Luksemburga attaisno savu vārdu. Gaismas pils.

DŽA

Šodien, kopā ar sieviņu bijām aizbraukuši uz Luksemburgu. Vienkārši pastaigāt. Kas man patika? Luksemburgā, pie visām valsts institūciju iestādēm- parlamenta, tiesas, Domes ēkām, bija trīs liela izmēra karogi mastos, 2x lielāki, nekā parastais karogu standarts, tāds, ko valsts svētkos izkarina. Luksemburgas karogs, EU karogs un Ukrainas karogs! Luksemburga saka- Slava Ukrainai! Tas mani priecē!

Pilnīgi noteikti iztēlojos šī portāla foruma kremļa troļļu sajūtas, redzot Luksemburgu. Ukrainas karogi! Un lieli! Bezspēcībā piedirstas bikses troļļiem būtu :) 

5.oktobris 2023, 22:07 (5.oktobris 2023, 22:18 - labots)
Andis Atvars

"Sakiet, lūdzu, visi kopā – mēs esam stipri! Mēs esam diženi! Mēs esam raženi! Mēs esam skaisti! [VVF] Rezultātā ir sašķelta, izmirstoša vergu tautiņa. 

Tieši tas pats ar "slava Ukrainai". Un tagad, Dža, Ukrainas vietā ielieciet savu vārdu - Slava Dža!

5.oktobris 2023, 22:31 (5.oktobris 2023, 23:03 - labots)
V ilis Gutmanis

Pajoliņ par to ka Luksemburgā ir izkārts Ukrainas karogs nebūt neliecina ka viņi saka - Slava Ukrainai. Jūs būtu jebkuram garāmgājejam pajautājis kas tā Ukraina ir un kur tā atrodas. Un tā starp citu man arī sanāk pabraukāt darba darīšanās pa eiropu. Diemžēl apkārtējos es nu nekādi neredzu to sājūsmu kuru jūš te mēģinat pasniegt.

6.oktobris 2023, 6:50
Ir tāds

Dža jaunskung, uzšuj sev ūziņas dzeltanzilā krāsā un dodies uz Ukrainas fronti karot pirmajā rindā, varēsi slavēt Ukrainu cik tīk. Bet nē, tu aizbrauc nevis uz fronti, bet uz Luksemburgu un tur n-tos kilometrus no frontes līnijas slavē Ukrainu un centies ar savu rupjību aizskart citus. Tā nav spēka, bet tava vārguma pazīme kura liecina, ka, jo tālāk no notikumu epicentra tu esi, jo lielāks jūties. Aizbrauc uz Ukrainu un frontē parādi savu atbalstu Ukrainai, tad tu būsu varonis, bet patreiz esi niecība par kuru saka: tukša muca tālu skan! Redzi, karogus var karināt cik tīk, bet ja visi Luksemburgas iedzīvotāji (dzimumu līdztiesība) vecumā no 16-65 kuriem nav veselības problēmu draudzīgi dotos uz Ukrainas fronti, tad es sāktu slavēt ne tikai tevi, Ukrainu, bet arī Luksemburgu. Pagaidām karini tos karogus, kādus gribi cik un kur gribi, kaut savas apenes pie savas mājas karogkātā pakar. Daudzi cilvēki jau viņus vairs neredz, jo ir tāds cilvēcisks fenomēns, ka, ja cilvēks visu laiku redz vienu un to pašu, proti šajā gadījumā karogus tie viņam kļūst tik maznozīmīgi, ka tos pārstāj redzēt. Karogs, tas ir identitātes simbols un svešu karogu karināšana bez vajadzības, ja vien netiek gaidīti viesi kuriem izrādot cieņu izkar viņu karogu, ir nepareizi, tāpat kā nepareizi ir kārt karogu kur pagadās, vai vēl tanī ietīties, tev gan protams ir atļauts ietīties Ukrainas karogā. Tīšana karogā ir augstākā pēdējā goda izrādīšana aizgājējam par viņa devumu valsts un tautas labā. Atceros 80-to beigas kad karogs vēl bija svēts valsts atribūts nevis tavas apenes kuras var kārt kur gribi, visur vienādi izskatīsies. 

