Levita atteikšanās kandidēt uz otru termiņu

V ilis Gutmanis

Marcis Dzelme ja jau jūs sludinat ka rietumu info kanāli sludina 100% patiesību ma jūs ir jāapbēdina diemžēl ne visi. Tomēr lielākie rietumu mēdiji nesludina klaju propogandu kuru arī jūs šeit mēģinat visiem uzspiest. Jums izklāsta faktus par notiekošo bet vienīgais ko jūs atbildat es to negribu un tas tā nebūs. Un atkal jūs ir jāapbēdina no mūsu vēlmēm diemžel maz kas ir atkarīgs. Vēl reiz piedāvāju jums nestresot un nelamāties bet mazliet paciesties un tad redzēsim kas notiks.

13.maijs 2023, 11:32
Andis Atvars

"Ejiet dirst" (C)

Ja padirst nevariet, tad aizejiet pie proktologa, bet nevis centieties izdirsties forumā. Jūsu gānīšanās jūs par pēdējo mēslu padara. Civilizētā sabiedrībā nav pieņemts tā uzvesties.

 

13.maijs 2023, 11:45
Aleksandrs78

Atradām ineresantu paziņojumu, šķiet, domātu Latvijas reāliem aktīvistiem:

 

Joprojām aktuāls, tautai nepieciešams paziņojums!

 2023. gada 13. maija 2.29

Autors: Esiet aktīvi-fiksējiet visu!
Datums: 16.08.10. 18:20

Tauta – likumīgie visu tautību Latvijas pilsoņi : pierakstiet, atcerieties un atzīmējiet visus naidīgo svešo, nelikumīgo okupētājvalsts prsrs kolonistu-okupantu datus, vārdus, dzivokļu. mašīnu nummurus, tas pats attiecas uz kolaborantiem! Tas ir – kangaru un svešo personu datus, kas kaut kad, kaut kur ir pretlatviski, pretvalstiski izrunājušies vai rīkojušies, jeb draudējuši tā rīkoties, jo dekolonizācijas procesa gaitā šīm liecinieku liecībām būs nozīme vērtējot nelikumīgo civilokupantu atrašanos, vai izraidīšanu ārpus valsts robežām, vai piemērojot soda mēru.

13.maijs 2023, 13:55
Andis Atvars

Kurš komentārs tēmā bija "jānoslīcina", ka trīs reizes par prezidenta vēlēšanām Turcijā bija jāiekopē.

Jā, tante AB, un cik kažoki jums ir sagatavoti mainīšanai, ja nu gadījumā notiek vēja virziena maiņa?

13.maijs 2023, 16:45 (13.maijs 2023, 16:53 - labots)
Marcis Dzelme

AB Skolotajam steidzigi 100% vajag psihiartu, palatu Tvaika iela 2 bez interneta pielseguma debilas, jo PSRS jau nav no 1991 gada.

13.maijs 2023, 18:30
Marcis Dzelme

Un Linards Grantins no Helsinki-86 jau sen ir sajucis prata un sirgts ar smagu sizofreniju.

13.maijs 2023, 18:35
Marcis Dzelme

Un man reali nak smiekli un jo tadus slimos murgus es sen neesmu lasijis un cik jabut gargi slimiem par tadiem murgiem! 

13.maijs 2023, 18:44
Andis Atvars

Izskatās, ka no Levita nekandidēšanās vislielākie cietēji ir NA, kuri pat nespēj atgūties no sava elka - Vācijas sveštautieša rīcības. Visi pārējie ieguvuši otro elpu intrigas vērpj uz nebēdu. Viens ir skaidrs, Pīlēns vjenotiem ir kā zobu sāpes, tādēļ tie varētu paši iet uz Kariņa valdības gāšanu, lai sastādītu citu Valdību kāda cita vjenotēna vadībā bez AS un ar ZZS, vai pat vispār paliekot opozīcijā, lai vieglāka bēgšana, kad Rietumi parakstīs Latvijas nodošanas - pieņemšanas aktu Krievijai.

Par cik pie varas ir nonākuši sātanisti, tad nākamajam prezidentam ir jābūt vēl nejēdzīgākam par Levitu. Šajā ziņā "gultas ministrs" ir atbilstošs tam, lai to apstiprinātu par prezidentu un pilnīgi nederīgs Pīlēns (lai viņu apstiprinātu par prezidentu ir jānotiek 10 baļļu politiskai zemestrīcei ar pilnīgu varas maiņu).  Armands Puče savā rakstā apskata, kā veidojusies "gultas/skapja ministra"  politiskā karjera. Atšķirībā no A.P., es nekādu viedumu Rinkevičā nesaskatu (Latvijai pat nav savas ārpolitikas... un tā vēl uzvedas kā Ukrainas kolonija)  un viņš nav arī Zatlera nelikumīgā referenduma autors. Nelikumīgā referenduma autori atradās ASV un pie tiem tad Zatlers lidoja, lai pēc tam atgriezies Latvijā uzreiz nāktu klajā tv ar paziņojumu par Saeimas atlaišanu.

www.la.lv/armands-puce-..._medium=widget

 

16.maijs 2023, 16:29
Marcis Dzelme

Tu Andi Atvar reali esi debils, jo Zatlers Saiemu atlaida likumigi un Latvijas prezidentam ir vien alga, kada ir seksula orientaciju un Egila Levits ir viss sliktakais prezidents Latvijas vesture ar tautas reitingu - 64% 

17.maijs 2023, 14:10
Andis Atvars

“Zatlers Saeimu atlaida likumigi” ©

Latvijas Satversme vispār izslēdz iespēju atlaist prezidentam jaunievēlēto Saeimu.

Saeimu neviens nevar atlaist pirmās 100 dienās. 10. Saeima tika apstiprināta 2. nov.. Tas nozīmē, ka atlaist to var tikai pēc 10. februāra. Bet ir vēl viens Satversmes punkts, kas aizliedz prezidentam Saeimu atlaist pēdējos sešos savas pilnvaras mēnešos, kas nozīmētu, ka Saeima būtu jāatlaiž tās ievēlēšanas gadā.

Par cik Latvijas Prezidentu ievēl ne tauta, bet Saeima, tad nepieciešams vēl referendums. Tie 6ši mēneši ir domāti, lai negatīva referenduma gadījumā varētu vēl atlaist referenduma rosinātāju.

Kas attiecās uz 64% it kā Levita atbalstu, tad kur to aptauju veica... Rīgas pilī? Lai varētu kādu atbalstīt, tad ir kas reāli pozitīvs jāpaveic, bet Levita veikums ir vienīgi tautas šķelšana, ko prezidents vispār nedrīkst darīt, jo viņa pamatuzdevums ir tautu vienot.

17.maijs 2023, 21:00
Jelena Sergejeva

Mārci, pamuļķi tikko labākais prezidents bija vvf, tagad jaus Levča. Tad opredjeļis zilīt..

18.maijs 2023, 18:38
Marcis Dzelme

Jelena Sergejeva krievu dura un es nekad neesmu atbastijis viss sliktako Latvijas prezidentu Egilu Levitu un tas nav Latvijas prezidents, bet 13.Saeimas kabats ieliktenis un nav prezidents, bet viens smirdigs Joske un Andis Atvars ir viens un debils neta dirsejs.

23.maijs 2023, 15:07
Jelena Sergejeva

Mārci, Tu esi pierādījums, ka pederastija ir slimība, pietam skar ne tikai pakaļu, bet arī smadzenes. 

26.maijs 2023, 7:56
Andis Atvars

Tā ir, tik secība būtu jāpamaina - vispirms sabojājas smadzenes un tad seko visas pārējās nelaimes. Bet ir vēl kas, tieši tādi slimnieki ir galvenie ukraiņu "atbalstītāji" un jo slimāks, jo vēl dedzīgāks.

30.maijs 2023, 18:48
Marcis Dzelme

Jelena Sergejeva pederastija bija Senaja Roma un bija izvirtiba pret maziem zeniem un 18 gadsimta parkvalificeja par pedofiju un tam nav nekada sakara ar gejiem 2023.gada 31.maija Latvijas jaunas prezidensts ir Edgars Rinkevics un Latvijas nacionalais gejs un ko tagad teiksi homofobiska pastala.

31.maijs 2023, 17:24
Jelena Sergejeva

Ha, ha, ha... Par Rinkeviču ir labais. Jautājums Tev izglītotais gej Mārci. Kā sauc divu vīriešu seksuālās attiecības, labi pati atbildēšu-pederastija. 

31.maijs 2023, 17:33
Jelena Sergejeva

Joprojām nevaru noticēt... Rinkevičš nacionālais gejs. Mārci, Tu esi super. Vispār šito nedēļu vajadzēja brīvu. Pideriem svētki līdz 3.jūnija pretekļu gājienam. 

31.maijs 2023, 18:12
Andis Atvars

Mjā... Mārča aprobežotiba tiešām iespārda.

31.maijs 2023, 19:08
Jelena Sergejeva

Atvar... Ar šito absurdu es jau gadus trīs cīnos. Kā lai cilvēkam pierāda to, ko viņš pilnībā noliedz? Es nevaru muļķītim iestāstīt to, kas ir.Nez no kurienes viņš izrāva pedofilija, , kas nekādi nesapas ar pideriem.Bet tas ir Mārcis, visu pederastu aizstāvis. 

31.maijs 2023, 19:19
V ilis Gutmanis

A ko jūs tā pārdzīvojat nu ir Mārcim Dzelmen pshiskas deviācijās kā mūsu jaunajam prezidentam. Esiet toleranti jūs taču esat eiropā.

31.maijs 2023, 20:06

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas