Стомахин про взрыв дамбы

Marcis Dzelme

Un ko homofobiska ateja Aivars Gedroics ar to sifilisu  pasaulei gribi pieradit.

10.jūnijs 2023, 16:31
V ilis Gutmanis

Aivars, man pie jums jautājums jūs esat garīgi slims vai kā? Ja garīgi slims tad tas ka jūs citējat ukrainas pasaku stāstītāju ir piedodams un saprotams. Diemžēl ja jūs esat garīgi vesels jums nav viss kārtībā ar faktu reāko uztveri.

10.jūnijs 2023, 17:27
DŽA

zilais v ili, garīgi slims, mēsl, esi tu. Gedroica ieliktajā saitē, piekrītu katram vārdam. 

Krievijas, kā tādas, vairs nav. Ir mordoras fašistu režīms, absolūti neadekvāts un neprognozējams. To vajag iznīcināt un tas tiks izdarīts!

10.jūnijs 2023, 17:35
V ilis Gutmanis

DŽA pirms plātīties pae to kam jūs piekrīta un kam nepiekrītat, paskataties kas tas ir par personāžu. Domāju tāda vietne ka vikipēdija jums taču būtu pieejama.

 

10.jūnijs 2023, 17:41
DŽA

zilais v ili, ar ko es "plātos"? Idiota gabal, es konstatēju vien faktus. Tev, ujebok, gan to nesaprast- garīgi atpalicis esi.

10.jūnijs 2023, 17:54
Andis Atvars

"es konstatēju vien faktus." (c)

Slimas fantāzijas nav fakti.

Arestovičs deva interviju

www.youtube.com/watch?v=sWX2MxduxEI

 par Krieviju un Ukrainu, kurā tika paustas divas atziņas pretēji tam, kas tiek pausts tv:

- Krievija arī ir Rietumi, kaut arī tās ēnas puse (pilnīgs nenozīmē balts, pūkains, nevainīgs, bet tas sevī ietver arī visu negatīvo īpašību spektru... jautājums vienīgi ir par to vai to pareizi lieto) ;

- Rietumiem nav mērķa iznīcināt Krieviju, jo Rietumi bez Krievijas jau vairs nebūtu. Krievija ir tā, kas nav ļāvusi Rietumiem ieslīgt apātijā, nodegradēties un iznīkt. Pie tā savu roku ir pielicis: Ivans IV Rurikovičs (Joans Rurikovičs) - pēdējais dinastijas pārstāvis; Pēteris I; Staļins; Putins.

Izteica versiju, ka Putins tiks novākts, jo nav ar viņu Rietumiem iespējams neko sarunāt. Tās gan ir muļķības, jo Putins bija gatavs sarunām pat pēc tam, kad Merkele atzinās, ka Minskas vienošanās bija Krievijas uzmešana. Putinam nebija nekādas vainas ne Čečenijas kara laikā, ne Gruzijas sakarā, bet Putins kļuva ļaunais diktators, kad parakstīja likumu, par bērnu adopciju uz ASV. Sankcijas pret Krieviju jau bija pirms 2014. gada, tik pēc 2022. gada tās tika paplašinātas līdz galam un tas ir arī šodien Ukrainā notiekošā viens no iemesliem, kas stāv pāri kaut kādas gāzes vai naftas iegulām, ES tirgum vai vēl kam, bet ukraiņu bērni. Ukraina bija galvenais balto bērnu tirgus Eiropā un nu tas beigsies .

10.jūnijs 2023, 20:09
Marcis Dzelme

Atvars stulbais gondons un tu te atkal murgo debilas piders un Putinis esot balts un pukains un Putins ir tas pats,kas Josifs Stalins un Adolfs Hitrers.

10.jūnijs 2023, 20:42
Andis Atvars

Mārci, došu jums dažus prakstiskus padomus:

- ja vēlieties komentēt otra rakstīto, tad rakstīto izlasiet visu un ja ko nesaprotiet, tad pārlasiet vēlreiz, bet nevis tekstu lasiet pa diagonāli un pēc tam komentējiet savas fantāzijas.

- ja otra teksti noved pie nervu sabrukuma, tad labāk tos nelasīt vispār, bet ja lasa, tad tikt skaidrībā, kādēļ otra rakstītais tā kaitina. Psihologi apgalvo, ka tas, kas kaitina pie otra, tā ir sakaitināta paša problēma, tāda varžacs uz kuru oponents uzkāpj.

- tad kad nervi iet pa gaisu, tad jāatrod veids kā sevi nomierināt... (tie var būt dažādi elpošanas vingrinājumi. Ja jālieto jau zāļu tējas vai antidepresanti, tad forums ir jāver ciet un troļļu ferma jāatstāj, jo veselība tomēr nav vērts bojāt ne par kādu samaksu) un tikai tad ķerties pie rakstīšanas, bet vislabāk komentāram ļaut sagaidīt rītu.

Visbeidzot par balts, pūkains un nevainīgs. Jāsāk ar to, ka es to uz nevienu neattiecināju, bet paskaidroju, ka ja kāds tāds ir, tad tāds ir galīgi nepilnīgs, jo pilnība sevī ietver arī pretēja rakstura spektru. Nav tā, tad cilvēks pārvēšas par "grīdas lupatu", kurš pār lūpu pārspļaut nespēj, kur vēl aizstāvēt kādu pret netaisnību, iestāties par patiesību...

 Ak vēl rakstiet, ka Putins ir tāds pats kā Staļins... . Es tik atkārtoju Arestoviča sacīto. Ka nosauktie četri Krievijas valdnieki ir spējuši mobilizēt Rietumus vairāk, kā visi citi, kuriem stingrības ir pietrūcis. Iedomāsimies Janakoviču Putina vietā.

10.jūnijs 2023, 21:34
Aivars

Lūk, Arestoviču, atšķirībā no Stomahina, gan īpaši necienu!

10.jūnijs 2023, 21:55
Aivars

Patiesa info par Stomahinu: fronte.lv/2019/12/boris...%D0%BD-%D0%B8/

10.jūnijs 2023, 22:03
Andis Atvars

"Arestoviču, atšķirībā no Stomahina, gan īpaši necienu!" (c)

Kādēļ, ka Arestovičs neglaimojoši izsakās par ukraiņiem, tās vadību, Ze ieskaitot ("uz roku pirkstiem var saskaitīt tos, kas vispār saprot, kas Ukrainā notiek") ? Bet šis attiecināms arī uz Latviju, uz tās "pētniekiem un pētniecēm", politolodziņiem un ekspertiņiem, jo visi tie, kuri kaut ko saprata, tie ar covid žīžas palīdzību ir atlaisti no amatiem un to vietā iecelti pilnīgi muļķi. Knariņš, pilnīgs izsmiekls. Viņš pat ir tik aprobežots, ka nesaprot, ka nav spējīgs vadīt valsti. Visa viņa valsts vadīšana ir noturēties jebkādiem līdzekļiem četrus gadus premjera krēslā. Ja krēsls sašūpojās, tad ievieš ārkārtas situāciju. Būs tas atkal nepieciešams, iemeslu atradīs, piemēram, Latvijai ir kopēja robeža ar Krieviju.

Nē, es nefanoju par Arestoviču un mani kaut kur mulsināja viņa ņirgāšanās par saviem klausītājiem, kā viņš lielījās, ka viņiem melo un statistiku vilto uz vienu vai otru pusi pieliekot vai atņemot vienu nulli, bet viņu var arī klausīties, jo ir vismaz kaut kas, atšķirībā no Rietumu piknīgi tukšās propagandas. Stomāhina tipa opozicionārus es ritīgi neciešu, jo viņos nekā nav no radošuma, kā vienīgi naids un vēlēšanās visu sagraut. Nepatīk Krievija, Baltkrievija, kāda tā ir šodien, lai būtu tā, bet kur ir reāls piedāvājums, kā celt labāku Krieviju, Baltkrieviju, Ukrainu. Tāda nav un būt nevar, jo pēc būtības ir liberasti/ /fašisti/sātanisti . Bībelē tiek apzīmēti ar pelēko zirgu - un raugi: pelēks zirgs, un tam, kas sēdēja zirgā, bija vārds - nāve, tai sekoja elle, un tika dota vara pār ceturto tiesu zemes nokaut ar zobenu, ar badu, ar nāvi (fanatos - sērgas) un ar zemes zvēriem.

10.jūnijs 2023, 23:43 (11.jūnijs 2023, 9:00 - labots)
DŽA

atvar, utaini, kas ir tie "liberasti"? Ko tas vārds nozīmē? Guglis nezina. Par fašistiem viss skaidrs, tie ir kremļa režīms un tā atbalstītāji. Sātanisti? OK, arī skaidrs- krievijas pareizticīgās baznīcas galva un tā viņa svīta, kurā aicina nogalināt ukraiņus. Bet "liberasti"?

11.jūnijs 2023, 9:00
V ilis Gutmanis

DŽA  liberasti ir tādi kā jūs kas runā par brīvibu un toleranci bet cenšas uzspiest visiem savu viedokli.

11.jūnijs 2023, 10:06
DŽA

zilais, vēlētos vārda "liberasts" precīzu definīciju. Internetā, tā vārda nozīme, nav atrodama...arī pats vārds. 

11.jūnijs 2023, 10:14
V ilis Gutmanis

DŽA nemeklējat internetā bet paskataties spogulī. Ja un vēl kas neviss kas ir internetā ir patiesība.

11.jūnijs 2023, 12:41
DŽA

Uzspridzinot Kahovkas HES dambi, fašisti parādīja to, ka viņiem vairs nav kur iet, viņi ir nezvēri, iedzīti stūrī. 

Bet, nē, kremļa fašisti tiks nosisti!!!

12.jūnijs 2023, 18:54
V ilis Gutmanis

DŽA jums taču jau teica ka jūsu lāsti debesīs nekāps. Tā pirmā jūsu teksta daļa atspoguļo patiesību tikam kamēr otrajā jums ir sagājusi sviestā.

13.jūnijs 2023, 6:44
Andis Atvars

Fašista Dža lāsti atgriežas pie viņa paša, bet par cik viņa  lāsti ir kā plaukšķene, tādēļ viņš vēl var klepot forumā. Būtu viņš kas vairāk, tad jau vairs neko nerakstītu.   

13.jūnijs 2023, 18:33
DŽA

atvar, sūda muša,  idiota gabal, tu latviešu valodu neproti? Neatšķir vārdu "lāsti" un "prognoze" atšķirību? Fašistu izdzimteni, es vien PROGNOZĒJU to, ka jūsu mordoras orku režīms, tiks sagrauts tieši tāpat, kā 3.Reiha nacisti! Un būs tā! Nāksies maksāt par noziegumiem!

13.jūnijs 2023, 19:05
DŽA

zilais v ili, sūda pediņ, tavu penteri vispār nesaprotu. Jopcik, tu tak riktīgs vibļadoks ira būt  :)

13.jūnijs 2023, 19:09

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas