Kremļa fašistiem atkal panika. Raķetes "Storm Shadow".

DŽA

Apvienotā Karaliste ir sākusi šo raķešu piegādi Ukrainai. Raķetes, kuras radari neredz, tātad nevar notriekt. Raķetes, kurām pirmā kaujas galva, pārsit nocietinājumu (bruņas, betons, pazemes bunkurs), tad detonē otrais lādiņš, iznīcinot visu. Raķetēm ir ielikta atmiņa, lidojot, tās salīdzina objektus ar ielikto informāciju, tādēļ trāpījums ir 100%. Ukrainai piegādāto Storm Shadow darbības tālums- 300 km. Tiek palaistas no iznīcinātājiem (gaiss- zeme). Krimas tilts ir apdraudēts, viens trāpījums un tilta vairs nav. Jautri!

19.maijs 2023, 21:51
V ilis Gutmanis

Man jūs jāapbēdina DŽA redz un ļoti labi triec nost tās jūsi uzslavētās Storm Shadow reķetes. Pie kam no krītošam atlūzām nekas nesprāgst un nedeg kā tas notiek Ukrainas pusē. Par tām jūsu cerībām ka trāpīs Krimas tiltam, par to jūs varat tikai sapņot. Jā par to progammatūru ko ieliek raķetē, tas ir novecojis variants modernas raķetes nelido pēc programmas bet gan pēc GPS.

20.maijs 2023, 14:29
Marcis Dzelme

Iditam un pideram Vilim Gutmanim un STORM SHADOW var izsniegt Krimas tiltam un tak vacies uz savu etnisko dzimeni Rossija un Ukranais armijai bus ari F-16.

20.maijs 2023, 17:02
Andis Atvars

"STORM SHADOW var izsniegt Krimas tiltam" (c)

Interesantākais, kādēļ vispār minētā raķete tiek tā reklamēta. Krimas tilta nograušanai tā īsti pat nav piemērota, jo ir domāta bunkuru spridzināšanai un darbojas līdzīgi vakuma bumbai. Viens ir raķetes sniedzamība un pavisam kas cits spēt pārvarēt /apiet pretgaisa aizsardzību. Varbūt pie vainas ir saspridzinātais galvenais Ukrainas vadības bunkurs 123 m zem zemes, kurā iet bojā vai visa Ukrainas prettrieciena vadība, tai skaitā NATO valstu pārstāvji.  Līdz ar to prettrieciens ir izčākstējis un tā datums tiek pārcelts nu jau cik reizes un nav saprotams vai tas jau ir sācies, vai jau beidzies. Tieši jau tas pats ar Zalužniju, kuru pēc Kremļa "atbildes",  par mēģinājumu uzbrukt Putinam, nav neviens redzējis - tipa slēpjas... kādi citi apgalvo, ka šis paņēmis pēdu no Ukrainas un pat kur redzēts Rietumos. Pēdējā versija maz ticama, jo tad viņam vajadzētu bēgt uz Krieviju, būtu drošāk. Un tad pašā laikā ir uzmanības novēršai sasirgušais Lukašenko, kuru jau Rietumi bez maz vai zārkā guldījuši.  Jā, iespējams, ka Lukašenko ir mēģinājuši noindēt, taču, ja tas nav izdevies, tad izdzīvos, jo kopš parādīšanās publikā ar katru dienu izskatās spraunāks.

"Ukranais armijai bus ari F-16." (C)

F-16 priekš Ukrainas vispār neder, jo  ir vajadzīgs vēl F-15, kurš apsargās pirmo, jo vairāk ir kā bumbvedējs, ne iznīcinātājs. Bet līdz tam Ukraina jau būs KF un varēs lidot ar Su-57 :)))) .

 

20.maijs 2023, 19:23
Vernis

Lasu komentus, tik daudz zinošu ekspertu!!!!!

 

20.maijs 2023, 19:37
Marcis Dzelme

Un beidzot aizver savas smirdigas zaunas kremlins Andis Atvars baigas speido specialits un tu esi reals, debils izdzimtenis un aborta atlieka un es klausos, ko saka realie kara spcecalisti un nevis lasit tavus debilos neta murgus un tas pats tavam debilajam neta draugam Vilim Gutmanim un vari atbalstit savu labako draugu Vladimiru Putinu un Krievijas karu ar Ukrainu.

20.maijs 2023, 21:05
Marcis Dzelme

Un debilais neta dirsejs un Ukraina nekad neiebruks Krievijas teritorija.

20.maijs 2023, 21:08
Marcis Dzelme

un tavs komentars un atkal vieni un slimi neta murgi! 

20.maijs 2023, 21:09
Andis Atvars

Putinam ir labi izteicieni un viens no tiem - ja dusmojies, tad tev nav taisnība, tā kā varēsiet gan aizvērt savas smirdīgās žaunas, gan apliecināt, ka esiet reāls izdzimtenis, aborta atlieka un kas vēl viss nē.

"Ukraina nekad neiebruks Krievijas teritorija."(C)

Ir jau iebrukusi, tā kā arī šajā jautājumā jūs neesiet patiess. Bet tas gan ir patiesi, kā esiet savu rakstīto novērtējis - slimi neta murgi.

20.maijs 2023, 22:44
V ilis Gutmanis

Mārcis Dzelme tāds neliels jautājums ja jau man nav taisnība un ukraiņiem viss iet tik spīdoši kā Latvijas mēdiji mums te stāsta. Tad ko jūs tā uztraucaties? Varbūt tāpēc ka negribās atzīt to ka par spīti visai lielai palīdzībai ukraiņi dabū pa dibenu un izslavētā rietumu tehnika nav nekādi nesagraujamie brīnumieroči.

20.maijs 2023, 23:33
Elmārs Sarkans

Par spīti slimā pedarasta dža alias mārcis dzelme gaudām,nedienas ir ukrijai,jo tā tiek pamatīgi kauta.Artemovska jau ir atbrīvota,turpinās atbrīvot arī citas vietas.Pēc jaunākajām prognozēm spriežot,F-16 ukrija var arī nesagaidīt,jo to likvidēs ātrāk.

21.maijs 2023, 3:32
Marcis Dzelme

Tak ejiet 3 debilie neta pedersti dirts un tu pats debilas Elmars Sarkans slims pederasts un Ukrainas armija jau sak savu pretuzbrukumu un krievi varIs par Kerca tiltu nelaiz smagos auto un vilcienus, jo paniski baidas no Storm Shadow un debilie kremlini un Ukraina gaida tikai F-16.

21.maijs 2023, 9:47
V ilis Gutmanis

Márcis Dzelme iedzerat nomierinošu téjiņu savádák jús ķers trieka. Viss par ko jús te rakstat ir tikai júsu slimás fantázijas auglis.

21.maijs 2023, 10:59
Marcis Dzelme

Tu garigi slimas pederasts Vilis Gutmanis un tev 100% vaig psihiatru un palatu Tvaika iela 2 un tas ir svaiga sodienas informacija un tika sodien  krievs beidzot ienama tikai Bahmutu 

21.maijs 2023, 11:24
Marcis Dzelme

Un tev ari gariga slimajam pedersastam Andim Atvaram 100% ari vaig psihiatru un debalais neta dirsejs un debilas kremlins, krievs ir iebrucis Ukrainas teritoriji un ka tevi tadu debilu vareja piedzemdet.

21.maijs 2023, 11:28
Marcis Dzelme

Un no rita bija nepareiza informacija par Bahmutu,un par tu bija nomurgojis Prigozins.

21.maijs 2023, 12:24
DŽA

Raķetēm Storm Shadow, ir GPS, bet ir arī ielikta informācija par maršrutu. Lidojumā, raķete redz reljefu, objektus uz zemes, salīdzina un precīzi trāpa mērķī. Gudra raķete. Vienkāršāk sakot- ja raķetei ir jātrāpa 10- stāvu mājas otrā stāva logā, trešajā no kreisās puses, raķete trāpīs precīzi. Izmantojot vienīgi GPS, tas nav izdarāms. Raķetes lidojuma augstums- 25- 30 metri. Nav rossejai tādas pretgaisa aizsardzības sistēmas, kas spētu notriekt Storm Shadow. 

Storm Shadow trāpījums Krimas tiltam? Pirmā kaujas galva nojauc tilta segumu, otrā iznīcina tilta balstus. Smuki! Paldies britiem! Slava Ukrainai! Nāve mordorai!

21.maijs 2023, 12:35
Andis Atvars

 

 "Pirmā kaujas galva nojauc tilta segumu, otrā iznīcina tilta balstus. Smuki! Paldies britiem!"(c)

Izklausās pat smieklīgi, jo kam iznīcināt tiltam segumu. ja galvenais ir iznīcināt tiltam balstus. Bet britiem var neizdoties pateikties saviem prātiņu izkūkojušiem jampampiņiem pie varas, ja Britānijas krastus apciemos "Poseidons".

"Nav rossejai tādas pretgaisa aizsardzības sistēmas, kas spētu notriekt Storm Shadow. "(C)

Vispar jau Sīrijas pretgaisa aizsardzība tika galā ar "Storm Shadow" (2018) . Tad, kad NATO neatzina 8.raķešu notriekšanu, tad krievi izstādīja vispārējai apskatei notriekto raķešu atlūzas. Zīmīgākais, ka minētās raķetes piegāde sakrita ar radiktīvā mākoņa virzīšanos, no Ukrainas gaisā uzlaistās municijas noliktavas ar britu piegādātiem urāna artilērijas lādiņiem, pāri ES. Tā teikt, esošo sūdu gremdēšana ar jauniem sūdiem.

Ja vēl par S.S. raķeti, tad īsti nesaprotu, kas tajā ir tāds unikāls, ka tā spētu apiet pretgaisa aizsardzību. Jā, tā zemu lido, bet tomahawk pat spēja kopēt reljefu 30 metru augstumā, kas to nekādi nepasargāja no pārtveršanas.

21.maijs 2023, 16:33
Marcis Dzelme

Tu debilas Atvars, un beidz te dirst, un ar vienu Storm Shadow var pilnigi iznicinat Kercas tiltu, un krievs to skaidri saprot un debilie murgi visiem ir pie dirsas.

21.maijs 2023, 17:41
Andis Atvars

"ar vienu Storm Shadow var pilnigi iznicinat Kercas tiltu" (C)

Iznīcināt noteikti nevar, bet bojāt varētu, ja netiktu pārtverta. Svarīgi  vēl kur tieši raķete ietriecas. Bet tad ir medaļas otra puse. Pēc tāda izgājiena sekos atbilde un atliek tikai atcerēties iepriekšējo terora aktu ar Krimas tilta bojāšanu un gavilēm Kijevā. Bet gaviles ātri beidzās, kad pat mobilam tel. bateriju uzlādēt vairs nevarēja. Tieši tas pats ar drona uzbrukumu Kremlim. Pēc tam seko Zalužnija un Sirska pazušana, "izaug" radiaktīvā sēne, kuru vējš aiznes rietumu virzienā un prettrieciens ir izčākstējis, ka pat nonievātā Ķīnas miera iniciatīva jau ES ir kļuvusi kā debesu dāvana. ES Ukrainā ir zaudējusi triljons eiro (~ 67 Latvijas gada budžeti) un ieguvums pilnīgi nekāds.

 

21.maijs 2023, 18:48

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas