ASV Ukrainai piegādās kasešu munīciju.

DŽA

Mordoras fašistiem atkal kreņķi. Kasešu bumbas iznīcina orkus 300 metru diametrā. Visi, sprādziena zonā esošie orki, dabūs brīvbiļeti uz kobzona koncertu :)

Paldies NATO, par sniegto palīdzību Ukrainai, bez NATO palīdzības, ukraiņiem nebūtu iespēju. 

Slava Ukrainai!

9.jūlijs 2023, 13:47
Andis Atvars

Tik gala rezultātā tas nemainīs neko, kā nemainīja jau iepriekšējie brīnumlīdzekļi "bayraktar", "javelin", "himars", "shadow storm", "leopard tanki, ... . Viss tas domāts tik kara paildzināšanai un Ukrainas zemes padziļinātai izpostīšanai. Krievi visai ātri apgūst Rietumu ieročus un atrod kā tos neitralizēt, ka Vācijas aizsardzības ministre Baerbock, leopar tankus iesaka kolēģiem nesaukt par vācu tankiem, jo lietošanai Ukrainā ir pilnīgi nederīgi. Vēl trakāk ar franču riteņu tanku, kura bleķi tankā esošos nepasargā pat no blakus sprāguša lādiņa šķembām.

9.jūlijs 2023, 15:06 (9.jūlijs 2023, 18:44 - labots)
DŽA

Lielākais paldies Baltijas valstīm, īpaši Latvijai! Latvijas toreizējais ārlietu ministrs E.Rinkevičs,  burtiski divas dienas pirms mordoras fašistu iebrukuma, piešķīra Ukrainai Stingerus, ar kuriem ukraiņi atsita pirmo fašistu uzbrukuma nakti!

9.jūlijs 2023, 15:42
V ilis Gutmanis

Jā jā kur nu vēl ASV Patriot un Vācijas Iris kuri nevar tikt galā ar puķu podiņiem.

9.jūlijs 2023, 15:49
DŽA

Paldies Vācijai, kuras dotie Gepardi jau medī fašistu orkus Ukrainā!

9.jūlijs 2023, 16:02
Andis Atvars

Jā, un cik tad orkus jau nomedīja ... pāris desmit būs?

9.jūlijs 2023, 16:27
V ilis Gutmanis

Ja nav liels noslēpums kuri Gepardi,tie kurus paši ukraiņi cenšas sabojāt lai tik netiek līdz frontei kur var viņā sadegt? Leopardi un izslavētie Čeenžeri slēpjās krūmos tālāk no frontes līnijas jo sadegt importa bleķos nevienam ukrainas aizstāvim negribās. Ak jā solīti takšir vēl ASV Abramsi bet domājams ks tos gaida tāds pats liktenis. Tagad jau visa pasaule redz kas notiek ar plaši izreklamētajām vundervafelēm.

9.jūlijs 2023, 18:30
Andis Atvars

Jautrākais, ka "gepardi" nav domāti pretinieka dzīvā spēka iznīcināšanai, bet gan savējo aizsardzībai no raķetēm, droniem un citiem lidaparātiem. Dža tik kārtējo reizi apliecināja, ka viņa rakstītais ir tīra propaganda un tā vēl visai lēta un muļķīga.  

9.jūlijs 2023, 18:43
DŽA

Paldies arī Polijai! Polīši labi atceras to, ko viņiem mordoras fašisti nodarīja. Tādēļ arī cenšas palīdzēt Ukrainai likvidēt to orku mordoru. Malači!

9.jūlijs 2023, 19:31
Marcis Dzelme

Ejies dirst abi debilie gondoni Andis Atvars un zilais Vilis Gutmanis un pasveciniet savu labako draugu Vladimiru Putinu un Slava Ukrainai un kaput Krievijai, Putinam un Kremlim.

9.jūlijs 2023, 20:05
Marcis Dzelme

Un vel tikai ATAKAN balistikas raketes un tad krievam totala zopa.

9.jūlijs 2023, 20:09
DŽA

Būtu prieks, ja jūs, fašistu atbalsta grupa, aizvāktu savu "lakstīgalu" marci. Pieņemu, ka marcis ir trollis, kura uzdevums ir rakstīt absolūti idiotiskus, gramatiski nepareizus un saturiski bezjēdzīgus komentārus. Lai diskreditētu latviešus- skat', kādi idioti letiņi ir. Nē, marci, maitasgabal, tu stipri pārcenties. 

9.jūlijs 2023, 20:21
Andis Atvars

Polijas vēsture varētu būt interesanta, no kā tā ieguvusi ne tikai Eiropas šakāļu iesauku, bet arī ģenētiski šakāļu dabu. Ukrainas sakarā šakāļa daba ir uzskatāmi redzama - Ukrainas maidāna galvenā iniciatore, lai iegūtu baltos vergus aizbraukušo poļu vietā, bet tagad ir galvenie ukru bakstītāji, lai tie karo un mirst, un nebūtu kam iebilst, kad Ukraina tiks tās pašas Polijas plosīta. Ja par "atceras", tad jāsaka,  ka ļoti slikti poļiem ar atmiņu, jo tad tie atcerētos arī par Polijas dalīšanām un pat valstiskuma zaudēšanu. Priekš manis interesantākais, kā tā sanāca, ka Polijā bija tik liels muižniecības procents (50%) ka karalis ar tiem netika galā un tauta pat nespēja uzturēt tādu masu parazītus. No tā arī tiekšanās paverdzināt kaimiņus vēl šodien. Nav tādas kaimiņvalsts Polijai, kurai nebūtu bijušas ar tās kādas problēmas. Pat Latvijai nebūdamai tās kaimiņvalstij bija pirmās brīvvalsts laikā problēmas, nemaz jau nerunājot par Lietuvu, kurai uzreiz tā atgrieza trešdaļu teritorijas. 

9.jūlijs 2023, 20:54
Andis Atvars

"Lai diskreditētu latviešus" (c)

Protams, diskreditē, bet tas noteikti nav organizēts no malas, jo latviešiem, tiešām, ir liels procents pilnīgi neadekvāti, hiperaktīvi, agresīvi, aprobežoti un līdz lopiskumam nodegradējušies ļautiņi - liberasti.

9.jūlijs 2023, 21:08
DŽA

Zilais v ili, "ukraiņi slēpjas krūmos, tālu aiz frontes līnijas"? Pieņemsim, ka tā.  Bet mordoras orki mūk! Laikam ukraiņi, no krūmiem, izdod tik šaušalīgas skaņas, ka orki ir panikā! Tātad, ukraiņu taktika attaisnojas :)

10.jūlijs 2023, 12:34
V ilis Gutmanis

Pasapņo pasapņo pajoliņ, muļķīsiem pastāsta pasakas un viņi kladzina jā jā.

10.jūlijs 2023, 15:34
DŽA

Zilais v ili, to, ka Ukrainas armija "slēpjas krūmos", to tu teici, ne es! Viss skaidrs, ujobok?

10.jūlijs 2023, 15:38
V ilis Gutmanis

Jums pat nepietiek saprašanas par to ko jūs izlasat jo  tādiem bezsmadzeņu radijumiem opcijas saprast rakstīto nemaz nav.

10.jūlijs 2023, 15:43
DŽA

Tu, mēsls, sievieti, Jelenu, uzaicināji uz kaušanos! Tu neesi vīrietis, sūds tu esi! Tev, ujebok, patīk izrādīt savu pārspēku pār sievietēm un bērniem! Bet vīrieši tevi, izdzimteni, nosistu!

10.jūlijs 2023, 19:04
V ilis Gutmanis

Eu varenais vīriet tev tačū piedāvāju satikties, kaut gan kas tu par vīrieti pat cilvēks neesi vienkāŗši smirdīga muldoņa.

11.jūlijs 2023, 7:37

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:39

Jaunākās diskusijas