6.oktobris 2023, 7:29
DŽA

Re, idiots pareizi saprata- karogs ir identitātes simbols. Lūk- trīs karogi, Luksemburgas, EU un Ukrainas, pie Luksemburgas valsts iestādēm, arī nozīmē luksemburgiešu identitāti. Mēs esam Luksemburga, Mēs esam Eiropas Savienība, Mēs esam Ukraina!

6.oktobris 2023, 11:50
Ir tāds

Vispār, ja kādam ir vairāk par vienu identitāti tad to līdz šim sauca par šizofrēniju, bet šķiet Dža jaunskungam to labāk saprast kā man, ko tad es tik zinošam šais jautājumos kā Dža jaunskungam ko skaidrošu. Man protams nav skaidrs, kā Luksemburga var būt Ukraina, vienīgi, ja nu Ukraina ir okupējusi Luksemburgu, jeb otrādi, citādi iznāk kas šizofrēnisks. Bet Dža jaunskungs jau šādas lietas zina daudz labāk.

6.oktobris 2023, 12:05 (6.oktobris 2023, 12:23 - labots)
DŽA

Idiotiem nepielec. Jo idioti ir. Atkārtošu vēlreiz luksemburgiešu teikto- Mēs esam Luksemburga, Mēs esam Eiropas Savienība, Mēs solidarizējamies ar Ukrainas tautu, tās cīņā pret fašismu! 

Vēl, smerdeli, kaut kas skaidrs tev nav???

6.oktobris 2023, 12:44
Ir tāds

Nē, man nav skaidrs. Zinot, ka Luksemburgā mīt aptuveni 640 000 iedzīvotāji nesaprotu, kā tu spēji apzināt viņu visu viedokli. Kā tas tev izdevās? Bet ko es te runāju, tu taču mums esi brīnumbērns, zini un vari ko citi nezina un ko citi nevar. Jeb varbūt vietējā presē parādijās sludinājums, ka ir ieradies Dža jaunskungs un viņi visi saskrēja uz tevi skatīties un tad tu viņus visus pa vienam iztaujāji. Kad reiz tu sāksi sevi asociēt ar Ukrainu, uzvilksi zili dzeltenas ūziņas un dosies uz Ukrainu karot pirmajā rindā?

6.oktobris 2023, 13:16
DŽA

Idiota gabal, Luksemburga ir demokrātiska valsts, tauta ievēl valdību. Luksemburga ir otrā, bagātākā valsts Eiropā. Pirmā ir Šveice. Lūk, luksemburgieši ir pilnībā apmierināti ar dzīvi, atbalsts valdībai ir milzīgs, vienprātīgs. Un Ukrainas karogi pie Luksemburgas valdības ēkām un valsts iestādēm, pilnībā pauž Luksemburgas pilsoņu viedokli. 

Bet tev, bezsmadzeņu radījums, ir golijs vasers, moskovija ir nabadzīgākā valsts Eiropā, totalitāra fašistu diktatūra, vēl sāka karu, kurā zaudē. Pašlaik pilsoņu kara priekšā. Skaistums, ne? Vai nav tā rosseja varena! Nabadzība un noziedzība, toties veljiikaja njeobjaatnaja ar "russkij mir" un dvēseles skrepaam...sūdos sēž  :)

6.oktobris 2023, 13:47
Ir tāds

Mums arī uz katra stūra Ukrainas karogs, kad mēs būsim otrā bagātākā valsts Eiropā? Pastāsti, no kurienes tu tik zinošs par visu kas notiek Krievijā? Šķiet būsi tīrasiņu kremplins. Brīžunis tā vien šķiet, ka raksti no pašas Sarkanā laukuma melnās celtnes, paša viduča. 

