Kremļa troļļu infantilisms?

DŽA

Šī portāla forumā, darbojas pāris kremļa troļļi.  Vienam niks ir z ilais v ilis, tas normāli, i V, i Z ir, fašistiem tas piedien, sava veida svastika. Bet kas ir dīvaini- z ilais v ilis nemitīgi raksta, ka "krievija Ukrainai pa biksēm iedos". Tieši tādā tekstā- "pa biksēm". Kā bērnudārzā- nopērt ar žagariņu, iedot pa dupsi. Tas ir acīmredzams infantilisms. Infantilisms ir garīga atpalicība. Pēc z ilā v ila domām, fašisti Bučā, izvarojot, spīdzinot un nogalinot civiliedzīvotājus, sievietes un bērnus, ukraiņiem "iedeva pa biksēm"! Nē! Tas bija sadisms, kara noziegums, par ko kremļa režīms atbildēs. Un, Ukrainas bruņotie spēki, pašlaik nedod mordoras orkiem "pa biksēm", nē, ukraiņi orkus nogalina, triec okupantus ārā no savas zemes! Nu jau 260 000 orku ir nesprāguši. Katru dienu ukraiņi, nošauto okupantu bilanci, papildina. Slava Ukrainai! Nāve okupantiem.

31.augusts 2023, 14:21 (31.augusts 2023, 14:34 - labots)
V ilis Gutmanis

Nu visi pajoliņ nevar runāt tik lopiskā valodā kā jūs. Ja negribat dzirdē tad jau pēc rietumu atzinuma no konflikta sākuma Ukrainas bojā gājušo skaits pārsniedz vairāk kā pus miljona cilvēku nerunājot jau par tiem kas guvuši invaliditāti. Kijeva ar saviem cilvēkiem rīkojās kā ar malkas pagalēm metot tos nekam nevajadzīgā kara ugunskurā.

31.augusts 2023, 18:17
DŽA

V ijebok v ili, tu te nedirs, fašistu cūka, pa biksēm dabūsi  :)))

31.augusts 2023, 18:19
Andis Atvars

Dža, noteikti izejiet kādus propagandas kursus, jo jūs rakstiet tik neprofesionāli, ka ņirgas uzrauj. Emocijas var izmantot, ja līdzsvarā ir reāli fakti, bet ne "ukraiņi orkus nogalina, triec okupantus ārā no savas zemes! Slava Ukrainai! Nāve okupantiem. " Konkrēti, kura apdzīvota vieta ir atbrīvota, cik km frontes līnija ir pavirzīta uz austrumiem un dienvidiem. Tad jūs vēl kā tirgus tantiņa mīliet paklačoties par forumā rakstošiem, kas vispār ir grāvis.

Ja par Ukrainas puses pretuzbrukumu, tad tas izgāzās dēļ tā, ka Krievija bija izveidojusi pat līdz 16 km platus mīnu laukus, protams, tur, kur var pabraukt ar kādu motorizētu transporta līdzekli, bet plānots jau bija pielietot pagājušās vasaras izskaņas taktiku - viegli bruņotas vienības strauji pārraus kādā vietā frontes līniju un tad sekos smagā kaujas tehnika + vēl uzbrukums jau no aizmugures, bet kā jau iepriekš rakstīju, tad tādu taktiku izmantot nedrīkst un nedrīkst vēl izmantot Krievijas kaujas taktiku, jo tā tad būtu iniciatīvas atdošana tai. Bet nekā un tādēļ pretuzbrukums izčākstēja un "puf" - Ze karu ir zaudējis, jo Rietumu kaujas tehnika nav domāta tādiem ekstrēmiem laika apstākļiem, kādi ir Ukrainā, bet pavasarī jaunam pretuzbrukumam jau vajadzīgs 2x vairāk resursu un tas vēl pie nosacījuma, ka Krievijas puse nepalielina aizsardzības  spējas.

31.augusts 2023, 22:41
Aleksandrs78

https://www.la.lv/jauta-skatitaja-ja-krieviem-te-ir-tik-gruta-dzive-kapec-vini-nebrauc-prom-uz-krieviju/komentari

 - Interesanti, ko tauta domā par okupantiem un to prettiesisko naturalizāciju

1.septembris 2023, 2:32
Aleksandrs78

DŽA

Šī portāla forumā, darbojas pāris kremļa troļļi.  Vienam niks ir z ilais v ilis, tas normāli, i V, i Z ir, fašistiem tas piedien, sava veida svastika. Bet kas ir dīvaini- z ilais v ilis nemitīgi raksta, ka "krievija Ukrainai pa biksēm iedos". Tieši tādā tekstā- "pa biksēm". Kā bērnudārzā- nopērt ar žagariņu, iedot pa dupsi. Tas ir acīmredzams infantilisms. Infantilisms ir garīga atpalicība. Pēc z ilā v ila domām, fašisti Bučā, izvarojot, spīdzinot un nogalinot civiliedzīvotājus, sievietes un bērnus, ukraiņiem "iedeva pa biksēm"! Nē! Tas bija sadisms, kara noziegums, par ko kremļa režīms atbildēs. Un, Ukrainas bruņotie spēki, pašlaik nedod mordoras orkiem "pa biksēm", nē, ukraiņi orkus nogalina, triec okupantus ārā no savas zemes! Nu jau 260 000 orku ir nesprāguši. Katru dienu ukraiņi, nošauto okupantu bilanci, papildina. Slava Ukrainai! Nāve okupantiem.

Labi teikts! Bet svešo vergi un algotņi un kolaborantu padauzas nav Infantili, bet sodāmi nelieši!

1.septembris 2023, 2:38
Andis Atvars

Aleksandra, kāds mērķis jums bija pārkopēt Dža murgojumus - viņu vai sevi izsmiet?

"svešo vergi un algotņi un kolaborantu padauzas nav Infantili, bet sodāmi nelieši!" ©

Neko pielikt, ne atņemt, es tikai par. Bet jūs aizmirsāt norādīt, kura no trim variantiem esiet jūs, "verdzene zaura" ?

1.septembris 2023, 11:47
V ilis Gutmanis

Alekasnrs78 cik saprotu jums cik ar redzi ir slikti tik pat slikti ir ar reālo domāšānu. Ja jūs par infantīlismu nosaucat nenolaišānos līdz nodzērušos pļēguru  runas stilam lai jau paliek. Par to garīgo atpalicību jūs aizmirstat pieminēt ka paši Ukraiņi faktus par masu slepkavībām, izvarošānām un spīdzināšanām  atzina par meliem. Tad jūs sakā ka Ukraiņu bruņotie spēki triec un likvidē orkus un to skaits jau sasniedzis 260 000. Pie kam katru dienu viņi ar precizitāti līdz vienam cilvēkam nosauc cik daudz ir kritušo no Krievijas puses tikai diemžēl noklusē savus pašu zudējumus kuri no pretuzbrukuma sākuma sasnieguši jau 100 000 kritušo. Pie kam par to runā un raksta nevis Krievijas mēdiji bet gan cienijami Rietumu preses izdevumi. Pie kam norādot ka no konflikta sākuma Ukraina ir zaudējusi jau ap 1 000 000 karavīru kas ir gājuši bojā nerunājot jau par ievainotajiem un tiem kas palikuši par invalīdiem.  neliekās ka skaitļi 260 000 un 1 000 000 ir nesamēŗojami. Nelasiet ukrainas propogandas parpublicētos tekstus pastudējiet kaut nedaudz rietumu preses izdevumus, protams ne dzeltenās lapeles. Un ja jums ir problēmas ar valodas zināšanām tad domāju ka google tulkotājs jums ar prieku palīdzēs.

2.septembris 2023, 10:10 (2.septembris 2023, 10:12 - labots)
Andis Atvars

Par miljons kritušo vēl nebiju nekur uzgājis un varbūt ka pārspīlēts, bet tas, ka pretuzbrukums ir katastrofa, tas tiešām ir tā (divu nedēļu laikā 40`000 kritušo... mēnesī jau pie 90`000... labi, pretuzbrukuma intensitāte mazinājusies, jo lielgabalu gaļu nespēj tādos tempos piegādāt kā frontē to pārmaļ, tādēļ jau Ze veica apvērsumu rekrutēšanas sistēmā, kas gan var novest vēl pie pilsoņa kara, lai piepildītos  likumsakarība - nevēl otram to, ko pats sev nevēlies.

Ja vēl par kritušo statistiku, tad attiecība nekad nav bijusi par labu Kijevas pusei. Ja pašā sākumā tā svārstījās ap 1 : 2,6-3.5, tad jau pavisam drīz attiecība palielinājās 1 : 5-6. Duglass Makgregors jau pagājušā gada vasaras sākumā izteica prognozes, ka attiecība varētu pieaugt pat līdz 1:10, jo frontē nonāk nesagatavoti karavīri. Lukašenko nesenā intervijā Ukrainas medijam minēja attiecību 1: 8. Nedomāju, ka viņa nosauktā attiecība varētu būt nepatiesa, jo valsts prezidents nevar atļauties runāt muļķības, tādēļ tie konkrētus skaitļus vairas nosaukt, ja tie nav patiesi vai tos nosaukt nedrīkst.

2.septembris 2023, 11:44 (2.septembris 2023, 11:45 - labots)
Aleksandrs78

Visam te kremļa troļļu samurgotajam nav ne mazākās nozīmes un apspriešanas vērts, jo visu to noliek savās vietās skaidri, nenoslēpjami fakti! Un par nelaimi un milzu bēdu svešo ssalašņām,tie ir gaujoši spēcīgi pret šo vergu melu pļerzu! Jo viss ir ļoti vienkārši - jau otro gadu mazā ukraiņu valsts grauj milzīgo un "neuzvaramo" rašistu okuācijas spēkus un tikai efektīvas, modernas kara tehnikas apjomīgs trūkums vēl nav novedis barbarisko okupantu armādu līdz pilnīgam sabrukumam un kremļa vadoņu sakāvei un likvidācijai no savējo puses, tā glābjpt savas ādas no Nirnbergas -2 procesa!

3.septembris 2023, 12:33
Andis Atvars

"visu to noliek savās vietās skaidri, nenoslēpjami fakti!" ©

Lai varētu runāt par faktiem ir jāzina vienas, otras un trešās puses mērķi. Ja par Krieviju var runāt kā par vienu veselumu, tad par Rietumiem to galīgi nevar teikt, jo ASV ir viens mērķis un ES cits. ES mērķis arī nav vienots un pat atsevišķām dalībvalstīm ļoti atšķirīgs, piemēram, Polijai. Nez kādēļ netiek ņemtas vērā vēl vienas ieinteresētas puses mērķi, Ķīnas, kura ir ieinteresēta Ukrainas konflikta paildzināšanā, lai ASV nevarētu sakopot spēkus pret tās un ne tikai Taivānas jautājumā. Vēl tās mērķis ir pilnīga Rietumu interešu kopēšana, tik Krievijas vietā ir ASV.

Ja par Ukrainu, tad tai nav nekādu mērķu, jo objektam/līdzeklim mērķa nevar būt pēc definīcijas, tādēļ ir lozungs karot līdz pēdējam ukrainim. Paradoksālākais, ka tāds ir arī Krievijas mērķis, tādēļ ir kariņš jau vairāk kā 1,5 gadu, līdz 16 km plati mīnu lauki un frontes līnija tik pat kā nemainās. Tiek imitēta atkāpšanās, lai “atbrīvotās” teritorijās ievilinātu vēl smago Rietumu kaujas tehniku un to tur iznīcinātu. Pēc tam jau zaudētās teritorijas tiek atgūtas un viss sākas no jauna… pēc laiciņa jau tiek kladzināts par atkal vienu "peremogu". Bahmuta sekmīgi tiek ielenkta nu jau trešo mēnesi, ka nevar vairs saprast, tā jau ir ieņemta vai no tās ukaiņi pēdu paņēmuši.

“ukraiņu valsts grauj milzīgo un "neuzvaramo" rašistu okuācijas spēkus un tikai efektīvas, modernas kara tehnikas apjomīgs trūkums vēl nav novedis barbarisko okupantu armādu līdz pilnīgam sabrukumam” ©

O jā, un arī šajā jautājumā Krievijas mērķi sakrīt – tās aprēķinos ir ierēķināti arī zaudējumi, taču tie ir mazāki kā Rietumiem + Rietumiem vēl nav adekvātu kadru vadībā, kuri ekonomisko sabrukumu varētu kaut vai apstādināt. Tas uzskatāmi redzams ar Siliņas veidoto MK. Tās vienīgais uzdevums ir pēdējās Latvijas suverenitātes palieku likvidēšana. Stambulas konvencija ir nekas vairāk, ka tarāns pret normālām  ģimenēm un valsts pamatu galīga sagraušana. Samilzušo ekonomisku jautājumu risināšana Siliņai nav... tāds Staķa dublikāts brunčos, kuram tranzīts priekš Rīgas ir mazsvarīgi. 

Ja par “no savējo” puses, tad “savējiem” Krievijā  nav autoritātes un to nekādi nevar iemantot ar diversijas aktiem pret civilajiem, kā tas notika Belgorodas apgabalā. 

3.septembris 2023, 14:35
DŽA

Par rosseju vairs nevar runāt kā par vienu "veselumu", rosseja ir smagi slima. Veselības problēmas, ārsti kavējas. Bet demokrātiskā pasaule, ASV, EU, Kanāda, Japāna, Austrālija, Dienvidkoreja, gan ir viens vesels. Katrai valstij savas intereses, tas skaidrs. Bet, mērķu sasniegšanai, netiek izmantotas fašistu metodes. Normālas, civilizētas sarunas, kādām tām arī jābūt. Pat Ķīna tam piekrīt- sarunas, ne karš.  Moskovija nē, iesim ar karu pret tiem, kuri mums nepatīk. Idiotu režīms. Fašisms 21.gs, neiet krastā. Un moskovija, saukta arī par rosseju, tiks sasista.

4.septembris 2023, 0:46
DŽA

Aleksandr78, viss pareizi. Vien tā nav "mazā ukraiņu valsts". Ukraina ir lielākā valsts Eiropā. Fašisti uzbruka lielākajai Eiropas valstij! Tagad tiek smagi sisti. Ukrainu neuzvarēt! Slava Ukrainai!

4.septembris 2023, 0:52
V ilis Gutmanis

Nu atkal kārtējie šucmaņā mazdēliņa izlēcieni. Kuram atmiņā ir tāda dalīta, tair ir kas mani apmierina es pieņēmu un atceros , bet to kas neapmierina noliedzu un aizmirstu. Nu un nobeigumā kāpēč tā baurot par Ukrainas uzvaru ja visi skaidri redz ka tā zaudē, visi kas var bēģ no valsts kas savus cilvēkus izmanto lai tikai degtu kara ugunskurs. Kuri nevar aizbēģ samierināš ar likteni un cer ka varbūt tomēr  sanāks izdzīvot.

4.septembris 2023, 6:47
Andis Atvars

Dža izlēcieni nav saistāmi ar fašistisko ideoloģiju, bet gan Rietumu propagandu, lai kara ugunskurs Ukrainā neapdzistu. Lai nu kā, bet kapitālisti naudiņu prot skaitīt un kāda mārutka pēc būtu jāiegulda tā kaut kādā bezcerīgā biznesā, kurš izlaidīs garu. Tas ir tikai laika jautājums, kad tas notiks. Šis ir iemesls, kādēļ pret Baidenu tiek gatavots impīčments. Jāatzīst, ka tas pat var pozitīvi beigties.

Sarunas? Rietumi vispār nav sarunu spējīgi un kā apliecinājums tam, ka Minskas vienošanās bija fikcija (šo faktu apliecināja ne tikai Merkele) , lai iesaldētu karu Donbasā un sagatavotos karam ar Krieviju. Karš ar Krieviju bija ieplānots jau 2017. gadā, tik tad īsi pirms prezidenta vēlēšanām nomira Klintone, kas demonakrātos radīja apjukumu - fakts bija jānoslēpj, bet bija šaubas, vai dubultniece spēs 100% aizvietot nelaiķi un rezultātā tika ievēlēts Tramps, un ieceres bija jāatliek uz vēlāku laiku. Ja karu nebūtu sācis Putins 24. februārī, tad 25. februārī pret Donbasu būtu uzsācis to Ze, jo tam pie Donbasa robežas bija koncentrēti 2/3 Kijevas spēki un Donbass būtu noslaucīts līdz ar zemi, lai pēc tam izraisītu Krievijā neapmierinātību ar Putina varu, ka tas nav aizstāvējis krievus Donbasā. Ja pat tad, Putins nebūtu gāzts, tad Ukraina izprovocētu karu ar Krieviju, protams, kara izraisīšanā apvainotu Krieviju.

Ir jāsaprot, ka kuļebas un podaļaki ne par kādām Ukrainas interesēm necīnās, tik apkalpo Rietumu ieroču ražotāju intereses.

Par ukraiņiem. Nav iespējams nevienam aizliegt fanot par kolamoiskiem, porošenkiem, zeļenskiem… kuri tos neuzskata pat par cilvēkiem, bet gojiem (lopiem) .

4.septembris 2023, 19:49
DŽA

atvar, tu esi atmetis to nelāgo paradumu- dirsā pisties? Tas ir vien jautājums. 

4.septembris 2023, 21:52
Andis Atvars

Viss skaidrs, Dža nav ko iebilst manis rakstītam, tādēļ no intelekta pārpilnības jēlības par mani rakstiet. Variet nepūlēties, jo es nesākšu "pierādīt" , ka neesmu kamielis . Īstenībā, mani pat uzjautrina jūsu fantāzijas, tik neatbilsošas tās ir.

4.septembris 2023, 22:15
DŽA

Iebilst idiotam ir neiespējami. 

5.septembris 2023, 11:39
V ilis Gutmanis

Pajoliņ, jūs jau neiebilstat jūs vienkārši rakstat muļķības!

5.septembris 2023, 14:54
DŽA

z ilais v ili, kad jums slotas kātu dirsā iebāž, jūs sakāt 1. Ooo, 2. Ujuj, 3. Dziļāk nevar? Tas vien tests.

5.septembris 2023, 16:18

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas