Latvijai uzvara!

DŽA

Hallo, atvar/ zilais v ili/ dirsēj, aš aizmirsu jūs, jūs kā žurkas pa miskastēm ložņājat.  Kā patika Latvijas uzvara? Vareni, ne? Iedomājos, kā jūs, izdzimteņi, bikses pielikāt! Pilna krava, ne? Un smirdēja riktīgi? Pēc rossejas parfīma?

30.maijs 2023, 19:00
Andis Atvars

Nu redziet, kad dzērāt zāles, tad jāgānas nebija, zāļu iedarbība beidzās un delērijas lēkme kā salūts. Tās žurkas jums no pārdzēršanās rādās vai reāli tās jūsu bomžatņiku apcēlušas?

Uzvara! Jā, rīt Latvijas nodevēji apstiprinās jeņķu ielikteni par prezidentu un letiņi no ekstāzes varēs laimē diet - tiks beidzot pielikts punkts Stambulas konvencijai, lai varētu atvērt uz pilnu klapi bērnu tirgu Latvijā, jo galveno bērnu tirgu Ukrainā būs jāslēdz, bet pieprasījums tikai ar katru gadu pieaug; arī biolaboratorijām vajadzīgas jaunas mājvietas, tādēļ tādi, kuri "iznākuši no skapja" ir visdrošākie, ka Latviju un latviešus nodos.  

30.maijs 2023, 22:06
Marcis Dzelme

Atvar ej nosuka savam draugam Gutmanis ko tu debilas neta dirsejs saproti par Stambulas konvekciju un Latvijas prezidenu zilas neta pederasts un kremlin vari atbalstit savu draugu Putinu, kad to tiesas Haga par genonicidu pret Ukrainas tautu.

31.maijs 2023, 7:29
Karlis Gru

Latvijai uzvara? Kāds sakars Latvijai ar to? Vergiem vajag gladiatoru cīņas....te būs, lai aizmirst visu. Kam maks biezāks, tam tribīnē, kam tukša kabata pie liela ekrāna Esplanādē var paaurot pa brīvu. Ka tik hoķa krekls pat zīdaiņiem mugurā ko uzvilkt un ģīmi izsmērēt apsmieta karoga krāsā. Jums tūlīt nākamā izklaide priekšā. Piderasu svētki ar " kultūrvietām" skapjiem un  izķēmotu varavīksnes krāsu uz ģīmja. Manā dārzā atkal kretīni dejos. 

31.maijs 2023, 8:23
V ilis Gutmanis

DŽA jūs to nopietni uzskatat ka Latvijas komanda kura visu laiku to vien darija ka pēdējiem sēkiem centās palikt vismaz desmitajā vietā te pēkšņi sākusi tik labi spēlēt? Nē nu ja jūs tas iedvesmo tad tas ir labi. Tomēr dažreiz vajag mācēt atšķirt to ko tev uzdāvina no tā ko tu esi izcīnijis. Diemžēl trešā vieta hokeja čempionātā nekādi nevelk uz izcīnīto vietu, vairāk uz dāvanu.

31.maijs 2023, 8:38
Marcis Dzelme

Kaklis Gru un debilas Vilis Gutmanis un debilas neta dirsejs un Latvijas hokeja izlasiei bronzas medajas un tas tas pats kas zelta medajas un jus visi esat debili netas piderasi.

31.maijs 2023, 11:09
Jelena Sergejeva

Vilīt, tad vajadzēja paskatīt mūsu spēlētāju emocijas un salīdzināt ar sudrabniekiem. Kuram bija sāpīgāk un kurš bija priecīgs? 

31.maijs 2023, 17:26
V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva ja jums pasniedz dāvanu juš ko savelkat nepatīkamu sejas izteiksmi un sakāt fui. Vai arī starojat no laimes un izsakat pateicības vārdus? Par spēlētāju emocijām, kurš tad ir norūpējies kad ir guvis uzvaru? Vienalga vai viņam ir ļāvuši uzvarēt vai viņš pats to ir izcīnijis. Jums saka ka komanda kura sētas spēlētāju vidū nebija tā izcilākā pēkšņi sāk spēlēt kā profesionāla spēlētāju komanda. Diemžēl tā nekad nenotiek.

31.maijs 2023, 17:47
Jelena Sergejeva

Varētu domāt, ka Vācija bija favorīti. Tagad vienkārši paskaties kādas hokeja lielvalstis palika aiz mums. Šito sviestu par Krievijas un Baltkrievijas nepiedalīšanos izplata Putlera padomnieks Fetisovs. Latvija savā laikā ir atstājuši aiz sevis Baltkrieviju un uzvilkusi Krieviju, pie tam ar viņu zvaigžņu sastāvu. 

31.maijs 2023, 18:06
Andis Atvars

Ja nav konkurences, tad notiek ātrāka vai lēnāka, bet degradācija un hokejs to labi parāda. Par cik Latvija visu laiku ir balansējusi uz izkrišanas robežas, tad motivācija bija un rezultāts arī ne slikts. Pavisam konkrēti, ja nekas nemainīsies, tad Latvijas līdz nākamājam čempionātam arī būs par pāris vietām nodegradējusies.

31.maijs 2023, 19:06
V ilis Gutmanis

Jelena Sergējeva man šodien notika nepatīkams gadijums mananam Goliņam pārsprāga riepa un mainot riteni es saskrāpēju roku, ko pie tā arī vainīga ir Krievija. Varbūtm tomēr laiks būtu nākt pie prāta?

31.maijs 2023, 20:17
DŽA

Jā, Jelena, tā bija. 2000. gadā  Sanktpēterburgā.  Krievija savu komandu sauca par "dream team", tamdēļ man tas vārds nepatīk. Visi no NHL, ar "krievu raķeti", tas pavljiks bure, priekšgalā. Latvieši viņus sasita pirms ceturtdaļfināla, krievijas sapņu komanda izkrita. Mājās brauca. Nebija tālu jābrauc. 

31.maijs 2023, 20:46
DŽA

zilais v ili, tikai nedirs, ok? Tev tak dirsa pārsprāga geju ballītē. Eh, mauka, vienmēr melo, sak' riepa pārsprāga:) bļa, sūda piders tu tak ir.

31.maijs 2023, 20:53
DŽA

atvar, vai tu neesi sūda piders? Tu raksti, kā piders, tātad tas tu esi :)

31.maijs 2023, 20:57
V ilis Gutmanis

DŽA ko jūs tā uztraucaties  varbūt  jūsu aprobežotās prāta spējas  saistītas ar to ka jūs pats esat  geju kluba priekšsedētājs?

1.jūnijs 2023, 10:20
Jelena Sergejeva

Jā... 2000.gadā Latvija paņēma priekšā zvaigžņoto Krieviju. Ko nu, ja būtu šajā čempī, vienalga uzvilktu kā prezi. 

1.jūnijs 2023, 17:56
V ilis Gutmanis

Jelena Sergejeva jums kopā ar DŽA būtu jābeidz murgot. Vēsture jums abiem nav tā stiprā puse.

1.jūnijs 2023, 19:19
DŽA

zilais v ili, idiota gabal, tava stiprā puse ir gaudot psihenē, kā gailim, kuru dirsā drāž. pieleca, ujebok?

1.jūnijs 2023, 20:14 (1.jūnijs 2023, 20:17 - labots)
V ilis Gutmanis

Tā vien pēc jūsu leksikas DŽĀ izskatās ka jūs esat pabijis ieslodzijuma vietā kur jūs laikam par mutes palaišanu esat arī pataisīts par pediņu ja jau jums šī tēma tik tuva.

2.jūnijs 2023, 7:32 (2.jūnijs 2023, 7:33 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:10

Jaunākās diskusijas