6.oktobris 2023, 14:10
V ilis Gutmanis

Pajoliņ tu tiešām esi dumš tas ka karājās ukrainas karogs nebūt neko nenozīmē. Jūs tak neviemam Luksemburgas iedzīvotajam nepajautājāt kas tas ir par dzelten zilo karogu un ko viņi domā par Ukrainu. Tas ko rakstāt ir tikai jūsu slimās fantāzijas auglis. To es jums varu apgalvot par visiem 100% jo esot eiropā es sarunās ar vietējiem biezi vien aizskaru Ukrainas jautājumu. Ja gada sākumā sarunās ar viņiem bija dzirdams it kā atbalsts tad tagad rudenī vienīgais ko es dzirdu ka visiem tie ukraiņi ir apnikuši un ir par to lai viņus aizsūtītu bez visāda atbalsta atpakaļ uz Ukrainu. Kāpēc? Tāpēc ka tikai daži procenti no ukraiņiem meklē dzrbu un cenšās integrēties sabiedrībā. Atlikušie dzīvouz pabalstiem un visnekaunīgākā vaidā uzvedās, uzskatot ka visiem obligāti viņiem ir jāpalīdz. Tā kā pajoliņ nespried par tēmu kur tev nav ne mazākās sajēgas.

6.oktobris 2023, 14:22
DŽA

Ar apdirseņem nav iespējams sarunāties, viņi smird pēc sūdiem  :)

6.oktobris 2023, 14:31
Ir tāds

Biedr Dža jaunskung! Vai ilgi domāji, jeb zvans no aukšas tev pateica kas tu esi un visu pārējo kas skar tevi. Kad tu vienreiz beigsi zosis dzīt un kaut reizi atbildēsi uz kaut vien jautājumu kuru tev uzdod pēc būtības un bez rupjības? Tas, ka tu uz visu atbildi ar nervozu rupjību liecina par to, ka pats neesi pārliecināts par to ko raksti, jo savu viedokli tu aizstāvēt un cita viedokli argumentēti apstrīdēt tu nespēj. Ej zosis gani, tās tev būs labākas klausītājas. 

6.oktobris 2023, 15:23 (6.oktobris 2023, 15:29 - labots)
DŽA

Izdirseni, nevienu jautājumu tu, mēsls, man uzdevis neesi.

6.oktobris 2023, 15:34
Ir tāds

Es tev biedr Dža šodien pl 14. 10 uzdevu veselus divus jautājumus, jeb tu esi tik salietojies ko nelāgu, ka nesaproti kas ir jautājums? Ej labāk vecmāmiņas zosis ganīt, varēsiet viens otru zem astes izcirst, kopā būs jautri un nebūs muļķības jāraksta. 

6.oktobris 2023, 16:14
DŽA

Neredzu, pediņ, tavus jautājumus, iespējams, ka saviem sīkajiem draudziņiem tos uzdevi, jeb vienkārši bikses piedirsi. Tas ir normāli, tu idiots esi.

6.oktobris 2023, 16:39
Ir tāds

Manu mazo Dža bērniņ! Ko tev visu laiku tā pēcpuse tā interesē un tie ar tev tuvo orjentāciju. Tu tur gadījumā ar vienu roku hugro netaisi, ar otru sev no mugurpuses apgrābsti? 

6.oktobris 2023, 16:45
V ilis Gutmanis

Redz kāda bēda pajoliņ es sarunājos ar cilvēkiem un uzklausu viņu viedokli, kamēr jūs uzskatot sevi par pārcilvēku tikai parādat visai pasaulei cik glups jūs esat. Pilnīgi varu pieņemt ka nekāda Luksemburgā jūs neesat bijis jo elementāri argumenti kurus jūs diemžēl nevarat apstrīdēt izraisa no jūsu puses tikai lamu un neķītribas plūdus. 

6.oktobris 2023, 17:09
DŽA

Nesapratu. Tavs, pediņa, bērniņš, akls ir? Neko neredz? Viņam tava "pēcpuse" interesē, jeb tev tā bērniņa pakaļa? Tu tak idiots esi!

6.oktobris 2023, 18:01
Ir tāds

Paldies Dža jaunskung, labi izsmējos! Tu proti sasmīdināt. Raugi manu mīļo Dža jaunsundziņ, mani interesē meitenes, tā pēc trīsdesmit, tās jau ir man un man neinteresē ne tu, ne tava perversā pēcpuse, ne kādas citas tavas psihiskās novirzes. Kā jau tev teicu bērniņ, ej un vecmāmuļai zosis dzīt, varēsi tās zem astes izcirst, būs labi manu dārgo Dža jaunskundziņ.

6.oktobris 2023, 18:15

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:26

Jaunākās diskusijas