Naida izplatīšana internetā: Tendences un sekas

V ilis Gutmanis

Lieta ir mazliet savādāka jo ja šak iedziļināties tēma  tad labākas vietas kur uz citiem izgāzt savas dusmas vai arī savas problēmas ir tā saucamie sociālie mēdiji. Tā vietā lai apspriestu kādu tēmu un mēģinātu atrast labāko variantu cilvēki sacenšās visādāku muļķību rakstīšanā. Viņiem galvenais jau nav meklēt vai piedāvāt kādu variantu lai mainītu uz labāko pusi notiekošo bet nodrboties ar klaju zākāšanu tādā veida  lutinot savu ego.

Naida izplatīšana interneta jau neliek sabiedrībai apzinātieskaut kāds problēmas, tas ir vienkāŗšakais veids kā paliekot it kā anonīmam apliet citus ar samazgām paliekot par to nesodīts. Diemžēl dialogu tas nekad neveidos jo pārmaiņas sabiedrībā var iestāties tikai tad kad diskutējošas puses nonāks pie sapratnes ka pasaule nav menbalta, kan nav ne absolūtās patiesības ne absolūto melu.

Naida izplatīšana interneta neizraisīs ne psiholoģisku ne emocionālu ietekmi ja pats cilvēks nesapratīs ka tas kurš viņu mēģina pazemot ir vienkāŗši ģļēvs ne uz ko nespējīgs indivīds kas uzbrukot emocionāli citiem ceļ sevu pašapziņu sava pašā acīs. Pie kam tas nemeina to ka šis indivīds ir vienkāŗši mīkstčaulīgs viegli ietekmēams un ne visai emocionāli stabils personāžs.

 

14.jūlijs 2023, 19:16
Andis Atvars

Tēma nav vienkārša, bet liberasti nav tie, kuri par to būtu spējīgi objektīvi diskutēt, jo paši ir gļēvi, debīli, mantrauši un meļi. Ja ir naids, tad tam ir iemesls - pie varas esošie neveic savus pienākumus un tajā pašā laikā tie ir norobežojušies no tautas. Galā tas noved pie "Franču revolūcijām" . Dusmu izgāšana internetā ir labs veids, kā risku mazināt, ja pie varas esošie nav galīgi ku-kū.

14.jūlijs 2023, 20:14
DŽA

atvar, liberasts? Esmu liberāls, bet tu piderasts.

14.jūlijs 2023, 22:34
Andis Atvars

Savas nepilnības nevajag izstādīt vispārējai apskatei. Liberasts un piderasts jau arī ir viens un tas pats, tik saprotot, ka nekas labs tas nav, tad izdomājuši citus apzīmējumus - zaglis/labticīgais ieguvējs; melis/propagandists; bailīgs-glēvs/piesardzīgs... Ja par zilajiem, tad nav būtiski, ka nav homoseksuālas attiecības, jo ja atzīsti, ka tas ir normāli, tad jau ar to vien dali ar tiem pienākošo sodu - kļūsti par sātanistu barību. Tieši jau tādēļ ir šmurguļu cenšanās no ļautiņiem izspiest piekrišanu, ka var arī tā.

14.jūlijs 2023, 23:43
DŽA

atvar, liberast, sātanisti ir mordorā, absolūtais ļaunums! 

15.jūlijs 2023, 11:33
Andis Atvars

Saprotiet taču beidzot, ka liberāls un liberasts ir viens un tas pats, tik otrais ir ar pievienoto vērtību  - attieksmi.

Jā, jums tiešām taisnība, ka sātanisti ir "mardorā". Lai sapratu, kura ir "mardora" , tad atliek pievērst uzmanību valstiskuma simboliem.

15.jūlijs 2023, 13:31
Aivars

Kam nepatīk vārda brīvība, lai dodas pie krievu kuģa !!!

15.jūlijs 2023, 14:23
V ilis Gutmanis

Aivars, ja ar vārda brīvību jūs domājat visādāku muļķību rakstīšānu un mēģinājumus apliet citus ar samazgām tad jums ir vieta garīgi slimo ārstniecības iestādē.

15.jūlijs 2023, 14:28
DŽA

Aivar, naida runa nav un nebūs vārda brīvība. Tas, ko raksti tu, ir naida runa. Pagaidām tev tas iet cauri, bet tas ir tikai pagaidām. Latvijā viss mainīsies, pienāks laiks, kad tev būs jāatbild par saviem vārdiem. 

15.jūlijs 2023, 15:23

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:44

Jaunākās diskusijas