Kremļa fašistiem atkal panika. Raķetes "Storm Shadow".

Andis Atvars

Variet nosaukt kaut vienu, kurš būtu ieinteresēts Ukrinas uzvarā? Polija tiešām tajā nav ieinteresēta, jo tādā gadījumā tai galīgi sabrūk plāni par Poliju no jūras līdz jūrai. ASV jau ir radījusi AUKUS un Ukrainu izmanto kā līdzekli, lai atbrīvotu NATO dalībvalstis no ieročiem un tās slēgtu miljardiem vērtus ieroču kontraktus ar ASV ieroču ražotājiem. Britu Ukrainu izmanto vienīgi kā līdzekli, lai atgūtu zaudēto kontroli pār Krieviju un tiktu pie tās nīstākā konkurenta Vācijas dalīšanas. ES vadībai vispār nav nekādu plānu un pilda ASV rīkojumus. Makrons kaut ko čiepstēja par Francijas  patstāvību un nepakļaušanos ASV, bet uzreiz tika nolikts pie vietas. Rietumos neviens neslēpj, ka prettrieciens nepieciešams vienīgi tam, lai pēc tam varētu noslēgt izdevīgāku miera līgumu, tā kā visas runas par kaut kādu Ukrainas uzvaru un teritoriju atgūšanu ir slimu suņu murgi. Ukraina vēl tiks rietumu dalīta. Galvenais, lai Polija neaizrītos ar Ukrainu, jo tad var iznākt jau pasaules mēroga blice.

23.maijs 2023, 20:43
Marcis Dzelme

Aizver debilas Andis Atvars savas smirdigas zaunas infantilais kremlins tava etniska dzimtena ir Rossija.

24.maijs 2023, 8:26
Andis Atvars

"Aizver debilas Andis Atvars savas smirdigas zaunas infantilais kremlins tava etniska dzimtena ir Rossija." (C)

Nu jā, ar īpašu gudrību lepoties nevariet, jo jūs vispār par tēmu neko rakstīt nespējiet, tā kā tiešām variet būt arī debīls.

Ja jums mute smird kā ateja, dažiem tā ir, tad vai nu tas ir no bojātiem zobiem vai nepareizas kuņģa darbības. Jebkurā gadījumā jums jāmeklē speciālistu palīdzību.

Infantīls!? ... tāds mūžīgais bērns, kurš ne par ko atbildību neuzņemas. Ja ņem vērā, ka jūs neko nekad nepamatojiet, tad to arī var uzskatīt par infantīlitātes paveidu.

Rietumu pidaru vērtībām nav nākotnes un tās pazudinās Rietumus, tādēļ Krievijai ir visas iespējas kļūt par civilizētās pasaules centru.

 

24.maijs 2023, 17:03
Marcis Dzelme

Tu debilas, infantilajs pederasts Atvars un Krievijai,ka civilizetam pasaules centram ir gadi 10-15..

25.maijs 2023, 12:08
AB Skolotajs

Andis Atvars

"LV specdienestiem šī ir laba vietne, kur tiek labi provocēti un tā sevi atmasko kremļa spiegi un algotie pakalpiņi!" (C)

Vismaz ceru, ka Latvijas specdienestos esošie nav tik apdalīti ar prātiņu kā jūs.

Un vēl, es galēji neciešu nodevējus un kažoka mainītājus kā jūs. No tā mana nepatika pret jums tante AB.

=====================        

Jums te Forumā intresanti palasīt, daudz ko jaunu, citādi tvertu atradu, bet šo,to neizpratu.

Piem. pārlasīju uzmanīgi visu jūsu komunikāciju ar to AB Sk., bet izņemot traki nepamatotu fantāziju, neredzu nekada pamata saukt šo komentetāju par mistisku tanti, ja nuy vienīgi esi sieviešnīdējs un tas tev ir smagākais lamuvārds, kādu oponentu argumentu vietā nolamāt par sieviesu dzimuma pārstāvi?!

Un no visas jūsu sarakstes,nekādi neredzu iemeslu saukt to AB par nodevēju un kažoka metēju par viņa publiski izteiktu, tev nepatīkamu faktu vai tevi nepatīkami izgaismojošu argumentāciju?! Ja tomēr esiet sen pazīstami un tev ir faktoļogisks pamats apvainojumiem par "kažoka mešanu", tad te arī to izsaskaidro, pirms apsaukā veco kpmunistu stilā, bez faktiem,vismaz lai nav citiem Foruma dalībniekiem jāmin, kapec no politisku tēmu disputa tu oponentu personīgi apvaino??!

25.maijs 2023, 15:04
DŽA

Aleksandr, daudz laika veltīji kremļa troļļiem. Es, ar viņiem, vienkāršāk- saku, dirst, dalbojob ej.

25.maijs 2023, 18:28
DŽA

Aleksandr, daudz laika veltīji kremļa troļļiem. Es, ar viņiem, vienkāršāk- saku, dirst, dalbojob ej.

25.maijs 2023, 18:28
Andis Atvars

Nu ko, varu jums vienīgi ieteikt apgūt psiholoģijas pamatus. Ticiet man, ļoti noderīga lieta. Varbūt ka neesiet tomēr pārlasījis visu AB tantes rakstīto, kur viņa raksta, ka zem viena profila raksta vairāki un viņi vēl viedokli saskaņo. Tā veči tiešām nerīkojās, bet babenes, kādēļ gan nē. Otra tāda nesaiste ir, ka raksta virspusēji un tas pats vēl ne par ko. Ja kādam pensim prasās kādu nostučīt, tad viņš jau to ir darījis iepriekš un ar garantiju vēl jau pirms 30 gadu vecuma. Kad mācījos pamatskolā, tad viena "morozoviete" mani stučīja skolas direktorei, ka es orķestrī spēlēju un naudu pelnu… buržujs grauj komunistisko iekārtu. Par sieviešu nīšanu. Arī šajā jautājumā jums putra galvā. Šodien Sievietes ir tik maz palikušas, kā sarkans dimants, bet biezā slānī ir vīriešu atdarinātājas it visā un AB tante nav izņēmums. Internetā bija video rullītis, kurā Sieviete apģerbusies kā sieviete. Ne tikai vīrieši atskatījās, bet arī babenes, kuras ģērbušās kā uz kartupeļu talku. Atvadas no Regīnas Razumas, ļautiņi ģerbušies drausmīgi, bez jebkādas saprašanas, kas viņiem piestāv un kas nē – bezgaumības kalngals, it kā no kādas rūpnīcas izlaisti darba kombinzonos.

jauns.lv/raksts/zinas/...eginas-razumas

Sieviete pirmšķirīga var būt tikai kā sieviete. Ja viņa sāk atdarināt vīrieti, viņa zaudē sievišķīgo šarmu un kļūst vienīgi par pretīgu bābu. Latvija pilna ar tādām libersatu m….., kuras pat normāli pasmaidīt nespēj un izskatās kā uz poda sēdētu un kluci liktu.  

25.maijs 2023, 19:23 (25.maijs 2023, 20:42 - labots)

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas