Čaviņas mīļie foruma biedri. Sen te neesmu rakstījusi, bet vispār mēdz būt interesanti uzzināt arī jūsu viedokļus. Pārdomas tādas - jau vairāk kā gadu esmu single statusā, jo izbeidzās mūžilgās attiecības. Savā precību vecumā beidzot vajadzētu atrat kādu, ar ko veeidot ģimeni, bet sāk likties, ka tas ir nereāli, JO - mūsdienās dzīvē neviens vairs neiepazīstas. Iepazīstās tikai dating aplikācijās, bet tur šķiet, ka visi meklē tikai īsus sakarus. Kāda ir jūsu pieredze? Varbūt neizmantoju pareizās vietnes. Izmēģināju jau reāli visas zināmās (izņemot to pirmo sarakstā, protams) :DD
Vairs neticu, ka internetā ir reāli iepazīties nopietniem nolūkiem
Nemācēšu teik vai tas būtu labākais variants taču domāju ka internets nebūtu tā labākā iepazīšanās platforma. Ir taču kaut kādas dzīvē intereses ir domu biedri kuriem interesē tas pats kas jums. Varbūt būtu vērts pameklēt starp viņiem.
V ili, pediņ, tu tak ar atvaru un marci iepazinies! Viss tev labi, tagad jūs ir trīs pediņi.
Dža, jūs tiešām esiet slims ar galvu un sāciet beidzot ārstēties. Jūsu replika nav ne par tēmu, tā nav patiesa un tā neatbilst nekādām diskusijas normām.
atvar, pediņ, tu tak šeit iepazinies ar z ilo v ili? Un pat idiotu marci. Tad ko dirs? Šī portāla forums, ir kā dauņu iepazīšanās vietne. Vieni idioti.
Pieņēmsim. Ja jūs DŽA tā apgalvojat tad piedodat par izteicienu jūs esat tādā gadijumā galvenais idiots!
Diagnoze ir pareiza DŽA ir idiots jo tā ārdīties var tikai garīgi nepilnvērtīga persona, kas uzskata ka ir gudrāka par visiem.
Smerdeli v ili, tu latviski rakstīt neproti. Kamdēļ es protu, bet tu ne? Jo es esmu letiņš, bet tu mordoras orku piders. Ļoti vienkārši.
DŽA jus bijāt, esat un paliksiet lēts pajoliņš un rietumnieku pēcpuses laizītājs. Tas ka jūs esat dzimis Latvijā vienkārši ir dabas kļūda jo laikam tai laikā Āfrikā kādai hiēnai piedzima ļoti inteliģēnts un visumā simpāisks kucēns.