krievijas vairs nav.

DŽA

De facto, krievija ir teroristu zeme, De jure- prezidents noziedznieks, izsludināts meklēšanā. Un vēl pedofils, kuram patīk bučot mazus puikas 20 cm zem nabas. Krievijas vairs nav!

2.jūlijs 2023, 16:50
Andis Atvars

Tad jau jums līdzjūtību vajadzēs izteikt, jo nebūs par ko rakstīt forumā; ukriem vairs nespīd apzeltīti jumti; no jeņķiem nevajadzēs pirkt ieročus un tā bez ieroču tirgošanas varētu arī ekonomiski neizvikt; Latvijas idiotiem pie varas nebūs uz ko savas nekvalitātes norakstīt.

Par mazu puiku bučošanu 20 cm zem nabas jūs izdomājāt vai rakstiet no savas personiskās pieredzes?

2.jūlijs 2023, 20:07
V ilis Gutmanis

Mēslu čupa atkal atvērusi jaunu tēmu lai atkal varētu smirdēt pa visu forumu. Atbildēt kaut ko tādai mēslu čupai ir tikai izraisīt vēl lielāku smirdoņu.

3.jūlijs 2023, 7:45
Andis Atvars

Tā ir ierasta prakse, gremdēt iepriekšējās tēmas un komentārus ar neko, lai atbaidītu nejaušus lasītājus un tie vairs forumu neatvērtu. Dža /Mārča ... mētāšanās ar mēsliem jau nenotiek tikai forumā, bet cilvēki pie visa ātri pierod, tādēļ ir kas taktikā jāmaina. Pārāk daudz vijolīšu smaržas tāpat var izsaukt nepatiku un galvas sāpes. 

3.jūlijs 2023, 12:01
Marcis Dzelme

Ejiet dirst 2 debilie godoni un KF sabruks, tapat ka varena PSRS un tas tikai laika jautajums un es vairs netceros kad, bet bija 100% bildi Putins bucojas ar mazgadigu puiku tas jau sev visiem ir zinams, ka Putinam ir nosliece uz pedofilju.

3.jūlijs 2023, 14:35
V ilis Gutmanis

Nevagag jau pastāigu vijolīšu smaržu, tā pa druskai ar mēru. Bet ja pa vidu vēl iemaisās mēslu smaka ta gan izraisa disonansi, neatiku un galvas sāpes.

3.jūlijs 2023, 15:19
DŽA

Jums, orkiem, tak smadzeņu nav! Viss, ko es teicu, ir fakts- krievijas vairs nav. Kremļa kliķe nav starptautisko tiesību subjekts, nav valsts, kā tādas! Ir teroristu bars, kura virsvadonis ir izsludināts meklēšanā kā noziedznieks. Eh, kremļa gaiļi, jūs drīz cepinās, aš uz iesmiem.

3.jūlijs 2023, 16:35
Andis Atvars

"KF sabruks" (c)

Jums vajadzētu izšķirties par sabruks vai ir jau sabrukusi, jo idejas materializācija nenotiek svaidoties starp pagātni un nākotni. Ideja jānoformulē ar juveliera precizitāti un tas, kurš to dara, tam garīgi kam jābūt, bet jūs neesiet nekas.

"... tapat ka varena PSRS un tas tikai laika jautajums" (c)

Krievija transformēsies par PSRS II , bet ASV sabruks pilnībā, ka nekļūs pat par reģionālo lielvalsti.

"Putins bucojas ar mazgadigu puiku" (c)

Bučojas un nobučāt nav viens un tas pats. Jā, bija tāds fakts, ka Putins kādu puiku nobučoja publiski uz vēdera. Tā nozīme arī tika skaidrota, bet esmu jau piemirsis to… smadzenes to novērtēja kā nebūtisku un izmeta no atmiņas.

Kremļa kliķe nav starptautisko tiesību subjekts (c)

Valsts ir starptautisko tiesību subjekts, ne tās vadība.

"... nav valsts, kā tādas! " (c)

Nav dzirdēts, ka pat ASV būtu slēgusi savu vēstniecību Krievijā, tātad atzīst gan.

"Ir teroristu bars, kura virsvadonis ir izsludināts meklēšanā kā noziedznieks" (c)

Jā, SKT ir MI6 finanansēta organizācija un tai nav tādu pilnvaru kādu pasludināt un tiesāt no valsts, kura nav atzinusi SKT Statūtus un tādā gadījumā tiesa pati kļūst par noziednieci. Jurisprudence pēc savas būtības ir melnā maģija, kura var darboties tikai pret tiem, kuri savas pilnvaras tai nodod (paraksta līgumu) . Melnā maģija tā ir tādēļ, ka tā ar viltu cenšas subjektam tās atsavināt, bet konkrētā gadījumā tā ir atklāta melnā maģija un pareizi vien ir, ka Krievija pret SKT tiesnešiem ir ierosinājusi krimināllietu. Es ietu tālāk un rīkotos kā Staļins. Nē, tam nav jābūt leduscirtnim galvā, ir arī citi veidi kā pasauli atbrīvot no par naudu pārdevušies idiotiem.

3.jūlijs 2023, 18:00 (3.jūlijs 2023, 22:05 - labots)
DŽA

atvar, tu izdzimtenis esi, mēsls. Tavas palagus neviens nelasa. Un tu, sūds tāds, man oponēt nevari, tev nav ko teikt, kverpli, jo saproti to, ka krievijas vairs nav. Ej dirst, mēsls!

3.jūlijs 2023, 18:49
Stāstnieks

Dža, pavisam sajucis. Viņam jau Krievijas nav.

3.jūlijs 2023, 19:02
Andis Atvars

"man oponēt nevari" (c)

Atkal garām, jo ne es nespēju, bet jūs nespējiet, tādēļ neko vairāk par ierobežota skaita lamu vārdu virknējumu uzrakstīt pat neesiet spējīgs.

3.jūlijs 2023, 19:05
Andis Atvars

"Dža, pavisam sajucis. Viņam jau Krievijas nav." (c)

Jā, kā zivs mētājās krastmalas smiltiņās no vieniem sāniem uz otriem, tā vietā, lai baudītu dzīvi. Bet tā ir, ja cilvēka statuss ir zaudēts, atliek tikai agonēt.

3.jūlijs 2023, 19:13
DŽA

Jā,  krievijas vairs nav. Nav!  Bet, kas ir pozitīvi. Šajā karā, krievija tiks sagrauta. Bet krievija nepazudīs, vien mazāka paliks. Un, iespējams, demokrātiska valsts. Man krievijā draugi dzīvo, viņi cer to pašu. Krievija demokrātiska. 

3.jūlijs 2023, 22:36
Andis Atvars

"Šajā karā, krievija tiks sagrauta. Bet krievija nepazudīs, vien mazāka paliks." (c)

Abas tēzes nepareizas. Demonu valdīšana jau ir beigusies, tik nekas nenotiek kā ar nazi nogriezts, lai būtu iespējas vairumam pielāgoties jaunai realitātei. Pēc Ukrainas uzreiz seko Baltija un ja jūs kas vispār esiet, tad jums vajadzētu būt informētam par to. Tas arī ir iemesls, kādēļ Latvijā pie varas esošie centīsies pamest krēslus, bet ne visiem tas tiks atļauts.

4.jūlijs 2023, 0:59
Aleksandrs78

Agresorvalsts zombiju, 5.kolonnas spiegiem raksturīgs vardarbības teksteļa fragments: 

\"Es ietu tālāk un rīkotos kā staļins. Nē, tam nav jābūt leduscirtnim galvā, ir arī citi veidi kā pasauli atbrīvot no par naudu pārdevušies kremļa idiotiem."

Labs aicinājums, gan jau kāds izlasīs un iegaumēs kremlina pūžņa aicinošo spiedzienu pēc mūžīgā miera un pēc tik nogurdinošās ikdienas melu kampaņas diennakts režīmā!

Bet vatainā, kremļa pustrako sadistu krievija protams vairs nekad tāda, kā šobrīd nebūs,būs cita un pārveidota! Cik laba, cik slikta,to tik zīlnieki var minēt.

4.jūlijs 2023, 1:11
Stāstnieks

Dža, kurā vietā tu redzi, ka Krievija tiks sagrauta? Ukraiņu preuzbrukums notiek jau mēnesi (no 4. jūnija), bet sekmju nav. Iegūti vien daži pilnībā sagrauti ciemi.

4.jūlijs 2023, 9:45
Marcis Dzelme

Paris debilajiem godoniem un Ukraina 100% to karu izveres un it ka varena KF sabruks par vilem un tas pat jau notika ar vareno PSRS no 1912-1991.gada maksligo veidojumu.

4.jūlijs 2023, 11:11
Stāstnieks

Dzelme, pēc tādas loģikas var sabrukt tieši Ukraina, kura arī bija viena no PSRS dibinātājvalstīm.

4.jūlijs 2023, 11:34
DŽA

Dirsēj, fašisti, turpat pusotru gadu, cenšas Ukrainu iekarot. Bet nesanāk, 230 000 nosistu orku! Tas viss. Par Ukrainu, kā psrs dibinātājvalstīm??? No savas muteres dirsas, izkriti uz klona grīdas un bremzēji ar galvu?

4.jūlijs 2023, 12:54
Stāstnieks

Dža, Ukraina jau atkaroja Dobasu un Krimu :-)  Vēsturi tu arī nezini, durik. Palasi par PSRS dibināšanu.

4.jūlijs 2023, 13:54

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas