Skatījos video- iedzīvotāju aptauja Maskavas ielās.

DŽA

Garāmgājējiem tika uzdots viens jautājums- Kādēļ kremlim pasaulē nav draugu un sabiedroto?

Apmēram 45% atbildes- krievija visu dara pareizi un tos, kas visu dara pareizi, neviens nemīl/ krievija ir stipra un varena, stipros neviens nemīl/ krievija ir bagāta, pasaule apskauž krieviju, tādēļ nemīl. 

55%- krievija sāka karu/ krievija ir agresors/ krievija ir diskreditējusi sevi, kā valsti, zaudējusi godu un cieņu. 

Kas priecē- krievijas pilsoņi vairs nebaidās izteikt savu viedokli. Un vairākums, kaut neliels, ir pret kremļa režīmu. 

27.septembris 2023, 12:37
V ilis Gutmanis

Norādi ar saiti uz video avotu taču varēji norādīt? Vai tam nepietiek prātiņā, vai arī vienkārši kātējo reizi melo?

27.septembris 2023, 17:51
DŽA

Es tev, mēsls, jau teicu- nevēlos tērēt savu laiku, komunicējot ar idiotu.

27.septembris 2023, 18:39
V ilis Gutmanis

Nu uz doto brīdi tieši tu pajoliņ arī esi tas idiots jo apliecināt savus vārdus vienkāŗši nevari. Visa tava muldēšana par redzēto video ir tukšās pļāpas jo ja tā būtu taisnība, būtu devis norādi uz materiāla izcelsmi lai varētu redzēt ka teici taisnību. Diemžēl norādēs nav un tas vēlreiz apliecina to ka esi melis un idiots.

27.septembris 2023, 21:08
Ir tāds

Ir cilvēki kuri izsaka savus apgalvojumus saskaņā ar vispārpieņemtām pētniecības metožu sistēmu, kad visu pirms ir fakti, tad secinājumi un ir biedri Dža kuriem pierādījumus nevajag, pietiek ar apgalvojumiem, tad ja paveicās pierādījumus aiz matiem var pievilkt, tad ir labi, ja nē tad tos var aizvietot ar rupjību un viņuprāt viss ir kārtībā, kaut katrs domājošs cilvēks saprot, ka kārtībā nav nekas. Nez ko biedrs Dža jaunskungs domā par BRICS, ja par tādu ir ko dzirdējis. Labāk biedrs Džā būtu traucies uz vecātēva smēdi, lai to iekodē pret muļķību un rupjību, varbūt palīdz.

27.septembris 2023, 21:17
DŽA

Jūs tak bezsmadzeņu radījumi esat, planktons, biomasa, komposta čupa.  Kādas norādes uz video aptauju Maskavas ielās? Kādi fakti? Fakti ir cilvēku atbildes! Viņu domas, viņu viedoklis! Un viedokļi bija krasi atšķirīgi.  Bija tie, kas ir par karu, bija tādi, kas pret. Ļoti vienkārši! Idiota gabali, ja es vēlētos melot, pateiktu, ka visi aptaujātie Maskavā, neieredz kremļa režīmu! Tas ir loģiski! Bet, nē, es saku to, ko redzēju- gandrīz puse aptaujāto, atbalstīja kremļa agresiju. Bet lielākā daļa teica- nē. 45% par karu, 55% pret. Hallo, idioti, kas nav skaidrs? 

28.septembris 2023, 13:05
Ir tāds

raugi Dža jaunskung, skaidrs nav viens, tas jau tev tika vaicāts arī iepriekš (Vilis Gūtmanis Vakar 27.09.23, 17:51) uzdeva tev ļoti vienkāršu jautājumu, uzrādi lūdzu savas informācijas avotu, visi pārliecināsies, ka viss ir kā tu saki un sāks tevi cienīt un ticēt katram tavam vārdam. Diemžēl, tu Džā jaunskung ne tikai ignorē šos lūgumus, bet vēl bārsties ar rupjību kā no pilnības raga. Man protams ir visupirms jau žēl tevis kurš atļaujas rakstīt latviešu valodā, jau sen zināms, ka tu esi provokātors kura uzdevums ir parādīt latviešus kā neiecietīgu, rupju, komunicēt nespējīgu tautu. Es nezinu kādu mērķu, kādu iemeslu dēļ tu to dari, bet skaidrs ir viens, ka ļoti daudzi tevi jau sen neņem par pilnu. Zini, tu esi kā no psihiatrijas mācību grāmatas izkāpis. Es protams tev jūtu līdz tikai, ja tu neuzsāksi nopietnu ārstēšanos, diez vai tev kāds ko varēs līdzēt. Lūdzu beidz parādīt latviešus kā kādu garā vārgu rupekļu tautu, kāda tā nav un nekad nav bijusi, ja nespēj rakstīt pieklājīgi, sēdi mājās, raksti rupjos memuārus un vakaros varēsi lasīt tos priekšā savai vecmāmiņai kamēr šai ausis novīst.

28.septembris 2023, 13:38
DŽA

Man, idioti, nav ne mazākās vēlmes lasīt jūsu melus/ murgus. Tādēļ arī tos nelasu. Es saprotu, jums šis ir maizes darbs, dežūrā esat, diennakts dežūrā, tas skaidrs, jums par to maksā moskovijas vēstniecība. Bet man tak tam uzdirst. Viss, ko jūs, mēsli paužat, ir tikai meli un propaganda. Tādēļ, teikšu- jūs prostitūtas, ielenes, kremļa maukas, slampas esat. Tik vien. 

28.septembris 2023, 15:26
Ir tāds

Gudrs zēns, gudrs! Ja vēl skolā būtu gājis un latvju mēlē, bet dzimtajā rakstītu, vērtības nebūtu! Pēc bildes izskatās, ka no kāda Jaunjorkas minoritāšu rajona zēns būs nācis. Tur dzīve patiesi grūta. Tikai atklāj man noslēpumu, es nekādi nesaprotu kas man ir jādara, kad es lasu tavu dzeju, vai man jāsmejas, jāraud, jeb jāizsauc tev NMPD, lai tevi aizved pie tev līdzīgajiem? Atbildi man Dža jaunskundziņ!

28.septembris 2023, 15:59 (28.septembris 2023, 17:05 - labots)
DŽA

Klau, pider, man absolūti neinteresē tavas domas. Ja satiktu tevi, salauztu tev degunu. Iespējams, arī ribas.

28.septembris 2023, 17:24
Ir tāds

Dža, tu esi pārliecināts, ka tev tas izdotos? Būtu labāk beidzis te tukši muldēt, varētu uzgrauzt Kijevas kotleti, nopirkt biļeti uz Kijevu un aidā uz Ukrainu. Vismaz savu hiperenerģiju izliktu, tikai uzmanies, ka 3,8 g. nenoķer. Pat, ja gadīsies, es personīgi ar labu runu un glāzi degvīna pieminēšu. Vismaz savā bezjēdzīgajā dzīvē būsi ko jēdzīgu izdarījis. Tikai neaizmirsti paņemt līdzi kādus pāris kilogramus vazelīna, ja nu nonāksi gūstā, bus ar ko sev iesmērēt. Beidz reiz muldēt un dodies Ukrainu aizsargāt un ar krievu bubuli karot, varēsi pamēģināt kādam Krievijas zaldātam ko salaust, ja viņš gribēs tev to ļaut, ja nē, nu tad būs traki, bēgot varēsi sev vazelīnu smērēt. 

28.septembris 2023, 18:00
DŽA

Atkal viens idiots palagu izlika. Es nelasīju. Idiots savu laiku velti tērēja. 

28.septembris 2023, 18:50
V ilis Gutmanis

Saucot citus par idiotiem pajoliņš kaut kā aizmirst ka dēļ savas tukšās muldēšānas neviens viņu par normālu būtni neuzskata. Nosaukt viņu par cilvēku būtu apvainojums visiem apkāŗtējiem.

28.septembris 2023, 19:10
DŽA

Re, vēl viens piders, v ilis z ilais :)))

28.septembris 2023, 19:11
V ilis Gutmanis

Un no kā es to dzirdu? No būtnes kas pat normāli izteikties nemāk.

28.septembris 2023, 19:17
DŽA

Idiot, būtne moš bija tava mauķele mutere, caur kuras pakaļu tu, v ijebok, pasaulē nāci. Jo tā bija tās cūkas būtība izdirst sūdus  :) viss skaidrs, pider?

28.septembris 2023, 20:04
V ilis Gutmanis

Nu re kur vēl viens spilgts apliecinājums tam ka  pajoliņš ir tāds savdabīgs smakojoš veidojums.

29.septembris 2023, 7:12
Ir tāds

Dža jaunskung, kad reiz tu veiksi aptauju starp sev līdzīgajiem? Gribētos zināt vai jūs sevi uzskatāt par adekvātiem, sociumam piederīgiem, kāda ir jūsu oientācija, kā jums tīk praids, vai negrasāties braukt pāri okeānam utt. Kad būs?

29.septembris 2023, 9:54 (29.septembris 2023, 10:42 - labots)
Andis Atvars

Skatījos video- iedzīvotāju aptauja Rīgas ielās par Dža. Tikuši aptaujāti 1000 iedzīvotāju. Vidzemes priekšpilsētā 73,59 % un Centra rajonā 26,41 % aptaujāto. Tika uzdots jautājums – Ko jūs domājiet par Dža? 28% no sarunas atteikušies, bet visi pārējie uzdevuši pretjautājumu – Kas tas tāds? Tikai trīs pēc passkaidrošanas izteica nicīgas replikas, bet viens tik nosmējās nesakot neko.

Jums jātic man, ka esmu tādu video skatījies un ka atstāstu visu nesagrozītu un tīru patiesību, taču neceriet, ka pievienošu norādes uz video saiti. :)))))

29.septembris 2023, 10:32
V ilis Gutmanis

Šo saiti katru reizi Pajoliņš publicē parts kad sāk rakstīt savus jēlību gara darbus.

30.septembris 2023, 9:20

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas