Kas ir kuriozi.

DŽA

Šī portāla foruma troļļi, apgalvo to, ka NATO jau ir sabrucis, ASV tūlīt sabruks, bet krievija būs absolūta pasaules līdere, vadošā, noteicošā valsts, vārdsakot, saimnieks planētai, vārdā Zeme.

Nesaprotu. Kremļa troļļiem 1) piemīt smaga psihiska slimība, jebšu 2) viņiem par to maksā algu fašistu vēstniecībā. Nav ne jausmas, kādā valūtā, koka rubļos, saulespuķu seklās vai voblās. Tas mani maz interesē. 

Par NATO, kas it kā jau sabrucis ir? Nē, nav, NATO paliek stiprāks. Nu jau Somija un Zviedrija ir NATO, Baltijas jūra ir NATO iekšējā jūra!

ASV drīz sabruks? Kaut kā neizskatās pēc tā. ASV, atšķirībā no krievijas, problēmu nav.

Krievija būs noteicošā valsts pasaulē? Teroristu režīms, kura virsvadonis ir starptautiski meklēts kriminālnoziedznieks? krievija, kura pašlaik saprot, ka auzās iebrauca. Krievija, kurā, pusei iedzīvotāju, nav gāze,  nav centralizētā apkure, nav ūdensvada, nav kanalizācijas? Nabadzīga, nožēlojama moskovija- tāda ir tā krievija. Karš Ukrainā ir zaudēts, vēl tatāri vēlas neatkarību, tad vēl čečeni, Ičkērija, tālāk būs pārējās, krievijas okupētās zemes. Krievija sabruks! Process ir sācies. 

27.septembris 2023, 18:03 (27.septembris 2023, 18:28 - labots)
V ilis Gutmanis

Kuriozi pajoliņ ir tas ka tu brec par to kam nu galīgi nav nekādas nozīmes. Gribi to vai nē ASV dēļ savas ne ar ko nenodrošinātas valūtas kaudzes tiešām sabruks. Tava rietumu pasaules daļīņā mēģināja jau vairākkart sakaut Krieviju un arī šoreiz no tā čiks kas iznāks. Lai arī cik tas tevi neapbēdinātu.

27.septembris 2023, 18:11
DŽA

Idiot, rakstīt moš iemācies. Man nav patikas pret analfabētiem. Par mēsliem uzskatu.

27.septembris 2023, 18:31
V ilis Gutmanis

No kā es to dzirdu no tukšgalvaina melīga pajoliņā kuram smadzeņu vietā kakas saskrējuša.

27.septembris 2023, 21:10
Ir tāds

Klau biedr Dža jaunskung, politisko kurtizāni, beidz reiz te zosis dzīt, aizej pie vectētiņa uz smēdi, lai tevi iekodē pret muļķību un rupjību un tad aši pie vecmāmiņas čībiņas saviem draugiem no baltas dzijas tamborēt!

27.septembris 2023, 21:23
Andis Atvars

“apgalvo to, ka NATO jau ir sabrucis” ©

Tas nav mans izdomājums, jo bija no NATO vadības izteikums, ka Putins NATO ir iedvesis, ar iebrukumu Ukrainā, no jauna dzīvību. Kam taisnība ir tikai pa pusei, jo iebrukums bija tā paša NATO organizēts… vienkārši, Putinam nebija izvēles neiebrukt. Tad es paskaitīju, kurā gadā mainās NATO cikls 1949 +12 +12 … = 2021. Tam vēl pievienoju Stoltenberga pilnvaru pagarināšanu un AUKUS izveidi. Nav nekādas loģikas ASV veidot jaunu militāro aliansi, kurā tai būs kontrolpakete un palikt vecā aliansē, kura vairāk atgādina kolhozu, nekā militāru aliansi.

“ASV tūlīt sabruks” ©

Es neminēju, tādu apzīmējumu kā tūlīt, jo ja kāds saka tūlīt, tad tam jāsāk 1,5 minūtes laikā kustēties konkrētā virzienā. Bet ASV sadalīšanās nav 1,5 minūtes jautājums.                                                                                                                        

“Krievija būs absolūta pasaules līdere” ©

Un būs jau arī,  jo tajā būs palikuši visvairāk cilvēku. Ne jau izdzīvos tādi, kuri ir naida pārņemti un lgtb ideoloģijas saēsti.

“Par NATO, kas it kā jau sabrucis ir? Nē, nav, NATO paliek stiprāks. Nu jau Somija un Zviedrija ir NATO, Baltijas jūra ir NATO iekšējā jūra!” ©

Tam visam nebūs nekādas nozīmes un to saprot arī tie, kuri ir NATO vadībā. Nav jēgas taisīt paniku, jo nevienam no tā labāk nekļūs un nav jēgas ko jaunu iesākt, jo tam nav jēgas, tādēļ ir iestājies zināms miers.

“ASV, atšķirībā no krievijas, problēmu nav.” ©

Ja nebūtu globālas Zemes pārmaiņas, tad ASV būtu izvēle, saglabāt ASV un palaist pa burbuli dolāru vai paildzināt dolāram dzīvību un ASV “nomirt”  līdz ar to.

“Krievija, kurā, pusei iedzīvotāju, nav gāze,  nav centralizētā apkure, nav ūdensvada, nav kanalizācijas? Nabadzīga, nožēlojama moskovija- tāda ir tā krievija.” ©

Problēmas rodas tiem, kuriem kas ir bijis un tad pēkšņi nav, bet nevis tiem, kuriem nekad nav bijis un tad rodas.

“Karš Ukrainā ir zaudēts” ©       

Kad pēc asinīm alkstošie būs šo pasauli atstājuši, tad palikušie apvienosies un cels sagrauto vietā jaunas pilsētas saskaņā ar Jauno Zemi.

28.septembris 2023, 0:28
DŽA

Richtig! Kremļa fašisti savās asinīs noslīks! Aizrīsies un nosprāgs. 

28.septembris 2023, 21:38
Andis Atvars

Nav man dots noteikt, kuram būs ļauts dzīvot Jaunā Zemē, bet jums Džā noteikti nē, jo ļaunuma saēstiem tur vietas nebūs. Pāriešanu uz Jauno Zemi, scenārijs varētu būt tāds, ka tiks apturēts laiks uz trim diennaktīm. Tie, kuri paliek, tie tiek transformēti, kuri neatbildīs konktētam etalonam, tie fiziski mirst. Bija doma, ka pāreja notiks vairākos etapos, bet nē, viss notiks vienā piegājienā un iespējams vēl šajā gadā, bet tas nebūs atkarīgs no cilvēkiem. Tiem tika tāda iespēja dota, bet tie to izgāza.

28.septembris 2023, 22:05
DŽA

Psihenes durvis plaši atvērtas?

2.oktobris 2023, 17:04
V ilis Gutmanis

Un sanitāri gaida pajoliņu. Laipni lūgts.

2.oktobris 2023, 17:53
bender45

Nekur neesmu lasījis par NATO sabrukšanu-laikam slimais pedarasts dža būs nosapņojis

2.oktobris 2023, 18:04
bender45

Bet to,ka Krievija būs viena no noteicošajām valstīm-jā,tā ir taisnība.

2.oktobris 2023, 18:06
Sarma Rasa

Gan pienāks diena,kad pār pasauli valdīs dzeltenā rase.

3.oktobris 2023, 0:01
DŽA

Nav tādas "dzeltenās rases".

3.oktobris 2023, 12:04
V ilis Gutmanis

Nu pajoliņ tu laikam esi ''pārmācijies'' ja aizmirsti ka par dzelteno rasi sauc Ķīniešus. Žēl ka atkal sāc rakstīt muļķības.

