Karš vienmēr atgriežas pie kara sācējiem!

DŽA

Tā ir aksioma. Karš ir bumerangs. Ja iesi uz svešu zemi nogalināt, karš atgriezīsies tavā zemē! Agrāk vai vēlāk. Visā Pasaules vēsturē, nav bijis neviens gadījums, kad karš nebūtu atgriezies pie agresora- kara sācēja. Biedri fašisti, moskovijas orki, jūsu moskovijas mordora jau ir zaudējusi. Atliek gaidīt karu atpakaļ- jūsu mordorā. Tas nāks! Ar garantiju.

31.augusts 2023, 11:22
V ilis Gutmanis

Iesākums uzrakstīs pareizi tāpēc ari Kijevas režīms pat pie visas rietumu palīžības saņēm pa biksēm. Paši karu iesāka un tagad kunkst ka krievija viņiem ir uzbrukusi. Būtu piekrituši Minskas vienošānās līģumam Ukraina būtu vienota. Bet kā saka paši pūta paši dega. Tagad skraida ar ubaga tarbu pa pasauli nabagodami gan naudu gan bruņojumu un pa kluso klauna sievasmāte iegādājās īpašumus  Ēģiptē pa pieciem miljiniem eiro. Pajoliņiem iesaku apdomāt to ka gan Igaunijā, gan Latvijā un Lietuvā tiek atbrīvotas ievērojamas platības ne militāriem poligoniem bet drīzāk masu apbēdijuma kapu vietām. Jūs varat būt nākošie ar ko Rietumi kurinās savu kara ugunskuru.

31.augusts 2023, 12:52
DŽA

z ilais v ili, Ukraina iebruka rossejaa??? Idiot, datumu nosauksi? Kad Ukraina sāka karu??? Sumpurni, Ukraina, visā savā, vairāk, kā 1000 gadu pastāvēšanas vēsturē, NEKAD, NEVIENAM nav uzbrukusi!

31.augusts 2023, 12:58
V ilis Gutmanis

Kā jau teicu ar prātiņu jums ir pašaki. Ukraina pastāvējusi 1000 gadus? Lūdzu nejaukt laiku kopš Kijevas dibināšanas ar Ukrainas kā valsts dibināšānu. Bet tas jau mazajai galviņāi ir par sarežģītu. Vieglāk ir gvelzt visāākas muļķības un rupjības. Ja gadijumā glviņā nevar iegaumē datumus tad kopš 2014 gada kad pašpasludinājās Luganskas un Doņēckas republikas kurām Kijevas režīms uzbruka cenšoties viņus ar spēka palīdzību piekrist savam diktātam. Bet norāās pa zobiem tā ka uz laiku vajadzēja apklust. Tomēŗ pēč kāā laika atkal uzsāka apšāudī  turienes iedzīvotājus. Tā kā NEKAD NERUNĀ MUĻĶĪBAS!

31.augusts 2023, 13:18
DŽA

Z ilais sumpurni, fašistu v ijebok, maita tu nolādētais! 2014.gadā rosseja uzbruka Ukrainai, okupējot Donbasu un Krimu!!! Nu rossejai ir dirsā! Atmaksa nāks. 

31.augusts 2023, 13:47
V ilis Gutmanis

Jā patiešām atnāks un atkal Uzvaras laukumā uz karātavām atkal karasaties tādi kā jūs.

31.augusts 2023, 18:03
DŽA

Karasaties karasaties, fašistu karasiki :)))

31.augusts 2023, 18:26
Andis Atvars

"Pajoliņiem iesaku apdomāt to ka gan Igaunijā, gan Latvijā un Lietuvā tiek atbrīvotas ievērojamas platības ne militāriem poligoniem, bet drīzāk masu apbēdijuma kapu vietām." ©

Ja kas tāds notiek, tad drīzāk gan "govju trakumsērgas" upuriem. Nedomāju, ka Baltijā būs kāda dižā šaudīšanās, ja nu vienīgi Lietuvas dienvidu daļā kas nopietnāks varētu notikt sakarā ar Lietuvas - Polijas avantūru armijām šķērsot Ukrainas robežu. Šajā sakarā atkal covid bubulis izvilkts no skapja, lai slēptu patieso nāves iemeslu. NEVIENS VĪRUSS NEKĻŪST NĀVĪGĀKS SALĪDZINOT AR IEPRIEKŠĒJO PĀRVEIDOJUMU, NEVIENS, tas vienkārši ir analfabētisms, bet ja vēl par to muld mediķi, tad tāds bez vārda runas jāatbrīvo no darba un tiesai jālemj par tā nodarīto kaitējumu sabiedrībai. Bet ir vēl kas dīvains - tiek runāts par darbaspēka ievešanu. Priekš kam, ja ekonomiskā rosība saraujas, ka valsts jau šodien nav spējīga pildīt savas saistības, tādēļ naudiņu aizņemas + vēl ES dotācijas. Bez tām Latvija jau atrastos akmens laikmetā. Par cik par Baltijas atstāšanu jau ir sen izlemts, tad tajā anglosakši radīs haosu. lai tā kalpo kā buferzona starp Rietumiem.

Dža cirvja domāšana vienkārši iespārda. Nebija vēl nācies ar tādu meža dīvainīti sarakstīties - no vienas puses agrāk varētu būt, ka bijis tīri sakarīgs, bet šodien jau vairs neko jaunu apgūt nav spējīgs un analizēt ko, vēl jo.

31.augusts 2023, 19:10 (31.augusts 2023, 20:11 - labots)
Marcis Dzelme

Un ja te atakal divu Putina dibena pucetaju infantilie neta murgi zilajam Vilim un gondonam Andim Atvaram.

1.septembris 2023, 7:58
Jelena Sergejeva

Mani priecē Krievijas brīvprātīgo bataljons, kurš var uztaisīt parašņas armijai zaudējumus, malači. Krievijā nedzīvo tikai idioti. Putlers, ja pats nenosprāgs dabīgā nāvē, tad tas velk uz pilsoņu karu. 

1.septembris 2023, 12:02
V ilis Gutmanis

Tik liela meitene un tic tik glupām pasakām! Jelena gribās jums norāīt tādu maznozīīgu sīkumu , tas kurš parasti vēlās un gaida cita nāvi parasti nomirst pirmais.

1.septembris 2023, 16:45
DŽA

V ibljedok v ili, tu gaidi Ukrainas nāvi. Tālākais jau tieši tā, kā teici.

1.septembris 2023, 17:00
V ilis Gutmanis

Pajoliņ tavs intelekta līmenis iz zemāks par grīdlīsti, neiet runa par Ukrainas nāvi bet gan par to ka uzvarēt Krieviju viņiem ir neiespējami.

1.septembris 2023, 17:15
Andis Atvars

"tu gaidi Ukrainas nāvi" © 

Nav nekas jāgaida, jo kad pēdējais ukrainis "pretuzbrukumos" būs kritis, tad Ukraina būs arī mirusi. Ukrainu likvidē ne jau Krievija, bet Rietumi, kuri dod ukraiņiem veltas cerības, ka Purins tulīt mirs, ka Krievijā pilsoņu karš sāksies, ka Rietumi dzevelīnus, leopardus, abramsus un vēl visādas jaukas kara rotaļlietiņas piegādās, lai tik ukrainīši spēlējās un aizspēlējās līdz kapsētas smiltiņām.

2.septembris 2023, 9:21
Jelena Sergejeva

Dža, liecies mierā. Pēc manām domām prātīgāk būtu ignorēt šos divus pajoliņus,vismaz uz mēnesi. Ja nebūs ar ko rieties, tad paši sevi aprīs. Esi augstāks par tiem abiem prātvēdariem. 

2.septembris 2023, 18:07
V ilis Gutmanis

Nu ļoti prātīga doma. Ja sanāks veselu mēnesi nebūs jēlību un rupjību. Lai tikai tā notiktu!

2.septembris 2023, 18:35
Andis Atvars

Ideja laba, tik tai nav lemts piepildīties, jo tie kas fašistiskās ideoloģijas pārņemti, tiem pat nav iespējams, kaut vai samazgas kādam pa dienu neuzgāzt, jo pretējā gadījumā diena neizdevusies. Un tad 30 neizdevušās dienas un jau hroniska depresija :) .

Arī par aprīšanu pareizi, tik tas uz jums, Jelena un Dža attiecas, ja nu vienīgi atradīsiet kādu, kurš nejauši būs forumā ieklīdis un laicīgi neaizlaidies.

2.septembris 2023, 19:11
Jelena Sergejeva

Čau, Dža... Pasaki vēl, ka man nav taisnība par riešanos duetā starp abiem "prātvēdariem". Vienīgi piekrītu Atvaram par "gudro Eviku",bet tas atkal līdz laikam. Kad kaulus viens otram būs abskrubinājuši, tad varētu parunāt.

15.septembris 2023, 7:01 (15.septembris 2023, 8:23 - labots)
Andis Atvars

Ja ar "prātvēdariem" bijāt domājusi mani un Vili, tad nekāda riešanās starp mums nav. Ja kādās nianses mūsu viedokļi atšķiras, tad tas tikai normāli, nenormāli būtu, ja tā nebūtu. "Viens otram kaulus būs abskrubinājuši", tas pat uzjautrina - nomirsiet un tā arī neredzēsiet pat nekādus manus vai Viļa kaulus, kur vēl tos apskrubinātus. 

Ja par "es atnācu" (evika gr.valodā) , tad viņa tiek virzīta premjera amatā Latvijas galīgai piebeigšanai- lai sagrautu valsts morālos pamatus. Kad tas būs noticis, tad vairs nebūs pat iespējams atjaunot Latvijas valstiskumu.

15.septembris 2023, 11:12
Jelena Sergejeva

Atvar... Te jau es pilnīgi piekrītu, ja nav premjera, tad lai ņem sētnieku,vai arī otrādi. 

15.septembris 2023, 17:55

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas