Krievija deklarē to, ka rietumi ir kaut kas līdzīgs Sodomai un Gomorai.

DŽA

Savai tautai fašistu režīms to stāsta propagandas raidījumos.

Rietumos ir vieni LGBT, izvirtuļi, homoseksuālisti un pat pedofili. Bet mēs aizstāvam "russkij mir" un izkonno kristīgās vērtības un skrepas. Viņi (rietumi) mums uzbrūk, mums nākas aizstāvēties. Tādēļ mēs ejam nogalināt Ukrainas iedzīvotājus, izvarojam sievietes, vīriešus, bērnus, meitenes un puikas, lai pierādītu to, ka neesam tādi, kā rietumi! Bieži upurus arī nogalinām- izvaro bērnu, nošauj. Tas normāli. Jo Eiropas Savienība ir vieni homoseksuālisti, kuri mums uzbrukt vēlējās. Pedofili un homoseksuālisti! Bet mēs, russkije, tādi neesam! Mēs nekad neesam uzbrukuši pirmie, mēs aizstāvamies. 

6.oktobris 2023, 18:39
V ilis Gutmanis

Nu un vai tad pajoliņš ar saviem domu biedriem mums to spilgti neapliecina?

6.oktobris 2023, 21:22
DŽA

Tas ir skaidrs, es esmu pajoliņš, jo nenogalinu cilvēkus, neizvaroju sievietes, neizvaroju bērnus. Nevienu nenogalinu, nevienu neizvaroju. Prieks būt pajoliņam!

6.oktobris 2023, 22:09 (6.oktobris 2023, 22:11 - labots)
Ir tāds

Parādi man tos daudzos Ukrainas iedzīvotājus, izvarotās un nogalinātās sievietes, vīriešus, bērnus, meitenes un puikas. Lūdzu uzraksti konkrētu sarakstu ar vārdiem uzvārdiem, kad un kas noticis. Citādi diemžēl ar pajolīšiem un viņu bezvērtībām tā ir, kad bļaut, tad pirmie, kad palūdz faktus, tad ir puff, tādu nav. Tad kurš te visu laiku nodarbojas ar melu propogandu? Pajolītis tūlīt atkal kliegs un gānīsies, tikai pierādījumus uzrādīt nevarēs, jo nevar jau iegūt to kā nav. Vispār, ja cilvēks visu vakaru atdzīst, ka ir pajoliņš, tad tā jau ir traģēdija un tur jau ir jāzvana uz 113, tur tikai Gintermuiža vai Aleksandra augstumi var līdzēt.

6.oktobris 2023, 22:22 (6.oktobris 2023, 22:29 - labots)
DŽA

Es ir pajoliņš, es par jums, fašistiem, slepkavām, pedofiliem, izvarotājiem, neko nezinu.

6.oktobris 2023, 22:31
V ilis Gutmanis

Nu re pats pajoliņš publiski atzina ka neko nezin. Tāds Nezinītis Saules pilsētā.

7.oktobris 2023, 6:40
Andis Atvars

"... ja ...  visu vakaru atdzīst, ka ir pajoliņš... " © 

Vispār, tā ir sevis programmēšana, tik lai nenotiktu traģēdija globālā mērogā, tad reti kuram tiek dodas spējas ko tādu veikt. Ar Dža varētu būt savādāk, viņš tādas spējas varētu būt saņēmis sevis piebeigšanai, lai ilgi nav jāmokas. Savā ziņā humānisms.

7.oktobris 2023, 10:11
Ir tāds

Vispār es brīnos, ka pajoliņš pirms sajuka prātā uzrakstija ko sakarīgu, vismaz viņa garadarba pirmā puse ir taisnība, tikai tālāk kur viņš sāk murgot par kaut kādām slepkavībām aiziet šķībi. Secinājums- pirms cilvēks galēji sajūk prātā viņam iestājās apskaidrības mirkļi. Ir teiciens un ne no zila gaisa ņemts, bet dziļi pamatots- ja Dievs kādu grib sodīt, Viņš tam atņem prātu. Ar Dža jaunskungu diemžēl tas ir noticis!

7.oktobris 2023, 10:22
DŽA

Ir tāds- rossejaa pat prezidents ir pedofils, tas rossejaa ir normāli. Rossejas armijā, virsnieki, liek jauniesauktajiem nodarboties ar prostitūciju. Bet LGBT ir tiek ļoti apkarots. Tā ir tā rosseja. Sapuvusi valsts. 

7.oktobris 2023, 15:31
Ir tāds

Dža jaunskung, šķiet bērnībā tevi būs varojuši pedofīli ar pedofīlu prezidentu priekšgalā, tad tu nonāci viņu armijā kur atkal tevi varoja un tagad tu gribi iestāties viņu LGBT kopienā kurā tevi neņem. Grūta tev dzīve, grūta! Vai kādā Latvijas cietumā neesi mēģinājis atrast sev līdzīgos domubiedrus, ja jau tev nedz pie pedofīlu prezidenta, nedz armijā atrast tos neizdevās, visur biji abižotais, tad cietumā tādus kā tu tur neaizskaramajos. Pastāsti provokātor, kur tu šādu informāciju esi guvis. Ja nevari pateikt kur, tad reiz atdzīsti, ka esi provokātors kura mērķis ir ir kurināt naidu un parādīt savu neaudzinātību un rupjību. Tava vieta ir Getliņos pie atkritumu šķirošanas konveijera kur savas jēlās stulbības varēi stāstīt atkritumiem, tie uzmanīgi tevī klausīsies un visu pieņems, bet ja nē varēsi tos izlamāt cik tīk, tie tevi klusējot uzklausīs. Ar kolēģiem neiesaku to darīt, tie tur tev būs tādi sūri vīri, var nesaprast un tev var nākties kopā ar atkritumiem pārvietoties uz poligonu. Veiksmi mans dārgaid Dža jaunskung!

7.oktobris 2023, 15:51 (7.oktobris 2023, 15:58 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:47

Jaunākās diskusijas