Levita atteikšanās kandidēt uz otru termiņu

Andis Atvars

Piedzērušajam un muļķim neko skaidrot nav vērts, tas pat ir nepareizi. Bībelē par to ir rakstīts, ka tā ir pērļu bēršana cūkai. Bet Mārcis ir interesants pētniecībai. Viņš apzinās, ka būt pedarastam ir slikti, tādēļ saviem oponentiem dala pa labi un kreisi apzīmējumu, bet lai pašam nebūtu jājūtas riebīgi, tad izdomā vecuma cenzu - Mārcis un Edgariņš nav vairs pedarasti, bet cienījami "puiši".

31.maijs 2023, 20:12
DŽA

zilais vili, seksuālās deviācijas  piemīt tev.

Kas man nepatīk Edgara Rinkeviča ievēlēšanā par Latvijas prezidentu. Viņš ir liels politiķis, viņš ir valstsvīrs, viņš varētu darīt Latviju lielāku! Bet, prezidenta amatā, viņš to nevar, vājas pilnvaras. Latvijas prezidentam, līdzīgi, kā Vācijas, nav pilnvaru lemt. Vien reprezentē Latviju pasaulē. To, protams, viņš godam izdarīs, jākaunas nebūs. 

31.maijs 2023, 20:25
DŽA

atvar, pider, teiciens "Pērles priekš cūkām", nav bībelē rakstīts. Ujebok, tas ir latīņu teiciens, sen pirms kristietības. Margaritas ante porcos. Tas par tevi, izdzimteni. 

31.maijs 2023, 20:33
Andis Atvars

Pavisam konkrēti, jūs neesiet spējīgs diskutēt ar mani ne par Bībelē rakstīto, ne par garīgām tēmām vispār.

Nedodiet svētumu suņiem un nemetiet savas pērles cūkām priekšā, ka tās ar savām kājām viņas nesamin un atgriezdamās jūs pašus nesaplosa.[Mat. 6:7]

Kas attiecās uz Margaritas ante porcos, tad neesiet sapratis teicienu. Ar Margaritu ir domāts alkaholisks kokteilis (tekilai pievienota citrusaugļu sula) , pēc kā kokteiļa lietotājs kļūst par cūku.

31.maijs 2023, 20:55
DŽA

atvar, tu sūds esi, kādas, vijebok, vēl diskusijas? Nu totāls daunis tu esi.

31.maijs 2023, 21:58
Andis Atvars

Labais "komentārs" ! Jūs tiešām vēl nesapratāt, kā ar savu komentāru sev uz pieres uzraktījāt idiots? Vispirms jūs uzrakstiet, ka Bībelē nekas par cūkām un pērlēm nav rakstīts un tad ko bez sapratnes pagrābjiet, kam nav nekāda sakara ar Bībelē rakstīto. Tad, kad tieciet pilnībā atmaskots, tā vietā lai paklusētu, jūs vēl sāciet ārdīties, lai neviens pats nepaliktu neziņā, kāds idiots esiet.

Ja vēl par Bībeles tekstu, tad ar "savas pērles" ir domāta pieredze, kuru iegūst klūpot un apdauzoties, bet ne peldot pa straumi.

31.maijs 2023, 22:26
Marcis Dzelme

Jelena Sergejava un atver Wkipedia un paskaties kas ir pederastija un pedofija.

1.jūnijs 2023, 8:34
V ilis Gutmanis

DŽA ja jūs uzskatat ka Edgars Rinkēvičs ir liels politiķis un valstsvīrs tā ir jūsu problēma. Kā ārlietu ministrs priekš Latvijas viņš nav darijis it neko. Ja jums patīk ka Latviju uztver kā trešās pasaules valsti kur politiķis sevi pozicionē kā homoseksuāli lai izceltos pārējo vidū, lūdzu. Bet neliekat to darīt citiem. Manās acīs Rinkēvičs ir paglups, prasts, pederasts.

1.jūnijs 2023, 10:13
Marcis Dzelme

Tu Vili Gutamini esu debils gonodons un pats esi paglups, parasts pederasts un Edgars Rinkevics Latvijas laba ir izdarijis daudz vairak, neka tu stulbais neta dirsejs.

