cienītam kungam būtu taisnība tad sanāk ka ēbrejiem vajadzētu iznīcināt visus latviešus par to ka otrā pasaules kara laikā daži latvieši konkrēti Arāja komanda nodarbojās ar ēbreju tautības cilvēku masveida iznīcināšanu. Ja cienītais kungs gribētu tam iebilst tad var atbildēt tikai vienu. Tu neesi dievs un tev nav lemts noteikt kam dzīvot un kam mirt.

14.oktobris 2023, 9:08
Ir tāds

Šķiet Vili šoreiz tu kļūdies, V. Panks nav puskoka lēcējs, viņam galvā tāpat kā Dža putra galvā. Jau iesākās ar to, ka jauc tautu ar ticību (šīti un sunīti ir islāma novirzieni, kamēr arābi un krievi ir tautības). Tālāk seko pilnīgs murgs par islamu, var redzēt, cilvēks ir ko dzirdējis, tikai kaut ko, bet nezina neko. Beigās murgs par Ukrainu. Par ko tas liecina, vai ne par pilnīgu putru cilvēka galvā? 

14.oktobris 2023, 9:28
Valdis Panks

Ui gudrinieki te savākušies aizstāvot UZBRUCĒJU nesodāmību un varbūt pat vajadzību uzbrukt?! Pasakiet man lūdzu: Kāda mārrutka pēc krievs iebruka Ukrainā vai Hamas Izraēlai?! Un viņi nav tiesīgi AIZSTĀVĒTIES?! ir jaaizstavās un ir janoslauka no zemes virsas visa Gazas zona un ukraiņiem jāgūst uzvara Sarkanajā laukumā! tikai tā var apturēt pasaules ļaunumu! Te nav nekāda sakara ar to ka Latvijas politiķi "atdeva" ebrejiem 40 miljonus, kā kompensāciju par zaudētiem vai neatgūstamiem īpašumiem. Tas bija un ir politisks jautajums, kuru mūsu politiķi, ar trīs klašu izglītībām, pieņēma par labu ebrejiem. Ne vienā vien jautājumā tika apdalīta latviešu Tauta, bet šodien runājam par KARU un iebrucējiem - TERRORISTISKIEM grupējumiem!  Tapat arī Arāja zvērības ir nenoliedzamas, bet ne tādēļ žīdiem jāuzbrūk Latvijai vai Vācijai, kā vēl nežēlīgākai žīdu iznīcinātājai. Šīs valstis šodien Izraēlai palīdz un īpaši Vācija atbalsta arī militāri. 

Es ļoti labi orientējos gan karojošo pušu notikumos, vēsturēs un retorikās. Tāpat es NEDAUZ saprotu, ka arābi un musulmaņi ar visiem saviem NOVIRZIENIEM un novirzēm ir un paliks 95% "TUMŠAS TAUTAS", kas uz viens, divi parodās kaut kādām reliģiskām novirzēm, radikālizācijai, sekošai klanam, naidam vienam pret otru, nerunajot par par kristīgo ticību pārstāvošiem, sievas eko vīriem utt, utjp. Es to visu jau redzēju Afgāņos, kas puišelis iedeva krievu kareivim apelsīnu, kurš pie mūžīgā bada to arī, iespējams, ar pateicību arī pienēma un pēc divām minūtēm tas krievs, kopā ar pārinieku KAMAZ kabīnē uzsprāga uz tā apelsīna! Ne krievam, ne amerikanim Afgāņos tiešām nebija ko darīt, jo tā nebija tauta, kas pret kaut ko cīnījās vai karoja ar iebrucēju! Viņi karoja paši ar sevi, savā starpā neieredzot viens otra ticības paveidu, novirzienu vai orientāciju! Kopā tas palīdz "dvieļa galvām" uzturēt sievietes verdzībā, bērnus jau no mazotnes radināt neieredzēt tos vai šitos un naidoties savā starpā. Paskatieties, kas notika Sīrijā?! Seši dažādi grupējumi karoja savā starpē kur ļaunums karoja pret vēl lielāku ļaunumu, bet labais palika aiz borta! Vienam ļaunumam nāca talkā krievi, otram amerikāņi, bet abi kopā atbalstīja mazākos ļaunumus. Murgs ne karš! Vai tad ne krievu "asiņainais ģenerālis", kas jau izcēlās Grozniju noslaukot no zemes virsas neparvērta pelnos Alepo?  Pilnīgi bezjedzīgs un nesakarīgs pret to, kas notiek tagad ar Ukrainu un Izraēlā. 

Un man pie pakaļas, ka nepierādu te savu taisnību ar piemēriem (kā iepriekšējā komentā minēju, Izraēlas miera salīgšanu ar Jordānu un Ēģipti)  no preses vai video, jo ne man laiks, ne te vietas tam. Tāpat visas tās liriskās atkāpes, salīdzinājumi, atgādinājumi cik slikti ir bijuši amerikāņi un zemtesti vai puspatiesības par kara aizkulisēm, ka ukraiņi nav godīgi, korumpēti vai Izraēla izmanto fosfora bumbas, jeb karo negodīgi. tie kas uzskata ka iebrucēji ir baigie krutie un drīkst iebrukt, atriebties par kaut ko sliktu pagātnē nogriežot galvas, dzīvus sadedzinot miermīlīgajai tautai, izvarot "tantes" vai nolincot sirmgalvi, OK! Jūs esat uz "pareizā ceļa" un varat turpināt sludināt savas pārgudrības un piesieties cita oponenta, ātrumā izliktai domu un nostājas izklāstam. Te iet runa par šodienas un tagadnes cīņu ar labo un ļauno! Ja kāds uzskata, ka ukraiņi vai žīdi pedējās desmitgadēs bija ļaunie, kuriem drīkstēja vai vajadzēja uzbrukt, PALDIES, man Jūsu orientācija ir skaidra! Jebkurā "ģimenē" ir "pret zemi sistie" un/vai atsaldētie. Par laimi normālās valstīs tie ir <5%  musulmaņiem tie ir 95+% 

14.oktobris 2023, 11:09
V ilis Gutmanis

Valdis Panks jūs atkal no kaut kur sagrābstītiem ne ar ko neapstiprinatiem ziņu avotiem taisat ģeniālus spriedumus. Jūs esat tiešām pārliecināts ka  jūs piederat pie tiem kam vienmāer un visūr ir taisnība bet musulmaņiem tas apriori nevar būt tikai tāpēc ka pēc jūsu uzskatiem viņi ir par 95% kā jūs izsakaties atsaldēti. Vēl reiz gribu atkārtot ja arī gribat izdarīt kādus secinājumus tad dariet to uz apstiprinātu ziņu pamata nevis kā tagad uz kaut kur sagrābstītām tenkām.

14.oktobris 2023, 11:48
Marcis Dzelme

Pasaule ir domokratija un kur katrs var izteikt savu viedoklu un Valdis Panks ir viens neta idiotiem un ar ari aiztavu Palestinas valsti un nevis ebreju teroru.

14.oktobris 2023, 12:22
Ir tāds

Ak Valdi Pank! Vispirms lasot jūsu spriedelējumu top skaidrs, jums nav skaidrs, ka rietrumi austrumus un austrumi rietrumus nesaprot un nesapratīs. Nav skaidrs uz kāda pamata jūs musulmaņus saucat par "tumšajām tautām"? Man nav iebildumi ne pret musulmaņiem, ne austrumu tautām tikmēr kamēr viņi dzīvo savā zemē un netraucē mani, tai skaitā nelien uz Eiropu. Tavai zināšanai, kamēr "gaišās tautas" Eiropā piedzīvoja viduslaikus ar visiem to kariem un visu pārējo, austrumos attīstījās zinātne, matemātika un astranomija kā arī literatūra. Ne velti reiz Aleksandrijā (tolaik Romas impērijas sastāvā) notika grāmatu kopēšana, lai veidotu slaveno Aleksandrijas bibliotēku. Austrumi ir gājuši un ies savu attīstības ceļu un labākais ko var darīt rietumi, ir nejaukties tur iekšā. Ticiet man cienītais, viņi paši tiks ar visu galā, paši sapratīs kas ir kas, bez jūsu palīdzības. Kas attiecas uz sievietes vietu sabiedrībā tā ir katras kultūras un tautas mentalitāte īpatnība. Reiz amerikāņu zinātnieki kuri bija iepazinušies ar Amazones indiāņiem aizveda tos uz Ameriku un lepni lielijās ar saviem sasniegumiem, kādas pilsētas, kādas mašīnas, džungļos nekā tāda taču nav, uz ko indiānis uzdeva vienkāršu jautājumu kurš šokēja amerikāņu zinātniekus- kam jums to visu vajag? Vieniem tas šķiet sasniegums un nepieciešamība, otram nekam nevajadzīga greznība. Nevajag visu mērīt ar savu mēru. Runājot par sprāgstošiem apelsīniem, tas jau ir pārspīlējums. Sprāgstviela pati par sevi nav nekas, ir vajadzīgs pildījums vai apvalks no dzelzs vai kā cita kas radītu šķembas. Līdz ar to to jau varētu just pēc svara. Bez tam man kā Afganistānā bijušam nav skaidrs no kurienes tur radušies apelsīni, jo tādi tur neaug, tur aug aprikozes un persiki, tikai ne apelsīni. Tā, ka garām! Var redzēt kaut kur sagrābstītas pasakas! tas, ka jūs apgalvojat, ka ir janoslauka no zemes virsas visa Gazas zona un ukraiņiem jāgūst uzvara Sarkanajā laukumā, liecina par jūsu nespēju kritiski domāt. Par Gazas sektoru runājot mēs redzēsim, jo karš tiko ir sācies, bet runājot par Ukrainu jums derētu saprast, ka tā ir utopija ko jūs tur rakstāt. Atrāk Krievijas zaldāts pieklauvēs pie jūsu durvīm kā ukraiņi soļos Sarkanajā laukumā, ja nu vienīgi kā reiz sagūstītie vācu ģenerāļi Uzvaras parādē 1945. gadā. Bez tam ieteiktu jums iepazīties ar islama pamatiem, lai spētu saprast, kas ir šīti, kas sunīti un kādas pa lielam ir atšķirības, kādēļ viņi savā starpā karo. Tad varēsiet spriedelēt par islamu. Citādi patreiz jūsu rakstītais atgādina maza bērna spriedelējumus par politisko situāciju valstī un pasaulē, dikteni primitīvi sanāk!

14.oktobris 2023, 13:27 (14.oktobris 2023, 13:48 - labots)
Andis Atvars

Ir naids pret Krieviju un tad tiek pielasīti “argumenti”, kādēļ Krievija jāiznīcina. Bet tad ir, tas, kas tev otrā visvairāk kaitina, tā tieši ir tava paša problēma.

Lasot Valda rakstīto ir tāda sajūta, ka es brauktu pa izdangātu ceļu. Vispār, es ignorēju tādus, kuriem pār pārēm ir emocijas, bet iztrūkst loģikas.

“Kāda mārrutka pēc krievs iebruka Ukrainā vai Hamas Izraēlai?! Un viņi nav tiesīgi AIZSTĀVĒTIES?” ©

Varbūt tādēļ, lai Ukraina neapbruņotu visas pasaules “teroristus”. Hamas taču uzbrukumus veic ar Ukrainai nodotiem ieročiem? Jums taču vajadzētu zināt, ka ieroči nav “anonīmi” .

Aizstāvēties, jūs rakstiet. Pavisam konkrēti, Ukrainā “aizstāvās” muļķi, jo tie, kuri “aizstāvību” organizē, tiem karš ir ienesīgs bizness. Ja par ebrejiem un palestīniešiem, tad kādēļ iedomājieties, ka palestīniešiem nav tiesības aizstāvēties no Izraēlas uzbrukumiem? Galu galā, palestīnieši ir savā zemē, ne ebreji, kuri vēl meklēja savu “Apsolīto” zemi PSRS teritorijā pie Staļina. Tikai tad, kad Staļins tiem neatdeva “Apsolīto” zemi Krimas pussalu, tad tie apmetās Palestīnā.

“tikai tā var apturēt pasaules ļaunumu!” ©

Ļaunumu nevar uzvarēt ar vēl lielāku ļaunumu. TA problēmu var atrisināt palestīniešiem atdodot ebreju nozagto zemi. Starp citu, Izraelas teritorijas patiesais īpašnieks ir Rotšildi, kuram pieder lielākā daļa Izraēlas teritorijas (no galvas vairs neatceros, bet 2/3 teritorijas noteikti) .

“Te nav nekāda sakara ar to ka Latvijas politiķi "atdeva" ebrejiem 40 miljonus, kā kompensāciju par zaudētiem vai neatgūstamiem īpašumiem. “ ©

Jūs gribiet teikt, ka 40 miljonus nesaņēma nemaz ebreji?

“Izraēlai palīdz un īpaši Vācija atbalsta arī militāri. “ ©

O jā, žīdi pat pamanījušies kompensācijas par holokaustu pieprasīt no valstīm, kuras nacistiskā Vācija pat neokupēja. Ēģiptei gan kompensācijas nepieprasa, jo jūdi taču no tās izgāja un kā tad viņi vēl tur drīkstētu būt, tā tad jau būtu ticības zaimošana.

"Es ļoti labi orientējos gan karojošo pušu notikumos, vēsturēs un retorikās. Tāpat es NEDAUZ saprotu, ka arābi un musulmaņi ar visiem saviem NOVIRZIENIEM un novirzēm ir un paliks 95% "TUMŠAS TAUTAS" © 

Jūs jau atkal tautību ar reliģiju maisiet kopā. Starp citu vahabītisms – galējs fanātisms/fašisms ir novirziens no sunītiem...

“Un man pie pakaļas …  Tāpat visas tās liriskās atkāpes, salīdzinājumi, atgādinājumi cik slikti ir bijuši amerikāņi un zemteksti vai puspatiesības par kara aizkulisēm, ka ukraiņi nav godīgi, korumpēti vai Izraēla izmanto fosfora bumbas, jeb karo negodīgi.  Te iet runa par šodienas un tagadnes cīņu ar labo un ļauno! Ja kāds uzskata, ka ukraiņi vai žīdi pedējās desmitgadēs bija ļaunie… “ ©

Jau rakstīju, ar nepareiziem līdzekļiem nav iespējams uzvarēt. Tāpat nav tādas šodienas cīņas. Tie būs tikai laksti, kurus nogriežot, bet sakni atstājot, tie ataugs vēl kuplāk, kā sākotnējie. Tādēļ, ir jāatkāpjas pagātnē līdz pašas problēmas iesākumam un tikai tad var beidzot problēmu pareizi atrisināt, ne labi vai slikti, bet pareizi.

ASV var atrisināt jebkuru problēmu, bet tā nav spējīga atrisināt visas problēmas vienlaicīgi un šī iemesla dēļ ASV zaudēs gan savas virs lielvaras, gan reģionālās lielvaras statusu – vienkārši, tā nonāks situācijā, kad tā karo pret visu pasauli – pret Krieviju Ukrainā; pret arābu pasauli Izraēlā; pret Ķīnu Taivānas dēļ; ES ir pietiekoši daudz musulmaņu, lai tie piespiestu ES vadību sākt atbalstīt palestīniešus.

Pašās beigās vēl piebildīšu, ka ne labumam, ne ļaunumam nav pīppauzes, tādēļ tās attīstās. Tas gan, katra savā virzienā. Ļaunums ir jāpstādina un labums to spēj. Pats galvenais, ka Ukrainā un Izrēlā notiekošais ir brīdinājums pasaulei, kas notiek ar tiem, kuri patiesas vērtības apmaina pret liberāliem mēsliem.

14.oktobris 2023, 14:06 (14.oktobris 2023, 14:14 - labots)
Jelena Sergejeva

Šeit tomēr ir kretīni, kuri uzskata, ja tev sit pa vaigu, pagriez otru. 

14.oktobris 2023, 14:19
Andis Atvars

Jeļena, kādā sakarā citējiet Bībeli, ja nesaprotiet kontekstu? ... labi, pateikšu nedaudz priekšā - tur ir rakstīts pa labo vaigu ka vispirms tiek sists ... paeksperimentējiet, kā jūs labroce būdama spēsiet kādam ievilkt pa labo vaigu...

14.oktobris 2023, 14:30
Marcis Dzelme

Bet tu gondons Andi Atvar te nedirs, jo krievs iedeva HAMAS Ukrainas trofeja ierocus un tagad jai pats krievs saka ka kara ar Ukrainu katru dienu paliek ar vien sliktak.

14.oktobris 2023, 14:30
Marcis Dzelme

Un tu debilas neta pidars Ir tads beidz neta dirst savus debilos neta murgus, jo Entonijs Blinkens neko nav teicis, ka Ukraina esot Krievijas sastavdala un ka tadas Ukrainas nekad nav bijis, un par Putina un Krievijas karu ar Ukrainu, jo tadag jau pasi krievi atzistas, ka katro dienu fronte iet sudigak un sudigak.

14.oktobris 2023, 14:45

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:34

Jaunākās diskusijas