3.oktobris 2023, 12:17 (3.oktobris 2023, 12:19 - labots)
Ir tāds

Ko te teikt, brīnumbērns Dža jaunskungs šķiet dzīvo uz Urāna, jo šis nelaimīgais noliedz visu ko saka citi. Brīžumis lasot šo nelaimīgā cilvēka rakstus es nespēju saprast, vai man smieties, jeb raudāt. Patiesi nesaprotu ko šis nabaga, ar smagu uzmanības deficītu sirgstošais bērns vēlas panākt un pateikt. Patiesībā viņš nabadziņš nesaprot cik smieklīgi viņš izskatās. Ko, lai saka? Gudrs dara kā grib, Dža jaunskungs to dara kā prot. Diemžēl viņam ar to mācēšanu tā pašvaki. Bet vispār pēc Dža jaunskunga jau visa Ukraina sen raud. Viņiem tur katrs karavīrs zelta vērtē, kur tad vēl tāds atradums kā Dža jaunskungs. Krievijas karavīri kad šādu dabas brīnumu, ar tik skaistiem matiem ieraudzīs, uzreiz apmulsīs, skatīsies, skatīsies, kamēr šos uzvarēs, varbūt, bet varbūt un ļoti ticami var gadīties citādi. Tad gan protams būtu ļoti žēl, kur vēl mēs tādu Dža jaunskungu ņemsim, bet gan jau kāds amplis atradīsies, tādas vietas tukšas nestāv, sazombēto mums netrūkst. 

3.oktobris 2023, 12:35
V ilis Gutmanis

Nu pavisam nesen šēit portāla bija ziņā kā kāds brīvprātīgais taisās doties no Latvijas un karot Kijevas režīma pusē. Bija lūgums saziedot naudu lai brīvprātīgais varētu iegādāties uzkabi ar kuru varētu doties karot Kijevas režīma pusē. Iespējams ka tas ir bijis pajoliņš DŽA. Naudiņu nesaziedoja  tā kā brauciens uz ''sapņu zemi Ukrainu'' pajuka. Kaut gan varbū arī ziņā ka nupat viens Igaunis Ukrainā ir aizpeldējis pa likteņa upi un tas arī ietekmēja braukt gribētāju.

3.oktobris 2023, 16:46
Ir tāds

Ko viņam vēl tur vajag? Ja jau grib braukt, lai brauc, kādu šiem vēl uzkabi? Onkulis Džo jau gana iedevis, gan jau kāda drēbīte atradīsies, stobrs arī un tad jau uz priekšu! Ir tikai viena problēma, mūsu mazais Dža jaunskungs no kara kā valdība no kovida baidās. Teikt, ka es braukšu ir viens, bet klusējot aizbraukt un karot ir pavisam kas cits. Kaut neesmu dzirdējis, ka daudz no Latvijas tur būtu karotāju, Dža jaunskungu kuri siekalām uz visām pusēm stāsta cik ļoti tie mīl un cik dārga tiem Ukraina ir daudz, daudz vairāk. Karot nav netā tukši muldēt, tāpēc arī muld nevis iet karot!

3.oktobris 2023, 16:58 (3.oktobris 2023, 16:59 - labots)
Andis Atvars

"Gan pienāks diena, kad pār pasauli valdīs dzeltenā rase." ©

Tā ir globalistu pamesta ideja, kura ir kļuvusi jau par tautas folkloru. Īstenībā, tā ir ideja, kā ēnā esošai pasaules varai palikt neredzamai, kad nebūs vairs ebreju aiz kā slēpties, tad maskēsies aiz ķīniešu vergiem. Realitāte ir tāda, ka galvenie ēnas valdības pārstāvji ir "aizvākti"  no Zemes un pat runājošo galvu jau vairs nav. Bija tāds Soross, tad viņš atlaida  pedāļus un viņa vietā izlika lelli, kura vairs nekur nebrauca un nekādus pasākumus neapmeklēja. Tad Sorosa "lelli" nomainīja pret kādu tur Sorosa radinieku, bet pēc tam klusi apbērēja arī Sorosa lelli. Krievijas PB galva Kirils jau arī vairs nav, ir tikai "lelle" un tieši tas pats - tikpat kā nekādas aktivitātes. Ar pāvestu tas pats un pavisam drīz arī to vairs nebūs. Kas notiks ar ķīniešiem  un cik no viņiem paliks, vēl ļoti liels jautājums, jo kāds ir sākums, tāds būs arī gals. 

3.oktobris 2023, 21:52
DŽA

Smieklīgi šķiet tas, ka atvaram pielavījās viņa z ilais korišs v ilis un iesprauda pimpi atvara dirsā, bet atvars padomāja, ka ķīnieši nāk:) 

4.oktobris 2023, 19:11

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:25

Jaunākās diskusijas