Šī portāla forumā esošie kremļa troļļi un literatūra.

DŽA

Interesanta tēma.  Kremļa fašistu atbalstītāji apgalvo to, ka cilvēki, kuri ir pret fašismu, pret kremļa režīma asiņainiem noziegumiem Ukrainā, pret teroru, civiliedzīvotāju, sieviešu, bērnu izvarošanu, spīdzināšanu un nogalināšanu, ir absolūti stulbi cilvēki, kuri neko nesaprot, jo viņiem nav smadzeņu. Attiecīgi, arī grāmatas nav lasījuši, jo, cilvēki, kuri ir pret karu, lasīt tak neprot... nu, sēnes, ogas, ne vairāk. 

Paši lielās ar savu, it kā intelektu- lasot Orvelu, Bulgakovu, Platonu un pat Imanuelu Kantu. Ej tu nost, cik mūsdienu fašisti ir izglītoti  :)

Bet teikšu to, ka viņi melo, nav viņi tās grāmatas lasījuši. Kamdēļ? Tajās grāmatās ir humānisms. Cilvēki, kuri ir lasījuši tos autorus, nekad nebūs ļaunuma, tumsas pusē. Ļoti vienkārši. Nav iespējams, ka cilvēks izlasot Orvela "1984", teiktu- tas ir forši, es vēlos tādā pasaulē dzīvot! Jeb, izlasot Platona "Valsts", noniecināt demokrātiju un slavēt diktatūru. Tas nav iespējams. Tātad, kremļa fašistu troļļi, grāmatu autoru vārdus ir sagrābstījuši, bet lasījuši nav. Un tas tikai tādēļ, lai notušētu savu garīgo atpalicību un saprātīgiem cilvēkiem pateiktu- pats muļķis (sam durak).

Zaratustra daudzas dienas nesa mironi uz pleciem. Tad teica- pietiek, nestiepšu vairs tevi. To pašu rietumi pateica rossejai- pietiek stutēt! Vēl tas mironis (krievija) ir agresīvs. 

30.septembris 2023, 14:22 (30.septembris 2023, 14:54 - labots)
V ilis Gutmanis

Ko patiesi pajoliņš nolēmis šākt jaunu tēmu lai atkal kārtējo reizi saprastu ka visa viņā plātīšanās ir tāda vētra ūdens glāze. Neviens apkārtējos cienoš cilvēks nelietos tādus izteicienus kā lieto šis personāžs bet tā jau ir viņā personiskā problēma. Nedomāju ka viņš pats būtu izlasijis Orvela '' 1984'' vai Platona '' Valsts''. Pāršķirstijis pilnīgi iespējams taču ne izlasijis un sapratis rakstītā jēgu.

30.septembris 2023, 16:38
V ilis Gutmanis

Ak jā vēl kas. Parasti cilvēki sāk diskusiju lai uzzinātu ko apkāŗtējie domā par šo tēmu. Diemžēl šis personāžs atklāj tēmas lai izrādītos jo patiesība ir tikai tā ko raksta viņš.

30.septembris 2023, 16:44
DŽA

Re, idiots z ilais v ilis jau klāt, viņš, no tā pulciņa, visstulbākais ir, absolūts dārzenis  :) saukts par personu āzi, tas no viņa nespējas izteikt savas domas, neizmantojot vārdu "personāži". Bet, arī ar to, savu iecienīto vārdu, neko saprātīgu tas persona āzis, pateikt nespēj  :)

30.septembris 2023, 17:22 (30.septembris 2023, 17:29 - labots)
Ir tāds

Dža jaunskungs sev par lielu nelaimi nezina ko 1914. gadā izraisija viens šāviens Sarājevā. 1915. gada vasarā sev par nelaimi daudzi latvju jaunieši tik pat lielīgi kā Dža jaunskungs solijās līdz labības pļaujas laikam sasist vāciešus un uz pļauju būt mājās. Diemžēl daudzi palika Tīreļpurvā, daudzi atgriezās tikai pēc pieciem, sešiem gadiem. Ar kādu prieku es šo gailēnu Dža jaunskungu nosūtītu uz fronti, lai izbauda ko nozīmē sēdēt ierakumos, kad tev pār galvu spindz lodes. Tad dziedātu citu dziesmu. Pulveri mazais gailēns nav ostijis, būtu paostījis citu dziesmu dziedātu. Tikai man nav saprotams ko šitais skaistulis te visu laiku murgo, šitam putniņam jau sen vajadzēja stobru rokā un uz priekšu karot ar Krieviju varonīgo ukraiņu rindās. Viņiem sapieri ir ļoti vajadzīgi. Varētu iet pirmajā rindā. Ja  pēc dažām minūtēm nekļūs par divsimto, tad varbūt ja paveiksies nokļūs gūstā. Krievijas karavīriem būs ko brīnīties, tādus skaistus matus un tik rupju valodu viņi ne redzējuši, ne dzirdējuši nebūs. Varētu stāstīt Krievijas cietumā par demokrātiju, rīkot apvērsumu zem nārām, jo tādus kā Dža jaunskungs tur zem nārām, īpaši izredzēto vietā, ja labi uzvedas, viņiem pat piešķir cigaretes, tēju un citus labumus. 

30.septembris 2023, 18:39
V ilis Gutmanis

Kāpēc ieroci tadam pajoliņam nevar dot rokas, vai nu pats savainosies vai arī kādu savainos. Jo vienīgais kas šim personāžam ir, tas ir vēlme pamuldēt, pie kam tad kad viņu neviens neredz un nedzird. Jo pretējā gadijumā var sanākt čābigi un gailēnam noraus galvu.

30.septembris 2023, 19:21
Ir tāds

Kāpēc nevar dot ieroci? Var. Padomju laikos "Straumes" ražoto plastmasas automātu, ies un trah-ta- ta- trah. Visi zinās, Dža jaunskungs parādījies.

30.septembris 2023, 19:35
DŽA

Jums smadzeņu nav, komentējot viens bla- bla bezsakars. Plastmasas automātiņi, tad vēl neartikuletas skaņas, kā "trah-ta-trah"...biomasa, komposts. Dārzeņu dobe.

Z ilais v ilis- smaga psihiska saslimšana viņam piemīt, latviešu valodas gramatiku viņš nezina, interpunkcija un ortogrāfija- tumša bilde. Bet viņš izmanto vārdu "nedomāju", par ko Dekarts, jau aizpagājušajā gadsimtā teica- Ja tu nedomā, tevis nav. Otrs dārzenis, Ir tāds, sāk izteikt savus pieņēmumus, fantāzijas par mani, kaut gan mani acīs redzējis nav, nepazīst. Bet dirš zaļu. Ko ar viņiem darīt? Tak neko, biomasa tā ir, planktons. Nožēlojami. 

Un tie ir kremļa fašisma aizstāvji. Tad nu tas ir normāli, saprotami. Kurš gan cits aizstāvēs noziedzīgu režīmu, ja ne biomasa- bezsmadzeņu bidlu bars.

30.septembris 2023, 20:55 (30.septembris 2023, 21:00 - labots)
Ir tāds

Ja cilvēkam nav lemts ko saprast, tad tam tas nav lemts! Bet vispār Dža jaunskungs sevi pareizi noraksturoja, man protams žēl šo jaunskungu, bet palīdzēt viņam nav iespējams. Par to domāšanu viņam ir 100% taisnība, viss kā par Dža jaunskungu, kā no grāmatas. Ja Dža jaunskungs domā, ka kāds viņu nepazīst, tad viņš maldās, ar savu nesakarīgo rupjību sevi ir atklājis pilnā mērā. Cilvēciņš kurš spēj tikai gānīties, runā par grāmatām kuras nav lasījis, interesējās par pretdabiskām dzimumtieksmēm un cieš no smaga uzmanības trūkuma. Iespējams partneris viņu ir pametis, tāpēc tagad cenšas netā izlikt visu sāpi.

30.septembris 2023, 21:25 (30.septembris 2023, 21:27 - labots)
DŽA

Ir tāds idiota gabals, kurš savā, pederastu manierē, sauc mani par jaunskungu, saka, ka es gailēns esmu, aš pulveri pat neostījis. Vēl visas pārējās savas fantāzijas- mana psiholoģiskā portreta izklāstījums, pieņēmumi par mani. Grāmatas lasījis neesmu. Aš trakas lietas, jopcik. Man tas šķiet jocīgi. Es noteikti nevaru apgalvot to, ka tas ujeboks "ir tāds", ir pederasts, jo es viņu nepazīstu. Bet ujeboks "Ir tāds", par mani visu pateiks. Tās, lūk, ir intelekta atšķirības. Atšķirības starp saprātu un stulbumu.

30.septembris 2023, 21:44
V ilis Gutmanis

Pajoliņ tur jau ir tā skāde ka tev nav ne prāta ne saprāta.  Tavs izturēšanās stils tikai apliecina to ka tu esi garīgi slims un negribi to atzīt tikai tāpēc ka nāksies nolaisties no saviem dievišķiem augstumiem un no pārcilvēka kļū par parastu slimnieku garīgi slimo āpstniecības iestāde. Pluss vēl rupjības ko tu pastāvīgi lieto tikai apliecina tavu kritiski zemo intelekta līmeni. Parasti tas kas citus cenšās nodēvet par idiotiem pats arī ir idiots.

30.septembris 2023, 22:54
DŽA

z ilais v ili, pabeidzi pamatskolu bērniem, ar īpašām vajadzībām? Tu neproti rakstīt. Tavas palātas kaimiņš, atvars, prot rakstīt, bet tu ne. Tevis rakstītajā izskaitīt kļūdas, ir tas pats, kas izskaitīt blusas suņa vilnā. 

30.septembris 2023, 23:05 (30.septembris 2023, 23:10 - labots)
Andis Atvars

Es jūs Dža pat par jaunskungu nesauktu, jo jūs uzvedaties kā piņņains pusaudzis. Tas ka jūs tiekat saukts uzsvērti par jaunskungu, par to nevajadzētu sprauslot, jo jūs taču visu laiku uzprasījaties, visus pēc kārtas saukājot par pedarstiem, ziliem, Kremļa fašistu troļļiem, ujebokiem utt..

Psiholoģisko potretu iespējams izveidot, tik jāļauj nepazīstamajam atvērt muti vai jāļauj rakstīt. Protams, psiholoģijas pamati būtu jāapgūst un nav iespējams izveidot psiholoģisko potretu tam, kurš ir augstāk par tevi.  Jūs apgalvojiet, ka lasiet grāmatas, tad kādēļ nekad neko interesantu no izlasītā necitējiet. Jūs komentārā pieminējāt Orvelu, bet tad, kad es jums uzdevu jautājumu, kuru viņa darbu bijāt domājis, jūs taču nespējāt neko sakarīgu atbildēt. Jums, protams, nepatīk, ka par gailēnu tiekat saukts, bet tad kādēļ kā gailēns uzvedaties, vai visus kur aicinot un draudot. Ir kādi precīzi izteicieni par suņiem - jo mazāks sunītis, jo skaļāk ļerkst; suņi kuri ļerkst, tie nekož... 

Intelekts... Kuriem tas ir, tie nelamājas un necenšas otru pazemot.

 

30.septembris 2023, 23:15
Ir tāds

Atvaino Dža jaunskung, es patiesi nezinu, bet pieļauju, ka baltu pulverīti tu esi ostījis un iespējams osti ik dienas, tā ir tava problēma, tikai es runāju par šaujampulveri kuru tu noteikti neesi ostījis, vismaz kaujas laukā noteikti nē. Varbūt, ka tu kā ekstremālis esi sācis ostīt arī to? Jauc ārā patronas un osti, osti un vēlreiz osti. Varbūt tu esi viens kura likumsargi Ukrainā aizturēja 42 gadus vecu Rivnes apgabala Varaškas rajona iedzīvotāju, kura vietējā ūdenskrātuvē noslīcināja savus divus mazgadīgos dēlus. Varbūt tu esi viens no viņiem?  Tad ir traki.

1.oktobris 2023, 6:20 (1.oktobris 2023, 10:31 - labots)
DŽA

Atbildēšu ar tevis paša retoriku. Es patiešām nezinu, bet pieļauju, ka tu osti sētas suņiem pakaļas caurumus. Var tak to pieļaut?

1.oktobris 2023, 11:27
V ilis Gutmanis

Pājoliņam pēcpuse laikam ir fetišs ja jau viņš ir tai tā pieķēries ka pastāvīgi to piemin. Un te atkal atceramies to, ka kas kuram sāp to visbiežāk arī piemin.

1.oktobris 2023, 12:19 (1.oktobris 2023, 12:47 - labots)
Ir tāds

Biedr Dža jaunskung, tavai asprātībai nav robežu! Ej labāk pie vecmāmiņas, iemācīsi vecmāmiņai smēķēt zālīti, ostīt balto pulverīti un šļircēties ar to, sēdēsiet šūpuļkrēslos, tamborēsiet čībiņas no baltas dzijas un dziedāsiet ASV un Ukrinas himnas. Būs labi, nesatraucies! Ja vajag, uzvelc dubultos pamperus, palīdzēs!

1.oktobris 2023, 12:48 (1.oktobris 2023, 12:50 - labots)
DŽA

Idiot, tu atkārtojies. Varbūt iepird kaut ko nedzirdētu?

1.oktobris 2023, 13:36
Ir tāds

LKP biedr Dža jaunskung! Kad pienāks tā diena, tā stunda kad tu iemācīsies latviešu valodu? Es saprotu bērniņ, ka augt nepilnā un nelabvēlīgā ģimenē tev nav bijis viegli, bet es tevi lūdzu, savu rupjību stāsti savai vecmāmiņai kad jūs tamborējat baltās čībiņas, bet publiskā vidē iemācies uzvesties pieklājīgi. 

1.oktobris 2023, 14:02
DŽA

Tu lieliski apstiprini manis teikto par to, ka moskovijas fašistu atbalstītāji ir bezsmadzeņu radījumi. 

1.oktobris 2023, 20:50

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas