Mordorai atkal kreņķi.

DŽA

Vācija un Holande piegādā Ukrainai SMart 155 lādiņus. Mordorai tādu nav, bet Ukrainai ir! SMart 155 ir jaunākās paaudzes artilērijas lādiņi, tie paši atrod mērķi, gaisā sadalās divās trieciendaļās un, katra daļa, ar ātrumu 300m/s, krīt virsū mordoras tankiem. Vai nav feini? Mūsdienu tehnoloģijas pret rossejas pagājušā gadsimta?

21.maijs 2023, 21:19
Marcis Dzelme

Un Rossajai ir kaput..

21.maijs 2023, 23:51
V ilis Gutmanis

Sapņot jau var tikai modernie pagaidām dabū pa dibenu un nezin kā attaisnoties.

22.maijs 2023, 9:38
Stāstnieks

Krieviem ir vadāmie lielgabala lādiņi Krasnopoļ un Sentimetr, kurus vada ar lāzera staru no drona. Precīzi trāpa arī braucošiem tankiem. Ir drons kamikadze Lanecet, kurš lido līdz 40-50 km un var iznīcināt vai sabojāt jebkuru kara tehniku, trāpot vārīgā vietā arī tankus. Internetā ļoti daudz video par Lancet pielietošanu. Ir pa videokanālu vadāmā aviācijas raķete LMUR, kura lido līdz 14-24 km un ir tik jaudīga, ka var saraut gabalos jebkuru tanku. Arī par to ir video, kaut arī krietni mazāk nekā par Lancet, laikam tapēc, ka LMUR ir dārgāka. Tad vēl krieviem ir ar lāzeru vadāmas prettanku aviācijas raķetes Vihrj un Ataka. Tad vēl bars pārnēsājamo prettanka raķešu Fagot, Metiss, Kornet. Ir vēl dažādi prettanku granātmetēji, kuri efektīgi pret vecajiem NATO tankiem. Ir ar'urāna prettanku lādiņi priekš tankiem. Visu, kas ir pat nevaru uzskaitīt. Jāsaka, Rietumu tanki nav nekāds brīnumierocis, pat vecais padomju prettanka lielgabals Rapira var tos viegli iznīcināt.

22.maijs 2023, 19:03
DŽA

Jā jā, mordoras dalbojobi , rossejai viss ir, viss "moderns", vien Ukraina orkus dauza! Un riktīgi dauza! Jautājums- ja rossejai viss tik moderns, kādēļ viņus ukraiņi nosit kā trakus suņus? Kamdēļ mordoras fašistu, trīs dienu "speciālā militārā operācija", turpinās otro gadu? Kamdēļ 200 000 rossejas orku ir nosisti, vēl pusmiljonam, ukraiņi norāva rokas/ kājas? Kamdēļ mordorai neizdodas uzvarēt Ukrainu?

Atbilde. Rosseja ir vāja, tehnoloģijas novecojušas, bruņojums trūkst, naudas nepietiek, mordora Ukrainā noasiņo!!! Bet Ukrainai, viss ir pietiekoši- bruņojums, līdzekļi, motivācija. Jo, atšķirībā no rossejas, Ukraina ir liela!!!

22.maijs 2023, 20:00
Stāstnieks

Dža, tik briesmīgi dauza, ka Ukraina nesen pazaudēja Bahmutu, bet pirms tam Soledaru. Savukārt Ukraina kopš novembra nekur nav pavirzījusies un baidās uzsākt savu pretuzbrukumu, ar kuru tik ļoti lielījās. Tas kaut kā neiet kopā ar pasakām par 200 000 nogalinātiem krievu karavīriem un novecojušām tehnoloģijām.

22.maijs 2023, 20:16
DŽA

Dirsēj, atkal dirs? Pie Bahmutas orku mēsli, patlaban tiek aplenkti. Ja nepaspēs aizmukt, tad ukraiņi orkus grilēs:))) 

22.maijs 2023, 20:58
Stāstnieks

Dža, saki, ka Ukraina pagadīja līdz krievi Bahmutu pārvērta drupu kaudzē un ieņēma, bet pēc tam sāk šos aplenkt :-) 'Ahujeķ'' kāda taktika. Var redzēt kā šie tos orkus daudza :-)

22.maijs 2023, 21:11
Aleksandrs78

Skaidrs viens, visas krievu u rliku pasakas par savu "vareno un neuzvaramo" kā dūmi vēja pačibejušas un pašā raškā-paraškā rodas arvien vairāk kremļa naidnieki, ko demonstrē Belgorodas operācija no pašu krievu kremļa opozicionariem organizēta!

23.maijs 2023, 0:09
Aleksandrs78

 

Līdzīgi kā krievijas eksprezidents  medvedevs, tikai iztiekot bez šiziķa stila, bez psihklīnikas līmeņa rupjībām, "krieviete" maška zaharova nekavējas komentēt pasaulē notiekošo kremļa "basņu" stilā un klārēt tantastistiski dumas versijas. Kremlinu nacloģikas "īpatnības" krievijai ir sen raksturīgas. Pēc iebrukuma Ukrainā ārlietu ministrs s.lavrovs turpināja ārzemju žurnālistiem muldēt, ka supermiermīlīga krievija nekad un nekur, nevienam nav uzbrukusi un tā nekaro ar Ukrainu!  Īstenībā kremlim par populārāko melu versiju kļuva "ļaunās" ASV apsūdzēšana mabaga krievijas izprovocēšanā, kaut gan tā turas un joprojām ar Ukrainu nekarojot. Komentāri lieki!

Maija vidū pulera pavārs prigožins ar saviem "vagner" bandītiem paziņoja par Bahmutas pilnīgu ieņemšanu pēc 224 dienu sīvām kaujām. Un nabaga zombētajā krievijā šīs vienas pilsētiņas ieņemšana tika uzņemta ar milzu sajūsmu un svētku tipa gavilēm, jo fīrers putins gribot apbalvot "varoņus"

No preses:"Tiesa, Zelenskis noliedzis Bahmutas pilnīgu pāreju okupantu kontrolē."

Salīdzinājumam — krievijas propagandas galvenais lepnums Staļingradas kauja ilga 125 dienas.

----------------------       ----        ------------------------------

Nu, kur kremļa vergu spiedzieni, kur garie melu "protestu" palagi?! Uz priekšu vergu bars, rejiet,ņaudiet, melojiet, bet ukraiņiem, pasaulei un mums ne silts, ne auksts no jūsu spindzoņas!

23.maijs 2023, 1:28
V ilis Gutmanis

Izraisa interesi ja jau Ukraiņiem viss tik labi padodás ko tad jús Abi DŽA un AB Skolotájs te váraties ká tádi putras grápĪŠI kuri sāk jau piesvilt?

23.maijs 2023, 13:00
Marcis Dzelme

Ej dirst debilas Vilis Gutmanis un debilas Stastnieks un Ukrainas armija jau sakusi Bahmutu aplenkt un beigti krievi ir jau vairak neka 200 000 gabali un krievs karo ar 50-70 vecu kara tehniku un Ukrainas armijas ir modena NATO tehnika.

23.maijs 2023, 14:51
Marcis Dzelme

un krievs ar saviem Lanecet kaujas droniem var iznicinat tikai nekustigus kara objektus

23.maijs 2023, 14:54
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme nomierinaties savādāk jūs ķers trieka un to bŗīnumaino mirkli kad Ukraina uzvarēs jūs nesagaidīsiet.

23.maijs 2023, 18:05
Stāstnieks

AB Skolotajs, čečenu seperātisti vēl krutākas operācijas organizēja, nekā tagad ukraiņi Belgorodas pusē, bet tas viņiem nepalīdzēja. Starp citu, ukraiņus no turienes jau patrieca, lielie krievu opozicionāri aizbēga. Krievi jau parādīja pierādījumus no Bahmutas par pilsētas ieņemšanu, bet ukraiņi nerāda neko.

23.maijs 2023, 18:15
Stāstnieks

Dzelme, ir pietiekami daudz video, kā Lancet trāpa arī braucošai tehnikai. Par tiem kritušajiem krieviem ir pasakas.

23.maijs 2023, 18:16
Andis Atvars

"Staļingradas kauja ilga 125 dienas."(C)

Staļingradas kauja ilga no 23. augusta līdz 2. februārim. Pilnos piecos mēnešos cik dienu būtu?

Kas attiecas vēl uz Bahmutu, tad tās ieņemšanai nebija īpaši stratēģiskas nozīmes, bet tajā gāja bojā ~40 000 ukrainas karavīri un NATO algotņi (15% dzīvā spēka, kurš būtu izmantots pretuzbrukumam) . Tika radīta ilūzija, ka Bahmutu nevar ieņemt, tik jāiemet Bahmutas "gaļas mašīnā" ik pa laikam pāris tūkstoši ukraiņu. Prigožnijas ar munīcijas trūkumu un Bahmutas atstāšanu tik spēlēja teātri, lai vairāk ukraiņu ievilinātu slazdā.

 

23.maijs 2023, 19:39
DŽA

atvar, izdzimteni, muti aizvar? Viss, ko tu, mēsls, blēj, ir tas, ko tavi kungi priekšā pasaka. Tava rosseja ir dirsā! Viss, pakaļa mordoras fašistu režīmam deg! 

23.maijs 2023, 19:51
Andis Atvars

Izskatās, ka jūsu izmisums tiešām ir patiess, bet es jums tiešām palīdzēt nespēšu, jo tad man būtu jāmelo.

23.maijs 2023, 20:52
Marcis Dzelme

Tak ej dirst debilas Andis Atvars ar saviem garigi slimajiem murgies un krievam tanku iznicinasai tikai 40 Terminatori un BTR bazes un te nedirs kremlins Stastnieks.

24.maijs 2023, 8:35

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas