Levita atteikšanās kandidēt uz otru termiņu

DŽA

atvar, ujebok, šķiet, šodien tak tavi svētki? Tas, ka tu dirsā pisies, tas skaidrs. Te ir tāds piders zilais vilis, tu tak viņu zini! Un uzausīs divu pediņu mīlestība. 

3.jūnijs, 22:49
Andis Atvars

Dža, taču nemokieties, jo jau sen esiet atmaskots kā Mārcis un šodien vēl pievienojās Modris ar  tām pašām stila kļūdām kas jums, kā Dža un Mārcis. Tas, ka vienā profilā teikumus iesāciet ar mazo sākuma burtu, bet otrā vispār nelietojiet garumzīmes un komatus, tā ir pārāk primitīva pēdu jaukšana, jo bija jau pilnīgi identiski teksti, tik profili atšķīrās. Un tad vēl tāda specifiska stila kļūda, ar kuru saskāros tikai forumā, ka saikļa "un" vietā lietojiet prievārdu "ar" .

4.jūnijs, 0:51
Marcis Dzelme

Tu debilas Atvars infatilais gonodns 100% pederasts un tavs seksa partneris otrs pederasts Gutmanis un ka tu pisies dirsa, tas visiem ir publiski zinam.

5.jūnijs, 11:35
Andis Atvars

Vai kāds nezin, kā var sazināties ar foruma administrāciju, lai psihenes pacients Mārcis Dzelme beidzot nokļūtu mediķu aprūpē, jo kā redzams, tad ar katru dienu psihiskā veselība Mārcim strauji pasliktinās, ka nu jau vien forums tiek "bagātināts" ar lamām un viņa slimām fantāzijām par foruma dalībniekiem.  Vispār, foruma administratoram jau sen vajadzēja reaģēt uz Dža/Mārča psihisko nelīdzsvarotību un ceru, ka man nebūs jāsūdz tiesā ne psihenes pacienti, ne foruma uzturētājs. Visam tomēr ir kaut kādas robežas... 

5.jūnijs, 18:37
V ilis Gutmanis

Andis Atvars tā ir demokrātija un vārda bīvība. Tas nekas ka psihiski nelīdzsvarots personāzs lamājās un runā jupjības. Galvenais ka viņš stāv par demokrātiskām vērtībām.

5.jūnijs, 18:56
Andis Atvars

Man neinteresē viņa ideoloģiskā, seksuāla un vēl kāda nostāja, bet tā nevienu aizskart nedrīkst. Es esmu pacietīgs, bet nu jau tas ir par traku, tādēļ iešu līdz galam un tiesā tiks sūdzēts arī foruma uzturētājs, bet vispirms NRA ļaušu kļūdas labot. Ja tas darīts netiks, tad sūdzēšu NRA tiesā un neviens mani no tā neatturēs. 

5.jūnijs, 19:31
DŽA

atvar, tu tak ar īpašām vajadzībām, garīga atpalicība. Līdz kādam galam, tu, dārzeni, iesi? Kādā tiesā, tu, idiota gabal, kādu sūdzēsi? Tu tak dārzenis esi! Tiesā nepieņem iesniegumus no baklažāna, jebšu kabača, nesanāks tev :))) atvar, tu dzimi, kā vibljadoks un nosprāgsi tāds- kā vibljadoks! 

5.jūnijs, 20:19
DŽA

atvar, tu, savai muterei, no pakaļas izkriti lielo sīpolu sausās atejas bedrē  :))) smieklīgi, izdzimtenis/apdirsenis, kādu tiesā sūdzēs:))) 

5.jūnijs, 20:24
Andis Atvars

Dža/Mārcis ir viena un tā pati persona, bet par cik privētam, tad tiesā tiks sūdzēta NRA, ne jūs psihenes pacient.

5.jūnijs, 20:29
Marcis Dzelme

Tev Drinker cepums par taviem super komentiem.

5.jūnijs, 20:31

Tavs ziņojums

Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 22:38

Jaunākās diskusijas