"Viss, ko tu, mēsls, blēj, ir tas, ko tavi kungi priekšā pasaka"(C)
Jums, kā vienīgam trollim forumā, jau labāk zināt, kā viss troļļu fermās notiek. Man no malas visu to vērojot nākas secināt, ka jūsu troļļu fermas uzraugam ar galvu arī ne visai, tādēļ tikai banāla lamāšanās un pašhipnoze.
24.maijs, 16:30
Marcis Dzelme ja jums nebūtu grūti ļoti lūdz pirms sākat rakstīt nomierinaties, iedzerat kādas nomierinošā drapītes un uzrakstat savas domas uz papīr un tikai pēc tam tās rakstat šeit. Sāvādāk no jūsu teiktā neko saprast nav iespējams.
24.maijs, 18:29
Ar to vēl būtu par maz. Uzrakstītais, protams, ir jāsaglabā un jāļauj nakti tam "izgulēties". No rīta saglabātos murgos negribēsies vairs publicēt. Afekta stāvoklī esot vajadzētu atturēties no rakstīšanas.
24.maijs, 19:21
Ja ja, atvar, noķer sētas kranci, veic ar viņu vardarbīgu dzimumaktu, tad jau, ujebok, diena tev būs izdevusies :)))
24.maijs, 20:08
"noķer sētas kranci, veic ar viņu vardarbīgu dzimumaktu, tad jau, ujebok, diena tev būs izdevusies :)))" (C)
Jūs šo rakstiet no savas personiskās pieredzes?
24.maijs, 20:47
atvars ir reals setas krancis dzimumakts ar to jau ir noticis.
25.maijs, 12:03
Bībelē par homīšiem rakstīts, ka tie apmaldījušies paši sevī, bet dža un Mārcis ir apmaldījušies divtik, jo raksta par sevi no diviem profiliem. Bet 11 vārdu savārstījumu gan pārrakstiet smalkākiem burtiņiem, lai es varētu jūs iesūdzēt tiesā un piespiestu jūs sākt ārstēties, iekams neesiet prātiņu zaudējis ar galiem. Un tas viss tikai jūsu labā.
25.maijs, 19:47
atvar, bībelē ir rakstīts- andi, nesūkā zilā v iļa pimpi. Bet tu tak neklausi.
25.maijs, 21:03
atvar, bībelē ir rakstīts- andi, nesūkā zilā v iļa pimpi. Bet tu tak neklausi.
25.maijs, 21:03
DŽA un Marcis Dzelme agrāk jūs izskatijaties vienkārši par mazliet ķertajiem bet tagad jau ir redzams ka jūs esat vienkārši morāli kropļi. Žēl ka tādus personāžus kā jūs vēl sauc par cilvēkiem.
25.maijs, 21:28
Ej dirst debilas Vilis Gutmanis un pasveicini paris savus debilos neta draugus pederastus un morals un garigs kroplis esi tu paris tavi neta draugi.
26.maijs, 9:09
Marcis Dzelme piedodat bet morāls un reāls kroplis esat jūs, iemācaties iesākumam oponēt bez rupjībām.
26.maijs, 11:29
Psihenes pacientiem ko skaidrot ir bezcerīgi, tādēļ netraucēsim zoofīlam dža/Mārcim vēl ko uzrakstīt par sevi. Nevar taču tā būt, ka pilnīgi visu jau būtu par sevi paspējis uzrakstīt. Vienīgi, tam patraucēt varētu šizofrēnijas straujā progresēšana.
26.maijs, 19:26
Mārci... Tu ar katru dienu "progresē". Neapkauno tos, kuri ir par Ukrainu. Deģenerātiem ir iemesls pasmieties par tavu stulbību.
26.maijs, 23:27
Jelena Sergejeva Ukraina jūs gaida, ko jūs vēl šeit darat. Bez jums pretuzbrukumam nebūs tas spars un viss var bēdīgi beigties.
27.maijs, 10:44
Es esmu par brivu Ukrainu un Ukraina to karu 100% uzveres un Krievijai un Putina bandai bus kaput un kas bija 1945 gada 8 maija Hitrela fasistiskai Vacijai.
27.maijs, 15:19
Novēlu jums Marcis Dzelme nodzīvot līdz tam brīdim kuru jūs tā gaidat!
27.maijs, 15:26
"Es esmu par brivu Ukrainu" ©
Brīvu no ukraiņiem? Vispār, šāds jūsu sapnis ir visai reāls. Nekādu citādu brīvību es neredzu.
Ukraina to karu 100% uzvarēs"©
Vispār jau ukraiņi karo par Rietumu interesēm. Vēl vairāk, viņi ir gatavi karot līdz pēdējam ukrainim par Rietumu interesēm. Tik karot līdz pēdējam ukrainim nenozīmē nekādu uzvaru, bet 100% sakāvi.
"Krievijai un Putina bandai bus kaput" ©
Visam ir iemesls, kāds iemesls būtu Krievijas kaput?
"un kas bija 1945 gada 8 maija Hitlera fasistiskai Vacijai." ©
Jā, un kas bija? Hitlera problēma bija, ka tas centās sagrābt teritorijas uz kurām tam nebija pilnvaru. Krievijai pilnvaras ir, jo Ukraina ir cariskās Krievijas teritorija un Katrīnas Lielās pieminekļu nogāšana Ukrainā (Odesā) vēsturi nemaina.
27.maijs, 17:52
Savu ironiju varat iestumt tur, kur saule nespīd,tas jums Viļonkul. Parasti par nelaiķiem slikti nerunā, tāpēc es paklusēšu.
27.maijs, 17:55
Jelena Sergejeva
Mārci... Tu ar katru dienu "progresē". Neapkauno tos, kuri ir par Ukrainu. Deģenerātiem ir iemesls pasmieties par tavu stulbību.
Gluži manas domas, pārāk jēli, parāk intensīvi neargumentētas kremlinu stila lamas, kas liek domāt par ciešu sadarbību no viena pūžņa, no vienas troļļu fermas "pretēji" āksti "radoši" sadarbojas!
27.maijs, 21:37