1.jūnijs 2023, 18:59
V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme DŽA un Egars Rinkēvičs jūs trijatā varēsit sesdien viens otram izpūtējus iztīrīt, varbūt tad varēsiet nomierināties.

1.jūnijs 2023, 19:15
DŽA

zilais v ili, vibljedok, tu tak latviski rakstīt neproti. Maita, zini ar ko Ukraina, fašistu uzbrukuma naktī, notrieca okupantu lidmašīnas? Ļoti vienkārši- Rinkēvičs palīdzēja.  Burtiski, trīs dienas, pirms fašistu uzbrukuma, Ukraina saņēma "Stingers" no Latvijas. Lūk, tā, ujebok zilais. 

1.jūnijs 2023, 20:29
V ilis Gutmanis

DŽĀ padzeriet siltu pienu lai nomierinātos. Jūsu izslavētā Stinger sistēma nav nekādāds brīnumierocis. Kara laikā ja jūs vēl to nezinājāt tehnika iet bojā un nekāds wundervafeles no Rinkēviča puses to neizmainīs. Kas attiecās uz rezultātiem es taču jums teicu paciešaties un tad redzēsim ar ko viss beigsies.

2.jūnijs 2023, 7:27
Marcis Dzelme

Tu Vilis Gutmanis debilas gondons zilas vibjjedol ko tu murgo un Latvija jau pirms paris vienam pirms kara, kas pirmie iedava Ukrainas savus Stingerus un tiem ka kad beigtos termins debilas wundrvefele neta pedersasts.

2.jūnijs 2023, 12:42
V ilis Gutmanis

Marci jūs atkal stresojat un rakstat muļķibas. Palūdziet dakterim špricīti lai nomierinātos.

2.jūnijs 2023, 19:55
Peteris Kode

Levitam(aitas galvai) otrs termiņš neko ļauno nenodarij,ja nu vienīgi 4 gadi bez labas algas.Vispār mūsu Latvijā ir ievèlētti tādi prezidenti kuri gribējuš palikt vēsturē kā LV prezidenti un ir arī tàdi kurus ievēl 100 pērkamās m..... .Tauta uzdodieet sev jautājumu,kuram pēc nāves uzcels pieminekli no šiem prezidentiem.Bērziņš, Levits un šis Rinkevič latviešu tautai viss piemērotākie.Kāds uzdodiet jaunam prezidentam,kas tu esi,viņš vai viņa,Kašers pateica ka esot sievas parakstijis laulības apliecibu.

3.jūnijs 2023, 10:29
Andis Atvars

Prezidenta galvenais uzdevums ir vienot tautu, bet lai uzdevumu veiktu, tad viņam ir jābūt ar tautas vairākumu, bet ne mazākumu. Kur tad vēl Rinkēviča paziņojums, ka viņa prioritāte būs seksuālo minoritāšu aizstāvēšana no tautas vairākuma. Cik debīliem ir jābūt Rinkēviča izvirzītājiem, viņam pašam un viņa ievēlētājiem, lai nesaprastu, ka Latvijas galvenais pedarasts prezidenta amata pienākumus pildīt nespēs. Vislielāko pārsteigumu sagādāja ZZS, kuriem tomēr vajadzēja pieprasīt no vjenotiem kandidatūru, kura nav dzīvojusi skapī. Vispār, vjenoti cītīgi iet Latvijas ceļa pēdās - sagrāba visus galvenos valsts posteņus un tad nogāzās.

3.jūnijs 2023, 13:21
DŽA

atvars grib pa sav' pretīg' ģīm' dabūt:))) dabūsi, maita.

3.jūnijs 2023, 15:53
Andis Atvars

Ejiet, ejiet pažēloties savam jaunajam aizstāvim. Viņš taču apsolīja jūs aizstāvēt no tautas vairākuma .

3.jūnijs 2023, 16:18 (3.jūnijs 2023, 16:19 - labots)
Marcis Dzelme

Ej dirst Atvars debilas gondons un kas debilas esi tu neta dirsejs, kas ir Latvijas prezidents.

3.jūnijs 2023, 19:54
Andis Atvars

Jā, kas ir ar Levitu - tāpat kā Baidens nogāzies uz līdzenas vietas?

3.jūnijs 2023, 20:44

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas