Kremļa fašistiem atkal panika. Raķetes "Storm Shadow".

DŽA

atvar, tu ujeboks esi, bezsmadzeņu radījums. Un man (divu gadu dienests pretgaisa aizsardzībā ar S-300 kompleksiem, specialitātē aviomehāniķis) tu, idiota gabal, kaut ko par raķetēm stāstīsi? Tu, maita, vijeboks esi. Tu viena sūdu muša esi.

21.maijs 2023, 19:07
Andis Atvars

"Un man divu gadu dienests pretgaisa aizsardzībā ar S-300 kompleksiem, specialitātē aviomehāniķis"(C)

Ja būtu uzrakstījis, ka esiet Drakulas reinkarnācija, tas būtu ticamāk, kā ja rakstiet, ka esiet bijis aviomehāniķis. Vispār, man arī bija zili pagoni, bet tādēļ es sevi par lidotāju nesaucu.

21.maijs 2023, 21:37
DŽA

atvar, ujebok, man uzdirst uz tevi, izdzimteni. Bet tev, tā vietā, lai pimpi pulētu, gan nāktos pieteikties rossejas armijā- Ukraina tavējos orkus dauza!

21.maijs 2023, 21:55
Andis Atvars

Par slimniekiem nebūtu pareizi ņirgāties, bet jūs pats, dža, sevi par apsmieklu padariet ar plātīšanos un cenšoties nolikt visus tos, kuri neakceptē jūsu slimās fantāzijas.

21.maijs 2023, 22:47
Marcis Dzelme

Tu debilas piders pats esi smagi slims,kads tev debilas bija terorakts, un kas 2022. gada 2.oktobri Ukrainas specdienasti ar ASV specdienastu uzlaida gaisa Kercas tiltu un uzpule savu pimpi un piesakies Rossijas armija un tev debilas tu ir reala vieta.

21.maijs 2023, 23:49
V ilis Gutmanis

Sapnīši sapnīši siekalainie sapnīši. Krievijas pretgaisa aizsardzības sistēmas ļoti labi redz redz tās izslavētās britu Storn Shadow raķetes kas principā ir Tomohowk kopija. Arī notriec tās bez nekādām gurķu vai tomātu burkām. Par to ka aizlidos un iznīcinās Krimas tiltu kuru nojaukšanu ukraiņi jau ir ieplānojuši tad domāju ka to viņiem neredzēt kā savas ausis. Pasakas jau var stāstīt bet paliek vienalga jautājums cik daudz tām tic?

22.maijs 2023, 9:47
Aleksandrs78

LV specdienestiem šī ir laba vietne, kur tiek labi provocēti un tā sevi atmasko kremļa spiegi un algotie pakalpiņi! Visi šie ienaidnieku smerdeļi, kas uz maiņām diennaktīm truli atgremo kremļa propagandas murgus, pat nemana cik dumi un smieklīgi ir viņu "argumenti". Veselu gadu nespējīgā "neuzvaramā un pasaulē otrā armija" cieš totālu, apkaunojošu sakāvi, prakstiski visos frontes sektoros pret salīdzinoši mazo ukraiņu patriotu militāristu saujiņu. Un tikai tāpēc šie kremļa propogandoni ir saņēmuši pavēli muldēt līdz nemaņai, jo "3 dienu" krievu kara realitāte ir katastrofāla un bezgala apkaunojoša to vadībai, to armijai un to maksas vergiem!

 

22.maijs 2023, 12:28
V ilis Gutmanis

AB Skolotājs, nav apnicis atgremot tos murgus par  trijām dienām?  Jums pašam nešķiet ka stulbi ir runāt par Krievijas karaspēka ielenkšanu Bahmutā ( Artjomovskā ) ja pilsēta jau pirms tam atradās gandrīz ielenkta. Tas šaurais koridors kas bija atstāts lai Ukraiņi vairāk varētu ievest spēkus kurus ar artilērijas palīdzības iznīcināja. Te nu lūk jautājums kurš uzvarēja un kurš zaudēja. Jums tā gribās stāvēt Ukraiņu nacistu pusē, lūdzu neviens nav tam pretī. Tomēr ja jūs neesat garīgi slims jums jāatzīst ka neliela saujiņā Krievu pilsēā pārmala milzīgu daudzumu Ukraiņu ko viens smirdīgs klauns meta kā pagales krāstnī. Tad kurš no mums ir propogandonu vergs bez mitas atkārtojot mēs nebēgam bet drošsirdīgi uzbrūkam diemžēl pretējā virzienā.

22.maijs 2023, 14:08
Marcis Dzelme

Un beidz te debilas Vilis Gutmanis dirs savus murgus un reali debilam, kas var ienemt Kijevu 3 dienas tu pats es debils nacists un garigi slims idiots un Storn Shadow lido zemu un neviens krievu radars to nerez un pasveicini savu debilo neta draugu Andri Atvaru un Ukrainas armija to Bahmutu dridz aplenks un krievam tur bus kirdik.

22.maijs 2023, 16:16
Marcis Dzelme

Un Ukranas armijai jau ir 200 Storn Shadow un vel bus 400 un krievs menesi var sev sarazot 20 gabalus 

22.maijs 2023, 16:18
DŽA

zilais v ilis jau stostīties sāk, ko teikt, sūdam nav, bet dirsa jau svilst :)))

22.maijs 2023, 18:23
Andis Atvars

Dža izšķirieties, kuru profilu paturēt un kuru dzēst, bet tas, ka rakstiet no diviem - Dža un Mārča, tas vairs nevienam nav noslēpums, jo jums ir pārāk slikta atmiņa, lai atcerētos pirms mirkļa rakstīto un to pašu neatkārtotu lietojot otru profilu. Un vēl, tieciet skaidrībā, kad lietojams prievārds "ar" un kad saiklis "un", lai nesanāk, ka Ukrainas specdienesti tiltu nespridzina ar sprāgstvielām, bet sprāgstvielu vietā lieto ASV specdienestus.

"2022. gada 2.oktobri Ukrainas specdienasti ar ASV specdienastu uzlaida gaisa Kercas tiltu" (C)

Uzlaida gaisā un bojāja nav viens un tas pats un var uzskatīt, ka esiet stipri samelojis, jo Krimas tilts šodien darbojās.

 

22.maijs 2023, 19:32
V ilis Gutmanis

Redzat DŽA un Mārcis Dzelme atšķirībā no jums man ir nācies sakarties ar Krievijas radāru un pretgaisa aizsardzības sistēmām. Un šeit man jūs ir jāapbēdina jo radāru sistēma sāk redzēt jau no metra augstuma virs zemes cits radārs redz jau daudz augstāk un vēl cits kas parklājās redzamības diapazonā. Ja kādam arī svilst pēcpuse tad man tā liekās ka jums cienītie, jo jūsu runas un izrurēšanās stils to apliecina pilnībā. Par to kas uzvarēs vai zaudēs iesaku nedaudz paciesties. Kaut gan domājams ka rezultāts dažiem būs visai pārsteidzoši nepatīkams.

22.maijs 2023, 19:39
Andis Atvars

"LV specdienestiem šī ir laba vietne, kur tiek labi provocēti un tā sevi atmasko kremļa spiegi un algotie pakalpiņi!" (C)

Vismaz ceru, ka Latvijas specdienestos esošie nav tik apdalīti ar prātiņu kā jūs.

Un vēl, es galēji neciešu nodevējus un kažoka mainītājus kā jūs. No tā mana nepatika pret jums tante AB.

22.maijs 2023, 19:40
DŽA

Mordoras izdzimteņi, jūsu dienas ir skaitītas. Varat blēt, kviekt, gaudot un smilkstēt. Ukraina sit rosseju un tas ir fakts. Vāks rossejai! Vāja valstele uzbruka stiprākam, ko nu? 

22.maijs 2023, 20:08
DŽA

Jopcik, rossejas "lielo neuzvaramo", ukraiņi Bahmutaa nu jau paņems "katlā". Ja orki nepaspēs aizmukt, vāks! Orku slazds aizvērsies! Būs daudz grilētu orku :)))

22.maijs 2023, 20:21
V ilis Gutmanis

Nu ja jau Krievijai ir cauri tad ko tad jūs DŽA šeit plēšat dibenu pušu? Vai būs galīgi otradi ka Ukraiņi dabūs pa dibenu un jūs čurājat karstu jo stipri pārdzīvojat par sava dibena likteni.

23.maijs 2023, 13:05 (23.maijs 2023, 13:06 - labots)
Marcis Dzelme

Vilis Gutmanis un Andis Atvars ir tikai vieni un debili neta dirseji un pat pats Prigozins jau atzina, ka  krievs Bahmuta ir lielos sudos un Vagner Bahmutu pametis Rossjais jau 2023 gada ir kaput modoras debilie izdzimteni.

23.maijs 2023, 15:00
V ilis Gutmanis

Nu tad ko jūs metaties virsū tiem neta dirsējiem ja jau tik spoži iet kā jūs klāstat. Jums vajadzētu priecāties bat jūs vāraties kā tāds outras grāpīts kas tikai norāda uz to ka jūs nevis priecājieties bet mēģinat slēpt savu svilstošo pēcpusi. Nomierinaties pienāks laiks un viss būs redzams.

23.maijs 2023, 18:02
DŽA

zilais v ili, vibljadok, tieši tā! rossejai, mordoras režīmam, vairs nav iespēju! 

23.maijs 2023, 19:55

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:59

Jaunākās diskusijas