Redzēju interviju ar Ņevzorovu. Barikāžu laikā, viņš bija pret mums, tagad jau domāt sāk.

DŽA

Es, tā īsumā, atstāstīšu viņa sacīto par krievijas neģēlīgo uzbrukumu Ukrainai. Tikai viņa teiktais.

Krievijas propaganda, ilgi gatavoja krievijas tautu karam. Stāstīja- Ukrainā diskriminē krievus, Ukrainā pie varas ir hunta, pa ielām maršē Banderas nacisti.  Ukrainā cilvēkiem nav iespējas eksistencei, pat ukraiņiem, ne tikai krieviem. Vāks, jāiet glābt Ukrainas tautu no nacistu režīma patvaļas!

Ja tā tiešām būtu bijis, tad krievijas sāktais "blitzkrieg", būtu izdevies- Ukrainas iedzīvotāji sagaidītu krievu armiju ar puķēm un sālsmaizi, Kijevu ieņemtu trijās dienās, bet tā nebija.

Izrādījās cita bilde. Izrādījās, Ukrainā nav diskriminācijas, nav nacisma, visas nacionālās minoritātes, arī krievi, dzīvo draudzīgi kopā ar Ukrainas pamatnāciju- ukraiņiem. Izrādījās, Ukrainā ir demokrātija, pārticīga, cilvēka cienīga dzīve! Izrādījās, Ukrainas tauta mīl savu zemi, izrādījās, Ukrainas tauta ievēlēja savu prezidentu! Un Ukrainas tauta cēlās kājās, cēlās cīņai pret moskovijas agresoru ordu! Ukrainas tauta, kā arī, tautas vēlētais prezidents, parādīja apbrīnojamu varonību! Pat nezinot to, vai rietumi palīdzēs.  Rietumi Ukrainu nepameta, Ukraina uzvarēs agresoru.

P.S. no sevis varu piebilst, ka, burtiski, pāris dienas, pirms moskovijas fašistu uzbrukuma, mana zeme, Latvija, nosūtīja Ukrainai "Stinger" paciņu. Ar mūsu dotajiem Stinger, Ukraina atsita pirmo moskovijas gaisa uzbrukumu! Stingeri trāpa mērķī! Lepojos ar māti Latviju, lepojos ar māsu Ukrainu! 

16.maijs 2023, 20:40 (16.maijs 2023, 21:10 - labots)
V ilis Gutmanis

DŽA viens neliels jautājums. jums vēl nav apnicis melot? Tāpēc ka ne pa kādām trijām dienām runa negāja. Jā var piekrist ka Krievijas puse nerēķinājās ar to ka cilvēkiem ir tik totāli izskalotas smadzenes. Un tagad ja jums nav pa grūtu, pasakat lūdzu kas notika no 2014 gada līdz 2022 gadam Ukrainas austrumos Doņeckā un Luganskā?

17.maijs 2023, 11:41
Marcis Dzelme

Vilis Gutmanis ir Kremla un Putina agents un 2014 gada Putins nelikumigi okupeja Ukrainas teritorijas Krimu un Donbasu un pats 100% melo un izplata dezinformacijas.

17.maijs 2023, 13:58
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme jūms te neko nejautāja. Kas atiecās uz dezinformāciju ieteiktu jums pašam nepārstāstīt ukraiņu melīgās pasakas. Ja jūs nezinājāt tad Krimas iedzīvotāji paši likumīgā referendumā nolēma aiziet no ukrainas un pievienoties Krievijas federācijai. Pie kam ja jūs nezinājāt tad jūsu tā sauktā Ukraina izveidojās tikai 1922 gada un teritorijas ziņā bija mazliet lielāka par Kijevas reģionu. Visa teritorija gar Melno jūru nekad nav Ukrainai piederējusi. Ja gribat izrādīties iesaku atvērt grāmatas par vēsturi pie kam vālams līdz  1990 gadam kurās nav tik daudz melu un izdomājumu. Jūs ticat pasakām lūdzu, bet neuzbāžat to citiem.

17.maijs 2023, 18:43 (17.maijs 2023, 18:45 - labots)
Stāstnieks

Dža, ir tik bērnišķīgi naivs. Tic visam uz vārda. 

17.maijs 2023, 19:14
DŽA

zilais v ili, idiota gabal, lasīt neproti? To neteicu es, to teica Aleksands Ņevzorovs, kurš, starp citu, bija krievijas Domes deputāts. 

Par 2014 gadu- krievija iebruka daļā Ukrainas. Viss skaidrs, ujebok?

Un, tu, dirsēj, žaunu aizver! Mans viedoklis, ir tieši tāds pats, kā Ņevzorovam, pie tam, ilgi pirms viņa intervijas skatīšanās. 

17.maijs 2023, 19:35
Stāstnieks

Dža, zinu, jau zinu, ka tavs viedoklis bija kā Ņevzorovam. Mēs šeit to daudzkārt redzējām. Tomēr tas nemaina manus vārdus, par tavu bērnišķīgo naivumu un lēticību. Varētu atspēkot Ņevzorova murgus, bet tu jau nesapratīsi un atkal muļķīgi lamāsies.

 

 

17.maijs 2023, 20:11
Andis Atvars

tagad jau domāt sāk.” ©

Cik es saprotu, tad Ņevzorovs ir jau sen visu izdomājis un darbojas Rietumu propagandas dārziņā (sadarboties ar zaudētājiem, tas gan ne par kādu gudrību neliecina) , līdz ar to viņa pausto vairs nevar uzskatīt par viņa viedokli. Jā, ja nav ko darīt, tad var paklausīties arī viņa sacīto (man viņa informācijas pasniegšanas stils garlaiko) , jo viņš propagandu gluži uz fantāzijām nebalsta (tas gan, lielākais vairums melus no patiesības nespēj atšķirt, līdz ar to arī Ņevzorovu klausoties kļūs par propagandas upuriem) . Secinājumus jāizdara gan katram pašām.

Kas attiecās uz Ņevzorova pagātni, tad viņš bija Latvijā kopā ar omoniešiem jānotiesā, kaut vai aizmuguriski par veiktajām slepkavībām. 1990-1991 . gadā, ja Krievija viņus neizdeva tiesāšanai.

17.maijs 2023, 20:16
DŽA

Tie, kuri aizstāv kremļa fašistu sākto karu Ukrainā, ir izdzimteņi. atvar, zilais v ili un dirsēj- es to par jums, mēsliem. 

17.maijs 2023, 20:34
Stāstnieks

Dža, tas, ka mēs tevi saucam par muļķi un līdzīgi nenozīmē, ka mēs aizstāvam karu Ukrainā.

17.maijs 2023, 21:08
DŽA

Dirsēj, jūs, fašistu vijeboki, pār varītēm, cenšaties attaisnot kremļa nezvēru iebrukumu pārticīgā, demokrātiskā un plaukstošā zemē! Civiliedzīvotāju- sieviešu un bērnu izvarošanas, nogalināšanas, spīdzināšanas. Attaisnojot krievijas kara noziegumus, genocīdu pret Ukrainas tautu! Mēģinot nelietīgo uzbrukumu novelt uz Ukrainu!!! Kropļi, Ukraina krievijai uzbruka???

Esat jūs, izdzimteņi, nolādēti mūžu mūžos!

17.maijs 2023, 22:22
V ilis Gutmanis

Ak dies kāds pafos kāda vēlme runāt rupjības un nesniegt uz uzdoto jautājumu nēkādu atbildi. Kāpēc? Nu laikam tāpēc ka lai atbildētu vajadzētu atzīt ka līdz šim ir melojis bet to darīt ai kā negribās. Tādēļ arī rupjības un neadekvāta uzvedība.

18.maijs 2023, 8:10
Stāstnieks

Dža, kaķa lāsti debesīs nekāpj. Ezotēriķi apgalvo, lai lāsts iedarbotos tev jābūt garīgi stiprākam nekā tie kurus nolādē, bet tu tāds neesi. Kur radīsies gara spēks neaudzinātam muļķim? Tad vēl tavas apsūdzības ir nepamatotas vai melīgas, tas arī mazina lāsta spēku. 

18.maijs 2023, 8:36
Marcis Dzelme

Vilis Gutmanis,Andis Atvars un Stasnieks ir tikai vieni stulbi dirseji, vijeboki un 100% atbalstat Krievijas karu Ukrainu un genocidu pret Ukrainas tautu.

18.maijs 2023, 15:16
Stāstnieks

Dža, tava izlikšanās par Marci Dzelmi ir pilnīgi neadekvāta un nožēlojama. Tu pat nespēj viņam no tevis rakstītā atšķirīgus tekstus sacerēt. Izmanto tos pašus vārdus un vārdu salikumus - vijeboki, dirsēji, genocīds pret Ukrainas tautu.

18.maijs 2023, 18:09
Jelena Sergejeva

Vispār jau Ņevzorovs bija viens no lielākajiem Baltijas neatkarības pretiniekiem. Tas ko viņš dara Krievijā, pilnīgi pie kājas. 

18.maijs 2023, 18:29
Andis Atvars

Viņš jau vairs nav Krievijā, jo Rietumi šim piesolīja dāsnāku honorāru, bet te kādi vientieši domā, ka viņš uzskatus mainījis :)))) .

18.maijs 2023, 18:41
DŽA

Tāda sajūta,  ka komentārus raksta psihenes pacienti. Mērkaķi no Zoo, tak nevarētu rakstīt- neprot.

Sveicu Ukrainu! Jau 201 100 orku ir nosprāguši, pļauj ukraiņi okupantus, aš štābeļiem! Slava Ukrainai!

18.maijs 2023, 22:00
Andis Atvars

"Tāda sajūta,  ka komentārus raksta psihenes pacienti."(c)

Ja visapkārt ir vieni vienīgi psihenes pacienti, tad ir vērts doties uz psiheni un noskaidrot, kā pašam ar psihisko veselību.

"pļauj ukraiņi okupantus, aš štābeļiem!" (C)

Ja jums cilvēku nogalināšana sagādā gandarījumu, tad jau esiet arī fašistēns un orks .

18.maijs 2023, 22:50
Jelena Sergejeva

Kāda tur starpība, cik iet bojā vienā, vai otrā pusē. Tie ir cilvēki, par "Vāgner" es nedomāju, tie vispār ir atsaldētie, kurus fiziski ir jāiznīcina. 

18.maijs 2023, 23:03

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:20

Jaunākās diskusijas