Krievi un "krievvalodīgie". Ar ko viņi atšķiras.

DŽA

1. Krievi. Krievi Latvijā ir dzīvojuši simtiem gadus, viņu saknes ir Latvijā. Viņi runā latviski, viņi identificē sevi kā Latvijas tautu, viņiem mīļa ir Latvijas kultūra un tradīcijas. Latvija ir arī viņu zeme, viņu Dzimtene. Viņi, plecu plecā ar latviešiem, ir cīnījušies, savas asins lējuši par savu Tēviju- Latviju. Viņi, kopā ar latviešiem, ir izdzēruši vērmeļu kausu, izgājuši visas okupantu represijas, izsūtīšanas. Viņi ir pret moskovijas fašistu iebrukumu Ukrainā, pret karu, pret slepkavībām. Viņi nepakļaujas propagandai, viņus nevar zombeet, viņu acis ir atvērtas, viņi redz faktus.  Viņi ir Latvijas tauta!

2. Krievvalodīgie. Cilvēki bez nacionālās identitātes, bez Dzimtenes, bez vēstures, bez kultūras un tradīcijām. Ja viņiem jautā- kas tu esi, kāda tautība, viņi atbild "russkojazichnij"! Tā suga Latvijā iebrauca pēc kara, viņos ir mongoļu- tatāru gēni. No Latvijas tautas, viņi atšķiras pēc izskata, pēc uzvedības, pēc apģērba, arī pēc sejas. Viņi Latvijā dzīvo jau 80 (!) gadus, bet nevar latviski pat paldies un labu dienu pateikt. Viņi runā tikai vienā valodā- ļoti sliktā, nepareizā krievu valodā. Vārdu krājums viņiem ir nabadzīgs- lai saliktu vārdus kopā, viņi izmanto saikli "ļa". Viņi neieredz latviešu valodu, latviešus, neieredz Latviju, viņi neieredz Eiropu, neieredz ASV, viņi gaida moskovijas tankus, kas viņus atbrīvos. Nē, uz rosseju- moskoviju viņi nebrauks, viņi gaida moskoviju Latvijā! Viņi aizstāv kremļa fašistu režīmu, attaisno karu, attaisno moskovitu zvērības Ukrainā, attaisno slepkavības. Par intelektu viņi neko dzirdējuši nav, tas viņiem nepiemīt. Viņiem nav spriešanas spēju, racionālas domāšanas- to trūkumu viņiem pilnībā aizstāj moskovijas propaganda. Lūk, krievvalodīgo pilns portrets!

11.augusts 2023, 11:58 (11.augusts 2023, 12:25 - labots)
DŽA

Pirms gada strādāju Bad Ems, pailgi, trīs mēnešus. Uz darbu braucu ar vilcienu, 30 minūšu brauciens no manas pilsētas. Agri braucu, 6.00 no rīta- Vācijā darbs 7.00 sākās. Un vilcienā vienmēr iekāpa vecītis darba drēbēs. Tāds mazs un nelaimīgs. Tad sākām runāt. Viņš vāciski ne vella nesaprot, pajautāju- krieviski? Viņš- jā! Jautāju pēc viņa tautības, viņš- russkojazichnij.  Viņa stāstītais- 

Dzīvoja viņš Ukrainā, "krievvalodīgo" pilsētā. Ukrainā esot bijušas nacionālistiskas tendences, bet runāt krieviski neviens neesot aizliedzis. Daudzi, arī viņš, esot gaidījuši moskovijas armiju. Cerēja, ka dzīve būs labāka. Bet, viņa pasaule sabruka! Moskovija, 24. februāra rītā, sāka bumbot viņa pilsētu (no tam zhe toljko russkojazichnije zhilji!). Viņam nācās mukt no tiem, kurus viņš gaidīja, cerēja. Tad viņam sapratne nāca- tie, kurus viņš gaidīja, izrādījās fašisti. Tagad strādā viņš atkritumu pārstrādes noliktavā Reinzemē. Nē, viņam ir labs arods, viņš ir štablera vadītājs. Štablers? Tas tāds maziņš traktoriņš uz riteņiem, priekšā dakšas, atbrauc, paņem, paceļ, aizbrauc, nolaid. Normāls darbs, alga ļoti laba- 2000€ pēc nodokļu atvilkuma. Viņam tāda alga bijusi nekad nav. Bet nelaimīgs! Viņš negrib Vācijā dzīvot, viņš vēlas atpakaļ uz savām mājām Ukrainā! Šeit, Vācijā, viņš svešinieks jūtas. Nevajag viņam tos 2000€ mēnesī! Viņam pietiekot ar tām Ukrainas grivnām, ko viņam pirms kara maksāja! Un tagad viņš cer uz Ukrainas uzvaru. Tad atgriezīsies mājās. 

11.augusts 2023, 13:02 (11.augusts 2023, 13:23 - labots)
DŽA

Ir Latvijā daudz "krievvalodīgo", kuri gaida moskovijas fašistu tankus. Tā tas nebūs, Latvija ir NATO. Bet, eventuāli, ja pieņemtu, ka Latvija nav NATO un iebruktu moskovija, pirmais raķešu trieciens būtu pret tiem, kuri gaidīja to moskovijas "speciālo militāro operāciju"- pret "krievvalodīgajiem". Un tad Latvijas "krievvalodīgie" saprastu to, ko saprata Ukrainas "krievvalodīgais"- moskovijas fašistiem jūs pie dirsas esat!

11.augusts 2023, 14:48
DŽA

Kremļa troļļi klusē, nav ko teikt. atvars, marcis, zilais v ilis, nezina, ko teikt. Gaida instrukcijas no saimniekiem, no fašistu vēstniecības, kas tagad atrodas Ukrainas neatkarības ielā. 

11.augusts 2023, 16:50
V ilis Gutmanis

Pajoliņ tu tā cepies par citiem tu labāk paskaties pats uz savu tā saukto tēvzemi. Pie ta kā tiek izsaimniekota Latvija nekāda Krievija nav vainīga. Pie tā ir novedusi tādu garīgi slimu patriotu branžā kā jūs. Tā kā ieteiktu aizvērt muti un nesmirdēt,

11.augusts 2023, 17:29
DŽA

Re, pirmais kremļa trollis, zilais v ilis uzradās. Viņš kaut ko, visai nesakarīgu maun, viņš nelāgi ož internetā, viņš ir garīgi slims, tizls un mentāli apdalīts. Pilnībā atbilst jēdzienam "russkojazichnij". zilais v ili, raksti vēl, smieties nekad nav par daudz :)

11.augusts 2023, 19:04
Andis Atvars

" Viņiem nav spriešanas spēju, racionālas domāšanas " (c)

Apzagt Latvijas valsti un tautu, kā to dara pie varas esošie un šodien, tas neietilpst racionālā domāšanā? Ja nē, tad kas tad tas ir?

11.augusts 2023, 20:50
Marcis Dzelme

Latvija no 23,4% Latvijas krieviem Putinu atbalsta apmeram 3-5% un tie ir KF pilsoni un to pateica premjers.

11.augusts 2023, 21:37
Andis Atvars

Palīgskolas absolvents man nav autoritāte un viņa vieta būtu izmeklēšanas izolatorā, bet ne premjera krēslā, par covid saslimšanas radīšanu un Latvijas izlaupīšanu nosakot valstī nepamatotu ārkārtas situāciju, lai noziegumu netraucēti varētu paveikt. Kariņš ir arī atbildīgs par šodienas elektrības tarifiem, kuriem nav un nevar būt nekāda pamatojuma, ja vien nav vēlēšanās līdz galam īstenot noziedzīgo plānu, par Latvijas ekonomikas sagraušanu un kādas iedzīvotāju daļas novešanu galējā nabadzībā. Bet tas nozīmē, ka 21.gs. Molotova-Ribentropa vienošanās ir tiešām jau tapusi – teritorijas, kuras pāriet Krievijas kontrolē tiek ekonomiski sagrautas, iztukšotas no darbspējīgiem iedzīvotājiem, bet pārējie novesti galējā nabadzībā. Tas gan, tie, kuri to visu dara, tie Rietumiem nav vajadzīgi un ar viņiem notiks tas pats, kas notika ar Bizantijas korumpantiem - kuri palika, tos atdalīja gan no mantas, gan galvu no rumpja; kuri aizbēga, tos tāpat atbrīvoja no mantas un pie reizes nosita, lai nemokas nabadzībā. Man Latvijas kompradoru galīgi nebūs žēl - valsts nodevējiem ir jāsaņem tiem pienākošā balva.

11.augusts 2023, 22:57
Marcis Dzelme

Stulbais gondons Andis Atvars te atkal murgo,un ja jaunie ST tarifi ir pacelti pamatoti un vairs interes tavas debilas neta caurejas.

12.augusts 2023, 6:11
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme gribētos jums pajautāt vai tiešām esat idiots vai zābaku laizīšana ir jūsu fetišs? Kaut gan pirmais un otrais atbilst jūsu izteikumiem.

12.augusts 2023, 8:33
Andis Atvars

Ja nav noslēpums, cik jums Mārci gadiņu, jo rakstiet kā debīls tīnis, kurš nav spējīgs rakstīt par tēmu, kur vēl kādam oponēt un kurš vēl sirgst ar vecuma plānprātību, jo griež vienu un to pašu neko, kā saplīsusi plate. Tieši šis salikums man šķiet interesants psiholoģiskai pētniecībai. Es nekādi citādi šādu neatbilstību nespēju izskaidrot ignorējot šizofrēniju. 

Ja kādi tarifi tiek pacelti vairākas reizes, tad tas jau nozīmē, ka tie nav pamatoti (jau pie 50% ir jāsāk pievērst pastiprināta uzmanība, bet kur, ja jau tos ceļ par 400%) . Vēl jau bija tirgus par tiem - tie sākotnēji jau tika piestādīti bez reāla pamatojuma ar domu, ka jāpiedāvā tie 2x augstāki, lai var tirgojoties tos uz pusi samazināt. Galā vēl sanāca, ka tie tika pacelti augstāk kā sākotnēji piedāvātie. Bet izejot no notikušā ir jāpieņem pareizs lēmums - visus monopoluzņēmumus ir jāpārņem valstij un tiem jākļūst par bezpeļnas uzņēmumiem. Spekulācijas, ka elektrības cenas varētu atkal celties kā pagājušā gadā, tām nav pamata. jo globalistu sapnis par "Zvaigžņu vārtu" atvēršanu ar CERN palīdzību ir apturēts un tam vairs nevajadzēs tērēt tik daudz elektrības, cik patērē visa Lielbritānija tās pīķa stundās. Vienkārši, ES iedzīvotāji apmaksāja sātanistu plānus. Kas attiecās uz valsts kontrolējošām organizācijām, tad tās ir pilnā sastāvā atlaižamas un vēl KNAB un prokuratūrai darbiņš par korupcijas iespējamību, jo tika atļauti augstāki tarifi, kā sākotnēji monopolists tika prasījis.

12.augusts 2023, 8:51 (12.augusts 2023, 9:39 - labots)
DŽA

Smieklīgi, atkal trīs kremļa troļļi savstarpēji apmainās ar laipnībām :))) 

12.augusts 2023, 9:54
V ilis Gutmanis

Kāpēc pajoliņš katru reizi atver jaunu tēmu? Viņš grib izlikties gudrs, bet kad sāk iet runa par tēmu vienīgais ko viņš māk, tas ir stulbi ņirgt.

12.augusts 2023, 11:42
DŽA

Personāzi v ili, idiota gabal, pirmkārt, runa nevar iet, runai nav kāju. Otrkārt, es ieliku tēmu, jūs, trīs kremļa sumpurņi, manis teikto apstrīdēt nespējat, tad nu maunat savu parasto bezsakaru.

12.augusts 2023, 12:04
Andis Atvars

"Otrkārt, es ieliku tēmu" (c)

Tēmas mērķis un jautājums kāds? Jā, jums vēl vajadzēja paskaidrojumu nobeigt, "paldies par uzmanību". Tā dara, ja lektors nav tēmā drošs, jo ar burvja vārdiņu, "paldies par uzmanību", tēma tiešām ir slēgta.

12.augusts 2023, 12:42
DŽA

atvar, idiota gabal, es vien pateicu to, kā krievi atšķiras no "krievvalodīgajiem". Un? Tu, idiot, sāc maut par Latvijas valdību. Kāds sakars ir Latvijas valdībai ar manis ielikto tēmu??? Ej dirst, dārzeni. 

12.augusts 2023, 12:57
Andis Atvars

"es vien pateicu to, kā krievi atšķiras no "krievvalodīgajiem"." (c)

Nu, uzrakstījat un, ko man tagad darīt, par ko diskutēt?  Pat jūs no sava otrā profila sapratāt, ka esiet tēmu uzkarinājis jau un tādēļ pieķērat Latvijas valdību, kas arī ir svarīgāk, bet nevis skatīties pāri sētai vai kur tālumā (Ukraina pat nav Latvijas kaimiņvalsts) kas tur notiek.

12.augusts 2023, 14:09
DŽA

Ujebok, atvar, tad kamdēļ tu, idiot, diskutē? Un kāds man, dalbojeb, otrais profils? Kādu Latvijas valdību pieķēris esmu un, tieši kur pieķēris? Tu tak daunis esi, bezsmadzeņu radījums. 

12.augusts 2023, 14:33
Andis Atvars

"kāds man otrais profils?" (c)

Jūs joprojām neesiet paskaidrojis, kādēļ abos profilos parādījās vienādi teksti, bet tieši ar to iekrīt rakstītāji no vairākiem profiliem. Vienkārši, aizmirst nomainīt profilu vai otrādi. 

"Tu tak daunis esi, bezsmadzeņu radījums. " (c)

Jūs noteikti gribējiet rakstīt - es tak daunis esmu, bezsmadzeņu radījums un tas būs realitātei atbilstošāks, lai arī ne pilnīgi.

12.augusts 2023, 14:56

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:53

Jaunākās diskusijas