Par krievijas, moskovijas sagrāvi.

DŽA

Pirms, turpat 30 gadiem, Ičkērijas čečenu republikas premjers Džohars Dudajevs teica viedus vārdus. Krievija uzbruks Ukrainai, līdz ar to arī beidzot savu pastāvēšanu. Nav ne jausmas, kā viņš to zināja, bet viņa teiktais piepildās. Pirms 30 gadiem teiktais!

16.septembris 2023, 2:54
Andis Atvars

Ar 2022. gada 24. februāri arī mainījās Krievija pašos pamatos, bet ne ka tā kaut kad mainīsies. Tas, ka būs Krievijas iebrukums Ukrainā, tas arī bija paredzams, jo jau tad ukraiņi karoja pret Krieviju Dudājeva vadībā. Latvijai vajadzētu mācīties no citu kļūdām, bet nevis tās atkārtot. Nu nav nekādas mistikas šajā pasaulē, ja saprot garīgos likumus un tik elementāru patiesību nu vajadzētu ikvienam zināt - nedari otram to, ko tu nevēlies lai tev dara.

16.septembris 2023, 12:53
DŽA

IDIOT, fašistu moskovija sāka karu! Ne Ukraina, ne ASV, ne NATO un EU! Moskovija uzbruka Ukrainai! Un Dudajeva teiktais pilnībā piepildās- moskovija iebruka Ukrainā un Ukraina kremļa fašistus padzīs zem kājlīstes! Ne tam fašisti uzbrauca! Izlēma iekarot lielāko Eiropas valsti? Tā nebūs. 

16.septembris 2023, 14:17
V ilis Gutmanis

Nav vērts kaut ko teikt personāžam kas ieņēmis galvā vienu, ka pie visa vainíga ir Krievija un ukraiņi noteikti uzvarēs. Lai jau paliek pie savas pārliecības. Tikai realitātē sanāk pavisam savādāk.

16.septembris 2023, 14:34
DŽA

Atkal personāzis zilais v ilis no cūkas dirsas izbāza savu cērmes purnu?

16.septembris 2023, 14:52
V ilis Gutmanis

Patrako, patrako varbūt vieglāk paliks un galvā mazliet apskaidrosies.

16.septembris 2023, 14:54
DŽA

zilā cērme, tu pa cūkas dirsu trako :)  Es esmu mierīgs kā zilonis.

16.septembris 2023, 14:56
Andis Atvars

Dža, jums vajadzētu izsaukt ātros ar trako kreklu, jo neprātā vēl variet sevi savainot un forums zaudēs tādu ražīgu komentētāju :( .

16.septembris 2023, 16:58
DŽA

IDIOT, zvani ātri, tev smadzenes ir nopuvušas, bļa, sabiedrībai bīstams piders esi.

16.septembris 2023, 19:53
V ilis Gutmanis

Nu mēslu plūdi būs dienas trīs kamēr sakrājušais daudzums noplaks.

16.septembris 2023, 21:54
DŽA

Ko, zilais v ili, gultu piedirsīsi?

16.septembris 2023, 23:51
Marcis Dzelme

Zilalam Vilim un gonodam Andim Atvaram jau sen vairs neviens psihiarts nevar palidzet.

17.septembris 2023, 13:19
V ilis Gutmanis

O parādijies mūsu rozā trusītis Marcis Delme. Kā vienmēr neko gudrāku mazais draudziņš uzrakstīt nav spēīgs.

18.septembris 2023, 7:44
Andis Atvars

Mārci, izlasiet uzmanīgi psihiatra atzinuma galvu, jo jums tādu izsniegt var tikai par jums pašu, bet nevienu citu, jo mediķim ir aizliegts izpaust trešajai personai pacienta datus. Vēl piebilde, neesmu nekad meklējis palīdzību pie psihiatra, jo man pēc tādas palīdzības nav bijusi vajadzība un uzskatu, ka Paracelza medicīnai nav vietas 21. gs. pasaulē, kura nevis cilvēkam palīdz atgūt veselību, bet to padara par no farmkoloģijas atkarīgo vai vēl labāk, uzreiz nogādā kapos. Ja PSRS laikā neārstējamus slimniekus no slimnīcas centās izrakstīt, lai statistiku nebojātu, tad šodien slimnīcas pilda miršanas plānu, jo jaunā reliģija "CO2 izmeši" /"ekoloģija" /"glābsim Zemi" , kā nu kurš to kur sauc, pieprasa cilvēku... ļoti daudzu cilvēku upurus... simtiem miljonu un miljardos mērāmu cilvēku upuru. Katoliskā baznīca ar inkvizīciju, raganu un ķeceru sārtiem (arī sātanisms) , salīdzinot ar mūsdienu jauno asiņaino “zaļo” reliģiju ir vien zīdainis.

Ja vēl par slimībām, tad tām ir divas izcelsmes. Viena ir dabīga un otra mākslīga. Dabīgā ir, kad cilvēks ko nepareizu dzīvē dara un lai viņš mainītu dzīves vektoru, viņam tiek piešķirta konkrēta saslimšana, pēc kuras jau var noteikt saslimšanas iemeslu. Iemeslu novērš un cilvēkam tajā pašā dienā onkoloģija beidzas. Paracelza medicīna iemeslu vispār neaizskar, bet ar ķīmiju novērš simptomus. Otrā attiecas uz maģiju un kā uzskatāms piemērs ir covid -19, kad ar izdomātu saslimšanu tv un radio tauta tiek zombēta 24. stundas dienā un 7.dienas nedēļā – jaunais covid vilnis būs 10x bīstamāks/ nāvējošāks, pārpildītas slimnīcas utt.. + vēl cilvēki tika ievesti “neizdzīvošanas” teritorijā. Ja cilvēks baidās saslimt, tad viņš jau atrodas neizdzīvošanas teritorijā un organisms sāk ražot “nodevēja” proteīnu, tikai pie kura var pielipt vīruss, lai nokļūtu šūnā un varētu sākties saslimšana. Mājsēde, aizliegums strādāt, nepārtikas veikalu slēgšana, jebkādas aktivitātes dabā tika aizliegtas ne jau tādēļ, ka kādam valdībā jūsu veselība rūpētu, bet lai jums no bezdarbības radītu depresiju un jūs tiešām saslimtu tikai no ticības, ka covid-19 ir bīstama saslimšana. Pats interesantākais, ka covid laikā “nāves grēks” bija neticība covid bīstamībai. Nāves iemesls nebija vīruss, bet dezinfekcijas līdzeklis, kurš tad bojāja plaušas (covid mirušo audos nedabīgi daudz Cl un F )… no covid taču mira attiecīgi aprīkotās slimnīcās un PVO rekomendācijas izmantojušas , bet ne mājas apstākļos. Šodien baidīt kādu ar covid ir debilisms, jo jau ar omikrona pārveidojumu (2022. gada pirmā puse) tas pilnīgi izvirta, ka jau rudenī un šī gada sākumā covid vien pastāvēja Perevoščikova melu statistikā. Iespējams, ka ir kas jauns radīts, bet tas nav un nevar būt covid-19 pārveidojums, jo vīrusu algoritms ir no nāvējošāks un mazāk lipīgs uz mazāk nāvejošāks uz lipīgāks, ka gala rezultātā vīruss lipīgāks aizsteidzas priekšā vīrusa pārveidojumiem bīstamāks, tādēļ vīrusam nekādi nav iespējams evolucionēt uz bīstamāks.

18.septembris 2023, 18:18
V ilis Gutmanis

Nevaru jums piekrist jo diemžēl vīruss ko nosaukuši par SARS COV2 ir tik pat mākslīgi radīts kā tas no kura mums tagad piedāvā jaunu žižu. Lai dies pas mēs atkal nepaliktu veseli un sēdētu mājās un gaidītu mums atlaisto nāves stundu. Tas ka vis šīs virusa sindroms ir mākslīgi radīts apliecina kaut vai legionellas uzliesmojums Polijā un Hersonā  Ukraina kur savulaik atradās it kā dēļ cilvēces gļābšanas ASV bioloģiskās laboratorijas.

18.septembris 2023, 18:36
Andis Atvars

Neatkarīgi no tā, vai vīrusa izcelsme ir dabīga vai mākslīga (ir jau uzskats, ka vīrusi, ar kuriem imūnsistēma netiek galā, ir māksīgi radīti) to attīstība noris pēc jau noteiktā vīrusu attīstības algoritma, tādēļ tas nevar būt covid -19 turpinājums, bet tas ir kas cits. Kas attiecas uz  legionellas uzliesmojumu, tad tas nav vairs vīruss, bet bakteriāla saslimšana, par ko jau iepriekš rakstīju, ka covid beigsies un tad sekos cita saslimšana, kura pat visdrīzāk nebūs vīrusu saslimšana, lai neradītu aizdomas, ka nāves iemesls varētu būt covid žīža. 100 gadus atpakaļ bija tieši tas pats, tik vakcīna bija pret baktēriju un pēc diviem gadiem uz pļauju atnāca vīruss un nopļāva 100 miljonus - vairāk kā abos pasaules karos bojā gājušo.

18.septembris 2023, 19:04
V ilis Gutmanis

Nu varētu jums iebilst par to imūnsistēmu. Sifiliss amērikā pirms Kolumba laikā bija nevarētu teikt ka nekaitīga bet diezgan viegli āŗstējama ādas slimība. Diemžēl kad tā nonāca eiropā tās izplatība un sekas bija pavisam savādākas.  Cilvēka imūnsistēma navar veiksmīgi stāties pretī tam ar ko viņa nav saskārusies. Tāpēc nevajag jaukt dabīgās baktērijas un vīrusus ar tām kas mākslīgi radīta laboratorijas apstākļos.

18.septembris 2023, 20:25
Andis Atvars

Ar baktērijām būs savādāk, bet vīrusi ar katru nākamo pārveidojumu kļūst lipīgāki, bet mazāk kaitīgi. Vienīgā atšķirība starp dabīgi un mākslīgi radīto vīrusu ir, ka pēdējais ļoti ātri izvirst, tādēļ Faučim nācās covid noturību stiprināt un ar to visu ceturtais pārveidojums burtiski saira un tādēļ to  no 4. pārveidojuma nosauca uzreiz par 15. pārveidijumu, kam zemteksts bija, ka covid ir beidzies.

Baktērijas nepārveidojas, bet iegūst rezistenci, ja lieto medikamentus, bet par cik reti kam būs krokodiļa imunitāte, tad antibiotikas būs jālieto.

 

18.septembris 2023, 22:35
Imants Parādnieks

Bij ziņas par trijām tiesas prāvām, kurās tiesa noliedza pierādījumus, ka prasītāji pelnījuši balvu 1,2 miljoni € par C19 vīrusa atklāšanu.Japāņu pētnieki - kā nāves cēloni  līķos konstatēja - nevis vīrusu, bet - šķiet bacili .. nosauca.Termins VAKCĪNA taču radās - no govs baku čūlas ņemto VĪRUSU - pamirdinot,  vai pat nobeidzot ievadīja pleca skrāpējumā(arī man ir divas saskatāmas rētiņas), lai dotu Dieva dotajai IMUNITĀTEI iepazīt naidnieku un sagatavot īpašos SpecVienības karavīrus pret šo baku dzīvo vīrusu. Ja nav izdalīts C19 VĪRUSS-tātad VAKCĪNU no nomirdināta C19 - neviens - radīt nespēj. Tikai uzkombinē "DZĪVĪBAS PROGRAMMATŪRU" un izkrāpj parakstu, ka es, tāds un tāds, mainu Dieva doto IMUNITĀTI pret FĀRMKARTEĻA mūža aprūpi. Kaut ne ar asinīm, bet paraksts ir paraksts. Mū-ža ap-rū-pi. FārmKarteļa mūža aprūpi. 

 

21.septembris 2023, 12:35
Ir tāds

Nav vērts vaicāt no kurienes Dža jaunskungs ir smēlies šo ļooti nopietno informāciju, jo tālāk tāpat Dža jaunskungs sāks par savām garīgajām kaitēm un seksuālo orjentāciju. Brīžumis šķiet, ka zem Dža jaunskungs izkārtnes runā divi cilvēki, viens melīgs provokātors, otrs rupeklis. Protams var būt dažādi, tāpēc varam tikai minēt, bet klasiski šeit iederas trīs varbūtības, 1) aiz Dža jaunskunga stāv divi cilvēki; 2) alkohola vai citu vielu izmainīts cilvēka psihes stāvoklis, kad vienubrīd tas ir tāds un tad attiecīgu vielu iespaidā mainās; 3) mentālas dabas problēmas, kad vienā cilvēkā ir divi un vairāk "es". Nezinu, kas ir šai gadījumā, tikai visi Dža jaunskunga apgalvojumi bieži vien saucās- biedrs Dža teica un, ja viņs tā teica, tad tā tas ir un nav apstrīdams. Kurš apstrīdēs, tas ir ....

22.septembris 2023, 14:48 (22.septembris 2023, 14:49 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas