Vienkārši jautājumi, uz kuriem kremļa troļļi atbildēt nespēj.

DŽA

1. Kamdēļ krievijas režīms, 2014.gadā, iebruka Ukrainā?

2. Kamdēļ krievija, 2022.gadā, sāka pilna mēroga karu, iebrukumu Ukrainā?

3. Kādēļ krievijas fašistu režīms, sūta savus pilsoņus nomirt svešā zemē?

4. Ko, krievijas prezidents putins, ir izdarījis labu krievijai? Jebšu pārējai pasaulei?

5. Kā tas kremļa fašistu režīms var uzvarēt Ukrainu?

 

 

25.septembris 2023, 14:57
DŽA

Kremļa troļļi atbildēt nevar. Man domāt, viņi ir psihiski slimi. Iespējams debilitāte, varbūt idiotija. Man vienalga.  Ja cilvēki nespēj atbildēt uz ļoti vienkāršiem jautājumiem, viņi ir mentāli slimi.

25.septembris 2023, 15:05
DŽA

Sāpīgi jautājumi, ne?

25.septembris 2023, 16:33
V ilis Gutmanis

Pajoliņ nelec uz ecēšām tev jau tūkstoti un vienu reizi atbildēja . Tas ka tu savā aprobežotajā spītībā tam negribi piekrist apliecina tikai tava ''izcilā prāta'' aprobežotību. Ja iet runa par psihiskajām slimībām tad nu šeit tev kundziņ vajadzētu turēt muti ciet jo katrs tavs izlēciens tikai apstiprina ka debilitāte un idiotija kopā ar šizofrēnuju ir tavu garīgo slimību izklāsts. Tā kā ja nav vēlēšanās piekrist faktiem kuri tevi neapmierina tad nav ko liet ūdeni, jo visi tavi izteicieni ir tukša muldēšāna. Sāpīgi apzināties ka esi idiots un vēl sāpīgāk to atzīt. Kaut gan atkal no tevis sekos tukšie bla, bla, bla.

25.septembris 2023, 16:52
DŽA

Vismazāk mani interesē kaut kāda sūda fašista spriedelējumi. Tu, z ilais v ili, atbildēt uz maniem jautājumiem nespēj. Kamdēļ nespēj? Jo, iespējams, debilitāte piemīt, iespējams, idiotija. 

25.septembris 2023, 17:08
DŽA

Aljo, z ilais v ili, fašistu lops, tu spēj īsi, precīzi, argumentēti atbildēt uz pieciem, visai vienkāršiem jautājumiem? Vien mans jautājums. Tas, kā debilitātes tests- tikai cilvēki, kuriem ir smagas psihiskās problēmas, nespēj atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem. Un, jā, z ilais v ili, tu neatbildēsi...jo idiots esi.

25.septembris 2023, 17:22
Andis Atvars

Vienkārši jautājumi, uz kuriem kremļa troļļi atbildēt nespēj. ©

Neesiet aizdomājies, ka forumā Kremļa troļļu vispār nav un kam viņus Rietumu propagandas dārziņā, ja jāsargā savējie troļļi, kuriem vēl ar psihi nav viss kārtībā, nemaz nerunājot par prāta spējām. Ja ASV skolā ir krievs vai ebrējs, tad vietējie uz to fona ir kā dauņi. Bet nevajag par to satraukties, jo Latvijā jaunā paaudze strauji tuvojas ASV izglītības līmenim, bet tas jau būs cits stāsts un cita tēma.

  1. Kamdēļ krievijas režīms, 2014.gadā, iebruka Ukrainā? ©

Vispār jau neiebruka, jo Krievijas kara bāzes jau Krimā bija un pēc dažādiem avotiem Ukrainas karaspēks tur 80-90% pārgāja Krievijas pusē. Krimā Kijevas huntu neviens redzēt negrib, tādēļ ir visai nesaprotami, kādēļ tā tā raujas uz turieni – taisās visus tur esošos izkaut vai, jp ar varu neviens mīļš nekļūst?

2. Kamdēļ krievija, 2022.gadā, sāka pilna mēroga karu, iebrukumu Ukrainā? ©

Negribēja karaspēku ievest pēc valsts apvērsuma 2014. gadā, tad to nācās darīt 2022. gadā. Jā, kas tur tik nesaprotams? Vai man tagad domāt, ka esiet Rietumu trollis ar cāļa smadzenēm. Patiesi gudrs cilvēks ir uzvarējis visus četrus ienaidniekus: bailes; zināšanas (pieredze) ; spēku un vecumu. Cilvēks, kurš nav uzvarējis bailes, to vispār par cilvēku nedrīkstētu uzskatīt, kur vēl par gudru, jo bailes tad uzvar ar zināšanām. Piemēram, jūs brauciet pa ceļu, kurā visas ceļa zīmes aizsegtas, taču par to neievērošanu vienalga tieciet sodīts. Ceļa zīmes redzamas un par ko baidīties. Zināšanas/pieredze par ienaidnieku kļūst tad, kad cilvēks savā attīstībā apstājās. Kad viņš beidzot saprot, ka viņš neko daudz nesaprot, tad viņam tiek dots spēks/ spējas ko darīt, bet nepareizi lietotas kļūst par ienaidnieku. Visbeidzot vecums – viss ir izmēģināts, apgūts un pienāk dzīves apnikums, tad ir jāsapurinās un jādara to, ko esi iepriekšējā dienā darījis un vari doties tālāk. To tad var saukt par viedu cilvēku, bet Latvijā viņu ir ļoti maz, bet pie varas vispār to nav un tādēļ esam tur, kur esam.

3. Kādēļ krievijas fašistu režīms, sūta savus pilsoņus nomirt svešā zemē?

Kādēļ sūta, viņi paši piesakās. Nav jau kā pie Kijevas huntas kura savus pavalstniekus sagūsta uz ielas un pēc tam no piederīgiem pieprasa izpirkuma maksu, lai nenosūtītu uz fronti ar garantiju tikt nogalinātam.

4. Ko, krievijas prezidents putins, ir izdarījis labu krievijai? Jebšu pārējai pasaulei? ©

Labs un slikts ir filozofisks jēdziens, jo kas šodien labs, tas rīt var būt slikts un otrādi. Piemēram, Latvija būtu ļoti bagāta valsts. Pie patreizējās debilās valdības, Latvija jau būtu pilnībā iesaistīta karā ar Krieviju vai šeit klīstu migrantu bari, kuri vēl narkotikas tirgotu.

5. Kā tas kremļa fašistu režīms var uzvarēt Ukrainu? ©

Pacietību un siltas kājas – kad lielgabala gaļa beigsies, tad beigsies arī karš, jo tāds taču ir uzstādījums karot līdz pēdējam ukram. Attiecīgi tam tiek vests karš – frontes līnija praktiski nemainās, bet tik daudz ukru gājuši bojā, ka to pat atzīst Kijevas fašistiskās huntas runājošā galva Ze.

25.septembris 2023, 19:46 (25.septembris 2023, 19:48 - labots)
V ilis Gutmanis

Pajoliņam šos faktus ir grūti uztvert tāpēc ka tie nesakrīt ar viņā pasaules redzējumu. Viņam jau vairākārt tika atbildēts taču tā kā tās viņam nepatīk tad arī pajoliņš plātās ar savu bla, bla, bla nevar atbildēt. Vienīgais ko viņš var tas ir mēdīties un rakstīt visādas muļķības.

25.septembris 2023, 21:09 (26.septembris 2023, 7:17 - labots)
Jelena Sergejeva

Nu pareizi, Krievijai lielgabaļdaļa pietiek, tikai cik ilgi to politiku pacietīs? Kad šis pusmironis nosprāgs, viņa vietā var nākt nenormāls alkāns.Jāā...parašņai spoža nākotne. 

26.septembris 2023, 11:10
DŽA

atvar, meli netiek pieņemti kā argumenti. Argumentēt var pēc faktiem. Ne pēc meliem. Meli ir meli. Atbildēt tu nespēj. Tas ir tas, ko vēlējos pierādīt. Jūs, mēsli, nespējat atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem. Viss skaidrs.

26.septembris 2023, 11:49 (26.septembris 2023, 11:54 - labots)
Ir tāds

Ļenočka, domāt nevienam nav aizliegts, arī tev nē! Tikai sāc saprast, ka Krievijai ir viena atšķirīga iezīme no rietumiem, proti jeb kuras grūtības saliedē Krievijas tautas, tam protams ir savs pamats, tas ir valsts vēsture kura šiem cilvēkiem ir iemācījusi, ka grūtībās pats svarīgākais ir vienotība, ka izslavētais rietumu ego ved uz krahu, jo tikai tad ja ir mēs nevis es tikai tad var ko sasniegt. Man nav saprotams, ko tu tik ļoti uztraucies par sev tik netīkamu valsti? Ja tā tev tik ļoti satrauc, brauc uz turieni, pieņem pilsonību, dibini savu opozīcijas partiju un tad jau redzēsim cik cilvēku par tevi nobalsos. Tad jau vismaz iegūsi kādu informāciju. Varbūt notiek brīnums un tevi ievēl par Krievzemes prezidentu, tad tu varēsi parādīt kā vajag. Bez tam nebūšu orģināls, ja teikšu, ka psihologi, to jau ir sen pierādījuši, ka ja cilvēks am pievērš īpašu uzmanību, tai skaitā daudz un dikti lamā, tas nozīmē, ka tev Krievzeme tevi interesē, tu pret to neesi vienaldzīga, kaut arī nevēlies to skaļi atdzīt. 

26.septembris 2023, 11:54
Ir tāds

Atkal Dža jaunskungs ieklepojās! Jā, kārtējo reizi paspīdēja ar savu asprātību. Stipri atgādina padomju laikus, toreiz arī, ja partija teica, tad tā arī ir un citādi būt nevar, viss cits ir meli, meli un tikai meli. Nekādas diskusijas nav nedz nepieciešamas, jo ja partija, atvainojiet Dža jaunskungs teica, ka tie ir meli tad tā arī ir un citādi būt nevar. Klau Dža jaunskundziņ, apsēdies, ieelpo dziļi, pamēģini sakoncentrēt visas savas domāšanas spējas un pasaki, vai ar tevi ir iespējams par ko runāt, jo tu visu kas nesaskan ar tavu pasaules redzējumu ir meli, vienīgi tu sev šķieti pareizs, nekas nav jāpierāda, nav jāspēj apstrīdēt, pietiek, ka tu pateici, ka tie ir meli. Vai tev pašam par sevi smiekli nenāk? Nezinu, bet neizslēdzu, ka tu vismaz reizes trīs katru dienu spoguļa priekšā pielūdz sevi kā dievu, jo kurš gan var būt labāks, gudrāks, skaistāks utt. par tevi. 

26.septembris 2023, 12:04
DŽA

Krievijas tautas saliedē??? Tieši kas??? Tas, ka moskolji citas tautas par čurkām sauc? Tas saliedē? Tatāri vēlas neatkarību, arī citas krievijas fiderācijas tautas vēlas to pašu. Sabruks tā moskovija! Nacistu perēklis. Rosseja dlja russkih? Tas ir nacisms!

26.septembris 2023, 12:09
Ir tāds

Redzi, tev manu dārgo biedrīt Dža ir jāsaka, ka tev vēl daudz kas ir jāmācās saprast. Ja tu spētu saprast, ko es uzrakstīju meitenei Ļenas jaunkundzei būtu labi, nebūtu jāpārvaicā. Bet šķiet tu tik ļoti esi iegājies savā ego, ka tu nespēj saprast, ka bez es pastāv arī mēs, tas ir sociums. Pirms tu ļurini par Krieviju, pastāsti kāpēc Spānija nedod neatkarību Basku zemes baskiem un Lielbritānija uz pirmo pieprasījumu neatbrīvoja Skotiju? Kad tu man būsi atbildējis uz šiem jautājumiem, tad sāksim runāt par Krievzemi. Kāda tev daļa gar Krievzemi, ja tu neredzi, kas tev deguna galā notiek? Arī tev es varu ieteikt to pašu ko meitenei Ļenas jaunkundzei, brauc uz Krievzemi, pieņem turienes pilsonību, dibini savu partiju, varbūt kļūsi pat par prezidentu, tad varēsi komandēt ko un kā gribi, bet pagaidām beidz te kāsēdošas peles izmēra šuņuks rieties, ja tev ir kaut mazumiņš ar ko domāt, tad varbūt tu reiz sapratīsi, ka viss ko tu te raksti par Krkievzemi, tur nevienu neinteresē. Labāk padomā par Latviju, ne visi kā tu saņem ministra algu, ēd saeimas ēdnīcā par centiem un braukā ar valsts limuzīnu neredzot apkārt notiekošo. 

26.septembris 2023, 12:43
Tūrists LV

Andi Atvar, aiezej iedzer balinātāju. Visiem būs labāk. Nav jālielās ar to, ka esi debils un nedapists daunis, kuņas dēls. Pisies uz savu krieviju.

26.septembris 2023, 16:54
Andis Atvars

"meli netiek pieņemti kā argumenti." ©

Melos puse ir patiesība un patiesībā puse ir meli (tas gan nav mans izteikums, bet par to ir vērts padomāt ) , tā kā būtu tie meli arī jāuzrāda, ja vēlaties ko apzīmēt kā melus. Kas attiecas uz argumentiem, tad jums vispār tādu nav, bet ir tikai fantāzijas.

Seši “zaļi” Portugāles “mocekļi” ir iesnieguši tiesā prasību arī pret Latviju (kopumā 27. valstīm) , ka pie mums nepietiekoši tiek bremzēta ekonomika. Nav zināma, kādas ir Latvijas puses atbilde, bet Portugāles valdība norāda, ka prasība sastāv no “nākotnes bažām, kas veido tikai pieņēmumus vai vispārējas varbūtības”. Tieši tas pats ir ar jums Dža – jums ir tikai kaut kādi nākotnes pieņēmumi, kuri pat attālu nav saistāmi ar loģiku. Kas attiecas uz mani,  tad man loģikas ir tik daudz, ka tā jau pāriet nākošā līmenī – maģijā.

“Argumentēt var pēc faktiem.” ©

Viss skaidrs, jums ne tikai nav sapratnes, kas ir diskusija, bet nav sapratnes arī ko nozīmē argumentēt.

“Arguments ir apgalvojums ar tā pamatojumu. Arguments sastāv no secinājuma (apgalvojuma) un vienas vai vairākām premisām (iemesliem, kuri pamato šo secinājumu). Premisas var būt iepriekšējo diskusiju secinājumi, fakti, statistika, novērojumi, ekspertu un zinātnieku secinājumi, vispāratzītas patiesības, morāles principi utt.

Arguments var būt induktīvs vai deduktīvs. Deduktīvam argumentam, ja premisas ir patiesas, tad arī argumenta secinājums noteikti būs patiess, jo nav iespējams pieņemt premisas, bet noliegt secinājumu, nenonākot loģikas pretrunā. Piemēram, Tā kā visi Latvijas prezidenti ir vismaz 40 gadus veci (premise- to nosaka Satversme), un Andris Bērziņš bija Latvijas prezidents (premisa), tātad Andrim Bērziņam kļūstot par prezidentu bija vismaz 40 gadu (secinājums).

debates.lu.lv/macibu_materi...s_ir_arguments

“Atbildēt tu nespēj. “ ©

Došu jums labu padomu - nevajag uzdot jautājumus, ja atbildes nepatiks. Diskusijās katrs izsaka savu viedokli/ redzējumu un ir tiesīgs to arī nemainīt vai, ja ir spējīgs savu viedokli pārliecinoši pamatot, tad panākt, ka to maina oponenti.

“Jūs, mēsli… “ ©

Tik nevajag cerēt, ka jūs kāds cienīs un tas neattiecas tikai uz forumā rakstošiem, bet jūs neciena tie, ar kuriem ikdienā jātiekas.

26.septembris 2023, 17:41
Andis Atvars

"Andi Atvar, aiezej iedzer balinātāju. Visiem būs labāk. Nav jālielās ar to, ka esi debils un nedapists daunis, kuņas dēls. Pisies uz savu krieviju." ©

Ir valstis, kurās tūrisms ir galvenais ienākuma avots un nekā slikta tur nav. Sliktums sākās tad, kad turisti pārāk ilgi uzkavējās izvēlētā atpūtas vietā un sāk norādīt, ko vietējie drīkst domāt un ko darīt. Necieņa pret otru VIENMĒR ir ne no lielas gudrības.

26.septembris 2023, 17:56
V ilis Gutmanis

Spriežot pēc runas stila Tūrists LV ir mūsu pajoliņā DŽA twinks. Kaut gan iespējams tas ir vēl viens personāžs ar kakam smadzeņu vietā.

26.septembris 2023, 18:54
Andis Atvars

Nez vai Dža "dvīnis", jo profils jau pasens un forumā ieskrējis, parasti, ātri izvemjas un tad uz ilgāku laiku nozūd. Es iedomājos par Aivaru, bet nez vai arī tas, jo kaut kādos rāmjos tomēr tas turas. Nav tā vērti, lai tādiem vispār pievērstu uzmanību.

26.septembris 2023, 19:41 (26.septembris 2023, 19:46 - labots)
DŽA

atvar, bikses piedirsi, jebšu vilku bedrē iekriti? Bet, uz maniem, vienkāršiem pieciem jautājumiem, atbildēt nespēji.  Tev nav ko teikt.

 

26.septembris 2023, 20:26

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:13

Jaunākās diskusijas